WWE SmackDown 2012. szeptember 28. – Első számú kihívó

A SmackDown-t 2012. szeptember 29-én Buffalo városában rendezték meg, ami New York állam második legnépesebb városa. Ezen az estén láthattunk címmérkőzést, sőt még sok más izgalmakkal teli eseményt is, aminek a későbbiek folyamán nagy szerepe lehet.

Legelőször Big Show zenéje hangzik fel, aki az eheti RAW-ban kiosztott egy W.M.D-t Tensai-nak, majd a felé rohanó Brodus Clay-nek is. Most egy mikrofont ragad meg a ringbe sétál, elmondja, hogy a legmeghatározóbb és a legpusztítóbb erő a WWE történelmében visszatért és a Nehézsúlyú Világbajnoki övet akarja, céloz ezzel magára. Utoljára, amikor birtokolta a címet, csak 45 másodpercig volt Bajnok, majd visszakérdezi a közönséget, hogy értik e, hogy mégis milyen kellemetlen volt neki ez a 45 másodperc. (Ugyanis még december 18-án a 2011-es TLC PPV gálán Mark Henry-től elvette az övet Show és ekkor érkezett Daniel a Money In The Bank táskájával és 45 másodperc alatt legyőzte a Világ Legnagyobb Sportolóját.) Show folytatja, hogy ez a srác, aki legyőzte elment a WrestleMania-ra és a főmérkőzést akarta, de 18 másodperc alatt veszített Sheamus ellen. Senki nem fog gúnyt űzni belőle és senki számára nem lesz vicces, majd, ha ő lesz a Nehézsúlyú Világbajnok, és tudom, hogy én vagyok az egyetlen ember ebben a Roster-ben, aki képes legyőzni Sheamus-t.
Elkezdi mondani, hogy mit tenne a Great White-al, de nem tudja befejezni, mert megszólal Randy Orton bevonuló zenéje, a Voices. A közönség nagyon megörült a Viperának, aki látszólag az övet akarja, akárcsak az óriás. Orton azt mondja, hogy eléggé vicces ez a helyzet, hogy egy ilyen kaliberű ember állítja be magát a show legpusztítóbb egyéniségének, Randy szerint ez nem Show, hanem ő maga. A Vipera szerint a ma este megrendezésre kerülő mérkőzését megnyeri Big Show ellen és ő fog szerepelni a Hell In a Cell gálán Sheamus ellen. Randy 9-szeres Nehézsúlyú Világbajnok és megakarja szerezni a 10-ediket is, Big Show pedig nem állhat sokáig az útjába. Show erre pedig csak annyit felel, hogy majd a főmérkőzésen kiderül, hogy valaki RKO-val, vagy KO-val lesz kiütve.
Ez után a mondat után megjelenik a Mexikói Arisztokrata, Alberto Del Rio, aki huzamosabb időtartamig tudott első számú kihívó lenni, de a címet nem sikerül elhódítania a Keltától. Del Rio azt mondja, hogy a Night Of Champions-ra Booker keresztbe tett neki, amikor engedélyezte a Brouge Kick-et, bár Alberto jobb mint Randy és Show együtt. Alberto végül azt mondja, hogy a kutyák (célozz ezzel a két szupersztárra) menjetek vissza a partvonal mögé, ám többet nem tudott hozzáfűzni ehhez, mert mire beért a ringbe kapott is egy nagy RKO-t. Orton kivonul és ezzel ért véget a beszélgetésük, majd kiderül, hogy végül is ki lesz az első számú kihívója a Nehézsúlyú Bajnoknak.

Antonio Cesaro vs Santino Marella (United States Bajnoki öv)

A harc nem volt hosszú, inkább fordulatos, aminek a végén Antonio Cesaro szerezte meg a győzelmet, a befejező mozdulata, a Neutralizer után. Ezzel a mérkőzéssel megvédte a Bajnoki övét és továbbra is United States Bajnokként szerepel a WWE-ben.

Natalya vs Beth Phoenix

Nem láthattunk már régóta ilyen színvonalas díva mérkőzést mint most, a két hölgy remek csatát mutatott be, amiben Natalya bevitte a Sharpshooter-t és Beth is a Glam Slam-et. Ez után még azonban kiszabadult a kanadai, de egy fordítás után kopogtatta le. Beth megszerezte a győzelmet és ekkor megjelent Eve, aki azt mondja, hogy Beth-nek legalább bocsánatot kéne kérnie, hogy megtámadta Kaitlyn-t, de ismét csak bizonygatja, hogy nem ő tette. Eve kihirdeti, hogy ameddig ennek az ügynek a végére nem kerül pont, addig Beth Phoenix fel van függesztve. Natalya-ra próbál hárítani Beth, de nem ér el vele semmit sem.

Láthatunk ez Zack Ryder összefoglalót, majd azt, ahogyan éppen Teddy Long és Booker T beszélgetnek a Tag Team mérkőzésekről, de Beth csatlakozik hozzájuk és nem érti, hogy miért is lett felfüggesztve. Booker pedig azt nem érti, hogy miről van szó, mert ő nem mondott ilyet. Eve ekkor megjelenik és azt mondja, hogy mit a Genereal Menedzser asszisztense meghozta ez a döntést, ám Booker erre azt feleli, hogy ő a GM és nem fogja felfüggeszteni Beth-et.

Visszatekinthetjük a RAW történéseit, a CM Punk és John Cena sztorit, majd az a bizonyos történést, amikor Ryback megnézte magának a WWE Bajnokot.

Wade Barrett vs Zack Ryder

Wade egyoldalú győzelmet aratott ellenfele ellen, mintha csak egy gyakorló meccset láttunk volna.

The Miz-t láthatjuk a ring közepén, aki köszönti a rajongókat a WWE történelmének legmasszívabb beszélgetős adásában, a Miz TV-n. Ez a show sokkal élvezetesebb, érdekesebb és legforradalmasabb mint az ez előttiek. Ám csak ennyit tudott mondani az Interkontinentális Bajnok, mert megszólalt Sheamus zenéje és megjelent a ringben a Great White. Sheamus úgy gondolja, hogy Miz-nek memóriakiesése van, mióta Ryback rendesen megruházta. A Nehézsúlyú Bajnoki sorsáról esik szó, de úgy gondolja Sheamus, ha eddig képes volt megvédeni, akkor ez után is képes lesz, ám ebbe még Dolph Ziggler akarna beleszólni, aki azt mondja, hogy a táskáját már nagyon be akarja váltani és új Bajnokot szeretne látni, saját magát. Sheamus megtámadja Miz-t és Dolph-ot is, utalva ezzel arra, hogy az önbizalma semmit sem csökkent.

Láthatjuk amikor a RAW-n Jerry Lawler-t kapcsolják műholdon keresztül, aki sikeres szívműtéten esett át és láthatólag kutyabaja.

Damien Sandow és Cody Rhodes vs Usos

Nem volt túl hosszú a mérkőzés, amit végül a frissen megalakul csapat nyert meg.

Ryback vs Tensai

Ryback hatalmasat alakított a RAW-n, és megkapta ellenfelének a komoly tehetséggel és fizikai erővel rendelkező Tensai-t, de őt is könnyedén legyőzte a befejező mozdulata után. Ezzel továbbra is megőrizte a veretlenségét és közelebb került CM Punk-hoz.

A backstage-ből kapunk egy képet, amin Randy Orton sétálgat és megtámadja őt Alberto Del Rio, aki ezúttal nem kapott még mérkőzést sem. Kemény támadással intézi el Randy-t.

Big Show vs Randy Orton

A ringbe vonul Show, majd megszólal Orton zenéje, de nem a Vipera, hanem Del Rio érkezik meg, aki akarja ezt a mérkőzést, hogy ő lehessen továbbra is az első számú kihívó, de nem kapja meg, mert érkezik hátulról a Vipera és ezúttal ő támadja meg Alberto-t. Randy karsérüléssel, de felveszi a harcot az óriás ellen, de végül vereséget szenved a Chokeslam után. Show lett a kihívója Sheamus-nek, aki csak annyit mondott a győzelme után: “Sheamus találkozunk a Hell In a Cell-en.”

Ezzel zárult a show, hétfőn pedig ismét a RAW jelentkezik a megszokott módon.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!