WWE SmackDown 2012. október 5. – A viták folytatódnak

2012. október 5-én az oklahomai Tulsában rendezték meg a WWE SmackDown következő részét. Az adásban folytatódtak a RAW-ban megkezdett viták, de a beszélgetések között természetesen jó kis meccsek is voltak.

Elsőként a WWE Nehézsúlyú Bajnok kihívója, a Világ Legnagyobb Atlétája érkezik az arénába. Big Show a Hell In a Cellről beszél, azzal kezdi, hogy mindenkiben bőven van önbizalom egészen addig, amíg nem ver bele egyet a koponyájába.
Ez az első eset, amikor egy az egyben fog kiállni Sheamus ellen és a Great White is csatlakozni fog az áldozatok elit listájához. Egy videó montázst láthatunk Big Show hatalmas ütéseiből – Ez fantasztikus! – mondja az óriás.
Sheamus nem várat sokat magára, megszólal a zene és megjön a címvédő.
Nagyra értékeli Show bemutatóját, és elismeri, hogy életének legnehezebb mérkőzése lesz a Hell In a Cellen a címvédés, majd nagyon sportszerűen kezet nyújt ellenfelének: – Győzzön a jobb! – mondja.
Big Show nem fogadja el a kinyújtott kezet, szótlanul elhagyja a ringet.
Sheamus természetesen nem hagyja ki, hogy utána szóljon és megmutassa a tavalyi TLC gálát, ahol Show legyőzte Mark Henryt, majd 45 másodperc múlva Daniel Bryan megfosztotta az óriást a frissen megszerzett övtől.
Aztán megmutatja a WrestleMania meccset is, ahol ő maga aratott 18 másodperc alatt győzelmet Bryan felett.
Ez bőven elég Shownak ahhoz, hogy visszamenjen a ringbe. Na nem azért, hogy mégiscsak elfogadja Sheamus kézfogását, nem is tudná, most ugyanis a Great White hagyja ott őt.

Megnézhetjük a Tag Team Bajnokság eddigi állását, amiből már kiderül, hogy az első számú kihívó jogáért a következő körben a Rhodes Scholars a Santino Marella – Zack Ryder kettőssel fog megmérkőzni. A másik ágon Rey Mysterio és Sin Cara kettősének a most következő mérkőzés győztesével kell kiállnia.

Kofi Kingston és R-Truth vs The Prime Time Players
Tehát a WWE Tag Team Bajjnokság soron következő mérkőzése. A Prime Time Players az utóbbi időben keményít és rendszeres támadásokkal hívja fel magára a figyelmet. A volt Tag team Bajnokok ellen azt gondolhatjuk, nem lesz könnyű dolguk, de…
A mérkőzés viszonylag rövid volt és talán kijelenthetjük, hogy nem kis meglepetésre Darren Young és Titus O’Neil viszonylag simán nyert.
Tehát a következő mérkőzésen Sin Cara és Rey Mysterio ellenfelei a Prime Time Players fiúk lesznek.

A ring közepén Epico és Primo várják ellenfelüket és a srácok arcára nem kicsit ül ki a meglepetés, amikor Ryback zenéje szólal meg.

Ryback vs Primo
A továbbra is veretlen Sin City Cyborgnak nem kellett igazából megizzadnia Primo ellen, gond nélkül nyerte a meccset.

Layla vs Alicia Fox
Azonnal következett a lányok mérkőzése, amit a nemrég még bajnok Layla nyert.

A meccs után Laylának Matt Striker gratulál és azt mondja, a lánynak biztosan az a célja, hogy visszanyerje a Díva Bajnoki övet. Layla természetesen igennel válaszol, majd keményen megjegyzi, hogy Eve-nek legalább egy pillanatra abba kellene hagyni az emberek háta mögötti ármánykodást, cselszövést és támadásokat. A módszer, ahogy Eve megnyerte a Díva bajnoki címet olyan, hogy jobban tenné, ha mielőbb elveszítené azt – fűzi hozzá Layla. (Még mindig nem derült ki egyértelműen, ki intézett Kaitlyn ellen támadást.)

A backstage-ben Dolph Ziggler és Vickie Guerrero sétál, amikor CM Punk és Paul Heyman lép oda hozzájuk. Punk szerint Ziggler kerüli őt és épp itt az ideje, hogy ezt befejezze. A Show Off úgy csinál, mintha nem tudná, mi a problémája Punknak. Hát az, hogy a múlt heti RAW-ban a meccs közepén Ziggler otthagyta csapattársát, CM Punkot, akinek egyedül kellett utána szembenéznie a Kane-Daniel Bryan kettőssel. Otthagyta, mert az öreglány, Vickie elszúrta és eltiltatta magát a ring mellől.
Ziggler szerint Punk ugyanezt tette pár héttel korábban vele. És most ezen problémázik? Heymant féregnek nevezi.
Punk természetesen a tisztelettel jön elő: ő a WWE Bajnok és Vickie taníthatna tiszteletet is Zigglernek, Dolph szerint azonban Punk megérdemelte, amit kapott…

Booker T érkezése vet véget a vitának. A SD GM közli, hogy értékeli CM Punk jelenlétét, de nem várható el, hogy az ilyen összeszólalkozásoknak ne legyen következménye. A SmackDownban ez nem divat. Ma este mindegyiküknek lesz egy meccse… Bookert T úgy döntött, hogy a SmackDownban a két összevitatkozót egymásra küldi, így CM Punk vs Dolph Ziggler mérkőzést is láthatunk.

Wade Barrett vs egy helyi pankrátor
Wade Barrett visszatérése óta nem kapott képességben hozzá illő ellenfelet. Ma este egy helyi sráccal kell mérkőznie. Vajon ezek a kis meccsek is elvezetnek oda, ahova Ryback ismeretlenek elleni meccsei vezettek? Vajon ez az út a Nexus és a Corre korábbi vezetőjének ahhoz, hogy ismét a WWE elismert tagja legyen? A kommentátorok szerint ez egy üzenet Wadetől az öltözőbe, hogy hello, visszatértem, itt vagyok.
Barrettnek természetesen nem okozott nehézséget a harc és – bár kapott kemény pofonokat – gond nélkül nyert.

Champion vs Champion mérkőzés: The Miz vs Sheamus
A két szupersztár mérkőzése remek is lehetett volna. Nagyon jó, lendületes kezdés után közel 6 percig osztották egymást, aztán megjelent Big Show és kiütötte The Mizt. Ez a pofon Miznek egy győzelmet hozott, hisz Sheamust diszkvalifikálták. A Great White-nak természetesen nem tetszett az óriás közbeavatkozása, hisz így egy DQ vereség került a neve mellé, ráadásul Show akkor érkezett, amikor Sheamus már közel állt, hogy győzelmet arasson Miz felett.

David Otunga jön meg és bemutatkozik. Aztán meglepő dolgokat mond. Megtudjuk, hogy a mált heti adás után, amikor már nem láthattuk a a képeket Alberto Del Rio megtámadta Randy Ortont. Otunga a többiek nevében is köszönetet mond Albertonak, mert Randy Orton az elmúlt évtized jelentős részében fenyegetést jelentett a WWE-re. Alberto volt az, akinek volt bátorsága, hogy kiálljon ez ellen az ember ellen.
Megszólal Orton zenéje, de nem a Vipera, hanem a megdicsért mexikói vonul be Ricardo Rodriguezt kíséretében.
Alberto Orton beszédét és pózolását gúnyolja ki, ezzel pedig nem vívja ki a közönség szeretetét.
Azt mondja, hogy Orton nem mer vele egy épületben lenni, ha mégis ott lenne, a földön sírna, mint egy haldokló kígyó. De ő levágta ennek a kígyónak a fejét és ő a WWE új csúcsragadozója.

Alberto Ömlengését, csakúgy mint korábnban a Punk-Ziggler vitát, Bookert T szakítja meg. Elmondja, hogy Orton akción kívül van, így Albertonak kicsit szabadabb a keze. Ám ma estére jut neki is egy mérkőzés és Booker bejelent egy Tag team meccset: Alberto Del Rio és David Otunga vs Team Hell No.

David Otunga és Alberto Del Rio vs Team Hell No
Sem Alberto, sem Otunga arcán nem látni felhőtlen mosolyt, amikor megtudják, hogy Kane és D.Bryan az ellenfelük.
Ez a mérkőzés sem tartott sokáig és mint azt már megszokhattuk, Daniel önhatalmúan váltott Kane-nel, majd ő kopogtatta Otungát.
A győztes Tag Team Bajnokok között most sem maradhatott el az övemelgetés és a bizonygatása annak, hogy melyikük a Tag team Bajnok.

Ismét backstage jelenet: Teddy Long és Eve beszélget. Teddy elmondja a lánynak, hogy senki nem hatalmazta fel arra, hogy kimenjen az arénába és felfüggessze Beth Phoenixet. Eve magyarázza a dolgot, azaz inkább hárít. Szerinte nem ritka, hogy a férfiak a koruk haladtával kicsit feledékennyé válnak, Teddy azonban közli, hogy az ő gondolkodása tiszta. Figyelmezteti Evet, hogy nem ő az egyetlen és emlékezteti Layla korábbi megnyilvánulására. Eve szerint azonban Layla csak azért ilyen keserű, mert korábban ő vette el tőle a bajnoki címet.
Teddy ismét figyelmezteti, hogy hagyja abba, és elmondja neki, hogy bár nem tudja egyértelműen bizonyítani, biztos benne, hogy Eve-nek köze volt a Kaitlyn elleni támadáshoz. Booker T nem tapasztalt GM, őt még be tudja a lány csapni, de Teddyt már nem.
Booker érkezik meg, és mondja Teddynek, hogy semmiért nem felelős, majd megkéri Evet, hagyja magukra őket. Booker T azt hiszi, hogy Teddy féltékeny rá, de Long ezt cáfolja. Ő egy önálló ember mondja.
Booker úgy véli, hogy Eve és Teddy egyaránt nagy segítséget nyújtanak neki az adás vezetésében, ezért szeretné, ha nem marnák egymást, mint egy kutya és egy macska.

Tensai vs Big Show
Big Show egy másik nem kis termetű emberrel áll ki. Vajon Tensai is felkerül a legyőzöttek listájára?
Tensai a WWE-be érkezésekor igen kemény és kegyetlen harcosnak tűnt, akit jó ideig nem tudtak legyőzni. Aztán megtört a jég és egyre több vereséget kellett elkönyvelnie.
Ma kifejezetten nehéz dolga volt és bár keményen küzdött, nem tudott mit kezdeni Show-val.
A meccset ennek ellenére nem Big Show, hanem Tensai nyerte. Sheamus érkezett meg, aki Tensainak kiosztott egy hatalmas Brogue Kicket, ezért pedig Show diszkvalifikálva lett.
Semmi más nem történt, Sheamus visszaadta a korábbi kölcsönt…

Egy kis RAW visszatekintést kapunk a Ziggler-Punk sztoriból, aztán máris kezdődik a következő, egyben utolsó meccs.

CM Punk vs Dolph Ziggler
A két szupersztár mögött a sarokban egyik oldalon Vickie Guerrero, másikon Paul Heyman.
Nem volt rossz meccs és Zigglernek lett volna esélye a győzelemre, ha a ring sarkával nem üti ki saját magát.
A győztes a GTS után CM Punk.

A Bajnok nem hagyja ki, hogy győzelme után mikrofont ragadjon és szóljon pár szót. A téma természetesen a Hell in a Cell.
Punk elmondja, hogy meghallgatta Bret Hartot, meghallgatta Jim Rosst és hallotta a WWE Univerzumot. Tudja, hogy mindenki mit akar, de azt is tudja, mit kell tennie, mert hosszan és keményen gondolkozott.
Mindenki azt akarja,hogy álljon ki John Cena ellen a Hell in a Cellen. Tudja, mit fog tenni és tudja, hogy a döntése helyes. A tiszteletért CM Punknak ki kell állni John Cena ellen, de CM Punk nem teszi a lábát a ringbe a Hell in a Cellen John Cena ellen.

A Bajnok ismét elutasítja Cena kihívását, de ez biztos, hogy ez a sztori sem ért még véget. A Hell In a Cellig még több, mint 3 hét van és ennyi idő alatt sok minden fog történni.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!