WWE SmackDown 2012. szeptember 14. – WrestleMania visszavágó

A SmackDown ismét egy összefoglalóval indul, ami a Brouge Kick-ről szól, ezúttal láthatjuk a Hétfői RAW-ban leírt tárgyalást, valamint a Sheamus vs David Otunga mérkőzést, amit a Great White nyert feladatással, majd a mérkőzés után kiosztotta azt a bizonyos rúgást. Ekkor megjelent Booker T, aki bejelentette, hogyha Sheamus a tárgyalás vége előtt akárhol, akármikor is használja ezt a finishert meg lesz fosztva a Nehézsúlyú Bajnoki övétől.

Az Ottawában megrendezett SmackDown-on legelőször Alberto Del Rio, Otunga és Ricardo Rodriguez érkezett meg, ezúttal már David is egy nyakmerevítőt viselt. Del Rio, azt mondja, hogy hitet ad Booker T-nek, hogy végleg betiltsák a Brouge Kick-et. Most pedig oda szeretné adni a mikrofont Ricardo Rodriguez-nek, aki átélte ezt a brutális támadást. Ricardo köszönti a barátait, az édesanyját és a chihuahuáját, majd elsírja magát és ekkor David elveszi tőle a mikrofont. Otunga azt mondja, hogy a RAW-n történtekben mindenki láthatta, hogy ő egy komoly üzletember és Sheamus csak egy szégyentelen huligán. A mérkőzésük után teljesen kiegyensúlyozatlan cselekedet követett el, aminek komoly büntetést kellene kiszabni. Otunga bejelenti, hogy a rúgás következményeként lehetséges, hogy megrepedtek, a nyakcsigolyái, akárcsak Ricardo Rodrigueznek. Alberto visszakapja a mikrofont és azt mondja, hogy nem csak ő kettejük szenvedett komoly sérülést, megkéri, hogy vetítsék le az általa hozott felvételt.
Ebben láthatjuk, hogy az előző évben a Night Of Champions-on Sheamus és Christian folytattak beszélgetést és ekkor egy Brouge Kick-et kapott a kanadai, aki jó pár hónap kihagyásra kényszerült.
Christian jelenik meg Seattle-ből műholdon felkötött kézzel, azt mondja, hogy egyáltalán nem kedveli Del Rio-t, sok viszályuk volt még Edge karrierje végén, de most egyet kell vele értenie, hiszen a többi szupersztárra is veszélyes ez a mozdulat. A sok vita után úgy gondolja, hogy véglegesen be kell tiltatni ez a finisher-t, hiszen ő is majdnem 1 évig kihagyásra kényszerült.
David Otunga félbeszakítja és odanyújtja Del Rio-nak a mikrofont, aki elkezdi mondani, hogy már egyre többen bizonyítják, hogy a Brouge Kick mennyire veszélyes, de nem tud róla sokat mondani, mert megérkezik Daniel Bryan, aki már jól megismerhette a Brouge Kick-et. Bryan a ringbe vonul és azt mondja, hogy megköszönné Del Rio-éknak, hogy kijöttek ide és tiltakozásukat fejezik ki, mert ők is olyanok mint Bryan, áldozatok. Az emberek véleménye, hogy Daniel-nek kecskearca van, de ez téves, bár ha mégis az lenne, akkor az Sheamus hibája, mert többször is arcon rúgta. Megköszöni Booker T-nek, hogy segített neki és kiírt egy WrestleMania visszavágó mérkőzést a mai estére. Ez egy nagyon fontos pillanat lesz az ő életében, hiszen Sheamus nem használhatja azt a bizonyos illegális mozdulatát, most nem fog vereséget szenvedni 18 másodperc alatt. Összeveszik Del Rio-ékkal, mert kéri ezt a visszavágót.
Ekkor megérkezik a Nehézsúlyú Világbajnok, aki mosollyal érkezik meg az arénába. Sheamus azt mondja, hogy Bryan nem a Brouge Kick miatt ilyen kecske arcú és nem a Brouge Kick miatt szenvedtek vereséget. Ez a mozdulat nem kerül használatba, ez nélkül is legyőzni majd ma este Bryan-t és a Night Of Champions-on Del Rio-t. David Otunga odasétál a kötél külsején álló Sheamus-höz, de ez rossz döntés volt, mert a Kelta elkapja a nyakvédőjét és a kötélnek rántja Otungát.

Sin Cara vs The Miz

A harc nem volt túlságosan hosszú, de nem volt egyáltalán unalmas sem, egy tipikus face és heel karakter harcát láthattuk. Szép mozdulatok és jó fordítások után Sin Cara aratott győzelmet egy váratlan kopogtatásból. Miz egyáltalán nem volt ezzel megelégedve és a tekintetéből kivehetően egy visszavágót akart volna azonnal.

A backstage-ben Matt Striker egy interjút készít The Miz-zel. Matt felteszi a kérdést, hogy mi a véleménye a Bajnoknak arról, hogy még nincsen megnevezve az ellenfele a Night Of Champions-ra. De a válasz nem volt életképes, hiszen megérkezik Cody Rhodes, aki követeli, hogy ő legyen az első számú kihívó, hiszen ez ő illetné meg, vissza akarja kapni a címet. Megérkezik Mysterio és Sin Cara is, akik szintén a címre pályáznak. Teddy Long is csatlakozik a szupersztárokhoz és kihirdeti, hogy egy Fatal 4 Way mérkőzést fognak megrendezni az Interkontinentális Bajnoki övért, Rey vs Cody vs Sin Cara vs Miz.

Láthatunk egy összefoglalót a csoportterápiáról, ahol Kane és Daniel kiállt egymás mellett, majd egy képet, ami a Night Of Champions-ra utal, ahol Daniel és Kane csapatot fognak alkotni és ringbe szállnak a Tag Team Bajnokok ellen.

Kane vs Kofi Kingston

A harc már hangolódás volt a Night Of Champions-ra, itt Kane aratott győzelmet a Chokeslam után, majd távozott volna, de megérkezett a terapeuta, Dr. Shelby, aki bánatosan nézett Kane-re. A Nagy Vörös Szörny visszatért a ringbe és elkapta Kofi nyakát, majd megölelte.

Randy Orton vs Lord Tensai

Egy rövid interjút készítenek Randy Orton-nal, majd elkezdődhet a következő mérkőzés, ami eléggé jóra sikeredett. Tensai a befejező mozdulata után egy gyors ugrással próbálkozott, de ez elől kitért ellenfele és egyből kiosztott neki egy RKO-t, majd lekopogtatta.
Majd a harc után megérkezik Vickie Guerrero, aki bejelenti, hogy nincsen itt ezen a SmackDown-on Dolph Ziggler, de vasárnap ő lesz majd Randy Orton ellenfele. Randy azt mondja, hogy készen áll a harcra, de ekkor érkezik a háta mögül Dolph, aki nem tud a ringbe sem bemenni, mert Orton a földre vágja magát és üti a talajt. Ziggler elmenekül és ezek a pillanatok után várhatja a mérkőzést a Vipera ellen.

Antonio Cesaro jelenik meg, aki ismét több nyelven megszólal, de érkezik Tyson Kidd, aki azt mondja neki, hogy a szavai ellenére vasárnap után csak egy egykori United States Bajnok lesz. Cesaro megtámadja Kidd-et és kivágja a ringből, ekkor megérkezik Broudus Clay is, aki nem engedi ki Cesaro-t a szorítóból. Tyson ekkor fejbe rúgja és Clay kioszt neki egy finisher-t.
Wade Barrett mond pár szót az előző hétről.

Kaitlyn vs Beth Phoenix

A meccset Kaitlyn nyerte meg a befejező mozdulata után.

Láthatjuk a RAW Rebound-ot, amiben Cena és Bret Hart beszédét láthatjuk ismét.

Daniel Bryan vs Sheamus

A hosszú mérkőzést Sheamus nyerte meg a szorítása után, majd a magasba emelte a Bajnoki övét.

Ezzel ért véget a SmackDown, vasárnap láthatjuk a Night Of Champions-t és hétfőn a RAW fog majd jelentkezni.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!