WWE SmackDown 2013. augusztus 23.

A SmackDown 2013. augusztus 23-án a Rabobank Arénából jelentkezik, ami Bakersfield városában található, Kalifornia államban. Ebben az adásban legelőször Lilian Garcia hanja szólal meg, aki bejelenti, hogy aki a ringben megszólal, az nem más, mint a SmackDown General Menedzsere, Vickie Guerrero. A hölgy elmondja, hogy mi is történt a SummerSlam-en, ahol Triple H kiosztott egy Pedigree-t Daniel Bryan-nek, így szabad utat biztosított a Csúcsragadozónak, hogy beválthassa a Money In The Bank szerződését. Randy Orton jelenik meg az arénában, aki lassan a ringbe sétál és megragad mikrofont. Orton azt mondja, hogy megszerezte ezt a Bajnoki övet, hiszen egyszer erre már ígéretet tett a rajongóknak, amit be is tartott, a közönség megérdemelte, ezért is beváltotta a szerződését és elmondhatja magáról, hogy újra címvédő. Randy azzal folytatja, hogy ő most már mindenki számára egy jó példakép lett, ez a példakép pedig mindenkinek megmondja a igazságot. Szerinte senki sem számított a megjelenésére a SummerSlam-en, főleg az volt a meglepő, hogy Triple H egy Pedigree-vel terítette le a győztest. Ahogy már mondta, megígérte, hogy a legváratlanabb időpontban fog érkezni és Bajnokként távozik majd az arénából. Nem volt szüksége a Shield segítségére a hétfői RAW-n, valamint nem igényelte HHH hozzájárulását a cím megszerzéséhez. Emellett pedig kiélvezheti a McMahon család támogatását, ami valóban nagyon sokat számít és ezt Randy tudja is értékelni. Viszont ezúttal a közönségre is szüksége lesz ahhoz, hogy véglegesen ő legyen a cég arca.

Ekkor megérkezik Daniel Bryan, aki elmondja, hogy mielőtt az előző RAW-n Steph McMahon félbeszakította volna, elakarta mondani, hogy ő bizony remek lett volna a cég arcának. Hálás még most is John Cenának, aki lehetőséget adott arra neki, hogy ringbe léphessen, és megtudhassa, milyen érzés is magasba emelni a WWE Bajnoki övet. Ezt követően a pankrátorok szóba hozzák Triple H-et, akinek a tette még jó ideig keringeni fog a levegőben. Elmondják róla, hogy bizony úgy segédkezett Randy-nek, mintha a saját gyereke lenne. Végül egymásnak estek a pankrátorok, Orton-t kivágta a ringből Daniel, ám a Vipera lassan távozott az arénából.Ezt követően a backstage-ben Vickie Guerrero telefonál, akihez odasétál Wade Barrett. Guerrero úgy gondolja, hogy meg kéne tanítani a leckét Daniel Bryan-nek, erre pedig a megfelelő ember az angol lenne. Wade és Bryan a SmackDown végén egy Steel Cage csatában léphetnek egymás ellen ringbe.

Curtis Axel vs Cody Rhodes

A csata átlagos volt, végül Curtis bevitte a finisherjét és megszerezte a győzelmet. A harcot követően szóba hozták CM Punk-ot, akire úgy gondolnak, mint egy féltékeny gyerekre, hiszen nem hajlandó elfogadni Paul Heyman segítő szándékát, ám emellett folyamatosan azon gondolkozik, hogy milyen rossz is neki.

Dolph Ziggler vs Big E Langston

A csatában végül Dolph szerezte meg a Zig Zag után a győzelmet.

Alberto Del Rio vs Christian

A csatában jól szerepeltek mindketten, végül Del Rio elkapta ellenfelét a Cross Arm Breaker-rel és feladatta vele az összecsapást. A harcot követően Ricardo Rodriguez jelent meg és szakította félbe Del Rio ünneplését. Ricardo felemlegette azt, ami a RAW-n történt, mikor bejelentette, hogy már nem Del Rio párját fogja, hanem ezentúl Rob Van Dam mérkőzésein jelenik meg.

Big Show és Mark Henry vs 3MB

A csatát végül az óriásik nyerték meg. A harcot követően a Shield-es srácok látszanak a kivetítőn, akik elmondják, hogy bizony megmutatják nekik is, hogy mire képesek, mindenki hinni fog a Shield-ben.

Antonio Cesaro vs Darren Young

A Prime Time Players tagja szerezte meg a győzelmet, miután bevitte a befejező mozdulatát.

Wade Barrett vs Daniel Bryan

Ebben a Steel Cage csatában végül Daniel szerezte meg a győzelmet, amit követően kilépett a ketrecből és kapott egy RKO-t Randy-től.

Elnézéseteket kérjük a késésért, a RAW fog következni majd hétfőn, aminek az összefoglalója kedd reggel kerül fel…

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/XD286A6ENW

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek