WWE Super SmackDown 2012. április 10. – Blast From The Past

2012. április 10-én ismét élő Super SmackDown-nal jelentkezett a WWE, ezúttal a virginiai Hamptonból. Folytatódik a Laurinaitis éra, a People Power és alakulnak a meccsek a hónap végén rendezendő Extreme Rulesra. Az adás egy úgynevezett Blast From The Past műsor, ahol a régmúlt nagy nevei jelennek meg.

Az adás elején ismét láthatjuk, ahogy Daniel Bryan elzavarja AJ-t, ugyanis a lányt okolja a WrestleMania vereségért. Lilian Garcia a Hall of Famer Mean Gene Okerlund-ot konferálja fel, ő pedig a jelenlegi Nehézsúlyú Világbajnokot, Sheamust jelenti be.

A Great White arról beszél, hogy az utolsó adásban Del Rio alakítása után megütötte a játékvezetőt. Elmondja, hogy nincs mentség a tettére és a viselkedésére. Nyilvánosan bocsánatot kér a bíró Chad Pattontól, a többi mérkőzésvezetőtől és mindenkitől szerte a világon. Sajnálja az esetet, de mint mondja, mindannyian hibázunk és tanulunk a hibáinkból. Vannak akik a könnyebbik utat választják ehhez a tanuláshoz, vannak, akik a nehezebbet. Ő mindig a nehezebb utat járta.
John Laurinaitis zenéje szólal meg és az érkező General Manager szakítja félbe Sheamust.
Mielőtt Sheamus folytatná, levetítik az előző adásban történteket, azt a jelenetet, amikor Del Rio eljátszotta a nagy halált és diszkvalifikáltatta Sheamust.
Laurinaitis a visszajátszást után nem a szabálytalanságot és a tisztességtelen döntést emeli ki, hanem Sheamusra támad.
– Mit gondolsz, ki vagy te? Hogy képzeled, hogy kezet emelsz a bírómra? – kiabálja. Közli, hogy nyilvánosan meg kell követnie Chad Pattont (mintha Sheamus nem ezzel kezdte volna percekkel ezelőtt). Természetesen a kelta elmondja, hogy az előző öt percben épp ezt tette, de Johnny felszólítja, hogy tegye meg újra.
Sheamus ismét nyilvánosan bocsánatot kér, de Laurinaitis folytatja és bocsánatot kéret ismét az összes WWE bírótól, majd az egész világtól. Majd mikor Sheamus a képébe vigyorog, megkérdezi: Szerinted ez vicces?
Mindez nem elég Johnnynak, közli Sheamussal, hogy próbaidőn van és ha még egyszer megérint egy bírót – akár véletlenül, vagy baleset miatt – ki van rúgva! Mindemellett pénzbírsággal sújtja a Nehézsúlyú Világbajnokot: A WWE történetének legnagyobb pénzbüntetését szabja ki: 500.000 dollárt kell fizetnie!
A bejelentés után sok szerencsét kíván neki a ma esti meccséhez, ami egy Daniel Bryan és Alberto Del Rio vs. Sheamus és Gene Okerlund mérkőzés lesz.

Az öltözőben Randy Orton édesapjával, a legendás Cowboy Bob Ortonnal vált pár szót, majd kezdődik az első mérkőzés.

Randy Orton vs Mark Henry
A mérkőzésen nem tudnak győztest hirdetni, ugyanis Kane jelenik meg a kivetítőn és célozza meg Ortont. A WrestleManiáról beszél és arról, hogy újra meg fogja próbálni, vicces, hogy Orton családjával szórakozhat. A kivetítőn megjelenik Orton édesapja, ahogy Kane előtt fekszik a földön. Randy kirohan és idegesen keresi őket. Kane várja és egy vascsővel üti le a Viperát, “egyesítette a családot” és távozik.
A meccsnek dupla kiszámolás után nincs győztese.

Benny Camer vs Ryback
Benny Camer egy helyi srác, aki kipróbálhatja magát a WWE-ben, ezúttal Ryback ellen. Láthatjuk, hogy a kulisszák mögött olyan nevek figyelik az eseményeket, mint Pat Patterson, Ted DiBiase Sr., Tony Atlas és Hillbilly Jim .
Bennynek nem sikerül nyernie élete első WWE mérkőzésén, Ryback pillanatok alatt legyőzi.

Heath Slater and Tyson Kidd vs. The Usos
A meccs előtt Slater közli, hogy talált maguknak egy Hall of Famer menedzsert ma estére, aki nem más, mint Jimmy Hart. A kommentátorok között újabb nagy név, Mick Foley foglal helyet.
A meccset az Uso testvérek nyerik, Foley pedig egy Sockoval intézi el Hartot.

A Hall of Famer Roddy Piper beszél Daniel Bryanről és a 18 másodperces vereségéről. Ismét láthatjuk, hogy AJ-t hibáztatja ezért. Daniel elmondja, hogy JohnLaurinaitis lehetőséget adott neki a visszavágóra. Az Extreme Ruleson 2 of 3 Falls mérkőzésen bizonyíthat. AJ-t pedig sehol nem akarja a ring környékén látni.
Roddy Piper elmondja, hogy a lány most is ott van és behívja. AJ szerint függetlenül attól, hogy mi történt, Daniel egy kedves srác, ráadásul elismeri hogy az ő hibája volt, hibázott a WrestleManián és nagyon sajnálja! Bryan le akarja állítani őket, ismét lekussolja AJ-t és el akarja küldeni. Piper szerint nem mondhat olyat a lánynak, hogy kuss és nem használhat egy nőt pajzsként. Danielt gyávának nevezi. Az Extreme Ruleson Sheamus le fogja rúgni a válláról a fejét és Piper ezt meg fogja nézni!
Daniel arcon csapja a legendát és távozik.

The Great Khali, Natalya and Alicia Fox vs. The Bella Twins and Drew McIntyre
A vegyes Tag Team mérkőzést Khali, Natalya és Alicia Fox nyeri.
Majd ismét hallhatunk pár szót Damien Sandow-tól, majd Megtekinthetjük a Hétfői Esti RAW-t, ahol John Laurinaitis bemutatta a harci robotját, aki ismét csúfosan elverte John Cenát. Aztán az öltözőben Sheamus és a ma esti csapattársa vált egymással pár szót, ami főmérkőzésre utal.

Hacksaw Jim Duggan vs Hunico
A meccset Hunico nyeri, Jim Duggant diszkvalifikálják.

Cody Rhodes beszédét édesapja, a legendás Dhusty Rhodes szakítja félbe. Ám a családi dialúgus közben megjelenik az Interkontinentális Bajnok, Big Show is.

Daniel Bryan és Alberto Del Rio vs Sheamus és Mean Gene Okerlund
A csatát Sheamus és Gene Okerlund nyerik. A visszatérő legenda és a Kelta harcos sikeres győzelmet arattak egymással.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!