WWE SmackDown 2013. május 3.

2013. május 3-án Deitroit-ból jelentkezett a heti SmackDown adás, ami – akárcsak a RAW – már az Extreme Rulesra való készülődéssel telt. Nem mással indult ez a show, mint egy kisebb összefoglalóval, amiben láthattuk, hogy John Cena csapatot alkotott a Team Hell No-val és szembe néztek a Shield-el, ám sikertelenül végződött számukra ez a harc. A WWE Bajnok bokája megsérült, aminek hatására nem tudta bevinni az Attitude Adjustment-et Seth Rollins-nak, sőt még Reigns egy Spear-rel is megajándékozta John-t.

Ryback vs Daniel Bryan

A mostani adás Ryback zenéjével indul, amire megjelenik a bestia, aki a szokásos ellentmondást nem tűrő stílusában. A ringbe sétál és elmondja, hogy látta, amint az előző RAW-n John Cena megsérült. Úgy gondolja, hogy inkább monda le a címmérkőzést az Extreme Rules-ra, hogyha nem akarja magát kitenni további komoly sérüléseknek. Végül elmondja, hogy 3 hét múlva elkövetkezik a Ryback Rules.

A meccsben Daniel próbált fölénybe kerülni, de a kisebb rúgások és próbálkozások meg sem kottyantak ellenfelének. Ryback hamar átvette az irányítást, ami végül meg is hozta az eredményt. A bestia tudta megszerezni a győzelmet, de emellett el kell ismernünk azt is, hogy Bryan nagyon jól tartotta magát és több szép kombinációt is betudott vetni.

Ezt követően megtekinthetünk egy szintén RAW-n történt eseményt, amiben Jack Swagger, Alberto Del Rio és Dolph Ziggler segítői/mentorjai harcoltak. Ricardo Rodriguez tudta végül megszerezni a győzelmet, amikor lekopogtatta Zeb Colter-t. Még ebben az adásban Alberto elmondta, hogy bizony az Extreme Rules-on május 19-én megszerzik a győzelmet azon a bizonyos Triple Threat mérkőzésen.

A backstage-ben Renee Young készít egy kisebb interjút, amiben megkérdezte Ricardo-t, hogy mit is érez most, hogy sikerült győznie hétfő este, valamint, hogy most a SmackDown-on is ringbe léphet. Rodriguez látszólag alig tudja elmondani, amit szeretne, spanyolul gyorsan elhadarja az összes érzését, majd kioszt egy puszit a riporternek. Alberto csatlakozik hozzájuk, aki kicsit próbálja megnyugtatni a barátját.

Fandango vs Zack Ryder

Ez egy nagyon rövid csata volt, amiben Fandango tudott irányítani, végül megszerezni a Diving Leg Drop után a győzelmet.

Ricardo Rodriguez vs Zeb Colter

A csata előtt Renee Young készít egy kisebb interjút Colter-rel, aki elmondja, hogy mindenki tévedett vele kapcsolatban, hiszen egy vereség miatt nem számít rossznak. Ma este be is fogja bizonyítani mindenkinek, hogy mit is jelent Igazi Amerikainak lenni, ő és Jack képesek lesznek ma este is győzni, akárcsak majd az Extreme Rules-on.

A küzdelmet Dolph Ziggler, AJ és Langston a ringen kívülről figyelték, közben pedig elmondták a kommentátoroknak a véleményüket. A harcban Ricardo került fölénybe, jól szerepelt és szerette volna kihasználni ezt. A sarokban összerogyó Zeb felé indult, de érkezett Swagger, aki megtámadta a ringmestert. Végül egymásnak esett a két kihívója Dolph-nak, amit csak Teddy Long zenéje szakított felébe. Az “öreg” bejelentette, hogy most azonnal kezdetét fogja venni egy tag team mérőzés, aminek a főszereplői Ricardo és Alberto valamint Jack és Zeb, valamint bekapcsolódik ebbe a csatába Big E és Dolph is.

Ricardo Rodriguez és Alberto Del Rii vs Zeb Colter és Jack Swagger vs Big E Langston és Dolph Ziggler

Ez az összecsapás nem tartott túl sokáig, ám annál jobb volt. Végezetül a hatalmasat alakító Del Rio megszerezte a győzelmet, bevitte az Enzigueri-t Swagger-nek, majd a Cross Arm Breaker-t Ziggler-nek, ami után a Show-Off kopogásra kényszerült.

A harc után láthatjuk, hogy Paul Heyman elmondja Triple H-nek valamint a WWE Univerzumának, hogy Brock Lesnar bizony készen van a harcra és már alig várja a visszavágást. A képsorok után pedig a backstage-ből kapjuk meg a jelet, amin látjuk Daniel Bryan-t, aki a földön hever. Látszólag nagy fájdalmak közepette.

Randy Orton vs Damien Sandow

Egyszerű győzelemmel Randy Orton nyert, aki az RKO után lekopogtatta ellenfelét. Ám még nem értek véget a történések, hiszen a nagy ünneplést Big Show muzsikája zavarta meg. Az óriás a bejáratnál fogott egy mikrofont és elmondta, hogy ez már valami. Így szokott szerepelni az igazi Randy Orton, aki nem csapatjátékos. Épp annyira, hogy képes volt veszteni a saját egoja miatt a WrestleMania-n. Ahogy ezt kimondta Show érkezett Orton háta mögül Damien, aki megtámadta és bevitte neki a finisherjét. Big Show, amit ezt látta hangosan nevetni kezdett.

Ezt követően az orvosi szobából Kane lép ki, akit Matt Striker szólít le egy kisebb beszélgetésre. A kommentátor felteszi azt a kérdést, amit mindenkit érdekel, mégis mi történt Daniel-lel. Kane erre azt válaszolja, hogy A Shield…megfognak fizetni, amiért ezt tették Daniel-lel, amiért ezt tették a testvérével. Elfogja repíteni őket egy kisebb utazásra, egy különös helyre, amit pokolnak hívnak.

Sheamus vs Mark Henry – Szkander

A szkandercsata kettőjük között eléggé ingatag volt, egyszer a Kelta került fölénybe, egyszer pedig ellenfele. Végül a Világ Legerősebb Embere tudott győzni, ám a Great White ennyivel nem érte be, arra kérte a győztest, hogy egy visszavágót vívjanak, bal kéz vs bal kéz. Mark nem akarta elfogadni a kihívást, végül Sheamus kinyögte azt, hogy talán nem is ő a legerősebb a világon. Ekkor Henry összekapta magát és kiállt a Kelta ellen. Végül itt amint a játékvezető elengedte kettőjük kezét Sheamus megütötte Mark-ot, majd kiosztott neki egy Brouge Kick-et.

Dean Ambrose vs Kane

Megjelenik a Shield akik elvették Bryan övét, azzal vonultak be a szorítóba. Érkezett a Nagy Vörös Szörny, aki megtisztította a terepet, képes volt elintézni Roman-t és Seth-et, így már csak Dean-re kellett koncentrálnia. Végül Dean Ambrose segítség nélkül lekopogtatta Kane-t, ezzel még azonban nem ért véget érkezett a Triple Powerbomb, amivel kivégezték Daniel csapattársát.

A SmackDown ezekkel a pillanatokkal zárult, az előző SD-n Undertaker-t semmisítette meg a Shield, ezúttal pedig a Hell No-t, vajon mi fog itt történni még az Extreme Rules-ig?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek