WWE SmackDown 2013. augusztus 2. – Del Rio választhat

A SmackDown 2013. augusztus 2-án jelentkezik Houston városából, Texas államból, ahol ezúttal az előre bejelentett hírek szerint, Alberto Del Rio választhatja ki az ellenfelét. Eredetileg az előző SmackDown-on Christian és Jack Swagger lépett ringbe, ahol végül a kanadai nyert és megszerezte az első számú kihívói jogot, ezúttal viszont a mexikói megkapta, amit akart. Ugyanis az volt a legnagyobb problémája, hogy John Cena kiválaszthatta a SummerSlam-re való ellenfelét, ő pedig nem, ám a WWE ezúttal a hivatalos oldalán közölt, hogy Alberto fog szelektálni.

A kommentátori állásban Michael Cole és Alex Riley köszönt minket, Cole látszólag boldog, hogy ezúttal a pankrátor foglal mellette helyet, nem pedig JBL, ugyanis Michael nagy kedvelője volt Alex Riley-nak, különösen abban az időben, amikor csapatot alkotott The Miz-zel… A ringbe Alberto sétál be, még mindig Ricardo nélkül, ugyanis ringmestere 30 napos eltiltást kapott hiszen megszegte a szervezet Wellness Szabályzatát. Del Rio elmondja, hogy ő a Nehézsúlyú Bajnok és ezt szeretné megköszönni…a nagy semminek! Amíg nem szerezte meg az övet nem törődött vele senki, nem támogatták, most viszont körülötte forog minden. Viszont van egyetlen egy ember itt az Univerzumban, akinek viszont hálás lehet, aki tényleg tett valamint, ami nem Albero kárára volt jó. Ez a személy pedig a leendő teljhatalmú vezető, Vickie Guerrero. Vickie megadta neki a lehetőséget, hogy azt tegye, amit John Cena, hogy kiválaszthassa magának a SummerSlam-re való ellenfelét. John Cena elpocsékolta ezt a lehetőséget és kiválasztott maga ellen egy csúnya trollt, valójában azért mert félt másoktól, félt Del Rio-t választani. Alberto viszont vakmerő terveken gondolkozott, a legelső kiszemeltje nem más volt, mint Brock Lesnar, de kiderült, hogy neki idő közben más gondjai adódtak. Mivel Houston városában kell meghozni a döntést elképzelte, hogy a Houstoni Booker T-re fog esni a voks, ám inkább mégsem…Végül akinél már felnyílt a szeme, aki lehetséges ellenfele lehet majd a SummerSlam-re az….Ricardo Rodriguez.

Ez teljesen meglepte az egész publikumot, valamint Vickie-t is, aki egyből megjelent a bejáratnál. Rodriguez-t pár hete még a legjobba barátjában titulálta, ezúttal pedig ellene akarna ringbe lépni, pedig sok-sok Szupersztár van az aktív Roster-ben, aki kész lenne a Nehézsúlyú Bajnoki övért ringbe lépni. Guerrero megragad egy mikrofont és elmondja, hogy kicsit úgy érzi, hogy Del Rio tiszteletlenül visszaél ezzel a lehetőséggel. Alberto kiparodizálta Cena döntését, mert ő esélyes ellenfelet választott magának, nem pedig azt, aki régebben csak a ring mellől figyelte a csatát. Guerrero pedig szeretne választani Del Rio-nak ellenfelet, tulajdonképpen hármat. Egy Triple Threat csata lesz a főesemény, amin eldől, hogy ki lesz a Nehézsúlyú Bajnok kihívója. Akik ringbe közül valaki ringbe száll majd Del Rio ellen….Rob Van Dam…Chrsitian….Randy Orton!

Jack Swagger vs Cody Rhodes

A csata előtt láthatjuk, hogy Cody mit is tett az előző SmackDown-on, ahol beledobta a folyóba Damien Sandow táskáját. A csata rövid volt, aminek a végén Jack megpróbálkozott a finisherjével, ám Cody szabadulni tudott és egy fordítással lekopogtatta ellenfelét.

A backstage-ben Cody áll meg egy interjúra egyből a csata után, ám itt megjelenik Damien Sandow, aki nekiesik volt csapattársának.

Sin Cara vs Big E Langston

Ebben csatában Big E tudta megszerezni a győzelmet, miután bevitte a highfyler-nek a Big Ending-et, ami után sikeresen lekopogtatta Sin Cara-t.

A backstage-ben Kaitlyn és Layla állanak meg egy kisebb interjúra, amiben elmondják, hogy Kaitlyn itt született és nőtt fel, szóval Houston-ban övet szerezni neki nem lenne semmi, ugyanis ma este a Díva cím lesz a tét AJ és Kaitlyn csatájában.

Egy másik helyszínen szintén a kulisszák mögött Vickie beszél Del Rio-val, aki teljesen elégedetlen, hogy a SmackDown General Menedzsere megszegte a szavát és egy Triple Threat csatában akarja eldönteni, hogy ki is legyen a kihívó. Guerrero pedig csalódott, hogy a jóhiszeműségét teljesen kihasználta Alberto és egy ilyen nevetséges választást hozott meg. Végül besétál Brad Maddox, aki félbeszakítja őket, majd elmondja, hogy hétfőn Del Rio az ő felügyelete alatt lesz, hiszen szerepelnie kéne a RAW-ban.

CM Punk vs Fandango

Ebben a csatában a rajongók egyértelműen Punk mellett tették le a voksukat. A Hangtalanok Hangja végezetül bevitt egy nagy Superplex-et, majd utána egyből elkapta ellenfelét az Anaconda Vise-al, amiből nem tudott Fandango zsabadulni és inkább feladta a csatát.

A backstage-ben láthatjuk, amint a ma este három kiemelt főszereplője beszélget egymással, RVD azt mondja, hogy jó érzés lesz a főeseményen szerepelni, méghozzá Chrsitian és Randy ellen, egyikőjük sem könnyű ellenfél, de nem olyan jók, mint Rob Van Dam! Chrsitian szerint sok minden megváltozott, mióta RVD eltűnt innen. Orton szerint pedig nem lehet megállítani őt, egyszerre szerzi meg ezt az övet, valamint a Money In The Bank táska által a WWE címet és ha valaki az útjába áll, az kap ajándékba egy RKO-t.

AJ vs Kaitlyn (Díva Bajnoki öv)

A csata a ringen kívül is zajlott, bár ez inkább a Díva Bajnoknak kedvezett, hiszen Kaitlyn-t bekísérő Layla nem engedte meg a szőke dívának, hogy nekiessen ellenfelének. Kaitlyn teljesen összezavarodott, amint visszatértek a ringbe AJ bevitte a Black Widow nevű feladatási fogását, ami után Katlyn inkább kopogott.

Láthatjuk az előző RAW főeseményét, amin John Cena és Ryback léptek egymás ellen ringbe egy Tables csatán…Nem volt rövid a harc, jóra sikeredett, amin végül a WWE Bajnoka aratott győzelmet. A sarokban felállított asztalra rávágta ellenfelét. Daniel jelent meg, aki a WWE Bajnoki övvel együtt a ringbe sétált és kissé úgy állt John elé, mintha támadni akart volna, viszont csak leendő ellenfele felé nyújtotta a címet. Amikor Cena elvette volna elhúzta előle, erre a rajongók elkezdték a Yes szót kántálni. John hirtelen kikapta a kezéből az övet.

Rob Van Dam vs Christian vs Randy Orton

A főeseményen hosszasan csatáztak a felek, végül a győzelmet nem más szerezte meg, mint Chrsitian, aki képes volt egy Killswitch után megszerezni a győzelmet. Ezzel a sikeres csatával elrepítette magát a következő PPV-re, ahol a Nehézsúlyú Bajnoki övért szállhat csatába.

Ezzel ért véget ez a kicsit gyenge SmackDown adás, reméljük, hogy jobban felpörgetik az eseményeket, hiszen nemsoká SummerSlam…Hétfőn jelentkezik a RAW, ami egészen biztosan ismét újabb fordulatokat fog mutatni nekünk.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/JZDYQQBKJI

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek