WWE SmackDown 2012. március 24. – A Teddy csapat is bővült

A SmackDown-t 2011. március 24-én Newark városában, New Jersey államban rendezték meg, ahol már a show elkezdése előtt bejelentettek egy tag team meccset, amin The Miz és Daniel Bryan küzdenek meg CM Punk és Sheamus ellen.
Majd Lilian Garcia jelenti be, hogy megérkezik a Nehézsúlyú Világbajnok. Daniel a ringbe sétál AJ-vel az oldalán és elmondja:
– (Daniel Bryan) Az első dolog amit mondani akarok, hogy igen! Igen! Igen! (Közben a magasba elemi a kezét, amit már sokszor láthattunk tőle.) Nem akarok ma egész este magamról beszélni, inkább legyen AJ a reflektorfényben. Mond meg nekem, mond meg mindenkinek, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni a Nehézsúlyú Világbajnokba.
– (AJ) Hát nekem lesz ma egy mérkőzésem és Daniel a ring mellett fog figyelni engem..(Daniel elveszi előle a mikrofont és megköszörüli a torkát)
– (Daniel Bryan) Csak válaszolj a kérdésre.
– (AJ) Hát, így a Föld egy mennyország. Senki sem tudhatja milyen érzés, amikor végigsimít engem, és neki vannak a legpuhább ajkai. Valamint nappal és éjjel is szerelmeskedik nekem. Danny… (Majd Bryan ismét elkapja a mikrofont és a barátnője fülébe suttog) Sajnálom…Daniel merész, bátor és nagylelkű. Ő vegetáriánus, a teste pedig egy szentély. Az elméje és a szelleme tiszta. Mindent összevetve ő megvéd engem és vigyáz rám. Biztonságot érzek mellette, ő pedig szereti ha hozzábújok. (Daniel ismét a fülébe suttog, de lehet látni, hogy Aj-nek nem tetszik amit a barátja mond. Megrázza a fejét és azt mondja halkan: “ez túl személyes”. De végül Bryan rábírta, hogy kimondja.) Daniel Bryan egy nagyszerű szerető.
– (Daniel Bryan) És a WrestleMania-n?
– (AJ) A WrestleMania-n le fogja győzni azt a nagy ír állatot.
– (Daniel Bryan) És ezért?
– (AJ) És ezért tovább megy az úton, hogy ő legyen a világ legjobbja.
– (Daniel Bryan) Hallgassatok AJ-re és hallgassatok rám, Igen! Igen! Igen!
Megszólal Daniel zenéje és elindulnának kifelé a ringből, de felhangzik a Great White muzsikája is, majd megjelenik Sheamus. A Kelta azt mondja:
– (Sheamus) Nem akarok tiszteletlen lenni Aj-vel, de jól felvágták a nyelvedet. Komolyan azt hiszed, hogy itt a te barátod, Daniel a világ legjobbja lehet, azt hiszed róla, hogy merész és bátor? Inkább maradjon köztünk de ő egy kissé gyáva. És AJ azt mondta, hogy az ajkaid nagyon puhák? Nem akarok beszélni a WrestleMania-ról, de tudod Danny…
– (Daniel Bryan) A nevem Daniel. (Szól közbe a Bajnok. Majd a közönség egyszerre kiabálta, hogy: Danny)
– (Sheamus) Szóval Danny fiú, mától így hívlak, hogy Danny fiú. ez egy nagyszerű név, Danny fiú. De ha nem tetszik, akkor hívhatlak úgy is, hogy volt Nehézsúlyú Világbajnok. Mert a WrestleMania-n ki fogom rúgni a fogaidat és lenyomom őket a torkodba.
Mondja Sheamus mosolyogva, majd elhagyja az arénát.

R-Truth vs Mark Henry

A WrestleMania előtti estéken folytonossá vált a Johhny vs Teddy meccs, azaz a két csapat valamelyik tagja megküzd egymással. ezúttal a Világ Legerősebb Embere álhatott ki Truth ellen. A mérkőzés látványos volt, mert a repkedős, látványos mozdulatok, néztek szembe a hatalmas erővel. Végül Truth a sarokból ugrott Mark felé, de Henry elkapta és bevitte a World Strongest Slam-et, ami után kopogtatott is.
Az összecsapás után láthatjuk Yokozuna bemutatkozú videóját, ez a férfi hatalmas dolgokat ért el a WWF-nél. Az óriási termete ellenére több ugrással és látványos mozdulattal szórakoztatta a közönséget. Most ő is egy Hall Of Fame jelölt lett.

Aztán vissazemlékezhetünk a RAW-ra, ahol Zack Ryder egy megafon segítségével beszélt a közönségnek, akik azt kiabálták, hogy: Ryder-t akarjuk.
Majd a SmackDown General Menedzser, Teddy Long irodájában Santino, Kofi és Aksana állnak a főnök mellett, majd belép Zack Ryder, aki a csapat tagja akar lenni. Aztán behívja Hornswoggle-t, aki egy zászlóval érkezik, amin Teddy feje látható. Majd megérkezik Great Khali, aki Ryder-nek van öltözve. Az óriás csak annyit mond: Woo Woo Woo, Te is tudod. Majd Teddy bejelenti, hogy a csapat két új taggal bővült, valamint csatlakozhatott hozzájuk Hornswoggle is, de nem küzdőként.

AJ vs Brie Bella

Daniel kísérte el a ringhez AJ-t, aki egy fordítással győzni tudott, majd Bryan felrohant a ring sarkába és a barátnője győzelme után ünnepeltette magát. Majd a Bella ikrek összevesznek, mert Nikki Johnny csapatának szurkol, míg Brie Teddy-ének.

Jack Swagger vs Zack Ryder

Az All American American-t Vickie Guerrero konferálja fel, majd Hornswoggle léb be a szorítóba Zack-kel. A mérkőzést Ryder nyerte, mert mikor Jack figyelmét elterelte Vickie váratlanul kiosztott egy Rough Ryder-t és utánna kopogtatni tudott.

Láthatunk egy visszaemlékezést a RAW-ra, ahol Cody Rhodes a kötelekhez bilincselte a Big Show-t és egy bokszkesztyűvel ütötte, emlékeztetve a Floyd Mayweather elleni vereségére.

Kane vs Big Show

Kétszer voltak csapattársak, de most ismét egymás ellen harcolhattak. A mérkőzésen nagy mozdulatok szórakoztatták a nézőket, de végül diszkvalifikációval nyert Show, mert Rhodes megtámadta. Big Show pedig elindult Cody felé, aki kimenekült, a földön fekvő Kane-hez pedig Randy Orton kúszott oda, aki kiosztott egy RKO-t.

Brodus Clay vs Heath Slater

A Funkasaurus néhány perc alatt villámgyőzelmet aratott most Slater ellen.

Majd ismét visszaemlékezhetünk a RAW-ra, ahol Triple H és Undertaker szólalkozott össze, amibe bekapcsolódott Shawn Michaels is.

Dolph Ziggler vs Great Khali

Megjelenik a küzdőfelek mellett Teddy, Laurinaitis, Otunga és Christian is. A meccsen Khali remekül szerepelt, de Ziggler alkalmazta a Sleeper Hold nevű feladató mozdulatát. Ám az óriás nem kopogott John Laurinaitis bejelentette Dolph-ot a meccs győztesének. Majd Teddy felkapott egy mikrofont és bejelentette, hogy ez nem volt szabályos ezért folytatódik a meccs. A bíró pedig kiszámolta Ziggler-t, aki nem volt hajlandó visszatérni a kötelek közé. Ekkor megjelent Kofi és Marella, akik a vesztest visszalökték a ringbe, ahol Khali egy hatalmas pofont osztott ki neki. eddig úgy tűnik, hogy a Teddy csapatnak több sikere lesz a WrestleMania estéjén.

CM Punk és Sheamus vs The Miz és Daniel Bryan

A harcban Sheamus és Punk csapata győzött. Bryan pedig megmutatta, hogy valójában retteg a Keltától. A Brouge Kick után Sheamus lekopogtatta Miz-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!