WWE SmackDown 2013. december 20. – Eredmények és videók

A SmackDown-t ezúttal San Antonio városában rendezték meg, ahol legelőször megtekintetjük, hogy mi is történt az előző RAW adáson, ahol Randy Orton mondott pár szót, hiszen a vasárnapi TLC csatában ő lett a WWE Nehézsúlyú Bajnok.

Láthatjuk, amint Staphanie üdvözöl mindenkit ezen a történelmi RAW adáson, hisz mindenhol a világon, minden rajongó, minden szupersztár a jelenből és a múltból egyetlen ember előtt fejezi ki tiszteletét.

Triple H azzal folytatja: az előző éjszakán egy új korszak kezdődött. A WWE gazdag történelme a fényes jövővel találkozott, amikor megkoronázták az új bajnokot, a Bajnokok Bajnokát. Triple H felkonferálja a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát és érkezik vállán még két övvel Orton.

A Vipera komótosan halad át társai között, Daniel Bryan és John Cena mellett egy pillanatra megáll és megnézi őket magának. Cena kifejezéstelen arccal nézi, ahogy magasba emeli az öveket és megindul a ring felé.

A Bajnokok Bajnokát nem fogadta üdvrivalgás, kifütyülték és feltűnt a tömegben egy “Cena az igazi Bajnok” feliratú tábla.

Orton azzal kezdi, hogy ez jó érzés, a hit elnyerte jutalmát. Azért ment tegnap a történelmi meccsre, hogy nyerjen. A rajongók nem hittek benne tegnap este és karrierje során már számtalan hazugsággal etették. De tegnap este bizonyított.

Társai felé néz és szinte kiabálja feléjük, hogy látja a teljes rosterből felé sugárzó irigységet, féltékenységet. De ő megcsinálta és jobb, mint bárki. Ő a legerősebb személyiség, aki ebben a ringben állt, ő a WWE Világbajnoka és az ő uralkodása…

John Cena félbeszakítja, ez tetszik a közönségnek, Ortonnak viszont nem, hisz kikéri magának, hogy ezek az ő pillanatai.

Cena ezzel nem ért egyet teljesen, s bár nem akarja elrontani Orton pillanatait, kigúnyolja idiótának nevezi és próbálja megértetni vele, hogy csak rabolja mindenkinek az idejét.

Mindamellett John Cena gratulál is Ortonnak a győzelméhez, majd emlékezteti valamire, amit még Stone Cold Steve Austin mondott a vitathatatlan bajnoki címről: “Ez a cím arra kötelez minden este, hogy tedd fel, vagy fogd be!” S hogy ezt most Cena miért mondja? Mert Orton csak beszél. Tehát vagy tegye fel tétként az övet egy meccsen, vagy fogja be a száját!

Orton azonnal kijelenti, hogy Cenának nem lesz ma este cím meccs visszavágója, ő azonban nem is magára gondol. A közönség azonnal kiabálni kezdi: YES! YES! YES!

Cena emlékeztet mindenkit, hogy egy héttel ezelőtt azt mondta, ha ő nyer, Daniel Bryannek egy tisztességes meccset akar adni, hisz Bryan volt az, aki legálisan legyőzte anno Ortont, csak Tripe H megfosztotta az övtől. Cena – Ortonnal ellentétben – hallja, mit akar a WWE Univerzum és szerintük is Daniel az, aki megérdemli a visszavágót, tehát arról beszél, hogy Orton D.Bryannel nézzen szembe.

Ortont valóban nem érdekli, mit gondolnak az emberek, sőt a biztonságiakért ordít, hogy állítsák le Cenát.

Cena még a fejéhez vágja, hogy Ortont nem érdekli ez a bajnoki cím sem és nem érdeklik minden idők legjobbjai sem. A legjobb módja azonban annak, hogy megalapozza az örökségét ennél a szervezetnél az, hogy ma este megvédi a címét Daniel Bryannel szemben.

Orton nem akarja a meccset, Cena szerint fél. A Vipera ezen felháborodik, ismét elmondja, hogy senkit nem fog meghallgatni és senki nem érdekli. Stephanie lép oda és jegyzi meg: Kivéve minket.

Orton úgy véli az, hogy ma este Bryan cím meccset kapjon nem a legjobb az üzletnek.

A háttérben Triple H és Stephanie valamit egyezkedik. The Game azt mondja, egyetért Ortonnal abban, hogy Daniel Bryan nem érdemli meg a lehetőséget. Ugyanakkor tudják azt is, hogy a WWE Univerzum Daniel Bryant az Év Szupersztárjának választotta – folytatja Stephanie.

Triple H meghallgatja a rajongókat és ha ez az a meccs, amit látni szeretnének…

Orton ismét közbeszól, azzal érvel, hogy előző este TLC meccse volt, ám Triple H úgy véli, hogy a Bajnokok Bajnokának, az új korszaknak a kezdetéhez az lenne méltó, hogy ma este ilyen főmérkőzést láthassanak.

HHH hivatalosan bejelenti a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka vs az ÉV Szupersztárja mérkőzést. Azt nem teszi hozzá, hogy a bajnoki címért.

Ebben a csatában végülis Bryan-t ágyékon ütötte a Vipera, így diszkvalifikálni kellett Orton-t. A harcot követően Cena ugrott a ringbe és esett neki Randy-nek, aki kivágott a kötelek közül. John egyből Daniel segítségére sietett, de feltűnt mögötte Orton és kiosztotta az RKO-t.

Ezt követően megkapjuk a SmackDown képét és láthatjuk, amint érkezik a ringbe a WWE Nehézsúlyú Bajnoka, Randy Orton. A rajongók egyáltalán nem kedvelik Orton-t. Régebben azzal volt tele minden, hogy ez a Szupersztár szeretne egy heel szerepet, amivel sokkal jobban tudna azonosulni. Orton a szorítóban megragad egy mikrofont a hosszas bevonulását követően és elmondja, hogy ő volt az aki legyőzte John Cenát és történelmi pillanatot élt meg, hiszen elmondhatja magáról, hogy az ő maga az első WWE Nehézsúlyú Bajnok. Ezt követően pedig Daniel Bryan-nel volt meccse a RAW-n, ahol diszkvalifikálták őt, ám nem fejeződött be ennyivel a csetepaté. Hiszen megjelent John Cena, aki egy RKO után elterült Bryan mellett a földön. Szóval a lényeg összefoglalva annyi, hogy ő a Bajnokok Bajnoka.

Ezt a mondatot követően John Cena zenéje szólalt meg és érkezett a Szupersztár. Orton elmondja neki, hogy Cenának a megjelenése teljesen felesleges volt, hiszen ez most nem az ő reflektorfénye. Ezúttal mindenki csakis Randy-re kíváncsi, ezért jobban is tenné, ha most azonnal távozna. Cena elmondja, hogy nem rivalizálás céljából sétált ezúttal ki ide, csakhogy elmondja Randy-nek. Megnyerte a Vipera mindkét Bajnoki övet, aminek következtében Orton lett a WWE középpontja, rá szegeződik a legnagyobb figyelem, de nemcsak a Roster-ben, és nemcsak ebben a San Antonio-i arénában. Az egész világ értesülni akar a címvédő minden egyes kicsi tettéről. Nem is akarja rabolni Cena az időt, ezért felteszi ezúttal a kérdést Cena, hogy vajon egy ekkor a vereség illik egy ilyen Bajnokhoz.

Ennek hallatán Orton egyből tiltakozni kezd, de Cena nem engedi neki és nagyon egyértelműen kijelentette, hogy Randy nem szerezte meg a győzelmet, Daniel Bryan lett a végső nyertes diszkvalifikációval. John azzal folytatja, hogy gratulál ezért is Orton-nak, azt gondolta róla, hogy egy igazi ember lesz. Már látja előre, hogy a következő ellenfele ellen is diszkvalifikálja magát, sőt így nagyon sokáig képes lesz megvédeni az övet. Daniel Bryan jelenik meg az arénában, valamint elmondja, hogy Randy Orton aggódik és nem mer egy kemény és vad csatába belevágni. Valamint ez a híres Bajnok fél Daniel Bryan-től, ezért inkább egy kizárással menekült el a vereség elől. A beszélgetés egyre inkább feszült lett, aminek a végén megjelent a Shield csapata, akik látszólag nem bájcsevegni készültek Cena és Daniel párosával. Ám nem történt semmi komolyabb a Szupersztárok között, mert megjelent CM Punk, aki odaállt hősiesen a két face Szupersztármellé. Ekkor pedig már nem maradhatott el Vickie Guerrero besétálása sem, hiszen a SmackDown General Menedzsere elakarta kerülni a kemény verekedést. Bejelentette, hogy a főeseményig bírják ki a feszültséget, hiszen az adás végén Cena, Daniel és Punk csapatot alkot és szembenéz a Shield triójával.

Jack Swagger vs Big E Langston

Ez a harc eléggé átlagosra sikeredett, amiben a végső győztes az Interkontinentális Bajnok lett, miután bevitte a Big Ending-et.

Tamina vs Brie Bella

A második csata egyből a hölgyek küzdelme lett, amiben Tamina szerepelt az egyik ikerlány ellen. AJ Lee a kommentátorokhoz csatlakozva beszélt pár szót erről a harcról, valamint a jelenlegi díva Rosterről. Nem volt hosszú a csata, végül Brie szerezte meg a győzelmet.

Sin Cara vs Drew McIntyre

Ez a csata sem sikeredett túlságosan hosszúra, végül Sin Cara szerezte meg a győzelmet, miután bevitte a finisherjét.

Brodus Clay vs Sweet T

A Royal Rumble promoja után a két csapattárs/volt csapattárs harcolt egymás ellen, amiben végezetül a frissen nevet változtatott Sweet T lekopogtatta ellenfelét, hiszen megjelent Xavier Woods a két táncoslánnyal. Brodus-nak ez elterelte a figyelmét, így tudott kopogtatni T. A harc után Clay még nekiesett volt csapattársának, ám Woods a ringbe rohant és megvédte a győztest. Brodus végül távozott és szomorú, kétségbeesett tekintettel nézte, amint elvesztette a közönségét, a zenéjét, a csapattársát és a táncoslányait.

Wyatt Family vs Rhodes Testvérek

Ez a csata valamivel már hosszabbra sikeredett, mint az előzőek. Ebben végül a győzelmet megszerezte Luke Harper finisherjét követően a Wyatt Family. Brya Wyatt megpróbálta bevinni a saját befejező mozdulatát a ringben heverő Cody-nak. Ám megjelent Daniel Bryan, aki nekiesett a három srácnak, akik legyőzték őt a TLC-n.

Damien Sandow vs The Miz

A csata előtt összeszólalkoznak a Szupersztárok, ennek a diskurálásnak a témája a karácsony volt. Ezt követően elkezdődött a csata, amiben egy fordítással Sandow szerezte meg a győzelmet eléggé gyorsan.

Fandango vs Kofi Kingston

Ez újabb villámharc volt, amiben a győzelmet Fandango szerezte meg.

CM Punk és John Cena vs The Shield

Láthatjuk, amint az backstage-ben Daniel Bryan-t nagyon keményen megtámadja a Wyatt Family. Ennek következtében nem tud ringbe lépni ezúttal a fő eseményen. Vickie Guerrero pedig kihirdeti, hogy a show-nak folytatódnia kell és ezért a csata egy 3 a 2 elleni Handicap csata lesz.

Ebben végül diszkvalifikálták a Shield-et, hiszen mindhárman egyszerre estek neki Punk-nak. Ezt követően pedig kiosztott a trió egy Triple Powerbomb-ot Cenának és Punk-nak is megpróbálták bevinni, de érkezett Big E Langston, aki hatalmas lendülettel kivágott mindenkit az ringből. Ezt követően pedig meghátrált a Shield.

Ezzel ért véget a SmackDown, következik majd a RAW hétfőn, valamint szokásos idejében ismét az SD. Ne feledjétek, hogy a WWE megemlékezést tart és egy már PPV-nek mondható eseményt figyelhetünk meg 28-án, ami a Tribute to the Troops lesz.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/SPXKO1IPGH

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek