WWE SmackDown 2012. március 16. – Jericho szavai: CM Drunk

A SmackDown-t 2012. március 16-án Colombus városában rendezték meg, ahol nem akárhogy indult az este. Egy visszatéréssel kezdődött az adás, Kazizma Kapitány, azaz Christian jelent meg és nem kevés meglepetést tartogatott. Lillian Garcian konferálja fel a szupersztárt, akinek úgy látszik, hogy örül a közönség, attól függetlenül, hogy a sérülése előtt még gyűlölt karaktere volt a szervezetnek.

– (Christian) Hölgyeim és uraim sok szeretettel köszöntök mindenkit, ismét visszatérve a Peep Show-n. Úgy vélem, hogy a WrestleMania adása nem lesz unalmas, hisz ott lesz tizenkét férfi, akik Laurinaitis és Long csapatában küzdenek. A győztes csapatnak a menedzsere vezetheti mindkét adást, de ezt mindenki tudja. Szeretném bemutatni az egyik tag vezetőjét David Otungát és a RAW ideiglenes General Menedzserét, John Laurinaitis-t. (Megjelenik John és David, de a közönség hatalmas füttykoncerttel fogadja őket.)
– (John Laurinaitis) Christian, először is köszöntelek, hogy végre visszatértél, másodszor pedig David és én megtisztelve érezzük magunkat, hogy itt lehetünk a Peep Show-n.
– (Christian) Szeretem, ha egy embert eltölt a ringben a karizma, pont mint engem, Karizma Kapitányt, de most jöjjön egy olyan ember, akire ez végképp nem igaz. A SmackDown General Menedzsere, Teddy Long. (Theodore is megérkezik az oldalán Aksanaval.) Uraim, azzal mindenki tisztában van, hogy a WrestleMania rendezvénye és a 12 emberes tag meccs nem is lehetne izgalmasabb, a tét hatalmassá növekedett. Engem viszont már hívtak mindkét csapatba, de nem tudtam választani, most viszont megadom a lehetőséget, hogy a General Menedzserek meggyőzzenek engem. Nos Teddy kezd te elsőnek. (Christian vár és komolyan farkasszemet néz Longgal.) Mond meg nekem, hogy mért nézel így rám, mért forgatod a szemeidet? Emlékeztetnélek, hogy sokat segítenék mindkét tag-nek, hiszen én már két alkalommal Nehézsúlyú Világbajnok voltam és én vittem a hátamon a SmackDown-t. Amelyik csapat engem választ az fog győzni a WrestleMania XXVIII.-on. Szeretném hallani, hogy miért hozzád álljak.
– (Teddy Long) Christian, nem értem, hogy miről beszélsz mert… (Christian félbeszakítja)
– (Christian) A közönség tudja, hogy mit érdemel. Mint Kolumbusz, nem ő volt a legokosabb, de ő volt a sereg élén. Én megérdemelnék még egy meccset.
– (Teddy Long) Te már megkaptad, amit érdemeltél. Ahhoz pedig kétségem sincs, tiszteletben tartom mindazt, amit a ringben elértél. De én sosem fogok előtted térdre esni és könyörögni, hogy az én csapatomba gyere. Ha az én tag-en nyer, akkor ezentúl úgy lesz mint az általam vezetett adásokon: Ha valaki cím meccset akar, azért dolgozzon meg. (Majd közbevág John Laurinaitis)
– (John Laurinaitis) Én tiszteletben tartom Christian tehetségét. Nem tudnám kifejezni mekkora megtiszteltetés lenne, ha az én csapatomba tartoznál. Valamint van olyan szó, mint az arany, ha a Team Johnny nyer, akkor adok neked egy címmeccset, a Nehézsúlyú Világbajnoki övért.
– (Christian) Nos John, ez eléggé csábító, de minden bizonnyal értékesebb szónoklat volt mint Theodoré. Ezért ma este Christian hivatalosan is csatlakozik a Laurinaitis csapathoz. (Otunga, Christian és John mosolyognak és örülnek az új tag-nak.)
– (Teddy Long) Elnézést kérek, hogy félbe szakítom az ünneplést, de bejelenteném, hogy Christian-nak ma mérkőzése lesz.
– (John Laurinaitis) Teddy, az orvosok még azt mondták, hogy nem 100%-os, nem épült fel teljesen a sérüléséből.
– (Teddy Long) Ez estben sincsen sok probléma, bár igazából nem ugyanaz, hogy Christian nem tud, vagy nem akar verekedni. Akkor helyette David Otunga harcol, méghozzá a Team Teddy legújabb tagja, Kofi Kingston ellen.

David Otunga vs Kofi Kingston
A mérkőzés Long bejelentése után egyből kezdetét vette, Davidnek ideje sem volt átöltözni. A csatában keményen és magabiztosan verekedett Otunga, amiért nagy előnyt is tudott szerezni. Amikor Kofi kissé összeszedte magát és megpróbálta bevinni a felkészülő mozdulatát, akkor Christian jelent meg a ring szélénél és rántotta ki a lábát. Ezt a bíró észrevette és eltiltotta a szorító szélétől. Ebből adódóan hatalmas veszekedés volt a két General Menedzser között. Amíg a bíró nem figyelt David lekapta az övét és azzal próbálta elverni Kingstont, de Santino érkezett és nem engedte. Az éppen figyelmét elvesztő Otunga pedig egy hatalmas Trouble is Paradise-ot kapott. Kofi sikeresen lekopogtatta és megnyerte a mérkőzést.

A kulisszák mögött, a díva öltöző ajtajában Daniel Bryan és AJ találkozik. AJ kikéri a barátja véleményét, hogy hogyan áll neki a ruha, de végül arra szeretné rávenni Daniel-t, hogy a ma esti mérkőzésén álljon a ring mellé.

Nikki Bella vs AJ
A dívák mérkőzése kezdetén a Bella ikrek kinevették Aj-t, de végül a fiatal nyert, mert egy jó fordulatból lekopogtatta ellenfelét. Daniel pedig berohant a ringbe és ünnepelt, mintha ő nyert volna.

Majd ismét láthatjuk The Rock koncertjét, amit a RAW Supershow keretein belül adott elő, aztán hallhatjuk a bejelentését: The Rock szétrúgja John Cena seggét a WrestleMania-n, minden idők legnagyobb összecsapásán, If You Smell, What The Rock is cooking.

Cody Rhodes vs Great Khali
Az összecsapáson az Interkontinentális Bajnok nyert, miután bevitte a Disaster Kick-et.

A ringbe Randy Orton lép, aki felkap egy mikrofont:
– (Randy Orton) A nevem…Randy Orton. Vannak olyan emberek, akikről sokat beszélek mielőtt levadásznám őket, de most úgy érzem, hogy Kane vadászna le engem. Egészen addig megyünk ezen a meredek úton, amíg el nem pusztítjuk egymást, de szeretném tudni, hogy Kane miért engem nézett ki magának. Én nem John Cena vagyok, de készen állok a gyűlöletre. Most viszont szeretném, ha Kane megjelenne. (A hatalmas lángok felcsapnak és megérkezik a Big Red Monster.)
– (Kane) Én élvezem, hogy Ortonnak forog az agya azon, hogy miért is van ez. Sokan emlékezhetnek még tavaly júliusra, amikor egy Street Fight meccs urán veszítettem és kezet fogtam vele. De ez tavaly volt, most már egészen más szelek fújnak, ez a perc viszont mindig eszembe jut és emlékeztet, hogy mivé váltam. Én egy szétroncsolt példája lettem az emberiségnek. Belőlem már kihalt az ember és biztos vagyok benne, hogy július óta benned is Randy komoly változások mentek folyamatba. Én már átváltoztam egy olyan szörnnyé, aki mindig is bennem élt, most viszont téged fog elérni a sötétség. A WWE nem lesz eléggé nagy mindkettőnknek, ezért a WrestleMania-n találkozunk.

Drew McIntyre vs Big Show
A bejelentés után láthatjuk az előző heti SD-t, amin Drew legyőzte Hornswoggle-t, a szervezet legkisebb emberét, most viszont a legnagyobb ellen kellett ringbe lépnie. Az ellenfele Big Show, aki nem kérdésesen győzött, miután kiosztotta a W.M.D.-t.

Mark Henry vs Yoshi Tatsu
Az összecsapásnak inkább egy edzőmérkőzés jellege volt, nem ért sokat a japán a Világ Legerősebb Embere ellen. Mark bevitte a World Strongest Slam-et és győzelmet aratott.

Megjelenik Chris Jericho, aki az mondja:

– (Chris Jericho) Mielőtt legyőzném Sheamus-t, tisztáznám azokat a szavakat, amik Punk-ot és az apját érintették. Sokan ennek nem örülnek és azt akarják, hogy bocsánatot kérjek, de nem fogok. Nem fogok sajnálkozni azért, mert elmondtam az igazságot. Punk családja tipikusan egy csonka család, amiben az apja egy alkoholista. Ő a tetoválásokkal próbálja elrejteni a tényt, de a valóság az, hogy alkohol csörgedezik az ereiben. Amikor X-et formáz a kezével, akkor elmenekül a világ elől, mert fél szembenézni vele. Én tudom, hogy ki is az igazi CM Punk. Ő olyan maradt, mint gyermekként, sír azért, hogy az apja mit csinál vele. Punknak nagy szája van, de valójában egy félő kisfiú, aki azt akarja, hogy a démonok hagyják el a fejét, de sosem fogják. Punk az mondja, hogy ő a legjobb a világon, de valójában az én vagyok. Én a tényeket mondom el, Punk pedig csak a vágyait. Ma este legyőzöm Sheamus-t, 1-jén pedig Punk-ot. Úgy fogom elhagyni Miamit, mint az új WWE Bajnok. Punk pedig hamar elfelejt mindent egy jó ital után a WrestleMania After Party-n. Kérek mindenkit, – hogy ha most nézi – a nyomorú sorsának szerezzünk egy kis élvezetet, kiabáljuk: CM Punk – CM Punk! (A közönség úgy is tesz, majd Jericho nekiáll motyogni) CM Drunk-CM Drunk.

Chris Jericho vs Sheamus
A meccs hosszasan tartott, de végül Daniel Bryan megtámadta a Keltát, amikor a játékvezető nem figyelt, emiatt a Great White nem tudott visszaérni a ringbe, és kiszámolással Chris nyerte a harcot.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!