WWE SmackDown 2012. június 8. – Sheamus paródia Del Rio módra

A SmackDown 2012. június 8-án Dél Karolina városából jelentkezik, ahol legelőször a mexikói arisztokrata zenéje hangzik fel.

Megjelenik Alberto Del Rio egy flancos és drága BMW-vel és a ring közepére sétál, ahol elmondja, hogy a RAW-n rendesen elverte Sheamus-t, akitől elnyeri majd a No Way Out-on övet. Megszólal a Great White zenéje és megjelenik Ricardo Rodriguez Kelta Harcosnak öltözve. Belép a ringbe és ordibál, próbálja utánozni a Nehézsúlyú Bajnokot. Del Rio kineveti, Ricardo pedig a Brouge Kick-et akarja adni, de ezt is viccesen mutatja be, mert elesik közben.
Sheamus paródiáján nevetett az egész WWE, amikor ismét felhangzik a Kelta zenéje és ezúttal az igazi Great Withe érkezik. Dühösen sétál a szorítóba, nem foglalkozik a közönséggel, csak a kötelek között álló Alberto a célpontja.
Mikor belépne Ricardo és Del Rio püfölni kezdik, de nem mennek vele sokra, szinte leperegnek az ütések a róla. Alberto a sarokban kapja meg a magáét, Ricardo-t pedig kivágja a felső kötél felett. A mexikóiak menekülni próbálnak, de Sheamus nem engedi. A bejárathoz viszi őket, ahol Rodriguez-t nekivágja a WWE logónak, Alberto-t pedig a színpadról le akarja dobni egy Celtic Cross-al. Ez viszont nem sikerül neki, mert Del Rio segédje hátulról elkapta és összefogta a lábát, akárcsak a RAW-n, így a Kelta könnyű áldozattá vált. A támadás kemény volt, Del Rio lerúgta és a földön püfölte, amikor megérkezett 5 bíró és maga Teddy Long.
Theodore-t már régen nem láthattuk ebben a szerepben, most viszont azt mondja: John Laurinaitis nincsen itt ma este, mert várja, hogy a következő RAW-n megérkezzen Vince McMahon, ezért erre az adásra én vezetem a show-t és az úgy nevezett People’ Power-t. Legelső dolgom, hogy kiírjak két mérkőzést: Az egyiken Sheamus áll ki Kane ellen. Del Rio a te ellenfeled pedig ez az ember…
Ahogyan ezt kimondja hátra lépett, mert megszólalt Great Khali zenéje.

Alberto Del Rio vs Great Khali
Egy kemény harcot láthattunk, ahol mindkét szupersztárnak láthattuk a gyengéjét. Alberto nem tudott mit kezdeni az óriás hatalmas ütéseivel, amit a fejére mért, Khali pedig nem valami gyors ezért nehezére esett megfogni a fürge Del Rio-t, aki a lábát támadta. Végül az óriás fölénybe került, több jó ütés után próbálta volna a befejező mozdulatát, de Ricardo a ring szélénél nekiállt tapsolni és Khali odaütött. Ez volt a hiba, mert Del Rionak volt ideje felkelni és támadni is. Miután földre küldte, bevitte a Cross Arm Breaker-t, amivel feladatta ellenfelével a mérkőzést.

Láthatjuk Big Show kis összefoglalóját, ahol bemutatják nekünk, hogy honnan érkezett és milyen vadállat vált belőle.
A kulisszák mögött Teddy Long telefonál, amikor két táncoslány és maga Brodus Clay érkezik ünnepeli a mai este General Menedzserét. Theodore azt mondja: “Jó téged látni, ám van egy jó és egy rossz hírem: A rossz, hogy John Laurinaitis utasítására te már nem csatázhatsz a Big Show-val, mert nem vagy tagja a RAW-nak, a jó pedig, hogy ma estére te választhatod ki az ellenfeledet a SmackDown pankrátorai közül.” Brodus teljesen kijött a sodrából, nem tetszik neki Johnny rendelete, ám ettől függetlenül eleget tesz neki.

Derrick Bateman vs Brodus Clay
A mérkőzés egyoldalú volt, a rossz hír hatására Brodus teljesen ideges lett, most pedig kitombolta magát és megsemmisítette ellenfelét. Egy gyors mérkőzésen nagyon elverte, majd a befejező mozdulata után lekopogtatta.

Láthatjuk Sin Cara promóját, majd azt, hogyan mulatnak és szerepelnek a WWE szupersztárjai és dívái Európai turnéjuk során. Booker T is feltűnik, aki beszél a bajnoki éveiről és készül az egész világgal együtt az 1000. RAW adásra.

Sin Cara vs Drew McIntyre
Sin Cara az előző SmackDown adásában tért vissza, ahol legyőzte ellenfelét Heath Slater-t, majd az előző RAW-n felülkerekedett a szintén mexikói Hunicon. Végül ma este a skót az ellenfele, aki nagyon rossz passzban van, nem tudja megnyerni a mérkőzéseit, amellett kevés lehetőséget kap. A mai mérkőzés sem alakult máshogy, a visszatérő highflyer könnyeden és látványosan legyőzte ellenfelét DDT után.

Tony Andriotis és Kevin Mahoney vs Ryback
Ismét egy kettő az egy elleni handicap mérkőzésen nézhetjük meg Ryback-et, aki még veretlen a visszatérése óta. Mondhatjuk visszatérésnek, mert ő már régebben szerepelt a WWE-ben, a Wade Barrett vezette Nexus csapattal. Most viszont egyedül folytatja és el kell ismerni, hogy sokkal sikeresebb. A két ismeretlen ellenfelét egymásra pakolta, ahogyan láthattuk már többször, majd lekopogtatta őket. Ismét egy könnyed mérkőzés, nem erőltette meg magát.

Állítják a ring közepén a székeket, mert következik a Christian által vezetett Peep Show, amit eléggé régen láthattunk. Legelőször Cody Rhodes sétál egy öltönyben a szorítóba és eléggé bosszúsnak tűnik még mindig az Over The Limit óta. Elmondja, hogy nem akar mást, csakhogy ismét ő lehessen az Interkontinentális Bajnok. Már volt olyan, hogy a Big Show elnyerte tőle, de visszaszerezte és most is harcolni fog és ismét Bajnok lesz. Christian pedig eléggé könnyedén kezeli a helyzetet, hiszen ő a címvédő, nem akarja elkapkodni, azt mondja, hogy várja meg még Cody a No Way Out-ot, és ott próbálkozzon legyőzni őt.

Dolph Ziggler vs Christian
Felhangzik Dolph zenéje és megjelenik egy mikrofonnal a kezében, Vickie Guerrero és Jack Swagger nélkül, azt mondja: “Cody…Cody kérlek hagyd el a ringet, mert most azért vagyok itt, hogy legyőzzem Christian-t.” Cody eleget tesz a kérésnek és kezdetét veszi a csata. Rhodes a kommentátorok mellől figyeli a történéseket, a ringben pedig dúlt a harc. Ziggler remek formában volt, és sikeresen bevitte a mozdulatait, ám a Zig-Zag nem sikerült és egy Frog Splash-t ugrott a felső kötél tetejéről a kanadai, amit még régebben Eddie Guerrero-tól láthattunk sokszor, majd lekopogtatta ellenfelét. Az Interkontinentális Bajnok nyerte a mérkőzést, Cody-t pedig elborította a düh.

Egy kis RAW visszaemlékezést láthatunk, (amit már leírtunk):

Mint John Laurinaitis bejelentette, Cena győzelme esetén a Michael Cole elleni mérkőzésen nincs diszkvalifikáció. Cole megpróbál a nézők sorai között elmenekülni, de John utánamegy és egy kis koki után a ringhez viszi. Cole a kötelekbe kapaszkodik, másik kezében ott a mikrofon. Várj John, várj egy pillanatot! nem kell harcolnunk! – mondja, majd hozzáteszi, hogy évek óta jó barátok. (Micsoda? – kérdezi Jerry Lawler). Cole folytatja: támogattalak a karriered során, nem tehetjük ezt. Kezet nyújt Cenának: rázzunk kezet, mint a barátok teszik. Cena kineveti, mire Cole vetkőzni kezd. Úgy gondolod, ez vicces? – kérdezi, majd a tömeghez fordul: mindannyian úgy gondoljátok, hogy ez vicces?
Michael Cole ezután támadásba lendül, bár továbbra is csak verbálisan. Figyelmezteti Cenát, hogy semmihez sem foghatóan kínos lesz, ha Michael Cole legyőzi egy élő RAW adásban. Kérdezze meg Jerry Lawlert, milyen érzés zavarba jönni – utal a tavalyi WrestleManián a Király fölött aratott megkérdőjelezhető győzelmére. Ő veretlen – mondja – és gondoskodik arról, hogy Cena megjegyezze a nevét! Cole közben Cena mellkasát böködi az ujjaival, John pedig kiveszi a kezéből a mikrofont. Úgy fogunk emlékezni rád, mint a srácra, akinek ma este szétrúgtam a seggét – mondja, majd nekiesik a kommentátornak.
Cole elterül a földön, Cena darabokban tépi le róla a ruhát. Csattanósakat sóz rá, majd leszorítja és felszólítja, hogy kérjen bocsánatot Jerry “The King” Lawlertől, mert a WrestleMania győzelme egy vicc volt.
– Jerry, Jerry barátom, nagyon sajnálom – ismételgeti Cole.
– Jó kezdet, mondja Cena, de van még egy ember, akitől bocsánatot kell kérned ma este, a Hall os Famer Jim Ross!
_ JR, te vagy a mentorom, te vagy a példaképem, sajnálom, sajnálom, sajnálom – mondja Cole.
– Még egy dolog: Mondd, hogy szereted JR barbecue szószát – követeli Cena.
– Nyálfolyatóan jó – hörgi Cole.
Ha már így van, Cena JR szószt kér, ami természetesen Jerry Lawlernél mindig van a ring mellett. 😀 A három üvegből John kettőt elvesz és megfürdeti benne Colet. Lawler utólag közli, hgy kicsit erős, mert ez a fűszeres szósz volt. 😀
John Cena a ring alá nyúl és előveszi a tűzoltó készüléket, s csak úgy preventíven – nehogy meggyulladjon Cole a rengeteg méregerőstől – lefújja áldozatát.
Cena a “meccs” befejezésére készülne, amikor Tensai támadja meg (ne feledjük NO DQ meccs van!) és küldi padlóra egy Disaster Bombbal. Tensai távozik, Michael Cole pedig arra eszmél, hogy John Cena eszméletlenül hever a ring közepén. Azonnal kihasználná a lehetőséget és kopogtatni próbál, de Cenának van annyi ereje, hogy kirúgjon!
Col dühöng és csapkod, majd a tűzoltó készülékkel támadna Cenára. A mozdulatot azonban John átfordítja, azonnal jön az AA és Michael Cole veszít.

Ha lemaradtál volna a RAW-ról, nézd meg, Kattints ide

Michael Cole kér egy mikrofont és megpróbál valamilyen mentséget felhozni a borzasztó teljesítményére, de megszólal JR zenéje és Hornswoggle jelenik meg, Jim Ross-nak öltözve egy barbecue szósszal a kezében. Mutat egy kis visszajátszást, amin Michael Cole a főszereplő, az előző RAW-ról. A vicces videó után kineveti magát és távozni készül, ám megszólal Damien Sandow zenéje. Megjelenik a tőle jól megszokott stílusában és nem tetszik neki az, amit Hornswoggle csinál. Megtámadná a törpét, de érkezik Tyson Kidd, aki a kötélről elugorva egy Drop Kick-kel lép közbe. Kéri a ringen kívülre kerülő Sandow-tól, hogy térjen vissza, ő azonban inkább kifelé indul. Amikor Tyson Kidd elfordul visszafut a szorítóba és megtámadja, a befejező mozdulata után szokásosan ráfekszik ellenfelére és mosolyog, aztán lejtett egy cigánykereket, majd távozik.

A kulisszák mögött Matt Striker állítja meg Kane-t és kér tőle egy rövid interjút. Azt kérdezi, hogy mit érez a RAW után, ahol kikapott CM Punk-tól. De erre csak annyi a válasz, hogy nincsenek érzései, Punk fogja érezni, amikor kap egy hatalmas Chokeslam-et. Majd Matt felteszi azt a kérdést is, hogy mit gondol AJ megjelenéséről…Erre nem ad választ a Nagy Vörös Szörny, Striker viszont érezte, hogy ezt nem kéne feszegetni, inkább elhagyja a helyet. Kane tovább sétál és ekkor a háttérben feltűnik AJ.

Teddy Long érkezik a bejárathoz és felkonferálja Antonio Cesaro-t (Aksana barátját) John Laurinaitis parancsára.

Jimmy Uso vs Antonio Cesaro
A harc nagyon gyors volt és befejező mozdulata után Antonio nyert. Aksana befutott a szorítóba, majd Cesaro azt kéri, hogy Theodore emelje magasba a győztes kezét. Miközben megcsókolta Aksana-t, Long gyorsan elhagyta az arénát.

Sheamus-t hallgathatjuk meg, aki szintén arról beszél, hogyan érkezett és most hol tart, valamint az 1000. RAW adásé lett a főszerep, ami vészesen közeleg.

Sheamus vs Kane
Láthatjuk legelőször is, hogy mi történt az adás elején, mikor Del Rio és Rodriguez közös erővel megtámadták Sheamus-t.
A főeseményen nagy harcot láthattunk, amit végül félbeszakítottak, mikor megjelent Del Rio és Rodriguez. Ricardo a ringbe futott és kapott egy hatalmas pofont, Kane pedig a Keltát küldte földre. Amikor a Chokeslam-et akarta bevinni neki, megérkezett AJ és ugyanúgy mint a RAW-n, igéző tekintettel nézett Kane-re. Ez a sztori olyan, mint a szépség és a szörnyeteg… AJ távozott, Kane pedig visszafordult a Great White felé, de egy hatalmas Brouge Kick-et kapott. Alberto elmenekült, de a ringben fekvő Ricardo nem. Sheamus dühében Rodriguez-nek is egy Brouge Kick-et osztott ki.

Ezekkel a pillanatokkal ért véget a SmackDown, AJ ismét az elbűvölő pillantásaival nézett az Ördög Kedvenc Démonjára, várjuk, hogy később ebből a sztoriból még mi alakul ki…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!