WWE SmackDown 2013. április 27. – Dead Man!

A SmackDown-t 2013. április 27-én visszaemlékezéssel indítják, amiben láthatjuk az előző pénteken adásba került Alberto Del Rio – Jack Swagger csatát. Ebben az összecsapásban a mexikói tudta megszerezni a győzelmet bravúrosan kiszabadulva a Patriot Act után. Ma este a Real American azonban revansot vehet az előző adásbeli vereségért, hiszen a show-ban megrendezésre került egy diszkvalifikáció nélküli mérkőzés kettőjük között.

Valamint láthatunk pár mozzanatot az előző RAW-ból, ahol Undertaker csapatot alkotott a Hell No-val és szembe nézett a Shield-el. Az NXT-s csapat tudott győzelmet szerezni, ám a mai este csak a banda egyik tagja, Dean Ambrose fog ringbe lépni a Dead Man ellen.Jack Swagger vs Alberto Del Rio (No DQ meccs)

Lillian Garcia szólal meg, aki bejelenti London közönségének, hogy indul az adás, aminek a legelső mérkőzése azonnal elkezdődik. Ebben a harcban a győzelmet csak kopogtatással és feladatással lehet megszerezni, tehát egy jó kis “táncra” számíthatunk. Legelőször az Oklahomai származású Jack érkezik, aki Zeb Colter kíséretében a szokásos stílusában menetel be a szorítóba. Utána a bejáratba Ricardo Rodrigez tűnik fel, aki felkonferálja a mexikóit, majd elkíséri a ringhez. A csata jól alakult, amiben legelőször Del Rio tudta megszerezni a vezetést, ám lassacskán az Amerikai is össze szedte magát. Végül Del Rio bevitte a Cross Arm Breaker-t, úgy tűnt, hogy Jack kopogásra kényszerül, hiszen nem érte el a kötelet és nem is tudott kiszabadulni ebből a szorításból. Ekkor érkezett Zeb Colter, aki benyújtott a kötelek alatt egy kendópálcát a mentoráltjának. Jack szabadult és nekiesett ellenfelének a bottal és egy létrával. Végezetül Del Rio megkapta a Gutwrench Powerbomb-ot, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Ezzel a győzelemmel Swagger kicsit növelhette az önbizalmát a Triple Threat csata előtt, ám biztosra vehetjük, hogy az Extreme Rules-ot megelőzően ez a három Szupersztár még alakítani fogja az eddigi sztorit.

Layla vs Aksana

A dívák csatája nem volt túl hosszú, ám annál jobbra sikeredett. Végül Layla tudta megszerezni egy nagyon bravúros mozdulatsor után a győzelmet kopogtatással.

Láthatunk egy kisebb bejátszást a RAW-ról, ahol a Hell No és Taker csapatot alkottak és szembe néztek a Shield-el. A harc jól alakult, ám mi csak a végét láttunk most ennek a csatának, ahol Bryan képes váltani Takerrel, aki pihenten dobja be magát, a srácokat meg ki. Dean Ambrose húzza a rövidebbet és azt hihetnénk, itt a vége. Taker nyakon ragadja Ambrose-t és Rollins-ot, ám ekkor egy hatalmas Spearrel érkezik Reigns és földre küldi a Dead Mant. Ő azonban kirúg a kopogtatásból és Kane-nel vált.

Felgyorsulnak az események, Daniel támad, Reigns meghiúsítja. Kane és Taker a ringen kívül van elfoglalva a srácokkal, míg Daniel Ambrose-zal a ringben. Bryan azonban elvéti az ugrást, hatalmasat esik, Dean Ambrose pedig azonnal kihasználja a lehetőséget és kopogtat.

Fandango vs Justin Gabriel

Ez a harc nem volt túl rossz, bár a végére a papírforma érvényesült, amiben a Diving Leg Drop után Fandango kopogtatni tudta ellenfelét.

Sheamus vs Big Show

A csata jól alakult, amiben a vezető szerep Show-nak jutott. A Kelta Harcos küzdött, néhányszor fölénybe került, de nem tudta megtartani az irányítást túl sokáig. Az óriás diktálta a tempót egészen addig, amíg a Great White a kötelek tetejéről egy le nem terítette. Ezt követően Sheamus megpróbálta bevinni a White Noise-ot, de nem sikerült neki, mert Show készen állt erre és szabadult. Elkapta ellenfelét a Chokeslam-mel, de a befejezés még arrébb volt, hiszen ebből a Kelta menekült meg. Sheamus ezt követően már értékesíteni tudta a felkészülő mozdulatát, majd a sarokba vonult, hogy a Brouge Kick-et bevihesse. Amint elindult az óriás felé, Show kikúszott a ringből. Amint visszatértek Sheamus ismét a sarokban, a kötelek tetején várta a pillanatot, hogy elugorhasson ellenfele irányába. Ez viszont nem történt meg, mert érkezett Mark Henry, aki elvonta a Kelta figyelmét. Show ezt kihasználva a W.M.D.-vel földre terítette a Great White-ot és lekopogtatta.

William Regal vs Wade Barrett

Ebben a csatában két angol csapott össze, Regal mint face karakter, Wade pedig mint heel. A rajongók inkább William mellett tették le a voksukat, ám ez nem jelentett túl sokat, hiszen az említett pankrátor nagyon keveset szerepel a szervezetnél és nincsen olyan jó formában mint ellenfele. Ez a mérkőzésen nem látszott túlságosan, végül azonban fordult a kocka és Wade bevitte a finisher-jét, ami után Regal nem tudott szabadulni a pin-ből.

Az összecsapás után visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol Paul Heyman és Triple H keveredik szóváltásba, aminek a végén The Game közli Paul-lal: azt akarja, hogy menjen haza és mondja meg Brock Lesnarnak, elfogadja a kihívást! Hogy nyomatékot adjon szavainak, egy Pedigree-vel teríti le az ügyvédet.

Randy Orton vs Mark Henry

A mérkőzés nem volt rövid, ám jól alakult, számítani lehetett arra, hogy megjelenik Sheamus vagy Big Show. A Great White tűnt fel, aki kiosztott egy Brouge Kick-et Henry-nek, ami miatt Randy-t diszkvalifikálták. A Vipera azonban nem kezdett el keseregni emiatt, hanem inkább levágott egy RKO-t a tántorgó szupersztárnak. Ezzel a Világ Legerősebb Embere lett a győztes és a “vesztes” is.

Ismét a RAW-ra tekinthetünk vissza, amiben Mick Foley jelent meg, mint Hall Of Famer, aki váltott pár szót Ryback-kel. Végül Foley távozik, Cena és Ryback vetkőzik. Cena felmutatja a két kezét: neki ez van Ryback ellen. Felkészültek, hogy összecsapjanak, ez azonban nem történhet meg, mert megjelenik a Shield! És John Cena ismét magára hagyja Rybackat… Déja vu – mondja Jerry Lawler a kommentátori asztalnál. Cena pontosan azt csinálja, amit egy hete Ryback tett vele.

A Shield Rybackre támad, ám ekkor eloszlik a déja vu érzés: John Cena nem ment el a kijáratig, hanem felkapta a korábban kidobott széket és Ryback segítségére sietett! A Shield tagjai inkább távoznak, bár ehhez a székkel folyamatosan lecsapó Cena és a ringben maradó Ryback is hozzásegíti őket. A helyzet ugyanaz, mint pár perccel korábban: John Cena és Ryback áll a ringben egymással szemben, csak a meggyűrődött szék maradt ott harmadik főszereplőként. Aztán Cena hirtelen mozdulattal felkapja Rybacket és kioszt neki egy AA-t.

Undertaker vs Dean Ambrose

Megszólal a gong és érkezik a Dead Man, aki úgy tűnik, hogy folyamatos szereplője lett az adásoknak és nem csak a WrestleMania-n jelenik meg. Ennek mi csak örülhetünk, úgy mint annak, hogy ezúttal a SmackDown-on is szerepel, nem csak a RAW-n. Ellenfele pedig a Shield egyik tagja, Dean, akit természetesen a ringbe kísér két csapattársa. A harc átlagos hosszúságú volt, végül Taker bevitte a Chokeslam-et és a támadó Seth Rollins-ot egy nagy jobbossal terítette le. Amíg a játékvezető Reigns-el volt elfoglalva érkezett Ambrose, aki a finisherjét osztotta ki a legendának. A Dead Man kirúgott a kopogtatásból, aminek hatására Dean nem akart hinni a szemének, nem értette, hogy mégis ez, hogyan lehetséges. Taker gyorsan össze szedte magát és a Hell’s Gate nevű szorításával kapta el ellenfelét, aki nem tudott szabadulni, ezért feladta a csatát. Taker nyert, ám az ütésváltás még koránt sem ért véget. A Shield neki esett a győztesnek, aki megtudta védeni magát, egészen addig, amíg nem érkezett Roman Reigns. A Spear után a csapat előtt már szabad volt az út, hogy kivégezzék a legendát. Nem érkezett segítség Taker számára, így a trió könnyen bevihette neki a Triple Powerbomb-ot.

Ezekkel a képsorokkal ért véget az adás, Taker az összetört asztalon hever, a Shield pedig fölötte kiáltozza, hogy: “Dead Man”. Hétfőn a RAW jelentkezik, májuk 19-e pedig hamarosan elérkezik, ahol egy extrém estének lehetünk szem és fül tanúi.

Ha le szeretnéd tölteni az adást, az alábbi linken tudod:

http://www.multiupload.nl/G8GSEMOXET

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek