WWE SmackDown 2013. Április 12. – Ziggler első adása Bajnokként

Vasárnap este láthattuk, hogy The Miz és Cena lett az új Bajnok, hétfő este láthattuk, hogy Wade Barrett lett az új Bajnok…Vajon mit fogunk látni ezúttal?

A SamckDown egy kisebb összefoglalóval indul, aminek első számú alakja a WWE COO-ja, Triple H, aki képes volt egy kemény No Holds Barred meccsen legyőzni a Harci Gépezetet. A WrestleMania-n láthattuk ezt a csatát, aminek a tétje HHH karrierje volt, ám a rajongóknak nem kell attól félni, hogy nem látják többé a szervezet egyik legkedveltebbjét. Ezen az estén, a SmackDown-on megjelenik The Game, valamint láthatjuk a legelső tetteit Nehézsúlyú Világbajnokként Dolph Ziggler-nek.Boston városából jelentkezik az adás, amiben legelőször Big E Langston jelenik meg, aki kisétál a bejáratba és Ricardo Rodriguez-hez hasonlóan felkonferálja a Bajnokot. Ziggler mellett a szokásos módon AJ Lee érkezik, aki a RAW kitörő örömmel könnyebbült meg, mikor barátja megszerezte a SmackDown legfontosabb címét. Ziggler megragad egy mikrofont és köszönetet mond AJ-nek, majd elmesélni, hogy mikor debütált a cégnél ő volt a legjobb fizikummal rendelkező pankrátor, valamint az atlétikai képességei is kiemelkedőek voltak. Amint elsétált a Szupersztárok mellett, mindenki úgy tartotta, hogy a jövő egyik legnagyobbja lehet, hogy majd ő lesz a szervezet egyik legfontosabb tagja…hát ez az idő elérkezett. Ez a jövő elérkezett, mikor hallotta vasárnap, hogy több mint 80.000 ember énekli a nevét, és látta, mikor hétfőn mindenkinek a szeme rámered, ahogy éppen elsétál az arénából a Nehézsúlyú Világbajnoki övvel. Ha a WWE univerzum szeretne csatlakozni ehhez az ünnephez, akkor tudnia kell mindenkinek, hogy csak egy ember miatt tehetik meg, akinek a neve nem más, mint Dolph Ziggler. Nem a rajongókért nyerte meg ezt a Bajnoki címet, hanem kizárólag mert ez az ő élete, amiben csak egyetlen személy játszik szerepet, aki a barátnője AJ Lee. Nem számít más véleménye, nem számít, hogy valaki másnak fehérebbek a fogai, vagy hosszabb a haja, nem lesz senki, aki pótolhatja számára AJ-t.

Ez után a mondat után megszólal Jack Swagger bevonuló zenéje és megérkezik a Szupersztár, oldalán Zeb Colter-rel. Lassan sétálnak a ring felé, közben Ziggler azt kérdezi, hogy mégis miért vannak itt, miért zavarják meg ezt a speciális pillanatot? Zeb ekkor udvariasan bemutatkozik és gratulál Dolph-nak. Valamint elmondja, hogy nagyon büszke rá, hiszen Cleveland-ben született és Hollywood-ban lakik, tehát elmondhatja magáról, hogy egy amerikai. Ám ez mellett reméli, hogy tisztában vele, miért is nyerte meg ezt a Bajnoki címet…Egyetlen embernek mondhat érte köszönetet, aki Jack Swagger. (Hiszen az előző RAW-ban Alberto Del Rio-nak Swagger ellen volt mérkőzése, amiben megsérült a mexikói, tehát egy könnyű prédává vált a Money In The Bank táska tulajdonosának.) Dolph ez után elmondja, hogy részben igaza volt Zeb-nek, de ez az ő ünnepe, ami éppen megzavartak. Jack-nek pedig volt mérkőzése a WrestleMania-n a Nehézsúlyú Bajnoki övért, de nagyon csúnyán elverte őt Del Rio, szóval Swagger jobban tenné, ha elbújna az öltöző legsötétebb zugában. Ennek hallatán Jack elindul a lépcső felé és felsétál a kötelekig, nem lép be a ringbe Ziggler és Big E mellé, hanem inkább meghátrál és visszatér Zeb mellé. Colter ekkor elmondja, hogy ez az öv egy igazi Amerikait illet meg, ők ketten minden erejükkel azon lesznek, hogy Dolph elveszítse a Bajnoki övet. Ez után megszólal Swagger zenéje, de Ziggler leállítja és elmondja, hogy akármit is gondolnak Jack-ék, nem fogják elvenni tőle a Bajnoki övet, jobban tennék, ha haza mennének és megnéznék a DVD-n a RAW-t, akkár láthatják, hogy akinek ez az érdeme az egyedül…

Ám nem tudja befejezni a mondanivalóját Ziggler, mert megjelenik Alberto Del Rio, aki összeszedett egy sérülést a RAW-n, ám nem tűnik úgy, hogy nagyon komoly problémája lenne a volt Bajnoknak, amikor kisétál akkor csak kissé sántít a bal lábára. Ziggler szólal meg és elmondja, hogy ez már elég, az előbb Jack, most pedig Del Rio, nem fogja ellopni a reflektorfényét. Del Rio eléggé lehangoltnak tűnik, az elvesztett cím miatt, Dolph pedig nem akarja, hogy panaszkodjon a mexikói, majd rákérdez arra, hogy mégis mit akar itt, csak nem egy visszavágót? Del Rio ekkor kissé megnyugtatja a mostani címvédőt, hogy csak azért érkezett meg ide ma este, hogy gratuláljon Dolph-nak. Valamint elszeretné mondani neki, hogy ő tudja milyen érzés az, amikor valaki beváltja a Money In The Bank táskáját, hiszen Del Rio így már megszerezte egyszer a WWE Bajnoki övet. Élvezze ki Ziggler az uralkodásának minden egyes pillanatát, mert mikor meggyógyul Alberto lába, akkor Dolph egy óriási verést fog kapni. A Mexikói Arisztokrata ezzel fejezte be a mondani valóját, majd annyit fűzött még hozzá: Hasta La Vista…Baby.

Alberto távozása után Ziggler majd felrobban, hiszen folyamatosan félbeszakítják. Majd elmondja, hogy ő a Bajnok, mutassanak iránta tiszteletet, ha valaki ki akar még jönni az most jöjjön…nem érkezik senki, ezért Ziggler ismét belekezd a mondataiba, ám megszólal Jericho zenéje. Chris-t élteti a rajongótábor, nagyon imádják Y2J-t, annak ellenére is, hogy a WrestleMania-n vereséget szenvedett Fandango ellen. Chris legelőször arra kéri a Nehézsúlyú Világbajnokot, hogy a pokolba is kussoljon már. Utána pedig Jericho elmondja, hogy őt egyáltalán nem érdekli, hogy Dolph kiáll ide és beszél az új Bajnoki övéről, az ő debütálásáról és az őrült barátnőjéről. Ezt követően pedig elkiáltja magát: AJ őrült! Amit a publikum visszhangoztat. Ez után pedig Jericho kihívja a ma este főeseményére Dolph-ot egy csatára…

Team Hell No vs Prime Time Players

A Team Hell No képes volt megvédeni a Tag Team Bajnoki övüket a WrestleMania-n Ziggler és Langston csapata ellen, ami egy nagy dolognak számít. Ezúttal nem a címekért folyik az ütközet, hanem csak egy sima mérkőzést vívott egymással a két duó. Nem volt rossz a csata, végül a győzelmet a címvédő csapatnak sikerült megszereznie, hiszen Daniel bevitte Titus-nak a NoLock-ot, amiből nem tudott kiszabadulni, ezért inkább kopogott. Ez után egyből megszólalt egy hang, ami gratulált a győzelem miatt. A nagy kivetítőn megjelent a Shield három tagja, akik ezúttal a Hell No-t szemelték ki célpontjuknak. Ebben lehetne következtetni arra, hogy a fiatal srácok megpróbálják megszerezni a Tag Team Bajnoki öveket?

Santino Marella vs Wade Barrett

Wade Barrett vasárnap, a WrestleMania-n elvesztette az Interkontinentális Bajnoki övet The Miz ellen, hiszen a WWE Legnézettebb Szupersztárja bevitte a Figure 4 Leg Lock-ot, amiből nem tudott szabadulni a ellenfele, ezért inkább feladta a csatát. Ez után a RAW viszont Barrett könyöke végzetes volt Miz számára, hiszen ez után a finisher után Miz nem tudott kirúgni a kopogtatásból, így Wade ismét megszerezte a Bajnoki övet. Ebben a csatában Santino nem szerepelt túl jól, ami látszott is a végeredményen, hiszen a Barrett könyöke volt ismét a döntő, ami után Santino vesztett.

Ezt követően megjelenik egy kép a backstage-ből, amin láthatjuk Booker T-t és Sheamus-t, akik éppen arról diskurálnak, hogy mi is történt a WrestleMania-n és az előző RAW-n. A Great White akar egy csatát Big Show ellen, aki egy pillanatra elhitette a rajongótáborral, hogy face turn-t vesz, majd kiosztott a jeles PPV-n egy W.M.D.-t Orton-nak és Sheamus-nek. A beszéd közben megjelenik a Vipera, aki szintén egy csatát akar az óriás ellen. Booker ekkor meghozza a várt döntést, miszerint Randy és Sheamus egy csapatot fognak alkotni és szembenéznek Show-val egy 2-1 elleni handicap mérkőzésen.

The Bellas és Tamina vs The Funkadactyls és Kaitlyn

A dívák csatáját a heel karakterek nyerték meg.

Ezt követően érkezik Triple H, a szervezet COO-ja, aki képes volt ismét talpra állítani az egész publikumot, valamint egy kemény No Holds Barred meccsen legyőzni a Harci Gépezetet, Brock Lesnar-t. A WrestleMania-n láthattuk ezt a csatát, aminek a tétje HHH karrierje volt. The Game a ringbe sétál és egy mikrofont fog, és kijelenti, hogy ő megmondta, ő megmondta, hogy egy seggszétrúgó visszatért. Megmondta, hogy Brock-kal birkózni fognak, harcolni fognak, bunyótni fognak és egy valóságos háború lesz a ringben ez az összecsapás…

Ám nem tudja Hunter folytatni a beszédét, mert megjelenik a 3MB, akik magabiztosan érkeznek az arénába. Heath Slater szólal meg, ami a COO-nak csak annyit mond, hogy kussoljon és figyeljen rájuk. Heath nem ért egyet azzal, hogy Triple H úgy viselkedik mint egy nagykutya, ne tegyen úgy, mintha ő lenne a legbefolyásosabb ember ennél a cégnél. (Ám ez kissé ironikus, hiszen HHH a szervezet Charimen-jének a veje.) A 3MB nem is húzza tovább az időt, megpróbálják megtámadni HHH-t. Körbeállják a ringet, de nem került sor a támadásra, mert megszólalt a Shield zenéje. A 3 srác a közönség soraiból érkezett és kemények ellátták a baját a rockbandának. Kissé úgy tűnt, mintha megvédték volna a COO-t, ám nem ez történt, hiszen a 3MB után készültek elverni Hunter-t is. Ám mikor a Shield belépett volna a szorítóba kigyulladtak a ringnek a sarkai és érkezett a Team Hell No, akik The Game segítségére siettek. A csapat ez után dühöngve elvonult az arénából.

Big Show vs Sheamus és Randy Orton

A csata kiszámolással ért véget, hiszen Show az RKO és a Brouge Kick után kiesett a szorítóból és inkább távozott minthogy tovább folytassa a csatát Orton-nal és Sheamus-szel.

A backstage-ben Sheamus megáll egy rövid interjúra, amiben az előző csatáról kérdezik, ám a beszélgetés nem ért véget a tervek szerint, mert érkezett Mark Henry, aki megtámadta a Great White-ot.

Kofi Kingston vs Antonio Cesaro

A csatában Kofi tudta megszerezni a győzelmet, hiszen bevitte ellenfelének a Trouble in Paradise-ot.

Chris Jericho vs Dolph Ziggler

Legelőször Fandango jelenik meg, aki a kommentátorokhoz csatlakozik, de nem a ül melléjük, hanem csak az asztal mellé áll. A csata két résztvevője is megérkezik, majd elindul a küzdelem. Nem volt rossz csata, a végén Ziggler nyert, ám nem ért véget az ütésváltás, mert Chris megtámadta a győztest. Ekkor érkezett Langston és Fandango, de mindkettőjükön fölülkerekedett Y2J. Ám Dolph érkezett hátulról és bevitte a Zig Zag-et, ami után következett Langston a Big Ending-el, valamint Fandango a Diving Leg Drop-pal. Jericho kemény verést kapott a SmackDown végén, ám biztosra vehetjük, hogy még ez a történetszál nem zárult le.

A SmackDown véget ért, de hétfőn jelentkezik a RAW, kedd reggel annak az összefoglalójával jelentkezünk, addig is figyeljetek minket… 😉

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek