WWE SmackDown 2013. december 13. – Orton és Triple H szemtől szemben

A SmackDown-t 2013. december 13-án Portland városában rendezték meg, Oregon államban. Ez lesz az utolsó adás a TLC előtt, a legfontosabb történés talán a főesemény lesz, ahol majd Randy Orton diskurálásra kéri a COO-t.

Láthatjuk, hogy mi is történt az előző RAW-n, amikor Cena és Orton belekezdtek a beszélgetésbe. Végezetül Cena figyelmezteti Ortont, hogy ő legalább annyira brutális, mint a Vipera. A TLC-n az erő fog számítani és ő lesz a jobb. Reméli, hogy a meccs után nem kell újabb Randy Orton kifogásokkal foglalkozni. Sok sikert kíván neki, szüksége lesz rá – mondja végül és kezet nyújt ellenfelének. Orton megfogja Cena kezét, a két bajnoki öv pedig a magasba emelkedik.

Cena felfelé néz, amikor Orton támad, de mégis észreveszi, vagy számít rá. A földön birkóznak, a többiek próbálják szétszedni őket. Nehezes sikerül a két szupersztárt az ellentétes sarkokba rángatni. CM punk csitítaná Randyt, ám Orton arcon csapva löki el onnan. Punknak sem kell több, rátámad, de érkezik Triple H és földre küldi a Hangtalanok Hangját. A COO lép a sarokhoz, hogy Ortont lehiggassza. CM Punk dühösen tápászkodik föl a földről és Triple H-re támad, ezt azonban Shawn Michaels nem tűri és kioszt neki egy Sweet Chin Music-ot. Teljes a keveredés. Daniel Bryan is beszáll a játékba és revansot vesz HBK-n: lerúgja. Orton meg Danielt támadná egy RKO-val, csakhogy ő kivédi és a Vipera Stephanie McMahont löki meg úgy, hogy a nő elterül a földön.

Triple H ekkor fordul vissza és mit lát: felesége fekszik, Orton mellette térdel. Megragadja a Viperát és ad neki egy Pedigree-t! Triple H, Kane és cena segíti fel a nőt, majd nézik, ahogy Orton lassan éledezik.

Daniel Bryan vs Erick Rowan

A RAW-n megválasztották Daniel-t 2013 Szupersztárjává, aki a díjjal a kezében érkezik a ringhez. Amint bevonult a kötelek közé, elsötétül az aréna és Bray, valamint Luke kíséretében érkezik Bryan ellenfele. A csata átlagos volt, amibe megpróbált beavatkozni Harper, ám Daniel erre számított és nekiesett Luke-nak is. Erick-el együtt mindketten a kommentátor asztal előtt terültek egy. Bryan a hátsó kötélhez futott, hogy rájuk ugorhasson, viszont ekkor Bray pattant fel a székéből és ragadta meg a lábát. A játékvezető ezt már nem engedélyezte és diszkvalifikálta Rowan-t. Befejezésül Daniel kiosztotta a finisherjét a Wyatt Család fejének. Kíváncsiak lehetünk arra, hogy a közelgő PPV-n mit tud majd alkotni Bryan mindhármuk ellen egy handicap meccsen.

Real Americans vs Rhodes Testvérek

Egy a harc sem volt túlságosan változatos, arra számított volna mindenki a látottak alapján, hogy a két Tag Team Bajnok simán megnyeri végül a csatát. Viszont ez egyáltalán nem így történt, Cody képes volt bevinni a Disaster Kick-et, valamint ezt követően kidobta mindkét ellenfelét a ringből. Felmászott a sarokba, hogy befejezze a csatát, de ekkor Cesaro lerántotta onnan és bevitte a European Uppercut-ot, ami után képes volt lekopogtatni Cody-t.

Ezt követően láthatunk egy rövid összefoglalót John Cenáról és Randy Orton-ról. Ebben pedig a debütálástól kezdve, a legelső Bajnoki öv megszerzésén át, egészen a mostani beszélgetésükig megmutatják nekünk karrierjük legfontosabb mérföldköveit.

Sin Cara vs Alberto Del Rio

Ez a harc az előző RAW-ból lett kivágva…Sin Cara (?) érkezik elsőként, jól látszik a vállán a tetoválás, ami a titantronban nincsen. Vajon mikor derül ki, ki van a maszk alatt és mi az oka a cserének? A mexikói párharcot egy hete Sin Cara nyerte ez pedig érthetően bosszantja Del Riot, de jó ideig nem képes irányítani, az történik, amit a maszkos pankrátor akar, sőt amikor veszélyt érez, Alberto inkább elhagyja a ringet. Jó pár perc kell ahhoz, hogy az egykori Bajnok, Világbajnok át tudja venni az irányítást és eljusson a kopogtatásig, Sin Cara azonban ekkor is kirúg. Nem sokkal később Del Rio a kötél tetejéről kap egy powerbombot, aztán még egy mozdulat és jön a végső kopogtatás: a mérkőzést ma is Sin Cara nyeri meg.

Ismét megtekinthetjük a Bad News Barrett-et, amiben ezúttal az angol Szupersztár arról számol be, hogy a Slammy gálán a díjazottak jól érezték magukat, hiszen valódi elismerésben részesítették őket. Viszont a rajongók az igazi vesztesek, ez pedig nekik rossz, hiszen nem kaptak semmit, csak végignézhették másoknak az örömét.

Damien Sandow vs Mark Henry

Damien ringbe fog lépni a TLC-n Big E Langston ellen, méghozzá az Interkontinentális Bajnoki övért. Ezúttal viszont szembe került a Világ Legerősebb Emberével, aki nem kímélte őt. A Szellemi Felszabadító megpróbált jót alakítani, viszont nem jött neki igazán össze, ami miatt “kimenekült” a kommentátori asztal elé. Amint a bíró elszámolt 10-ig véget ért a csata, ami után Mark Henry lett a győztes. Viszont ennyivel nem elégedett meg a szakértők mellett helyet foglaló Big E, aki a kötelek alatt visszalökte a szorítóba Sandow-t. Mark a földre küldte, amit követően Langston belépett volna a kötelek közé, Mark pedig kidobta volna Damien-t. Ez viszont egy kicsit balul sült el, hiszen Henry nekivágta Langston-nak leendő ellenfelét.

Tamina és AJ vs Bella Twins

A két Bella hölgy megjelenik a szorítóban a Slammy díjjal, az ellenfelük pedig kicsit bosszús és kemény tekintettel figyeli őket. A harcban végezetük a győztesek AJ és Tamina lettek.

Ezt követően a ringbe John Cena lép be, aki megragad egy mikrofont, hogy beszéljen egy kicsit a közte és Orton között kialakult viszályról, valamint a hamarosan megrendezendő mérkőzésükről. Cena abba kezd bele, hogy egészen nagy energia van benne a TLC csata miatt, ami majd vasárnap kerül sorra, de ahogyan végignéz a rajongókon ők is már tűkön ülve várják az összecsapást. Itt végre kiderül, hogy ki lesz a Egységes címvédő, nagyon sokat gondolkozott már rajta, hogy mégis mihez kezdene, hogy egy ilyen lehetőség adódna előtte. Viszont ahogy feltekint a magasba és meglátja azt a két Bajnoki övet felpörög benne az adrenalin. Azzal folytatja, hogy 99%-ban a WWE Szupersztárok nem tudják megszerezni egyikét sem ezeknek a Bajnoki öveknek, viszont most itt van előtte az esély, hogy történelmet írhasson és megkaparintsa mindkét díjat, méghozzá egyszerre. Ezt követően mond még pár szót Randy Orton-ról, akivel ezidáig kemény és izgalmas csatákat vívtak, ebből kiindulva John megígéri, hogy ez egy történelmi összecsapás lesz, amiben csak egy valaki lehet győztes.

The Shield vs The Usos

Seth és Roman léphet ringbe ezúttal a két iker ellen. Jól szerpelt mindkét csapat ebben a kicsit hosszabban elnyúló mérkőzésben, ahol végezetül földre kerül Jey. Seth pedig egy kisebb üzenetet küldött CM Punk-nak, aki majd a trió ellenfele lesz a TLC-n egy 3-1 elleni Handicap csatában. Azt a bizonyos altató mozdulatot mutatja a közönségnek, amit követően felkapja ellenfelét a vállára, ám a térdes helyett egyszerűen ledobja és következik Roman Spear-je. Ezzel a mozdulatsorral megnyerte a Shield a csatát. Ám az ünneplést Punk szakította félbe, aki az aréna alatti helyiségben jelenik meg. Ezt pedig a Shield klubpincéjének nevezi, hiszen a trió a kis beszédeit itt szokta felvenni. A három srác közben a kivetítőn látja a Hangtalanok Hangját. Punk elmondja, hogy sokat gondolkozott azon, hogy mindhármuk ellen mégis mihez fog kezdeni, de végülis nem aggódik ezen, hiszen ha többen lennének, akkor is keményen megverné mindannyiukat. Hisz abban, hogy ez brutális csata lesz, valamint hisz abban, hogy ő lesz végül a győztes. A Shield pedig jobban teszi, ha hisz a világ legjobbjában. (Itt a trió szavaival élve: Believe in the best in the world).

Big Show vs Ryback

Ez egy nagyon rövid csata lett, aminek végül a győztese az óriás lett. Axel nem tudta elviselni, hogy csapattársa vereséget szenvedett ezért nekiesett volna Show-nak, de ez rosszul sült el a számára, mert jött Rey Mysterio, aki bevitte a 619-et, amit az óriás W.M.D-je követett.

Kofi érkezik ezt követően a ringhez, aki csatázna Alberto Del Rio ellen, ám erre most nem kerül sor, mert ahogy Kingston elér a ringhez érkezik The Miz, aki megtámadja és beviszi neki a Skull Crushing Finale-t.

A főesemény következik, amiben Randy Orton jelenik meg, hogy beszéljen pár szót a RAW-n történtekről. A Vipera elmondja, hogy teljes mértékben véletlen volt, ami a történt, ezt pedig szeretné megbeszélni Triple H-el szemtől szemben. Ennek hallatán a COO jelenik meg, aki kemény és komoly tekintettel figyeli Orton-t. Randy azt mondja, hogy egy egy szerencsétlen balesetnek tudható be, hiszen akarattal nem tenne ilyet. Megmutatja többször lassítva is ezt a bizonyos esetet, ahol ellökte Stephanie-t. A videók után őszintén kijelenti, hogy borzasztóan sajnálja, hogy ez történt és Triple H megbocsájtását kéri. The Game kijelenti, hogy ez lehet, hogy véletlen volt, de bárki mást egyből kirúgna egy ilyen miatt. Most viszont egyszer, de csakis egyszer megbocsájt Randy-nek, viszont azt tudnia kell a Viperának, hogy sokat gondolkozott azon, hogy milyen hatással lenne az üzletre, ha elbocsájtaná Orton-t. Randy megköszöni ezt Triple H-nek, ami után pedig megkérdezi, hogy mégis mi volt az a pillanati szintén a RAW-n, amikor John Cena mellett álltak és mindannyian szigorúan néztek Orton-ra. Úgy érzi a Vipera, hogy összedolgozik Cenával a vezetőség és a “WWE arca szöveg csak hazugság volt”. Triple H ekkor egy ferde mosollyal az arcán kezet fog Orton-nal és kijelenti, hogy emiatt nem kell aggódnia, hiszen tudják mindketten, hogy kinek kell aggódnia a hazugságok miatt.

Ezzel ért véget a SmackDown, a TLC-t december 15-én fogják megrendezni, ahol eldől, hogy ki lesz a WWE egységes Bajnoka.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/4SH59OML8X

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek