WWE SmackDown 2012. május 4. – Szeretek harcolni!

2012. május 4-én az ohioi Toledoból jelentkezett a Friday Night SmackDown. Az Extreme Rules után ez a legelső SmackDown, amin nem kevés esemény történt.

A Bajnokkal indult az éjszaka, aki egy mikrofonnal a kezében érkezett és elmondta, hogy itt van, mert szeret harcolni. Nem érdekli, hogyha az arénában, az öltözőben, a parkolóban, vagy esetleg a nagyanyja házának hátsó udvarán, Írországban. Kijelenti: “Megmondom, mi fog történni a következő néhány percben…” Azt mondja, Daniel Bryan majdnem leszakította a bal vállát az Extreme Rules-on. Erre azt mondja, hogy ma este ugyanazt a választ adja neki, amit az előző héten: Igen! Igen! Igen!
Majd megszólal Daniel zenéje, ám a Great White nem zavartatja magát és tovább kiabálja a közönséggel együtt, hogy: Igen!

Daniel Bryan vs Sheamus
Bryan továbbra is folyamatosan harcol a Nehézsúlyú Bajnok ellen, aki még a sérül kezével is komoly ellenfél. A küzdelmet Sheamus nyerte, de diszkvalifikációval. A Kelta szénája eléggé jól állt, remek manőverekkel dolgozott, majd kihajította Daniel-t a ringből.Amikor megfordult a ring szemközti sarkából Ricardo Rodriguez ugrott rá, majd Alberto Del Rio érkezett, aki a fájó karját megtámadta egy Cross Arm Breaker-rel. Nem maradhatott ki a támadásból Bryan sem, aki még a Yes Lock-ot is alkalmazta. A következő képsort az orvosi szobából kapjuk, ahol az Ír a kezét fogva bosszankodik, meglehetősen pocsék és meglehetősen ideges állapotban.

R-Truth és Kofi Kingston vs Hunico és Camacho
A hétfői RAW-n Kofi és Truth megszerezték a Tag Team Bajnoki öveket Epico és Primo ellen, a mai összecsapásukat azonban a bejárattól figyelték a volt címvédők. Camachot végre láthattuk a ringben is, de nem tudod olyat alkotni Hunicoval az oldalán, hogy győzelmet szerezzenek. R-Truth a What’s up nevű befejező mozdulata után lekopogtatta ellenfelét.

Brodus Clay vs Jack Swagger
A harcot nem meglepően a Funkasaurus nyerte meg, miután kiszámolással vesztett Vickie Guerrero mentoráltja. Dolph Ziggler is megjelent, de nem tudott a vereség ellen tenni. A győzelem után a szokásos tánc következett, amihez hívott be gyerekeket, akiknek ez a pillanat minden bizonnyal felejthetetlen lesz. Nem sok embernek adódik meg, hogy a Funkasaurussal pörögjenek a WWE szorítójában.

Láthatjuk az a bizonyos pillanatot, ahol John Cena egy végsőkig tartó harcon legyőzte Brock Lesnar-t, majd megtekinthetjük ismét a hétfői RAW-t, amikor John Laurinaitis Lord Tensai segítségével megtámadta és kihívta Cenát.

A kulisszák mögött Daniel Bryan és Del Rio között próbálja a feszültséget Eve csillapítani és azt mondja: Ha Sheamus jobban lesz az adás végére, akkor a főmérkőzésen ismét kap Daniel egy lehetőséget a győzelemre…

Láthattuk most legelőször a WWE ringjében Damien Sandow-t, akinek már több promója megjelent a SmackDown-on és egy volt NXT-s sráchoz beszélt, akit Derrick Bateman-nek hívnak. Sandow arról beszél, hogy mindenkinek szüksége van a megvilágosodásra, valamint Derrick elmondja, hogy ma este végre a SmackDown-on lehet és követeli a mérkőzést. Többször kihangsúlyozza, hogy meccset akar, majd megszólal Ryback zenéje.

Ryback vs Derrick Bateman
A fiatal srác egyből megbánta a kijelentését, Ryback őt is, ahogy az előző ellenfeleit gyorsan kivégezte, majd a befejező mozdulata után lekopogtatta.

Kane és Cody Rhodes vs Big Show és Randy Orton
A harc eléggé sokáig tartott, aminek a végére a face karakterek csapata állt jobban. Cody Rhodes a ring közepén hevert, amikor Show egy Chokeslam-re készült, de ebből nem lett semmi, mert Kane megvédte csapattársát. Ekkor azonban Randy Orton bukkant fel és egy RKO után biztosította a terepet. Cody elvétette a Disaster Kick-et és egy hatalmas W.M.D. után nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Layla vs Natalya
Layla az Extreme Rules-on visszatért és megszerezte Nikki Bella ellen a Díva Bajnoki övet, majd most ismét egy mérkőzésen szerepelhetett, amin sikeresen megszerezte a győzelmet.

Majd láthattuk a kulisszák mögött, ahogy Aksana barátjának fotózása volt. Eve megkérte Teddy Long-ot, hogy csatlakozzon, de ezt Long nem akarta végignézni. Ám nem úszta meg ennyivel még olajjal is be kellett kennie Antonio felső testét.
Aztán AJ és Kaitlyn beszélgetnek a kulisszák mögött. Aj elmondja, hogy nem tudja elhinni amit a múlt héten tett és megérti, ha a lány nem bocsát meg neki. Kaitlyn úgy érezte, hogy AJ elárulta, amikor egy hete lekevert neki egy pofont. Ő szeretne AJ barátja lenni, de ennek a piti ügynek Daniellel véget kéne vetnie. A mondatra AJ ismét egy pofonnal válaszol.

Ismét a hétfői RAW-é lesz pár percre a szerep, mert láthattuk, ahogy Triple H visszatér és beszélni próbál Brock Lesnar-ral, aki hátulról komoly támadást indított a COO keze felé. Már tudjuk azt is, hogy HHH karja nem tört el, azonban egy ideig rögzítőkötést kell viselnie.

Sheamus vs Daniel Bryan
A Bajnoknak jó lett a karja annyira, hogy a főeseményen is szerepelhessen. Alberto Del Rio és Ricardo Rodriguez a kommentátorok mellől figyelte a harcot. A mexikói megpróbált közbeavatkozni, de nem sikerült mert a Kelta figyelt és elhárította a készülő támadást. Majd a felső kötélről ugró Daniel Bryan kapott egy hatalmas Brouge Kick-et, ami után lekopogtatták el elvesztette a mérkőzést.

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy Daniel Bryan a WWE Bajnoki övért lehet kihívó az Over The Limiten, a párharc közte és Sheamus között nem szűnik. Alberto érkezésével lehet, hogy a Great White a következő, május 20-i PPV adásig új ellenfelet kap. Ám addig még lesz néhány adás…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!