WWE SmackDown 2012. szeptember 21. – Én vagyok a Tag Team Bajnokok

A SmakcDown-t 2012. szeptember 21-én Philadelphia városában rendezték meg, ahol sok érdekes történést követhettünk végig, valamint ismét szóba került a Tag Team Bajnokok helyzete.

Lilian Garcia lép a ringbe és bejelenti, hogy megérkezik a WWE Hall Of Famer-je, Edge!!! Ennek hallatán hatalmas őrjöngés kerekedett az arénában, ami egyértelműen jelezte, hogy még mindig imádják a Rated R Szupersztárt.
Edge elmondja, hogy 18 hónappal ezelőtt kénytelen volt visszavonulni mint Nehézsúlyú Világbajnok. De a WWE azóta is az élete része maradt, és csakúgy, mint mindenki az arénában folyamatosan, rajongóként követi a történéseket. Sok mérkőzése volt a WWE-ben, látott őrült dolgokat, de ez volt a legfurcsább, amihez semmi sem fogható. Arról beszél, ami éppen Kane és Daniel Bryan között folyik. Edge 12 alkalommal szerezte meg a Tag Team Bajnoki övet, igazán tudja, mi kell ahhoz, hogy az ember sikeres Tag Team Bajnok legyen, de egyszer sem úgy, hogy ölelkezett volna a csapattársával.
Ez után megjelenik Daniel Bryan, aki azt mondja el, hogy nem érti miről beszél a Hall Of Famer, hiszen itt nincsenek Tag Team Bajnokok, Daniel egyedül a Tag Team Bajnokok. Ezt többször elismétli, majd elmondja, hogy Dr. Shelby azt tanította nekik, hogy a harag csak egy érzés a pillanat hevében. Edge közbeszól: Excuse me! Ez a beszólás azonban valaki mást idéz és Bryan ezt szóvá is teszi, utalva egyben Edge sztri szerinti házasságára. Daniel Bryan még megkérdezi Edge-et, hogy nem dühös-e amiatt, hogy el kellett hagynia az exfeleségét, Vickie Guerrerot. De erre – nem is csodáljuk – egyértelműen nem a válasz. Daniel Bryan nem örül, hogy látja a Hall of Famert és azt mondja neki, menjen vissza a színészkedéshez és menjen vissza a nyugdíjához.
Ebben a pillanatban Kane is csatlakozik hozzájuk és kihirdeti, hogy Ő a Tag Team Bajnokok. Edge pedig ekkor kezdi elveszíteni a hidegvérét, mondván, hogy azt még megérti, hogy Daniel ennyire meg tud változni, de Kane-ből, aki rengeteg aljas dolgot tett az elmúlt évek során, ezt nem nézte volna ki. Látva, hogy Edge ordít, Kane relaxációs gyakorlatot ajánl neki, majd azt feleli, hogy az emberek változnak, őt orvosolni kellett és már kialakult belőle egy Bajnok. Edge ekkor leveszi a zakóját, bennünk felcsillan némi remény, hogy ütni fog… Kane széttárja a karját egykori riválisa felé, a Nagy Vörös Szörny és a Rated R Szupersztár megölelik egymást, amit Daniel ellenez ugyan, de végül ő is odaáll ölelkezni.
Ekkor megérkezik Damien Sandow, aki ezt idiótaságnak találja és inkább harcolni akarna, mint ölelkezni. Végül meg is kapta amit akart, ugyanis Edge megkérdezte a közönséget, hogy a bajnokok közül ki legyen Sandow ellenfele, ők pedig Kane-re voksoltak.

Damien Sandow vs Kane
Damien beleavatkozott a Tag Team csapat ügyeibe és megkapta ellenfélnek egyből a Nagy Vörös Szörnyet, aki a sok veresége után kezd megállíthatatlanná válni. A harc nem volt utolsó, szépen teljesített mindkét fél, ám meglepetésszerűen Sandow szerezte meg a győzelmet. Daniel Bryan aki a ring mellől figyelte a küzdelmet odasétált a szorítóhoz és magasba emelte az öveket és azt kiáltozta: “Én vagyok a Tag Team Bajnokok.” Végül Kane megpróbálta kivenni a kezéből az egyik övet, de Sandow bevitte a befejező mozdulatát és kopogtatnia sikerült.

A kulisszák mögött Kane rohangál és keresi Daniel Bryan-t, akárcsak pár hete, de nem vele, hanem a terapeutájával fut össze, aki próbálja megnyugtatni, de a Nagy Vörös Szörny jelenleg vigasztalhatatlan. Amikor kiejti a száján, hogy Kecskearc, akkor előkerül Bryan és összekapnak azon, hogy van vagy nincs Danielnek kecskearca. Dr. Shelby félbeszakítja a kiáltozást és megbeszéli a felekkel a problémát.

Layla vs Natalya
Eve csatlakozik a kommentátorokhoz, most már mint Díva Bajnok. A harc nem volt rossz, a végén Layla szerezte meg a győzelmet.

Alberto Del Rio és Dolph Ziggler vs Sheamus és Randy Orton
A csata rendkívül jó volt, mozgalmassá és fordulatossá sikeredett, aminek a végén Sheamus szabadult a Cross Arm Breaker-ből és odalökte Del Rio-t egyenesen egy RKO-ba. Majd Mr. Money In The Bank-nek kiosztott egy Brouge Kick-et, ami után nem is kérdés, hogy lekopogtatta.

Daniel Bryan vs Cody Rhodes
Ugyanaz történt mint az előző mérkőzésen: Bryan a befejező mozdulatára, a NoLock-ra készült, ekkor megjelent Kane, aki egy kézcsapással tűzbe gyújtotta a ring sarkait. Daniel a partnerére figyelt és kapott egy Cross Rhodes-ot, majd veszített.

A backstage-ben ismét összekapnak a Tag Team bajnokok, de találkoznak Sandow-val és Rhodes-szal, majd a főmérkőzés is kiderül, ami egy Tag Team mérkőzés lesz közöttük.

Láthatunk ismét pár percet a CM Punk vs John Cena sztoriból.

Brodus Clay vs Heath Slater
A csata eléggé egyértelműnek tűnt, de nem ért véget, mert megjelent Drew McIntyre és Jinder Mahal, akik segítettek Slater-nek és közös erővel támadták a Funkasaurust.
A győztes diszkvalifikációval Brodus Clay.

Santino Marella vs Antonio Cesaro
Egy átlagos mérkőzést láthattunk, amiben a United States Bajnokot ezúttal legyőzték. Santino egy sima fordításból szerezte meg a győzelmet.

Kane és Daniel Bryan vs Cody Rhodes és Damien Sandow
A csata jól alakult, de diszkvalifikációval ért véget, mert Cody egy székkel esett neki a Nagy Vörös Szörnynek. Ez azonban rossz ötlet volt, mert a Bajnokok elvették ellenfeleiktől a székeket és azzal ütötték szét őket.
Ha nem lett volna elég a bunyóból, a ringen kívül álló többi Tag Team csapatot is berángatták és azzal a képel ért véget az adás, hogy minden csapat a földön, kivéve a Bajnokok.

A székes össznépi verés után Kane és Daniel Bryan együtt emelték magasba az öveiket és már azt hittük talán elmondhatjuk, hogy végre megszülettek az igazi Tag team Bajnokok. Azonban a földön heverő testek fölött a vita folytatódik…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!