WWE SmackDown 2012. november 6. – Az angliai csata

2012. november 6-án élőben jelentkezett a SmackDown és csakúgy, mint egy nappal korábban a RAW-t Angliában rendezték az adást.

Az élő SzuperSmackDown elején Michael Cole áll a ring közepén és a kelta harcost, Sheamust jelenti be. A Great White tőle szokatlan idegességgel járkál fel-alá a ringben. Idegességének okát is gyorsan megtudjuk. Egy telefonal készült felvételen látható, ahogy Sheamus és barátja, William Regal egy szórakozóhelyen tölti idejét, amikor Big Show robban be és támadja meg őket.
Cole erről kérdezni Sheamust, ő azonban úgy véli, ez most nem jó ötlet és megkéri a kommentátort, hagyja el a ringet most.
Sheamus azt mondja, hogy egyik énje tiszteli Big Showt azért, hogy képes köveket megmozgatni a környezetében, a másik énje viszont elítéli, mert az óriás túl messzire ment Regal megtámadásával. Show azt az embert támadta meg, aki mérhetetlenül sokat segített Sheamusnek a karrierje során, és segített más szupersztároknak is, pl. Daniel Bryannek vagy Wade Barrettnek.
Sheamus közli Show-val, hogy ő még mindig áll a lábán és lehetőséget ad neki, hogy befejezze, amit elkezdett. A Survivor Series a Nehézsúlyú Bajnoki Címről fog szólni, de a mai este másról, ma este szét fogja rugdosni Show óriási seggét.
Show csak a kivetítőn jelenik meg és azt mondja, könnyű volt a dolga Sheamusék ellen a kocsmában és teljesen megsemmisíthette volna, gondoskodhatott volna arról, hogy a Kelta Harcos még csak a közelébe se tudjon menni a Survivor Seriesnek, de nem akarta. Ha Sheamus úgy gondolja, harcolni akar ellene, legyen, de előbb kérdezze meg a barátját, Regalt, hogy ez tényleg jó ötlet-e.
Sheamus próbálja provokálni az óriást, hogy menjen a ringhez, de Show úgy véli, nincs oka, hogy ezt megtegye.
Show kövei már csak kavicsok, mutassa meg, bizonyítsa be, hogy valaki – mondja Sheamus, de nem Show, hanem Wade Barrett zenéje szólal meg és megérkezik az angol.
Barrett szerint az, hogy Sheamus fel akarja venni a harcot Big Show-val egy éjszakával a Main Event előtt erősen megkérdőjelezteti a Great White józanságát. Sheamus azonban hajthatatlan, harcolni akar, ha Show nem jön, akkor Barrettel. Wade el is indul a ring felé, ám megtorpan és úgy dönt, majd a Main Eventen rendezik dolgaikat.

Láthatjuk a ma esti fő esemény beharangozását: Randy Orton vs Alberto Del Rio Falls Count Anywhere mérkőzés lesz. Ezt azonban még megelőzi pár meccs, elsőként Kofi Kingston és The Miz halad az aréna felé.

A SmackDown General Managere, Booker T szembesíti Wade Barrettet a döntéssel, miszerint – mivel Wade soha nem szokott megfutamodni a harc elöl – Big Show partnereként kell kiállnia a Sheamus és William Regal páros ellen.

WWE Interkontinentális Cím mérkőzés: The Miz vs Kofi Kingston
Újabb címvédés és ismét Miz kap lehetőséget, hogy visszaszerezze az övet. A WWE legnézettebb szupersztárja azonban ezen az estén nem lesz ismét bajnok, a győztes és a WWE interkontinentális Bajnoka továbbra is Kofi Kingston.
Miközben a győzelmét ünnepli, Miz láthatóan támadáson töri a fejét. Kezet nyújt Kofinak, a kézfogás helyett azonban egy drop kicket kap és elterül a ringen kívül. Miz nehezen viseli az ismételt vereséget, ingerülten rugdalja a lépcsőket és sugárzik belőle a düh.

Sin Cara és Rey Mysterio vs Darren Young és Titus O’Neil
Egy újabb látványos highflyer mérkőzés azoknak akik szívesen nézik a mexikóiak stílusában bemutatott harcot.
Mindkét páros jól dolgozott és a mérkőzés vége felé Mysterio a 619-hez készült. Ellenfele, Titus O’Neil azonban kiszabadult a kötelek közül és azonnal lesújtott a Clash of the Titus mozdulattal, majd kopogtatott.
A győztesek: Darren Young és Titus O’Neil, akik bemutatnak egy millió dolláros táncot, majd Matt Striker kérdezné őket. A mikrofont Titus veszi át és megkérdezi Youngtól, mit jelent ez a győzelem a Prime Time Playersnek? A válasz: több millió dollárt. A következő kérdés: Mit is kapnak, ha megnyerik a tag Team Bajnoki címet? A válasz: Több millió dollárt. Matt Strikernek is meg kellett tanulnia a leckét, az ő fejébe is több millió dollár képe villan be, de mint mondja, csak százezer dolláros erőfeszítéseket tesz. Titus javasolja neki, csatlakozzon a több millió dolláros tánchoz és meg is mutatja mindenkinek, hogyan kell csinálni.

Visszatérünk a tegnap esti RAW-ba és megtudjuk, hogy az AJ botrány erősödik. Erről lesz szó a SmackDownban is, így egy montázst kapunk az eseményekből, amik arra késztették Vickiet, hogy kijelentse: “Azoknak viszonya van.” A kommentátoroktól azt is megtudjuk, hogy a jövő héten a RAw megbízott vezetője újabb “megdönthetetlen” bizonyítékokkal fog előrukkolni.

Booker T és Teddy Long beszél a problémákról, amik a RAW-ban felmerülnek, az AJ botrányról, Vickie Guerreróról. Teddy épp azt mondaná, hogy várja már a Tag team mérkőzést, amikor Booker T-ben felvetődik, hogy Vickie Guerrero is előjön talán egy hasonlóval.
Teddy szerint Vickienek nincsenek ilyen meglátásai, ám megteheti, de az eredeti ötlet ettől még Bookeré.
Booker T ingerült lesz, azt hiszi, hogy Teddy csak be akar nyalni neki. Teddy Long meglepődik a fenyegető tekintet láttán, ám ekkor Booker T elneveti magát, csak viccelt.

Wade Barrett és Big Show vs Sheamus és William Regal
A mérkőzés kezdete előtt ismét megnézhetjük a tegnap esti kocsmai támadást, ami azonban szerencsére sem Sheamus, sem Regal egészségét nem befolyásolja.
A közönségnek nehéz lehet a döntés, melyik angolnak szurkoljanak. Meg kell említeni azt is, hogy a ringtől már visszavonult 44 éves Regal jól teljesített Sheamus partnereként.
A mérkőzés fő vonalét értelemszerűen a Sheamus-Show ellentét képviselte, nem csoda, ha ez vezetett el az utolsó pillanatokhoz is.
Sheamus a Brogue Kickre készült, de Barrerr megakadályozta ebben, Show pedig egy hatalmas Spear-rel terítette le. Regal még becserélte magát és nekiment az óriásnak, de Show egyetlen ütéssel padlóra küldte és kopogtatott.
A győztesek: Wade Barrett és Big Show.

A következő, egyben utolsó mérkőzés előtt ismét megnézhetjük, hogyan semmisítette meg Randy Orton és Albertzo Del Rio az elmúlt héten a backstage-et. A konfliktus a két szupersztár között jó ideje élesedik, erre csak rátett az, hogy Alberto, illetve Ricardo megjelenésével Orton elveszítette a meccsét Barrett ellen.

Alberto és Ricardo beszélgetnek, amikor Matt Striker lép oda hozzájuk és azt kérdezi, hogy ha a múlt heti akció volt az előjáték, akkor mi várható ma este? Del Rio úgy véli, Ortonnak annyi volt az előnye, hogy hátulról támadott rá. A WWE-ben csak egy csúcsragadozó lehet, és hogy bebizonyítsa ki az, végig fogja verni Ortont ma az arénán. meg fogja mutatni, hogy Randy Orton nem több, mint egy síró kislány.
Alberto elzavarja Strikert, közben pedig Rosa Mendes érkezik, hogy sok szerencsét kívánjon Del Rionak ma estére.

Nem maradhat ki a SmackDownból sem a tegnapi RAW adás egyik eseménye. Az, amikor Brad Maddoxx elmondta, miért avatkozott be CM Punk és Ryback mérkőzésébe. Illetve az, ami meghatározza a fiatal mérkőzésvezető további sorsát a WWE-ben: Ha a következő, november 12-i RAW-ban legyőzi Rybacket, egymillió dolláros szerződést kap Vince McMahontól! Vajon túl fogja élni Maddoxx a meccset? Megcsinálja a lehetetlent és legyőzi a legyőzhetetlent?

A fő mérkőzés előtt Matt Striker Ortont is megkérdezi. A Vipera elmondja, hogy azért fog kilépni az arénába, hogy megvívja élete egyik legszadistább mérkőzését. Bármit mond Del Rio, semmit nem fog jelenteni, nem aggódik a szája miatt, mert be fogja fogni.
Nem csak a harc miatt szállnak ringbe, kicsit összezavarodottak és betegek. Bizonyítani kell majd, hogy képesek átlépni egy határvonalat, amit a legtöbb ember nem képes.
Orton elmondja azt is, hogy ez az egyik kedvenc mérkőzéstípusa, mert itt nyilvánvalóvá lehet tenni, hogy ki mennyire beteg és zavarodott.

Randy Orton vs Alberto Del Rio Falls Count Anywhere mérkőzés
A két remek kötésű, remek képességű pankrátor harcának ezúttal még a falak sem szabhatnának határt, hisz bárhol lehet kopogtatni.
A Vipera valóban olyan agresszíven kezdett, mint akinél elmentek otthonról, de Del Rio sem akart lemaradni tőle. Keményeket adtak és kaptak és ahogy a meccs jellege ezt megkívánja, gyorsan kikerültek a kötelek közül, miközben folyamatosan ütötték egymást.
A nézőtéren előre kialakított folyosón áthaladva úgy mentek a backstage-be, mintha ölelkeznének, ez azonban ne tévesszen meg senkit. Kijutva a kedvezőtlen fényviszonyokból ismét egymásnak estek és Del Rio próbált kopogtatni, de sikertelenül.
Aztán ismét az aréna következett – az angol rajongók közvetlen közelről nézhették a lépcsőkön folyó csatát. Nem maradhattak ki az olyan eszközök, mint az acéllépcső, a szállítóládák sem, és nem maradhatott el Del Rio “kiegészítője”, Ricardo Rodriguez sem, aki egy jellegzetesen angol, piros telefonfülkében kapta meg a magáét Ortontól. Láthattunk acélszékes akciót, asztaltörést is.
Ezt követően Del Rio mikrofont kért és felszólította Ortont, ne akarjon a WWE Apex Predatora lenni, mert ezt a helyet ő foglalta el. Itt az ideje, hogy feladja – tette hozzá, majd a Cross Arm Breakerrel szorította le a Vipera karját.
Orton azonban nem adta fel, ordítva, de addig nyújtózkodott, amíg elérte a ledobott mikrofont és azzal sújtott Del Rio fejére, aki azonnal engedett is a szorításon. Ez a kiszabadulás azonban még nem jelentette azt, hogy Randy fordítani is tudott, hisz továbbra is Alberto támadott és láthatóan fölényben volt. Megragadta a széket, hogy azzal sújtson le Ortonra, ő azonban elmozdult és azonnal, a semmiből kiosztott egy RKO-t.
Rrandy Orton kopogtatott és megnyerte a mérkőzést, megmutatva ezzel a mexikóinak, hogy ki a WWE csúcsragadozója.

A SmackDownt követően jön a Main Event, majd hétfőn érdekes RAW adásra számíthatunk további intrikákkal és reméljük jó meccsekkel.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!