WWE SmackDown 2013. július 12. – Fokozódik a MITB hangulat

A SmackDown-t 2013. július 12-én Hampton városában rendezték meg, Virginia államban. Ez az utolsó adás a Money In The Bank előtt, ezért a szervezet egy végső adáshoz méltóan olyan show-t alkotott meg, amiben végig a közelgő PPV körül forgott minden.

Daniel Bryan vs Christian

Láthattuk Bryan bevonulása alatt, hogy mit is sikerült alkotnia a RAW-n, mikor véget ért a CM Punk – Randy Orton csata. Ekkor megjelent és egy létrával nekiesett a feleknek, majd jelképesen megszerezte a táskát, utalva ezzel arra, hogy ő lesz ismét Mr. Money in The Bank. Most ringbe léphet a kanadai ellen…nem volt rossz összecsapás, végül Bryan bevitte a rúgássorozatát, majd a sarokba kiosztott egy Dropkick-et ellenfelének, majd ismét megpróbálkozott volna vele, de belerohant egy óriási Spear-be. Nem mindennap láthatunk ekkora finisher-t Christian-tól. Ez után viszont Daniel kirúgott a kopogtatásból, majd bevitte a YesLock-ot (Ez a mozdulata már volt LeBell Lock, YesLock, valamint NoLock…ezúttal ismét a középső nevet használja). Ebből a kanadai nem tudott szabadulni és feladta a csatát.

Ezt követően a backstage-ben láthatjuk Teddy Long-ot, aki éppen telefonál, de befejezi a beszélgetést, hiszen megjelenik Dolph Ziggler, akinek elmondja Theodore, hogy ad egy szabad estét Ziggler-nek, hiszen később Del Rio ringbe lép majd Sin Cara ellen és szeretné elkerülni azt, hogy Dolph ismét megzavarja a mérkőzést. Ziggler hosszasan elkezd érvelni, de Long félbeszakítja, és kijelenti, hogy Vickie Guerrero-t kirúgták a RAW General Menedzseri posztjáról és Teddy nem szeretne a következő lenni, akit elbocsájtanak.

Seth Rollins vs Jey Uso

Ez a csata csak kettőjük között zajlott, amit nem zavart meg senki sem, végezetül Seth győzelmével ért véget. Reigns megtámadta Jimmy-t aki ikertestvérét figyelte, aki éppen a sarok tetején készülődött. Ez kicsit elterelte a figyelmét Jey-nek, akit aztán Rollins könnyedén lekopogtatott. Kíváncsian várhatjuk, hogy a Money In The Bank-en a csapatok mit alkotnak egymás ellen, ezzel a csatával fog kezdődni majd a PPV, hiszen ez lesz a Kick-Off harc.

A RAW-t láthatjuk, ahol a McMahon család meghozta a döntést Vickie Guerrero ügyében, onnan indul a videó, hogy Steph-nek van két szava Guerrero-nak: You’re Fired!!! (azaz “Ki vagy rúgva!). HHH és felesége távoznak az arénából, Vickie pedig könyörögni kezd a Chairman-nek, aki meghozza a szükséges lépést. Nem mond ellent lánya ítéletének, ám egyből ki is nevezi az új RAW General Menedzsert, aki nem más, mint Vickie eddigi segítője, Brad Maddox.

Chris Jericho vs Curtis Axel

Láthattuk, hogy mi is történt a RAW-n, mikor Curtis kilépett a ringből és odasétált a kommentátorok mellett ülő The Miz-hez. Miz levette a fejéről a mikrofont, majd készen állt arra, hogy összeverekedjen az Interkontinentális Bajnokkal. Amikor Curtis visszatért a ringbe kapott egy Codebreaker-t és vereséget szenvedett.

Ebben a harcban Miz nem volt ott a kommentátori asztalnál, a csata végül kiszámolással Chris javára végződött jól, hiszen Axel nem bírt feltápászkodni és visszatérni a ringbe. Miután vereséget szenvedett teljesen kilépett magából és tört zúzott a ring környékén.

The Miz vs Ryback

Ez a csata nem volt túlságosan hosszú, végül Ryback küzdött a sérülésével, de képes volt bevinni a finisher-jét, ami után lekopogtatta Miz-t.

A backstage-ben Renne Paquette készít egy interjút Sheamus-szel, aki a ma este főeseményén Randy Orton ellen lép a ringbe, elmondja a Kelta, hogy ismer egy régi történetet St. Patrick-ról, aki kígyóként vezette Írországot, ő is ilyen lesz, legyőzi a Viperát, valamint vasárnap megszerzi a Money In The Bank táskát és 3x-os WWE Bajnok lesz.

AJ és Kaitlyn szerződés aláírása következik, ami majd a PPV-re való lesz. Ebben a két díva a régebben megtörténteket vitatja meg, majd mindketten odafirkantják a nevüket a papírra. Végül nem maradhat el ez a pillanat egy kis harc nélkül, egymásnak esnek.

Fandango vs Wade Barrett

A ring mellett a Team Rhodes Scholars, Zeb Colter és két mentoráltja, Jack Swagger, valamint Antonio Cesaro, akik szintén részt fognak venni a SmackDown Money In The Bank csatában majd vasárnap. A harc nagyon rövid volt, amíg öten a ringben kívül veszekedtek, addig Fandango egy sima fordítással győzelmet aratott.

A következő csatára Alberto Del Rio érkezik, majd pedig Sin Cara zenéje szólal meg, ám amint a maszkos beér a ringbe nekiesik a mexikóinak. Nem engedi távozni, majd a kép teljesen kitisztul, amikor Del Rio kap egy Zig Zag-et. Ekkor már mindenki tudta, hogy az nem más, mint Dolph Ziggler Sin Cara öltözékben.

A csata után Vickie Guerrero jelenik meg, aki elkezd kiáltozni, de nem tart sokáig a szereplése, mert érkeznek a szervezet biztonsági emberei és kikísérik őt az arénából.

A backstage-ben Teddy sétál és próbálja megállítani a Sin Cara ruhás pankrátort, ám láthattuk, hogy ez már az igazi highfly-er, amint nekiáll beszélni neki az imént történtekről megjelenik Ziggler is.

Sheamus vs Randy Orton

A Kelta és a Vipera harca nem volt rossz, végül eredmény nélkül zárult, hiszen megjelent Daniel Bryan, aki egy létra segítségével letarolta mindkettőjüket. Ismét leszedte volna a táskát, akárcsak a RAW-ban, de érkezett Christian és Sheamus. Ők is harcoltak, hogy ki másszon fel a tetejére. Bryan kidönti a létrát alóluk, de nem sikerül neki felkapaszkodni, mert Randy egy RKO-t oszt ki neki. Ezt a táskát Orton szerzi meg, ő is jelezve ezzel, hogy készen áll a PPV-re, ahol győzelmet akar szerezni.

Ezzel zárult a show, végül elmondhatjuk, hogy inkább csak a mérkőzések domináltak itt, a sztorit már nem igazán akarta folytatni a cég. Kíváncsian várhatjuk, hogy mi fog történni a Money In The Bank-en.
Letöltési link: http://www.multiupload.nl/IEV3ZIYGG1

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek