WWE SmackDown 2012.november 23. – Eredmények

A SmackDown 2012.november 23-án pár összefoglalóval indult, amiben visszanézhettük a John Cena és AJ között zajlott történetet, aminek a RAW-n egy csók lett a következménye, valamint CM Punk beszédét szintén a RAW-n, amit Ryback szakított félbe, de nem tudta megmutatni a WWE Bajnokának, hogy mennyire akarja azt az övet, mert ismét megjelent a három NXT növendék, akik elintézték a bestiát. Sheamus-re is kitérünk, aki nagyon közel volt a Nehézsúlyú Bajnoki öv megszerzéséhez, de végül mégis elbukott, hiszen Show maga elé rántotta a játékvezetőt, akit eltalált a Kelta egy Brouge Kick-el, mire megfordult Sheamus egy W.M.D.-vel küldték földre és kopogtatták le. Ezeken kívül pedig bejelentik az este főeseményét is, amiben Randy Orton és Dolph Ziggler a csapatok túlélői mérkőzhetnek meg egymás ellen. A PPV-n végül egymással szemben álltak és Dolph győzött, majd kiderül, hogy mi lesz a mai este végeredménye.

A ringbe először The Miz áll be, aki megtartja a Miz TV-t, amiről azt mondja el, hogy a WWE legsikeresebb talk-show-ja és itt hangoznak el a legvelősebb kérdések és válaszok. Majd bejelenti, hogy a mai vendégének rengeteg kérdéssel fog szolgálni, köszöntse mindenki John Cenát! Cenát most láthatjuk először a térdsérülése után, de jó jel lehet, hogy lassan bekocogott a ringbe és mosollyal az arcán huppant le a kanapéra.
Miz szólal meg, aki szerint Cena élete olyanná vált mint a TMZ (A TMZ.com a sztárok életével foglalkozik, egy tipikus amerikai internetes pletykalap), nem csak azért mert Miz legyőzte őt a WrestleMania XXVII.-en, hanem azért mert AJ-vel egyre komolyabb viszonyt ápol. Ebbe a viszonyba pedig már benne van Vickie Guerrero és Dolph Ziggler is, csak arról lehet hallani, hogy ő mondta, vagy ő mondta, mindenkinek más a véleménye, Cena viszont megmutatta a nézőknek. Miz mutat egy bejátszást, amiben Cena kijelenti, hogy ad sztorit a mindenkinek, amiről majd beszélhetnek, és megcsókolta a dívát, ahogy visszafordult Vickie-hez, AJ megfordította és ráborult, majd ő is megcsókolta a szupersztár. Miz felteszi a videó végén a kérdést, hogy mi is volt ez a csók, de Cena egyből feláll, és Miz kapcsol, hogy mégsem ilyen kérdést kellett volna feltennie, majd hirtelen újrakérdez, hogy mi van John térdével. Miz erre azt mondja, hogy nyilván erre a kérdésére azt fogja felelni Cena, hogy semmi baja, de inkább megmutatja annak az összefoglalóját, hogy Cena rosszul lépett és emiatt már csak sántikálva tudott Ziggler után indulni. Cena válaszolja ez után, hogy a Miz TV, ahol a top kérdéseket teszik fel, de erre már mindenki tudja a választ is, hiszen Cena ma reggel a Twitter-jén megosztotta, hogy nem kell sok időt kihagynia, remekül van és továbbra is szerepelni fog a WWE-ben. Miz úgy gondolja, hogy Cena nem mond teljes igazsággal el mindent, de ha fordítva lenne, akkor számoljon be arról, hogy AJ és ő mennyi ideje több mint barátok. Cena erre azt feleli, hogy ő csak egy szimpla csókot adott AJ-nek, hogy legyen témája a világnak és elhallgattassa Vickie Guerrero-t. Viszont John még bevallja, hogy AJ nagyon jól csólol és ez a botrány csak közelebb hozta őket egymáshoz, aminek következményében többek lettek mint barátok.
Ekkor megjelenik AJ a szokásához híven beugrál a szorítóba és azt mondja el, hogy megérti, hogy csak azért volt ez az egész, hogy elhallgattassa Vickie Guerrero-t. Ám Miz továbbra is csak azt nyomja, hogy akkor ők szerelmesek egymásba. Megszakítja ezt a beszélgetést Dolph Ziggler, aki azt fűzi hozzá, hogy ez már több mint egy csók, hiszen Cena sérülése után AJ berobbant a férfi öltözőbe és ott megkereste Ziggler-t, hogy kérdőre vegye emiatt a támadás miatt, majd nekiállt pofozni Mr. Money In The Bank-et. Nem csinál az ember ilyet egy csók után, itt Ziggler szerint már több van sokkal mint egy szimpla csók. Majd ennek történésnek is láthatjuk az összefoglalóját. Majd megérkezik Vikcie Guerrero is, aki ezt nem érti, hiszen szerinte, ha valaki megcsókol valakit, annak szenvedélyből kellene jönnie, nem csak úgy. Cena erre pedig rávágja, hogy Dolph is scak azért csókolta meg Vickie-t, hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy a RAW GM-je egy nő.

Ryback vs Darren Young

A hosszas beszélgetés után elindulhat a legelső mérkőzés, ami jónak ígérkezik, hiszen a Prime Time Players csapata erős és kiszámíthatatlan, de nem lesz Darrer-nek könnyű dolga, hiszen a WWE Bajnok kihívója egy rendkívül erős karakterű személy. Young nem szerepelt rosszul, sokat tudott fordítani, de végezetük Ryback bevitte a finisherjét és lekopogtatta ellenfelét. Ez után Titus felkapott egy mikrofont és azt akarta, hogy azonnal állítsák le a győztes zenéjét, majd kijelentette, hogy még nem nyert meg semmit sem, mert ketten vannak. O’neil a sípjával kért csendet, de Ryback felkapta a vállára és neki is kiosztott egy befejező mozdulatot.

R-Truth vs Antonio Cesaro

A Survivor Series-en is megküzdöttek egymással, de akkor R-Truth vereséget szenvedett és nem sikerült megszereznie a United States Bajnoki övet, most a harc csak egy szimpla küzdelem volt, nem a címért folyt. Fordulatos volt, sokat tudott mutatni mindkét szupersztár, de végül R-Truth nyert a briliáns mozdulatsora és a What’s Up után.

A csata után láthatjuk amint Sheamus megérkezik az arénához és végigsétál a parkolón, ahol találkozik Booker T-vel. A SmackDown General Menedzsere azt mondja neki, hogy megérti, hogy most dühös a Survivor Series veresége miatt, de nem tud mit tenni ezzel, csak annyit, hogy kiírt nekik egy csatát a TLC-re. Ez a küzdelem egy Székes mérkőzés lesz, ahol nincsenek szabályok, tehát arra kérné Sheamus-t, hogy ne támadják meg egymást folyamatosan, hanem várjanak a PPV-ig. sheamus megkérdezi a GM-et, hogy Big Show itt van e ma este, erre a válasz pedig az, hogy igen, méghozzá egy handicap mérkőzésen fog szerepelni, az ellenfelei a Hell No csapat lesz.

Sin Cara vs Alberto Del Rio

A bevonulások után egy hossz csatát láthattunk amiben a voltak kemény dobások és látványos mozdulatok is, a két mexikói jó csatát mutatott be. A csata végén Sin Cara felmászott a sarokba, hogy a finisherjét bevigye, de Del Rio bedobta onnan és értékesítette a Crorr Arm Breaker-t és megnyerte a csatát.

Big Show vs Hell No

Show magabiztosan érkezett pedig egy eléggé komoly csapat ellen kell egyedül győznie. Már volt mérkőzése Daniel és Kane ellen is külön-külön, kiderül, hogy egyszerre hogyan boldogul ellenük. Legelőször Daniel kezd az óriás ellen, aki nem engedte a Tag Team Bajnokot semmilyen mozdulatra, inkább csak ő irányított. Egészen addig tartott ez, amíg Show nem próbált meg ráugrani ellenfelére, aki arrébb gurult a földön. Láthattuk, hogy ennél a kis bakinál a VIP Szektorban mosolygással tört Sheamus és William Reagal. Kane pacsit kért, de Daniel inkább egy Sleeper-t vitt be, amiből Show nehezen, de szabadult, ekkor jött el annak a pillanata, hogy a Nagy Vörös Szörny is megmutassa mire képes. Kane kisebb előnnyel indult, hiszen frissen lépett be a ringbe a már kimerült Show ellen. Szép mozdulatsort vitt be és készült a Chokeslam-re, de Show kiszabadult belőle, másodszorra nem is tudta megpróbálni a finisher-t, mert Daniel a hátára csapott és belépett a szorítóba. Bryan bevitte a No Lock-ot, amiből a Nehézsúlyú Világbajnok szabadult, Show egy Chokelsam-mel döntötte földre Bryan-t és lekopogtatta. Show a győzelme után fog egy mikrofont és Sheamus-höz szól, hogy a TLC-re a Székek meccsre sok szerencsét szeretne neki kívánni, mert az óriás megsemmisíti majd a Kelta Harcost.

Kofi Kingston vs Damien Sandow (Interkontinentális Bajnoki öv)

A csata hosszas volt, amit Wade Barrett a kommentátoroktól követett figyelemmel. A harc végén Kofi-nak sikerült megszereznie a győzelmet és továbbra is Bajnok maradt.

Láthatunk egy összefoglalót a WWE Bajnok, CM Punk több mint 1 éve tartó uralkodásáról.

Randy Orton vs Dolph Ziggler

A főesemény sok embert érdekelt, ami teljesen érthető hiszen egy jó csatát láthattunk, amiben végezetül a RKO-ból kiszabadulva Dolph tudott megnyerni. Ziggler egyből távozott is, de érkezett helyette Del Rio, aki csak a ringkötélig haladt, beküldte inkább Ricardo-t, aki kapott egy RKO-t. Ziggler ezt a bejárattól nézte végig, majd mögüle John Cena érkezett és adott Mr. Money In The Bank-nek egy STF-et.

Ezzel zárult a SmackDown november 23-án hétfőn a RAW jelentkezik, és egyre közelebb kerülünk a TLC-hez, ami minden bizonnyal meglehetősen extrém és fordulatos lesz.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!