WWE SmackDown 2012. november 2. – Miz TV

A SmackDown 2012. november 2-án egy kis összefoglalóval indul, amiben egyből három sztorit is megnézhetünk, AJ és Vickie Guerrero szócsatáját, aminek fontos szereplője lett John Cena. CM Punk és Ryback küzdelmét, aminek a következő állomása a Survivor Series, ahol 5 az 5 elleni Elimination Tag meccsen fognak szerepelni. Valamint Sheamus vereségét és, hogy az óriás Big Show ismét Nehézsúlyú Világbajnok lett.

Kezdésként érkezik The Miz, aki megrendezi a tőle már megszokott Talk-show-t a MizTV-t. Miz már a ringben áll öltönyben és elmondja azokat, amit a videóban láttunk, hogy hatalmas botrány alakult ki Brad Maddox és a WWE között, hiszen a játékvezető ágyékon vágta Ryback-et és ezzel a WWE Bajnok továbbra is Punk maradt. Valamint AJ leváltása, amit John Cena nem hagy annyiban és kezd kialakulóban lenni valamilyen szál a két WWE tag között. Eldőlt, hogy a W.M.D. erősebb mint a Brouge Kick. Big Show egy hatalmas KO-val győzte le, érkezik az egykori Nehézsúlyú Világbajnok, Sheamus.
A Kelta besétál a ringbe Miz mellé. Miz szólal meg, hogy egy kis zavart érez Sheamus körül, amiatt, hogy a Hell In a Cell-en kapott egy óriási jobbost és olyan lett mint egy vesztes, mondja gúnyosan Sheamus arcába. A Great White csak nevet ezen és kijelenti, hogy erre a kérdésre válaszolna is, látta Miz-t vasárnap a PPV-n, de nem látja nála az Interkontinentális övet. Miz visszakérdez erre, hogy azt akarja e mondani neki, hogy egy vesztes, Sheamus erre pedig csak bólogat. A megszokott módon Miz visszakérdez, hogy: Tényleg? Majd elmondja, hogy elvesztette a meccset, de vissza fogja szerezni az Interkontinentális Bajnoki övet, mert ő már letudta győzni Kofi-t, de Sheamus még egyszer sem kopogtatta le egy az egy elleni meccsen Big Show-t. A Kelta elismeri, hogy ez így van és azt mondja, hogy tudta a legjobb formáját hozni, csak ez nem volt elég és elvették tőle az övet, de majd ha tovább edz és..Ám Miz közbevág és elmondja, hogy ő viszont a WrestleMania XXVII-en ismét kulcsember volt, mert az ő Skull Crushing Finale-ja után ő kopogtatott és nyerte meg a meccset John Laurinaitis-nek, aki a SmackDown és a RAW közön General Menedzsere lett. Aztán utána kötött szerződést Big Show-val. Big Show pedig kiütött és a bíró végigszámolta a hármat, tehát Miz szerint csak neki köszönheti Sheamus, hogy veszített. A Great White gyorsan értelmezi a helyzetet és megkérdezi, hogy tehát ő az egyetlen akit képen kell rúgnia? Miz azt mondja, hogy Sheamus azt gondolja, hogy le tudja győzni a Big Show-t, de ehhez ő kevés lesz, viszont Kofi el fogja veszíteni az övét és Miz ismét Interkontinentális Bajnok lesz.
Elkezdi mondani a tőle ismert mondatát: Because I’m The Miz….de nem tudja befejezni mert megszólal Kofi Kingston zenéje és megérkezik a ringbe az Interkontinentális Bajnok. Kofi üdvözni Sheamus-t és azt mondja, hogy Miz kezd eltávolodni a valóságtól, nem érti, hogy hány Trouble In Paradise-al kell még fejbe rúgnia, hogy visszatérjen az esze. Kofi kijelenti, hogy a Survivor Series-en a Team Foley-ból ő lesz az aki lekopogtatja Miz-t, nem ismétlődik meg az ami a WrestleMania-n volt. Kingston az elmúlt hetekben háromszor győzte le The Miz-t és a következő PPV-n ismét lefogja. Miz ordítva elmondja, hogy az ő csapata fog győzelmet aratni a Survivor Series-en és ő fogja kiejteni Kingston-t, majd ismét Because I’m The Miz….De most Big Show megjelenése miatt nem tudja befejezni. Miz már az őrület határán van, teljesen elborította az idegesség. Big Show azt kérdezi, hogy The Miz azért jött ki ma ide, hogy jártassa a száját és taglalja Show győzelmét? Ha ezt csinálja, akkor mért a volt Nehézsúlyú Világbajnok a MizTV vendége és mért nem azt az embert kérdezed meg a W.M.D.-ről, aki kiütötte Sheamus-t és Bajnok lett? The Miz egyből kérdez, hogy mit érzett akkor Show, amikor a KO-t bevitte a Keltának. Az óriás megköszöni a kérdést és azt mondja, hogy tökéletes volt, utánozhatatlan…Ám tovább nem is tudja mondani, mert Sheamus beleszól és megkérdezi, hogy azt amit ő mikor az előző RAW-n a ring közepén bevitt a Bajnoknak egy White Noise-ot. Majd Sheamus kijelenti, hogy mindenki szeretné ezt újra látni és behívja Show-t a ringbe, hogy küzdjenek meg ismét. Show azt feleli erre, hogy ismét legyőzné a Great White-ot, a Survivor Series-re már van meccsük, akkor majd kiüti újra, tehát a ma estéra a válasza: Nem. Kofi és Shemaus a bejáratra figyelt, ahol az óriás távozott, közben Miz érkezett hátulról, de Kofi jó reflexével kidobta a ringből.

Sin Cara vs Darren Young

A mérkőzés előtt látjuk szupersztárokat a ring felé közeledni és azt is, hogy találkozik Booker T Show-val. Book azt mondja el neki, hogy mivel ő SmackDown General Menedzser azt kell tennie amit a rajongók akarnak, ezért a ma esti főmeccsen csapatba fog állni The Miz-zel és az ellenfeleik Kofi és Sheamus lesznek.

Sin Cara és Darren pedig a bevonulások után el is kezdik a csatát, ami eléggé mozdulatosra sikeredett. Nem volt hosszú, de eléggé izgalmas és a rajongók számára meglepetéssel zárult, hiszen Darren a befejezője után lekopogtatta a mexikóit. Utána nekiálltak ünnepelni és Titus egy síppal kérte a közönség figyelmét és nekiállt beszélni arról, hogy az NXT óra nagykutyák lettek és mindent megtehetnek, mert ők a legjobb tag. Felkonferálja magát és megkérdezi Rey Mysterio-t, hogy kiáll e ellene. A highflyer pedig csak begurul a ringbe.

Rey Mysterio vs Titus O’neil

Ez a mérkőzés még rövidebb lett mint az előző és Titus hiába sztárolta magát vereséget szenvedett. Nekiakart futni a sarokban álló Rey-nek, de Mysterio arrébb ugrott és utána egyből kopogtatta ellenfelét.

Láthatunk egy hosszú visszajátszást a RAW-ról, amiben a Team Foley és Team Punk-ot mutatják be, ahogy már leírtuk: “Paul bejelenti, hogy most bejelenti azokat az embereket, akik a WWE Bajnok oldalán fognak harcolni a Survivor Series-en. Az első a volt WWE és Interkontinentális Bajnok, The Miz. A rajongók természetesen nem örülnek ennek, de a második választás talán még nagyobb kiáltozást okozott, hiszen érkezett a Team Rhodes Scholars. Ez után már csak egy ember hiányzott, aki a mexikói arisztokrata, Alberto Del Rio lett.
Mick Foley végignézett az ellenfél csapaton és felsorolja az ő embereit is: Kofi Kingston, Hell No és Randy Orton. CM Punk a győzelmet magáénak gondolja, de Foley ekkor elmondja, hogy ő nem fog szerepelni a csatában, az ő helyén egy ember állhat csak, ekkor Ryback zenéje szólal meg. Punk egyből menekülni kezd, a csapatok egymásnak esnek, de Ryback csak bámulja a ringen kívül sétálgató Punk-ot.”

A backstage-ben David Otungát láthatjuk ismét, aki Natalya-val az oldalán jelent meg Teddy és Booker irodájában. Otunga mérkőzést szeretne, meg is kapja, egy visszatérő szupersztár ellen, majd megkérdezi, hogy ki az. A válasz pedig Great Khali, David a szájában lévő kávét Natalyára köpte. Bocsánatot kért és ismét ivott, de ezúttal kapott egy pofont a dívától és ismét kiköpte, de most Teddy Long-ra.

Wade Barrett vs Randy Orton

Alberto Del Rio csatlakozik a kommentátorokhoz és felhelyezi a fejhallgatót és a mikrofont. Orton bevonulásánál Del Rio felpattant az asztaltól és megtámadta volna a Viperát, de Randy nekiállt taposni, majd a ringen kívül csatáztak. Ennek a kis kakaskadásnak a végén elindulhatott a mérkőzés, amit Wade Barrett nyert meg. A bírók által kiküldött Del Rio megjelent a bejáratnál és elterelte Orton figyelmét.
Randy a kulisszák mögött elkapta Alberto-t, aki éppen interjút adott Matt Striker-nek. A backstage büféjét szétrombolták, végül Del Rio elmenekült és Striker ment oda az őrjöngő Viperához egy interjú miatt, de Orton belevágta a fejét egy tortába.

David Otunga vs Great Khali

Gyors meccs volt, amin Khali megszerezte a győzelmet.

R-Truth vs Justin Gabriel

Truth visszatéréséből egyből győzelmet is aratott, ami gyors volt, Gabriel egyre fontosabb karakter lesz, de most azonban még vereséget szenvedett. Justin elkezdett úgy táncolni, ahogy Truth szokott, ettől a rapper szupersztár kiborult és végzett a Dél-Afrikaival.

A RAW Rebound-on láthattuk az AJ és John Cena történetet, ami nagyon izgalmasan alakul.

Sheamus és Kofi Kingston vs Big Show és The Miz

A csata nem volt rövid és nem is végződött tisztességesen, mert Sheamus-re figyelnie kellett a bírónak. Visszatartotta, mert éppen Kofi szerepelt, amíg a játékvezető figyelme nem volt rajt Miz-en és Show-n, az óriás bevitt az Interkontinentális Bajnoknak egy W.M.D.-t, majd The Miz kopogtatott. Show távozott az ünneplő Miz pedig kapott egy Brouge Kick-et.

Ez a SmackDown lezárása, Hétfőn a RAW jelentkezik, Kedden pedig SuperSmackDown lesz élőben, amire már biztosan lehet tudni egy mérkőzést: Falls Count Anywhere – Randy Orton vs Alberto Del Rio.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!