WWE SmackDown 2013. január 4. – Eredmények és videók

A SmackDown 2013. január 4-én pár kisebb összefoglalóval indul, amiben láthatjuk, hogy ma este velünk lesz a visszatérő Randy Orton és újra kifogunk térni Big Show-ra, aki kiharcolta a WWE Roster-jének ellenszenvét. Ez lesz az első SmackDown 2013-ban tehát lehet arra számítani, hogy Booker T több izgalmas mérkőzés fog összehozni.

Legelőször a ringbe Randy Orton lép, aki az előző RAW adáson tért vissza sérüléséből és ekkor segítségül érkezett Ryback és Sheamus mellé, majd a három szupersztár elverte a Shield-et. Randy azzal kezdi, hogy mivel ez 2013 első SmackDown-ja elfog indulni egy új forradalom az újévben, amibe Orton is befog szállni…Nehézsúlyú Bajnok akar lenni. Ez az ő Show-ja, és itt ő lesz a címvédő, hiszen indul a 2013-as Royal Rumble meccsen, ahonnan tudjuk, hogy a WrestleMania-ra vezet az út. Ahogy ezt kimondta a Vipera megjelent Sheamus, akit legalább akkora szeretettel fogadott a közönség. A Kelta Harcos a ringbe lép és elmondja, hogy 2013-ban sokak akarnak Nehézsúlyú Bajnokká válni, de ez tudjuk, hogy csak egy embernek fog sikerülni és ha rajta múlik akkor ő lesz az, hiszen John Cena és Randy Orton mellett Sheamus is elindul a Royal Rumble csatában. Mondja Orton-nak, hogy véletlenül se értse félre, köszöni, hogy a RAW-n segített neki a Shield ellen…Orton ekkor közbeszól és visszakérdezi, hogy téged? Randy nem Sheamus-t mentette meg a Shield ellen, hanem csak revánsot vett, mert a csatap őt is megtámadta, ezt csak a saját magáról szólt, akárcsak a Royal Rumble fog. Orton folytatja, hogy jó érzés lesz kiejteni neki a tavalyi Rumble meccs győztesét. Sheamus erre azt feleli, hogy amikor majd a Brouge Kick csatta Randy fején és Orton kirepül a szorítóból, akkor ne felejtse el, hogy ki ejtette ki.

Ekkor megjelenik Big Show, aki azt mondja el, hogy 2013 pont olyan lesz mint 2012, kifogja ütni Sheamus-t és továbbra is Bajnok marad. Orton eddig sem jelentett semmiféle fenyegetést sem neki, sem az övének. Mert ő a Világ Legnagyobb Sportolója, és a Legpusztítóbb Világbajnok, akit a WWE valaha is látott.

Show beszédét Antonio Cesaro szakítja félbe, aki elmondja, hogy ez bizony tipikus amerikai dolog. Arról beszélnek folyamatosan, hogy ki fog legyőzni kit. Ő Svájcból származik és ott más az emberek logikája. Végül megjelenik Booker T, aki kihirdeti, hogy a mai este főeseményén A Nehézsúlyú Világbajnok Show és a United States Bajnok Cesaro csapatot alkotnak és szembenéznek Sheamus és Randy Orton csapatával.

The Miz vs Heath Slater

A csata hosszasan tartott, amiben nem nagy meglepetésre a győzelmet The Miz szerezte meg. El kell ugyanakkor azt is ismerni, hogy Slater jól szerepelt, de ez kevés volt ahhoz, hogy kiszabaduljon a Skull Crushing Finale utáni kopogtatásból.

Láthatjuk a RAW-t, ahol Wade Barrett sikeresen szerepelt és legyőzte Kofi Kingston-t, majd megszerezte az Interkontinentális Bajnoki övet. Matt Striker kérdezi erről a backstage-ben, Wade pedig egyértelműen elmondja, hogy nem fél semmitől, továbbra is Bajnok marad.

Natalya, Hornswoggle és Great Khali vs Rosa Mendes, Primo és Epico

A csata nem volt olyan hosszú mint az előző, de végül itt is a face karakterek győztek, Khali kopogtatni tudta Epico-t.

Wade Barrett vs Kofi Kingston

Ebben a csatában Barrett nagyon jól szerepelt és a könyökösével ismét kiütötte Kofi-t, aki nem tudott kirúgni a pin-ből.

Layla vsTamina Snuka

A dívák összecsapását Tamina nyerte.

Randy Orton és Sheamus vs Antonio Cesaro és Big Show

A csata előtt még visszatekinthetjük, amikor a RAW-n Dolph Ziggler és AJ a sztori szerint emberi hulladékokkal lettek beterítve. John Cena szavai után a hulladék rájuk potyogott.

A bevonulások után elindulhatott a főesemény, amit végül Sheamus és Orton nyet meg. Sheamus készült a Brouge Kick-re, de érkezett Orton, aki levágott egy RKO-t Cesaro-nak, így a Keltának már csak kopogtatnia kellett.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek