WWE SmackDown 2012. március 2. – A pusztítás elérte a SmackDown-t

A SmackDown 2012. március 2-án egy kis meglepetéssel indul, ismét láthattuk, amikor a RAW keretein belül Daniel Bryan megtámadta a bajnoki övével a Viperát, majd bejelentették, hogy a mai este a főmérkőzésen a két szupersztár kezelheti a nézeteltérését. A főeseményen Randy Orton összecsaphat Daniel Bryan-nel.
Legelőször a ringbe azonban a Kelta lép, akit hatalmas rajongás és szeretet fogad. Miután Sheamus megnyerte a 2012-es Royal Rumble meccset bebiztosította a helyét a WrestleMania XXVIII-ra, ahol meglehet, hogy megszerzi a Nehézsúlyú Bajnoki övet és sikeresen legyőzi Bryan-t. Sheamus elmondja:

– (Sheamus) Megnyertem a Royal Rumble-t, ezért indulok a WrestleMania-n, ahol kiállok majd 180.000 ember elé az arénában és több millió elé a világon. Én leszek az egyik főeseménye a Föld egyik leghatalmasabb rendezvényének. De nem tudok várni addig, mert Daniel mióta megnyerte a Bajnoki övet rettenetesen öntelt és megszállott lett. Bryan magamra emlékeztet, amikor megnyertem a WWE Bajnoki övet, akkor én is elhagytam magam és bebugyoláltam az igazi énemet. Ekkor nem gondolkoztam, hanem csak a jelenre figyeltem, ő is ilyen, nem képes felmérni, hogy mekkora szerencsével nyert. Nekem kellett, hogy emlékeztessenek, hogy honnan is jöttem, vissza kellett rángatni az egekből, Daniellel is ezt kell csinálni. Ezt én fogom, pontosan április 1-jén, azzal, hogy szétrúgom a seggét, aztán és leszek az új Nehézsúlyú Bajnok. (Megjelenik Vickie Guerrero és Dolph Ziggler)

– (Vickie Guerrero) Elnézést! Sheamus, most hallhattunk egy csodálatos történetet, nekem személy szerint egy kedvenc részem volt, amikor befogtad a szádat.

– (Dolph Ziggler) Tudod, szívből mondom, hogy ez nem tisztességes, az emberek idejönnek és ezt hallgatják. Nem igaz, ők ennél sokkal többet érdemelnek, hogy a WrestleMania-n lássák a legnagyobb show-t, engem. Itt van egy példa, hogy mért ne te menj a WrestleMania-ra, a hajad. Testvér ez nagyon vicces, de a színe illik hozzád, mert te is egy égés vagy.

– (Sheamus) Igen…Majdnem olyan vicces, mint a nagymamádnak, VIckie-nek a haja.

– (Vickie Guerrero) Hát Sheamus attól még én vagyok a legfontosabb személyi embere a RAW és a SmackDown General Menedzserének. (Megérkezik Teddy Long)

– (Teddy Long) Vickie ezzel biztosan nem tettél jót Dolph karrierjének. Nos kislány ma este Ziggler összecsaphat ezek után Shemaus-el.

Sheamus vs Dolph Ziggler

A SmackDown General Menedzser bejelentése után kezdetét is veszi az este legelső mérkőzése, amin a papírforma szerint alakult minden. A mérkőzés győztese a Sleeper Hold után fordítva, az új befejező mozdulatával Sheamus.

Majd következik egy kis összefoglaló, ami nagyon fontos és sokszor láthatjuk majd még az adások során, az amikor az előző heti SmackDown-ban megküzdött Bryan és Punk, de meccsnek végül is nem született győztese. Majd a Hétfői RAW-n ismét erre a csatára került sor, de a sok támadás után félve Punk győzelmétől berohant John Laurinaitis, de Teddy Long-nak elege lett a RAW GM-jéből és nemes egyszerűséggel fellökte, ami után hatalmas vita kavarodott. Aminek a végeredményképpen megszületett egy döntés, miszerint egy adás erejéig Teddy a RAW-t és John a SmackDown-t fogja irányítani.

A kulisszák mögött Theodore sétált és telefonál majd besétál az irodájába, ahol John Laurinaitis és David Otunga várja.

– (Teddy Long) Emlékeztetnélek arra, hogy ez az én irodám.

– (John Laurinaitis) Teddy, azt hiszem, hogy te bocsánatkéréssel tartozol…amikor meglökték akkor megsérült a hátam és bekerültem még hétfőn a kórházba.

– (David Otunga) John egy kemény ember, akinek nem lehet az útjába állni, ezért kérj tőle bocsánatot.

– (Teddy Long) Hát jó, nem kérek…De abban biztosak lehetsz, hogy a te kis kávészürcsölőd szembekerül a 7 ft és 347 lb nagyságú óriással, Great Khalival.

Majd John és David elhagyták az irodát, a következő esemény pedig egy újabb mérkőzés lett.

Sanitno Marella vs Heath Slater

Marella sikeresen megszerezte a győzelmet, ami után Slater ugrani készült, de rosszul lépett és lecsúszott a lába a kötél tetejéről, ez után Santino kiosztott neki egy Cobra-t és lekopogtatta.

Láthatjuk Triple H és Undertaker WrestleMania XXVII. meccsének az összefoglalóját, ami egy felejthetetlen összecsapás volt és hasonlóra számíthatunk a következőkben is.

Eve vs Natalya

A győztes Eve lett, miután sikeresen fordított a kopogtatásból.

A ringben megjelenik Cody Rhodes és azt mondja:

– (Cody Rhodes) Had említsek meg valamit, itt van Big Show, aki harcol a Nehézsúlyú Bajnoki övért, de nem igazán tud elérni bármilyen célt is. Show egy csúfos vereséget szenvedett Akebono ellen a WrestleMania XXI-en, valamint Floyd Mayweather is kiütötte a WrestleMania XIV-en. Ezért nem értem, hogy miért szerepelhet még mindig, inkább kerülnék a helyére én. Azt mondják, hogy ő a világ legnagyobb sportolója, de valójában csak egy “szívató művész”. De ha ezek a szavak nem elegek, akkor megtudnám mutatni pár bejátszásban Show legkínosabb WrestleMania pillanatait. (Megjelenik Big Show)

– (Big Show) Kérlek nézzünk még videót, mert remekül szórakozok, tudod öleljük át egymást és figyeljük, mint a barátok. Gyere csak ide, had csapjalak ketté.

– (Teddy Long) Ebből elég, halhassatok, nem akarjuk ezt tovább hallgatni, inkább cselekedjünk. Cody te mondtad, hogy milyen vesztett meccsei voltak Show-nak, hát akkor győzd le te is. Az Interkontinentális Bajnoki övért Cody Rhodes és Big Show összecsap a WrestleMania-n!!

Big Show vs Mark Henry

A mérkőzés izgalmas lett, Show kiszabadult a World Stronges Slam-ből, majd bevitte a W.M.D.-t és megnyerte a mérkőzését.

A kulisszák mögött Drew McIntyre és Teddy találkozott, a skót ismét a kirúgással játszik és száll szembe az ellenfelével, aki nem más mint Justin Gabriel.

Majd Randy Orton-nal készítenek egy rövid interjút, amiben elmondja, hogy: “Úgy érzem, hogy a sérülésem után sikerült visszatérnem a normális kerékvágásba, de hajt a bosszú, ám nyugodtam, hideg vérrel fogok harcolni és megteszek minden-t, hogy Daniel Bryan a WrestleMania utánra egy elfeledett emlék legyen.”

Justin Gabriel vs Drew McIntyre

A meccs győztese az afrikai highflyer, miután bevitte a 450 Splash-t. Aztán megjelent Theodore Long arca a kivetítőn, aki csak annyit mondott: “Sajnálom, de menned kell.”

Majd visszaemlékezhetünk a RAW-ra amin The Rock megjelent és egy beszédet hallhattunk tőle… A RAW megtekintéséhez Kattints ide

Randy Orton vs Daniel Bryan

A meccs nem ért véget, mert megjelent Kane, aki nekiesett Randy-nek, a Vipera nem akármilyen verésben részesült. Majd a kulisszák mögött John Laurinaitis és David Outnga állnak és azt mondja John: “Nem volt semmi, a pusztítás, elérte Randy-t. De a jövőhéten még nagyobb lesz. Kane megküzdhet akárkivel…mondjuk Teddy barátnőjével, Aksanaval…”

Egy gondolat a(z) “WWE SmackDown 2012. március 2. – A pusztítás elérte a SmackDown-t” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!