WWE SmackDown 2013. június 7. – Kölcsön kenyér visszajár

A SmackDown június 7-én egy kisebb összefoglalóval startol, amiben láthatjuk, hogy az előző RAW-n Paul Heyman és Chris Jericho szerződést kötöttek a Payback-re, ahol immár teljesen hivatalos, hogy CM Punk ringbe száll Y2J ellen.

A ringbe először The Miz lép be, aki a SmackDown kezdéséhez illően megrendezi a Miz TV-t, aminek ezúttal nem mások a vendégei, mint a Team Hell No és Randy Orton. Ez között a három szupersztár között kissé feszülté vált a viszony, különösen Daniel részéről, hiszen Randy-t hibáztatta azért, hogy a Shield megverte őket az előző SamckDown-on.

Amint a vendégek beléptek Miz mellé a szorítóba a rajongótábor elkezdte kántáli, hogy: Let’s go Bryan. Ugyanis Daniel egy nagyon kedvelt szupersztárrá kovácsolta magát, a nézők imádják azokat a hatalmas mozdulatsorozatokat, amikre ő képes egyik pillanatról a másikra. Daniel szólal meg legelőször és elmondja, hogy mielőtt Miz kérdéseket szegezne nekik és teljesen összekavarná a még józan gondolatokat, elakarja mondani Ortonnak, hogy sokat gondolkodott a hétfői történéseken és tudja, hogy az az ütés nem szándékos volt. Randy ekkor csak gratulál Bryan-nek, hogy sikerült erre rájönnie. Daniel ez után kijelenti, hogy Kane segített viszont neki, mert ő a legjobb tag team partnere a WWE-nek. Miz ekkor emlékezteti Daniel-t, hogy az előző SmackDown-on elbánt a Shield mindhárom tagjával és bravúros teljesítményt nyújtott. Ezek után úgy érzi, hogy kell neki egy tag team partner segítsége? Erre Bryan csak annyit felel, hogy valamikor. Miz ezután megkérdezi Bryan-t, hogy néha nem érzi úgy magát, mint egy kecskearcú vegán troll, amire Orton csak annyit mond Miz-nek, hogy kissé legyen óvatosabb, mert az elrontott gyerekfejű ideges lesz. Daniel ekkor egyből tiltakozásba kezd, hiszen saját véleménye szerint egyáltalán nincsen elrontott gyerek feje. Kane ekkor kijelenti, hogy ezek csak viccek, hiszen mindenki tiszteli Daniel-t, majd Orton felel erre, hogy ő is elismeri a pankrátort, de ettől még ő a leggyengébb láncszem.

Bryan erre kicsit idegesen azt kérdezi Kane-től, hogy hányszor maradt egyedül a ringben a Shield ellen. Vagy, hogy Kane hányszor segített neki, amikor kellett volna. Erre egyetlen alkalmat nem tudna mondani a Vörös Szörny, tehát nem Daniel a leggyengébb láncszem ebben a bandában. Valamint azt még tudnia kell Kane- nek, hogyha nem Bryan lenne a partnere, akkor már régóta a kórházban fetrengene.

Kane ekkor már eleget látott és hallott, inkább elindul a kijárat felé, Miz pedig bejelenti, hogy szemtanúi lehettünk annak, hogy a WWE egyik tag team-je szakít a SmackDown-on. Bryan ekkor nem akarja, hogy ezért is mindenki őt hibáztassa.

Megjelenik Teddy Long, akinek most is van valami jó ötlete a problémák orvoslására. Teddy elmondja, hogy akkor Daniel ezúttal Ortonnal fog csapatot alakítani és szembenéznek majd Seth Rollins-szal és Roman Reigns-szel, Kane pedig ringbe szállhat majd Ryback ellen.
Chris Jericho vs Curtis Axel

Mindkét szupersztár jót alkotott, végül Chris egy Dropkick-el kirúgta a ringből ellenfelét. Ekkor az egész közönség talpra állt, hiszen megszólalt a Cult Of Personality. Y2J tekintete a rámpaf elé szegeződött, de nem érkezett meg CM Punk, ám Curtis igen. Axel hátulról elkapta ellenfelét és egyszerűen lekopogtatta.

Láthatunk egy kisebb visszatekintést a RAW-ra, ahol Stephanie McMahon elmondja, hogy remek érzés visszatérni a Monday Night RAW-ba kezdi, bár ez más okok miatt, jobb körülmények között is történhetett volna. Stephanie is feleleveníti, hogy HHH nem volt képes befejezni a Curtis Axel elleni meccsét, ugyanis a Brock Lesnar elleni Steel Cage mérkőzésen sérülést szenvedett és nem volt 100 %-os állapotban, amikor Axel ellen kiállt.

Az orvosok szerint Triple H már teljesen rendben van, ennek ellenére ő (Stephanie) népszerűtlen bejelentésre készül. Elhatározta, hogy nem engedi a férjét ma este a RAW-ban mérkőzni – közli. A közönség felmorajlik, nem örülnek a bejelentésnek.

Stephanie folytatja: Ezt a döntést, alelnökként, feleségként és anyaként is meg kellett hoznia, és bár népszerűtlen így, de nem engedheti, hogy HHH kockára tegye az egészségét.

Elhatározása nem a rajongók ellen irányul és kéri a folyamatosan zúgó közönséget, hogy ne legyenek önzők, hisz HHH az életét és az egészségét is rájuk áldozná.

Újabb zene szólal meg és Staphanie apja, a WWE atyja, Vince McMahon érkezik.

A Chairman arra kéri a közönséget, hogy ne fütyüljék ki a lányát, ezzel azonban még nagyobb elégedetlenséget vált ki a tömegből, folyamatosan HHH nevét kiabálják. Vince szerint ő és Stephanie jobban aggódik érte, mint a közönség. Triple H Stephani gyermekeinek, az ő unokáinak az apja, az ő érdekében meg kellett hozniuk ezt a népszerűtlen döntést.

A közönség tovább kiabál, Vince pedig megkérdezi, mit akarnak? A WWE családokat hivatott szórakoztatni, nem pedig a véres sportról szól.

A pénteki SmackDownt hozza fel példaként, amikor Kofit Ryback rávágta az asztalra, a közönség pedig azt kiabálta: még egyszer.

Triple H-nek azonban nincs még egyszer sem ma este, sem máskor!
Alberto Del Rio vs Heath Slater

A csata nagyon rövidre sikeredett, amiben végül a Cross Arm Breaker után a mexikói szupersztár nyert. A csata után Ricardo Rodriguez még a kötél tetejéről ugrott, amit követően a mexikóiak ünneplésbe kezdtek egészen addig, míg meg nem jelent Dolph Ziggler képe a kivetítőn. Ziggler elmondta, hogy az orvosi stáb engedélye miatt megfog jelenni a hétfő esti RAW-n.
Kane vs Ryback

A harc kissé eldurvult, amit a bíró szavai nem tudtak megállítani. Előkerült egy asztal, amire Kane egy Chokeslam-et próbált kiosztani ellenfelének, de Ryback szabadult és egy Powerbomb-bal odavágta a Szörnyet. Ryback-et diszkvalifikálták, így a csatát Kane nyerte meg.

Ezt követően megjelent Damien Sandow, aki ismét egy kisebb játékot szeretett volna vívni Shemaus ellen, aki készen is állt a csatára. Ezúttal nem más volt ezt a játék, mint egy kisebb sakk kihívás. Amint megjelent a Kelta, belekezdett egy rövidke beszédbe, ám nem lépett egyet sem a bábukkal, hanem inkább lerúgta a TV-t, amire ki volt vetítve a tábla. A Brouge Kick után Sandow nekiesett a Keltának, akit egy kemény verésben részesített.

Fandango vs Zack Ryder

Ryder ismét rendszeres szereplő lett a heti adásokban, de még mindig egy vesztes karakterét tudhatja magáénak. Ezúttal az ellenfele nem más lesz, mint aki a Payback-en ringbe szállhat The Miz és Wade Barrett ellen egy Triple Threat csatában az Interkontinentális Bajnoki övért…Fandango. Ez a harc nagyon gyorsan véget ért, mert a táncoslábú szupersztár bevitte a Diving Leg Drop-ot, majd lekopogtatta ellenfelét.

Ezt követően láthattuk, hogy mi is történt a RAW-n, amikor Ryback ringbe lépett Daniel Bryan ellen: Ryback irányít az elején, kemény ütésekkel és rúgásokkal gyengíti Bryant, aki ennek ellenére képes fordítani és feladatással próbálkozik. A Submission Master szorítja Ryback lábát és közben üti! Aztán ismét egy fordítás, megint Rybacké a főszerep és félő, hogy D.Bryan nem lesz képes visszavágni… Vagy mégis? Először hátulról, majd szemből rúgja le Rybacket, majd a kötél tetejéről ugrik rá! Daniel Bryan képes lehet a győzelemre, ezt pedig újabb nagy ugrás és kopogtatás után akarja elérni, de Ryback kettőnél kirúg.

Daniel rúgja, de Ryback ebből is visszajön és egy powerbombbal teríti le. Ryback azonban ismét hibázik és jön a No Lock, amiből úgy tud kiszabadulni, hogy eléri a kötelet.

Ryback a ringen kívül van, Daniel a kötelek között akar ráugrani, de a kommentátori asztalnak csapódik, mert ellenfele védi a mozdulatát. Ryback kétszer is nekicsapja a ring sarkának, majd egy asztalt húz elő. A mérkőzésvezető többször is figyelmezteti, hogy ne tegye, Rybacket azonban ez nem állítja meg, rávágja az asztalra Daniel Bryant. A gong megszólal, Rybacket diszkvalifikálják, így a meccset DQ-val Daniel nyeri. Itt azonban még nincs vége, Bryan fekszik a törött asztal romjai között, de máris előkerül egy másik asztal, ezt Ryback a nézőket elválasztó paravánnak támasztja.

Daniel Bryan és Randy Orton vs Seth Rollins és Roman Reigns

A feldühített Kane ezúttal nem jelent meg a ring mellett, ám a Shield harmadik tagja, Dean Ambrose igen. A harc nem alakult rosszul, végül Daniel-nek ketten estek neki, ekkor Orton érkezett egy egy RKO-val földre küldte Roman-t, ami után Rollins támadásokat indított a Vipera ellen a sarokban. Daniel segíteni próbált a partnerének, de Seth arrébb ugrott és Bryan Dropkick-je Randy-t találta el. Rollins ezt kihasználva kopogtatni akarta Daniel-t, aki készen állt erre és bevitte a NoLock-ot. Dean érkezett segítségül, aki miatt diszkvalifikálták a Shield-et. Bryan ellátta ismét mindegyik tagját a fiatal csapatnak, ám ezt követően érkezett Orton, aki levágott a “kecskearcúnak” egy RKO-t törlesztés képen.

Ezzel zárult a SmackDown, hétfőn jelentkezik a RAW, június 16-án pedig a vadonatúj PPV a Payback.
Letöltési link: http://www.multiupload.nl/4MX41ZWQBZ

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek