WWE SmackDown 2012. október 26.

Két nappal a Hell in a Cell PPV adás előtt mutatták be a heti SmackDown-t.

Legelőször Randy Orton jelenik meg, aki arról kezd el beszélni, hogy Del Rio állítása szerint ő csak a volt Csúcsragadozó a WWE-ben, mert a mexikói Arisztokrata átvette a helyét. Ki lehet venni Randy beszédéből, hogy már készen áll Alberto ellen megküzdeni a Hell In a Cell-en, ám, ha mérkőzésük lenne most a SmackDown-on, akkor biztosra lehet venni, hogy rendes agyalást élne át Alberto. Orton elmondja, hogy ez a hajsza nevetséges, mert már nagyon rég óta folytatódik ez közte és Del Rio között, de legtöbbször a Vipera győzelmével ér véget, majd ezek szavak hallatán Alberto is kifárad az arénába. Ezúttal Ricardo-val és autó nélkül, és nem kérdéses ismét csak tovább mondta azt amit már oly sokszor hallhattunk, hogy a Vipera fénykora lezárult, mert egy új, egy jobb és egy ígéretesebb Csúcsragadozó van a szervezetnél. Orton nem bírt ellen állni és behívta a ringbe a mexikóit, aki inkább csak annyit mondott, hogy majd látják egymást vasárnap a Hell In a Cell-en, aztán távozott. Randy miközben bámulta Del Rio lábnyomait a rámpán érkezett a háta mögül Wade Barrett, aki leütötte a Viperát. Wade gyorsan szedte ez után a lábait és eltűnt az arénából, majd a backstage-ben összetalálkozott Ricardo-val és Alberto-val. Hozzájuk pedig Teddy Long csatlakozott, aki elmondta, hogy Booker T-nek és neki most a véleményük ugyanaz, Del Rio jól döntött, hogy az erejét inkább a Hell In a Cell-re tartogatja, viszont ha Barrett ilyen harcos kedvében van akkor a ma este ringbe szállhat. Egy az Egy ellen fog megküzdeni Randy Orton-nal. Ez a bejelentés tetszett a nézőknek, hiszen emlékezhetnek, hogy Wade sérülése előtt milyen kemény mérkőzések zajlottak a két szupersztár között.

Kane vs Cody Rhodes

Daniel Bryan és Damien Sandow a kommentátorok soraiból figyelték a harcot, amiben a vasárnapi csapattársuk és az egyik ellenfelük szerepelt. Kane egy Chokeslam után győzelmet tudott aratni és ezzel megerősítette egy kicsit a hitet, hogy nem fog akadni olyan csapat, aki elvenné tőlük az övet.

Az öltözőben Big Show-t láthatjuk, amint éppen vált pár szót Booker T-vel a ma este főeseményéről, amiben elhangzik, hogy egy kis beszélgetés lesz ma a két szupersztár között, amibe pár biztonsági ember is bele fog avatkozni. A Biztonságiakat azért rendelte oda Book, hogy a PPV előtt ne essenek egymásnak a pankrátorok és nehogy valamilyen komolyabb sérülés megessen a nagy este előtt.

Yoshi Tatsu vs The Miz

Nem volt hosszú harc, The Miz nyert a Skull Crushing Finale után.

Látunk egy visszatekintést a RAW-ra és a Main Event-re, majd a dívák vitáját, amit Booker egy Tag Team mérkőzéssel állít le.

Randy Orton vs Wade Barrett

A csatában Randy volt az irányító személyiség rendkívül kevés olyan mozdulata volt Wade-nek ami komolyabb lett volna. Ám mégis Barrett nyert, mert Del Rio felugrott a kötél szélére és ahogy a Vipera odafutott hozzá elment onnan, Barrett pedig egy könyökössel kifektette, majd kopogtatta Orton-t. Alberto ezek után még egy kicsit gyengíteni akarta a vasárnapi ellenfelét, de amikor a Cross Arm Breaker-t próbálta bevinni Randy fordított és az RKO-hoz ugrott fel, de Del Rio ebből menekült és inkább kirohant a bejárathoz.

Eve és Aksana vs Kaitlyn és Layla

A hölgyek harca sem volt túlságosan hosszúnak mondható, az Eve-Aksana páros győzött Eve kopogtatása után.

Daniel Bryan vs Damien Sandow

AJ leváltásáról látunk ismét egy összefoglalót, hogy a helyére Vickie Guerrero került és, hogy egy milyen reakciót hozott ki a WWE szupersztárjaiból és az egész stábból. Majd elindulhat a másik Tag Team Bajnok és a másik kihívó küzdelme, ami körül-belül ugyanolyan hosszú volt. Kane győzni tudott, Daniel azonban nem, vereséget szenvedett, a Tag Team Bajnokok nem tudtak kétszer sikert aratni, meglátjuk, hogy együtt majd mire képesek.

Big Show és Sheamus beszélgetése következik, amiben a W.M.D. és a Brouge Kick kerül ismét főszerepbe. A biztonságiakkal elválasztott sztárok azonban a vitából bunyót csináltak, különösen a Bajnok akart neki menne a vasárnapi ellenfélének, de Show a Brouge Kick elől elhajolva távozott.

Ezzel zárult a SmackDown, vasárnap a Hell In a Cell-el, hétfőn pedig a RAW-val várunk titeket.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!