WWE SmackDown 2013. április 19. – Fandangoing

A SmackDown pár összefoglalóval indul, amiben láthatjuk Alberto Del Rio visszatérését a RAW-n, ahol a bejáratnál nekiesett Jack Swagger-nek, akinek bevitte a Cross Arm Breaker-t. Még ezen a hétfő estén Booker T bejelentette, hogy május 19-én az Extreme Rules-on megrendeznek majd egy Triple Threat mérkőzést Jack Swagger, Del Rio és Ziggler között, aminek a tétje a Nehézsúlyú Világbajnoki öv lesz. Valamint ismét látjuk Mark Henry-t, aki lassan elmondhatja magáról, hogy Big Show csapattársa. Nagy párharcot vív mindkét óriás Sheamus és Randy Orton csapatával.

A ringbe legelőször Fandango lép be, aki valósággal megőrjítette a világot, hiszen minden pankráció rajongó nekiállt ropni a táncot. Legtöbben csak úgy emlegetik, hogy a WWE PSY-ja, hiszen erre különböző nemzetiségű emberek éppen úgy mozognak, akárcsak a Gangnam Style-ra. A szokásos stílusában érkezik és egy táncosnővel maga mellett halad a ringbe, ahol Lillian Garcia-val akad össze a tekintete. A szervezet ringmestere nem mozdul, hanem kissé furcsállva várja, hogy mit fog ezúttal tenni a Szupersztár. Fandango a hölgy mögé áll, a derekára teszi a kezét, majd elkezd beszélni a mikrofonba. Elmondja, hogy Lillian ma este nagyon jól néz ki, majd megkérdezi tőle, hogy valaha is mozgott zenére régebben. Megkérdezi, hogy valaha volt e már táncos élménye és valaha volt táncolt e Fandango-t…mert ez egy nagyon jó érzés. A hölgy távozna, de a pankrátor nem engedi el a kezét egy egy könnyed mozdulattal magához pörgeti. Ezt követően hanyatt dönti és megtartja a föld felett és azt mondja neki, hogy ez abszolút borzalmas. Ez után pedig elengedi a felkonferálót, aki háttal esik a ring közepére. Fandango elmondja, hogy Lillian egy gyönyörű nő, de nincsen semmi izgalom abban, ahogyan táncol. Lillian pont olyan, mint minden egyes ember, akinek nincsen mozgása, csak mondogatják, hogy Fandango és kigúnyolják ezt a remek táncot.

Megpróbálta ez után kimondani a nevét, hogy szemléltesse mindenkinek, hogyan kell helyesen kiejteni, de Santino Marella zenéje szakította félbe. Santino nem vonul be teljesen a ringbe, amikor kisétál a rámpára fog egy mikrofont és nekiáll gúnyolódni a táncos nevével. Fandinkának nevezi, ami egy cseppet sem tetszik a ringben idegeskedő Szupersztárnak. Marella szerint nem helyes az, hogy zavarba hozza ezt a csodálatos hölgyet Lillian-t. Majd elismeri, hogy Fandango-nak sok mozdulata van, amit elismer, de a remek manőverek mellé egyáltalán nem illik ez a vicces tánc. Ezt követően felhúzza a jobb karjára a Cobra-t és kéri, hogy játsszák le a zenét. Fandango számára táncra perdül, közben többször odaugrik a sarokban álló Szupersztárhoz, akiben kisebb félelem tört ki a Cobra miatt. Végül Santino felé rohanni kezd a pankrátor, de Marella lehúzza a ringköteleket és ezzel kiejti a szorítóból.

Fandango vs Santino Marella

A csata nem volt rossz, bár eléggé rövidre sikeredett. Szinte végig Fandango irányított, ám párszor Santino is fölénybe került, ám ez kevés volt a győzelem megszerzéséhez. Egy új finisher-rel debütálva a táncparkett ördöge tudott nyertesként távozni az arénából.

Kofi Kingston vs Wade Barrett

A csata előtt még láthatunk egy kisebb beszélgetést Theodore Long és Booker T között, amibe bekapcsolódik Big Show is, aki köszönetet mond Teddy-nek amiért kinevezte a ma estére tag team partnerének Mark Henry-t, ellenfelüknek pedig nem másokat, mint Randy Orton-t és Sheamus-t. Booker T ekkor kissé meglepetten és dühösen fordul Long felé, aki azonnal egyedül hagyja és elindul Big Show után. Book már kissé unja, hogy Teddy a megkérdezése nélkül szervezkedik a SmackDown-on és a RAW-n egyaránt.

A harcban láthattunk egy Bajnok vs Bajnok összecsapást, amiben az United States és az Interkontinentális címvédő esett egymásnak. Kofi Kingston-nak ez a legelső csatája Bajnokként, hiszen hétfőn a RAW-ban fosztotta meg a US címtől Antonio Cesaro-t. Wade Barrett pedig két héttel ezelőtt a RAW-ban nyerte meg az Interkontinentális övet közvetlenül a WrestleMania után, ahol elvesztette a díjat The Miz ellen. Az ütközet eléggé jónak bizonyult, hiszen a két szupersztár sokat beleadott, a jó mozdulatsorok mellett láthattunk nagy fordításokat is, amik izgalmassá tették az összecsapást. Végezetül Wade Barrett bevitte az új befejező mozdulatát, ami kissé hasonlít Sheamus White Noise nevű dobására. Kopogtatni próbált és szinte biztosra vette azt, hogy ellenfele ebből nem tud kirúgni. Kirúgni nem is sikerült Kofi-nak, de egy fordítással pin-be döntötte Wade-et, aki vereséget szenvedett.

Láthatunk egy kis összefoglalót, amiben megmutatják nekünk ahogy Mark Henry nekiesett Sheamus-nek az előző SmackDown-on, valamint a RAW-n. Ám hétfő este a Kelta megelégelte a támadásokat és a backstage-ben ő is nekiesett a Világ Legerősebb Emberének.

Alberto Del Rio vs Jack Swagger

A sérülése óta most lép először ringbe a mexikói, aki egy új bevonuló zenével rukkolt elő, valójában ez a régi száma csak egy új köntösben. Maga a harc izgalmas volt, aminek a végén Swagger bevitte a Patriot Act-ot, Del Rio nem kopogott, hanem inkább átfordult belőle egy bukfenccel és elkapta ellenfelét a Cross Arm Breaker-rel. Jack szabadulni tudott, a döntő viszont egy kisebb kopogtatás volt, ami után Del Rio lett a győztes.

Natalya, Hornswoggle és Great Khali vs Rosa Mendes, Epico és Primo

A csatát megelőzően láthatunk egy videót a RAW-ról, amiben Ryback és John Cena szólalkozott össze, majd egy szokásos kis képsorozatot a Shield-ről, akik a szokásos beszédet mondják el.

A 6 Emberes csatának az előzményét is megmutatják nekünk, ami a parkolóban indult, majd a ringben ért véget. A harcban a face karakteret tudtak győzelmet aratni.

Ezt követően CM Punk szavait hallhatjuk, aki úgy véli, hogy a limitet megdöntő Taker-t nem tudta megállítani és nagyon rosszul érzi magát emiatt. Nem is mondott mást, csak megölelte Paul Heyman-t és kisétált a ringből.

Egy régebbi nagy csatát láthatunk, aminek a főszereplői Jimmy Snuka és The Berzerker.

Sheamus és Randy Orton vs Mark Henry és Big Show

A főmérkőzés jó volt, végül heel karakterek győzelmével zárult. Big Show kopogtatni tudta Randy-t a Chokeslam után.

Ezzel zárult a show, hétfőn RAW és egyre közeledünk a május 19-én megrendezésre kerülő Extreme Rules-hoz.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek