WWE SmackDown 2012. október 12. – Brouge Kick vs W.M.D.

A SmackDown adását 2012. október 12-én San Jose városában Kalifornia államban rendezték meg, ahol az adást Booker T nyitotta, akinek az érkezését egy kis bejelentés előzött meg, amiben láthattuk, hogy ma összehasonlítják a W.M.D.-t és a Brouge Kick-et.
Booker azt mondja, hogy szeretne mindenkit köszönteni a SmackDown-on, ahol a történelemben először csap össze Big Show és Sheamus finisher-je. A Brouge Kick és a W.M.D. is rendkívül erős befejező mozdulat, de most aki a zsákot nagyobb erővel tudja eltalálni az lesz a győztes. Nem is akarja tovább húzni az időt, érkezik a Világ Legnagyobb Sportolója, Big Show. A Bajnok kihívója sétál a bejáratnál zsebre dugott kézzel, nem veri nagy dobra ezt a kis kihívást. Megnézi a zsákot, majd levetítik nekünk, a RAW-n megrendezett Wade Barrett vs Sheamus mérkőzést, amiben Tensai jelent meg, de kapott egy Brouge Kick-et a Great White-tól, majd érkezett Show is, aki kivédte a finisher-t és kivágta a Bajnokot a ringből.
Booker T bejelenti, hogy most pedig mindenki fogadja sok szeretettel a Nehézsúlyú Világbajnokot, a Kelta Harcost, Sheamus-t. Nem meglepően az ír szupersztárt nagyobb örömmel fogadják a rajongók. A SmackDown General Menedzser elmondja, hogy a most következő kihívásban minden csak Big Show-ról és Sheamus-ről szól, de ennek hallatán az óriás teljesen elégedetlen lesz. Book rávágja, hogy nem felejtette el az öltözői beszélgetést és most ez nem a Hell In a Cell, ez nem a Hétfő Esti RAW, most csak arra a zsákra kell koncentrálni. Valamint elmondja a lényegét ennek az összecsapásnak, hogy mindkettőjüknek egy támadást kell bevinnie a zsákra, egyértelműen az fogja megszerezni a győzelmet, akinek nagyobb lesz a pontszáma. A GM ennyivel be is fejezte, legelőször Big Show-t hívná, hogy üssön egyet, de a Világ Legnagyobb Sportolójának ez nem tetszik.
Show azt mondja, hogy nem ő akar kezdeni elsőként, mert ő sokkal erősebb, mint a többiek, ő a második akar lenni. Booker megpróbálja elvenni tőle a mikrofont, de az óriás nem engedi és azt követeli a ne fütyüljék őt ki. Ő nem Randy Orton, ő nem John Cena, ő nem olyan mint akármelyik szupersztár a WWE-ből. Booker végül elkapja tőle a mikrofont, de Shemaus szólal meg és azt mondja, hogy akkor inkább kezdene ő.
Hátrál egy kicsit és a mellét kezdi el ütni, nekifut és egy nagy Brouge Kick után pörögni kezd a számláló, ami végül 1322 fonton áll meg, ami 600,9 kilogrammnak, azaz több mint fél tonnának felel meg.
A rajongók ennek láttán nagy zajt csapnak, majd következhet Big Show, akinek az arcáról leolvasható a kétségbeesettség és a meglepődés egyszerre. Már nem olyan biztos benne, hogy az ő befejező mozdulata a legerősebb. Sheamus csak annyit mond neki, hogy most mutasd meg Show. Az óriás odasétál a zsákhoz, de nem üt, még a kezét sem veszi ki a pulcsijának zsebéből, visszasétál és azt mondja, hogy nem fog ütni. A Kelta pedig nagyon akarja látni, hogy mire képes a kihívja és azt feleli, hogy üssön a közönségért, kíváncsi mindenki erre. Show nem vállalja el, de a Great White nem hagyja annyiban és megkérdezi tőle, mit jelent neki az a szám, hogy 45, 45 másodperc, ennyi idő alatt vesztette el a Bajnoki övét és ő a történelem második legrövidebb ideig uralkodó Bajnoka. Show dühből megfordul és egy óriásit vág a zsákba, aminek a számlálója felrohan 1809 fontig, azaz 822, 3 kilogrammig. Booker teljesen lefagyott, alig talált szavakat erre az ütésre, nehezére esett kiolvasni ezeket a hatalmas számokat. Show odaáll a Bajnok elé és mélyen egymás tekintetébe bámulnak, az óriás csak annyit mond: “A Hell In a Cell-en”, majd távozik. A Great White pedig elmondja, hogy számolt ezzel, hiszen ő egy óriás, magasabb és nagyobb mint Sheamus. Ám nem tudta tovább mondani, mert hátulról érkezett Tensai, aki egy hatalmasat ütött a Bajnokon. Book-nak ez a támadás egyértelműen nem volt szimpatikus.

Sheamus vs Tensai

A harcban a Kelta rendesen odatette magát, remek kombinációkat vitt be, amikkel Tensai nem igazán tudott mit tenni. Sheamus bevitte a White Noise-ot és készült a Brouge Kick-re, ami alatt a közönség végig azt kiáltozta: “Brouge, Brouge, Brouge”. A finisher sikerekül, ami után nem nagy meglepetésre nem tudott kirúgni a kopogtatásból Tensai.

Aztán láthatjuk, ahogyan két héttel ezelőtt a SmackDown-on Alberto Del Rio nagyon megverte a Viperát, Orton pedig az orvosi stáb ellátására szorult. Az adás két kommentátorja Josh Matthews és Arnold Schwarzenegger beszélget erről a támadásról, latolgatják a történéseket és őket is foglalkoztatja, hogy a Vipera a ma este vajon mit fog tenni bosszúból Del Rio-val.
Az öltözőben Ricardo Rodriguez megy oda félve Albero-hoz, de nem is kell elmondania mi a probléma, mert Del Rio kitalálja, hogy tart amiatt, hogy Randy itt van ma este. A Mexikói Arisztokrata erre azt feleli, hogy nem kell félni, azt fogja kapni, amit kapott 2 héttel ezelőtt is, csak keresse meg őt. Ricardo fél elindulni, de Del Rio azt akarja, hogy találja meg Orton-t.
Scott Stanford mond pár szót a WWE Világturnéjáról, most éppen arról, hogy pénteken és szombaton Kairó-ban fog állomásozni a szervezet és mindkétszer Sheamus-nek mérkőzése lesz a Bajnoki övért, pénteken Del Rio, szombaton pedig Big Show és Del Rio ellen.
Ricardo a backstage-ben sétál meglehetősen félve, találkozik a stáb tagjaival, akiket megkérdez, hogy merre van Randy Orton, akik útba igazítják, ám ahogyan tovább sétál egy sziszegő hangot hall, amitől még inkább megijed. Háromszor meghallja majd keresztet vet és ahogyan tovább menne szembe találja magát a Cobra-val és Santino Marellával. Rodriguez megszólalni alig tud, Santino pedig folyamatosan ijesztgeti.

Heath Slater és Jinder Mahal vs Santino Marella és Zack Ryder

Ezen a Tag Team mérkőzésen a szurkolók egyértelműen a face karakterek mellett döntöttek. Láthattuk, hogy a RAW-n a heel csapat megtámadta Marellát, akinek most lehetősége volt revánsot venni. Kő, papír, ollóval eldöntötték, hogy ki kezd a csatból, a győztes pedig Ryder lett. A csata nem volt túlságosan hosszú, McIntyre a ring mellől követte szemmel a történéseket, de a győzelemben neki is szerepe volt, mert kapott egy pofont és amíg Zack rá figyelt Heath bevihette a finisherjét és simán tudott kopogtatni.

Láthattuk, ahogyan az előző RAW-n Dolph Ziggler és Del Rio csapatát legyőzték a Tag Team Bajnokok, majd megmutatják nekünk a Show Off üzenetét is, amit a TOut-on közölt.

Kane vs Dolph Ziggler

A mérkőzésen Dolph remekül szerepelt, de természetesen nem győzött, ezúttal is diszkvalifikálta magát. A sarok tetején álló Kane ugrani készült, ám Vickie elterelte a játékvezető figyelmét és addig Dolph kikúszott a Money In The Bank táskájáért és a felé ugró ellenfelét azzal ütötte le. Kane a sarokba összeroskadt és mikor Ziggler ismét ütni próbált a Nagy Vörös Szörny egy hatalmas jobbost vágott le neki. Megérkezett Daniel Bryan, aki harcra készen állt és azt mondogatta, hogy ő megmentette a csapattársát, amiből hatalmas vita keletkezett közöttük ismét. Matt Striker jelenik meg, aki egy kis figyelmet kér és azt mondja, hogyha így folytatják, akkor elfogják veszíteni a Tag Team övüket a Hell In a Cell-en, Daniel ekkor egy NoLock visz be a kommentátornak, majd Kane felsegíti és kioszt neki egy Chokeslam-et. Ennek a vitának a legnagyobb vesztese egyértelműen Striker lett.
Ismét látjuk Ricardo-t, aki továbbra is keresi a Viperát, most azonban már hallja a hangját az ajtón keresztül, elszántan benyit, de csak Hornswoggle-t találja meg egy Randy Orton figurával a kezében.
A RAW-ra térünk ismét vissza, ahol Larry King volt a WWE vendége, aki kicsi viszályba keveredett The Miz-zel, aki pedig elmenekült Kofi elől.

Kofi Kingston vs Big Show

The Miz a kommentátorokhoz csatlakozik és onnan figyeli meg a szupersztárok összecsapását. Nem volt hosszas, Kofi remekül szerepelt, a Boom Drop után készült a befejező mozdulatára, de Show kivédte. A sikertelen Trouble In Paradise után Kingston kapott egyből egy hatalmas W.M.D.-t és elvesztette a mérkőzést. Miz odasétál a kiütött Kofi-hoz és elmondja, hogy milyen csúnya vereséget szenvedett most, épüljön fel minél gyorsabban, mert szerdán a Main Event-en kihívja őt. Mert ő a Miz és ő csodálatos.
Vince McMahon most hatalmasat alakított a RAW-n egy kemény döntés elé állította CM Punk-ot, választania kell, hogy kivel küzd meg Hell In a Cell-en, Ryback-kel, vagy John Cena-val.

Ricardo elmondja Albero-nak, hogy Randy nincsen itt, nem találta semerre sem, majd elbújik Del Rio mögött, mert egy árnyékot lát a falon, de nem Orton, hanem Daniel Bryan érkezett meg. Aki szokásosan elmondja, hogy ő a Tag Team Bajnokok. Végül azzal fejezte be, hogy Randy itt van és még meg fogja találni Del Rio-t.

Sin Cara vs Damien Sandow

Cody a ring mellől figyelte a mérkőzést, amiben gyorsan kikapott Sandow egy fordítás után. Rhodes neki akart menni a mexikóinak, de Sin Cara egyből elhagyta a ringet és az arénát.

Daniel Bryan vs Alberto Del Rio

A csata rövid volt, amit végül Del Rio nyert meg a Cross Arm Breaker után, aztán elmondta, hogy minden bizonnyal Randy nem tolta ide a képét, azért, mert nem akar Alberto szemébe nézni. Del Rio csinálja Orton befejező mozdulatát és utánozza, ahogy a Vipera az RKO-ra szokott készülni. Amikor földhöz vágja magát ütközött a tekintete a földön fekvő Ortonéval. Randy nagyon keményen megverte Del Rio-t, aki végül elmenekült, de nem vitte magával Ricardo-t. Az amúgy is rettegő ringmester kapott a kommentátori asztalra egy óriási RKO-t.

Ezzel ért véget a SmackDown, hétfőn jelentkezik a RAW, aminek a szöveges összefoglalója csak később (szerda reggelig) fog felkerülni, de a videókat attól függetlenül tudjátok nézni, a kellemetlenségért az elnézéseteket kérjük. Valamit két hét múlva vasárnap megtekinthetjük azt a bizonyos Hell In a Cell PPV-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!