WWE SmackDown 2013. június 14. –

A SmackDown 2013. június 14-én Greensboro városából kacsolódik, ahol láthatunk legelőször egy összefoglalót, amiben megmutatják nekünk a legfontosabb történéseket a RAW-ról: Dolph Ziggler visszatérését a sérüléséből, valamint a Kane és Daniel közt kialakult viszonyt aminek hatására Vickie Guerrero egy kissé meglepő döntést hozott. Randy és Bryan fog csapatot alkotni a Payback és szembenéznek a Shield Tag Team Bajnokaival. Valamint Kane szólóban fog csatázni Dean Ambrose ellen a US Bajnoki címért. Ma este viszont a Hell No és Orton szembefog nézni egy 6 emberes tag team csatában a Shield-del.

A ringbe legelőször Daniel sétál be, aki látszólag egy komoly dologról szeretne ezúttal szót ejteni. Komoly tekintettel érkezik végig a rámpán miközben a rajongók “megveszve” kiáltozzák a nevét, bár ezen egy cseppet sem lepődhetünk meg, hiszen a mostaniakban óriásit szokott alkotni. Azzal kezdi, hogyha valaki a debütálása idején megkérdezte tőle azt, hogy szeretne e Nehézsúlyú Világbajnok lenni, akkor gondolkodás nélkül felelné, hogy: Igen! Valamint ha megkérdezték volna tőle, hogy ezt a címet elfogja e veszíteni mindössze 18 másodperc alatt, akkor egyszerűen rávágja, hogy: Nem! Ha valaki megkérdezte volna, azt, hogy ő képes lenne Tag Team címet nyerni akárkivel az aktív Roster-ből, ő azt válaszolta volna, hogy: Igen! De a legkeményebb az, hogyha azt kérdezték volna tőle, hogy eltölt e 9 kilenc hónapot az “Ördög Kedvenc Démonjával” egy csapatban, akkor a válasza: Nem! Daniel szerint Kane egy nagyszerű tag team partner volt, akinél jobban kívánni sem tudott volna. Vele együtt óriásit alkotott, véleménye szerint a Team Hell No volt a legdominánsabb és legegyhangúbb duó a WWE-ben. Szóval arra szeretné kérni Kane-t, hogy jöjjön ki mellé ide a ringbe. Bryan ezt a mondatot követően befogja a fülét és várja volt csapattárását, aki egyéniségéhez hűen hatalmas lángokkal jelzi érkezését.

Kane azt mondja, hogy ő tisztában van azzal, hogy Daniel ezúttal miért hívta ki, de ez nem idő és hely kérdése, ez egyszerűen felesleges, hiszen ma mindenki a 6 emberes tag team csatára összpontosít a Shield ellen. Daniel viszont másképp látja a helyzetet, szerinte ez a csapat egy nagyszerű utazás volt ami 9 hónapig tartott, ez idő alatt képesek lettek egy csodálatos és félelmetes duót kialakítani, a ringen kívül pedig feledhetetlenné váltak azok amiket megtettek az együtt (Bryan itt a Dr. Shebly féle dühkezelési terápiákra gondol). Ezek után kissé csalódott, hiszen vasárnap a Payback-en nem tudja majd maga mellett Kane-t, hanem egy másik szupersztárt. Nem a Vörös Szörnnyel lesz ezúttal Bajnok, hanem Vickie Guerrero által kijelölt Randy Orton-nal. Kane nem érti, hogy Daniel-nek ez a téma és ez a probléma miért olyan nagyon nehéz, elvégre Bryan nem kezelte úgy Kane-t mint egy tag team partnert. Viszont amikor vasárnap a Vörös Szörny majd Dean Ambrose-val fog csatázni, akkor ugyanezt érzi mint volt társa. Viszont Daniel erre válaszként azt mondja, hogyha még mindig csapattársak lennének, akkor is Kane az US címért, a Team RK-No pedig a Tag Team övekért szállna ringbe. A Démon kissé zaklatottnak tűnik amiért Daniel máris megváltoztatta a csapat nevét. Ám nem fordít különösebb figyelmet erre, hiszen nem fognak szerinte győzni a Shield ellen majd a PPV-n. Ezt követően ismét szóba kerül a “Gyenge láncszemes” történet, amit más az előző SmackDown-on kiveséztek, végül Kane azt kérdezi Bryan-től, hogy ezzel azt akarja mondani, hogy ő a leggyengébb láncszem? Daniel elgondolkozik, tereli a témát, végül belekiált volt társa szemébe, hogy igen! Erre Kane egyből elkapja Daniel nyakát, de nem oszt ki neki Chokeslam-et, mert érkezik a WWE Viperája, Randy Orton. Orton próbálja kissé lenyugtatni a kedélyeket, végül megjelenik Shield képe a kivetítőn, akik csak jót mulatnak azon, hogy mekkora az űr a ma esti ellenfeleik között.

Sheamus vs Antonio Cesaro

A csata nem volt túl lassú, amiben végül Sheamus tudta megszerezni a győzelmet. Antonio a sarokba lökte, majd egyből támadni akarta, de egy Brouge Kick-be szaladt bele. Amikor a Kelta a bejáratnál ünnepelt érkezett hátulról Damien Sandown nekiesett és látszólag rosszul találta el a tarkóját az írnek.

A csata után láthatunk egy videót CM Punk-ról, aki majd visszatér a ringbe a Payback-en, méghozzá Chris Jericho ellen.

Great Khali vs Heath Slater

A kulisszák mögött láthattuk amint Dolph, AJ és Big E meglátogatták Teddy Long-ot, akinek a hamburgerébe eléggé jóízűen belefalatozott az izomkolosszus Langston.

Ezt követően kezdődhet a csata, ami nem volt túlságosan hosszas, ám sokak számára meglepően feleződött be, hiszen Heath tudta megszerezni a győzelmet.

Alberto Del Rio és Chris Jericho vs Dolph Ziggler és Big E Langston

Lillian Garcia is kisebb elődadással készült, amiben spanyol nyelven konferálta fel Ricardo Rodriguez-t, aki aztán felkonferálta Del Rio-t. A küzdelem nem volt rossz, ám ilyen szupersztárok mellett nem is lehetett egy unalmas összecsapásra számítani. Végezetül a face karterek tudtak nyerni, miután egy váratlan kopogtatással Alberto lent tartotta Dolph-ot a földön, míg a bíró 3-ig számolt.

Renee Young interjúvolja meg Chris Jericho-t, valamint Paul Heyman-t, akik teljesen szemben állnak egymással. Y2J véleménye szerint ő fog nyerni, nem számít az, hogy Chicago-ban lesz majd megrendezve a Payback. Heyman pedig ugyancsak azzal tud érvelni, hogy a Világ Legjobbja készen áll, és ezt be is bizonyítja majd. Végül kihirdette volna, hogy Punk a BITW, ám Jericho megtolta Renee kezében a mikrofont, ami egyenesen eltalálta Paul ádámcsutkáját.

Aksana vs Kaitlyn

Itt nem igazán hirdethettünk győztest, hiszen csak a földön fetrengve támadták egymást, jóformán el sem kezdőzött a csata. Végül a játékvezető megpróbálta szétszedni őket, de Kaitlyn nekiesett.

Wade Barrett vs Curtis Axel

Ők ketten megküzdenek The Miz-zel együtt az Interkontinentális Bajnoki övért egy Triple Threat csatában. Itt végül Curtis nyert a finisherje után, ám ezzel nem ért véget semmi, mert Miz érkezett és egy Skull Crushing Finale-lel leterítette az épen ünneplő Szupersztárt.

Team Hell No és Randy Orton vs The Shield

Egy nagyon jó csatát tekinthettünk meg, amiben ezúttal nem csak Daniel, hanem Kane és Orton is remekelt, ám a másik oldalon harcoló Shield is óriásit alkotott. Sok finisher mellett szép fordításokat is láthattunk. Végül Kane lelökte a felső kötélről Seth Rollins-ot, aki egyenesen egy Randy féle RKO-ba zuhant bele, majd érkezett Daniel a NoLock-kal és szorításba fogta ellenfelét. A rajongók állva tapsoltak és hangoskodtak, hiszen Rollins feladta a csatát, ezzel pedig a Shield elszenvedte a legelső vereségét a WWE-ben.

Kétségtelenül hatalmas csatát láthattunk utoljára a Payback előtt, tűkön ülve várhatjuk, hogy mit fog tartogatni számunkra a PPV. Vasárnap figyeljetek, érdemes lesz… 😉
Letöltési link: http://www.multiupload.nl/JAEZ4RDBQ9

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek