WWE SmackDown 2012. szeptember 7. – Vita a Brouge Kick körül

A SmackDown szeptember 7-én Moline városából, Illinois államból jelentkezik, ahol az adás egy kis összefoglalóval indul az előző RAW-ra, amin Jack Swagger és Shemaus mérkőzött meg, amin megjelent Alberto Del Rio és Ricardo Rodriguez. A Kelta ki akart osztani egy Brouge Kick-et Az Arisztokratának, de Ricardo arrébb lökte és ő kapta meg a finishert. Az orvosi stáb a ringbe sietett, hogy megvizsgálják Rodrigezt, majd David Otunga közzé tette a TOut-on, hogy komoly sérüléseket szenvedett el Del Rio segítője.

A SmackDown-on először Alberto, David Otunga és Ricardo jelennek meg, Rodriguezt a ringbe kísérik. A General Menedzser szobájából érkeztek a ringbe, hogy mondjanak pár szót erről a támadásról. Del Rio azt mondja, hogy Az elmúlt pár hétben legyőzte John Cena-t, Kane-t, Randy Orton-t, és nem kételkedik abban sem, hogy a Night Of Champions-on legyőzi majd a Nehézsúlyú Világbajnokot. Sokkal jobbnak tartja magát szellemileg és stratégiailag, de Sheamus-nek mégis van egy előnye, ami veszélyesebb mint az acélszék, ez pedig a Brouge Kick. Azt akarja mondani ezzel, hogy a Brouge Kick-et be kell tiltani, hiszen másokat fejbe rúgni bűncselekménynek számít. A RAW-n nem csak a ringmesterét, hanem Ricardo-t, az egyetlen barátját támadta meg ezzel és mindenki láthatja, hogy mi lett az eredménye. Azt mondja mindenki, hogy Alberto befejező mozdulata is veszélyes, de a Cross Arm Breaker olyan, mint a költészet, de a Brouge Kick pedig egy bűncselekmény.
Del Rio odanyújtja a mikrofont David Otunga-nak, aki a Harvard Law-on végezte el a tanulmányait és jogi diplomát szerzett. David azt mondja, hogy mi történik akkor, ha ez a rúgás nem véletlen volt, hanem Ricardo-t szándékkal találta el Sheamus és akarattal okozott neki sérülést. Egy ilyen támadás után, ha a WWE hagyja, hogy ez a mozdulat legális legyen akkor a legnagyobb tréfa fog válni a szervezetből. Otunga kijelenti, hogy beszélni próbáltak a SmackDown General Menedzserével, de nem volt mindenre idő, ezért most megkérné, hogy lépjen ki az arénába Booker és hozza meg a kellő döntést.
Booker T megérkezik és azt mondja erre, hogy amit az irodájában mondott a show előtt azon nem akarna változtatni, de ő csak egy ember, inkább kérdezzük meg az embereket. WWE Univerzum be legyen tiltva a Brouge Kick? – teszi fel a kérdést Booker T, de egyértelműen fújjolás tör ki, ezért a GM bejelenti, hogy Sheamus finisherje továbbra is legális marad.

Rey Mysterio és Sin Cara vs Cody Rhodes és The Miz

A mérkőzésen a közönség kedvencei győztek, Rey és Miz maradtak végül a ringben, mikor Myserio egy Bulldog-gal próbálkozott, amit kivédett ellenfele és a Skull Crushing Finale-t akarta értékesíteni. Ebből szabadulni tudott Rey és egy fordítással kopogtatásba fogta Miz-t, ekkor érkezett Cody segítségül, de Mysterio ismét remekül védekezett és Rhodes Big Boot-ját Miz kapta. Sin Cara kivágta a ringből Cody-t, majd utána ugrott, Rey pedig kiosztotta a 619-et Miz-nek, aki nem tudott ez után kiszabadulni a kopogtatásból.

A backstage-ben Hornswoggle és Daniel Bryan futnak össze, ahol a törpe kezet akart fogni Bryan-nel. Nehezen de Daniel elfogadta, majd Hornswoggle a lábára taposott és nevetve elfutott.

Láthatjuk David Otunga-t, aki ismét próbálja meggyőzni Booker-t, hogy milyen veszélyes is a Brouge Kick, elmeséli neki, hogy a szupersztárok tiltakoznak emiatt, majd mutat pár képet a General Menedzsernek, hogy milyen komolyan megsérülhet a nyak egy ilyen rúgás miatt.
Daniel Bryan-t láthatjuk ismét, de most csak egy összefoglaló erejéig, hogy ölelkezik Kane-el, de ennek az ölelkezésnek egy komoly verés volt a vége.

Daniel Bryan vs Zack Ryder

A harc nem volt túlságosan hosszú, Daniel jobban szerepelt és fel is adatta a mérkőzést ellenfelével a NoLock után. Ezzel azonban nem elégedett meg és tovább folytatta a szorítást, a bíró pedig nem tudott közbe avatkozni, ezért kisietett Lilian Garcia-hoz, aki bejelentette, hogy a bírói döntés értelmében a mérkőzés győztese Zack lett. Bryan természetesen ellenkezett és nem törődött bele ebbe a döntésbe.

Damien Sandow vs Randy Orton

Sandow egy mikrofonnal érkezik és azt mondja, hogy minen héten kemény ellenfeleket kap és ezzel ő nem ért egyet, mert több idő kéne, hogy kiismerje ellenfelei gyenge pontját és azt ki is tudja használni. Amikor pedig kilép a ringből és otthagyja a mérkőzést, akkor a WWE Univerzum ok nélkül nevezi őt gyávának, csak nem akar a finisherbe belefulladni.
Ezek után pedig érkezik a mai ellenfele, aki nem más mint a Vipera, azaz Randy Orton. Orton azt mondja, hogy ő nem azért van itt ma este, hogy vitába szálljon, hanem, hogy harcoljon. Booker T kijelentette, hogy az adásban egy ellenfelet fog kapni Sandow, aki Randy lesz. Damien tiltakozik, de nem ér el semmit, mert Orton eldobja a mikrofont és készen áll a bunyóra, de megszólal a Show-Off azaz Dolph Ziggler zenéje, aki Vickie Guerrero kíséretében érkezik meg az arénába és csatlakozik a kommentátorokhoz.
A csata eléggé hosszasan tartott, de végül kiszámolással tudott nyerni Orton, mert Sandow ismét elmenekült. Dolph mosolyogva távozott volna, de Orton elé állt és nem engedte. Ziggler támadott, de rosszul járt, mert a ringben keményen ellátta Dolph baját, majd amikor az RKO-ra készült a Vipera megérkezett Sandow, aki megtámadni próbálta, de egy finisher-t kapott. Ziggler ez idő alatt fogta a táskáját és elmenekült a ringből.

David Otunga ismét egy képet mutat Booker T-nek, de most azt, amit az orvosi stáb szolgáltatott neki, azt, hogy milyen komoly és szemmel látható sérülést szenvedett el Rodriguez nyaka, de Book nem válogat az eszközökben, hanem bejelent, a ma este főmeccsét, Otunga vs Sheamus.

The Usos vs The Prime Time Players vs Epico és Primo

Ezt a Triple Threat mérkőzést a Prime Time Players nyerte és továbbra is ők maradtak az első számú kihívók Kofi és Truth ellen.

A backstage-ben Dolph Ziggler akar beszélni Teddy Long-gal, akinek az a problémája, hogy megtámadta Orton. Ezért akar egy mérkőzést amin egy az egy ellen elintézhetik ezt, méghozza a Night Of Champions-on. Theodore erre azt feleli, hogy ott minden övnek lesz mérkőzése és eléggé sok a csata, de meglátja majd, hogy mit tehet ez ügyben.

Yoshi Tatsu vs Wade Barrett

Wade a sérüléséből visszatérve megkapta a japán Tatsut ellenfélnek, akit könnyedén legyőzött.

David Otunga vs Sheamus

A csata hosszasan tartott, aminek a végén a Great White a Brouge Kick-re készült, de ekkor Booker T jelent meg, aki azt mondta, hogy nincsen más választása, ezt kell tennie, be kell tiltatni a Brouge Kick-et. Sheamus ezért egy szorítással kapta el ellenfelét és feladtatta vele a mérkőzést.

Ezzel végződött a SmackDown, hétfőn a RAW és egy hét múlva ismét a Smackdown jelenezik, aztán a Night Of Champions nevű PPV-t rendezik meg.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!