WWE SmackDown 2013. május 31. – Újabb játék Sandow-val

A SmackDown nem mással indul mint a Tag Team Bajnokokkal és a United States címvédővel, akik Seth Rollins, Roman Reigns és Dean Ambrose. Ők hárman egyszer sem szenvedtek el még vereséget, mióta betoppantak a WWE ringjébe. Ám el kell ismerni, hogy az előző RAW-n nem volt eléggé stabil a talaj a lábuk alatt. Ellenfelük a Team Hell No volt, akik hatalmasat alkottak, különösen Daniel-t dicsérhetjük, ám ez a szereplés kevés volt, hiszen a Shield továbbra is veretlen bajnok.

Kane vs Seth Rollins

A mai adásra is jó pár mérkőzés kiírtak, ezekből a csatákból háromban a trió valamelyik személye fog részt venni. A show elején bejelentették, hogy Rollins – Kane, Reigns – Bryan, valamint Ambrose – Orton csatákat láthatunk majd.

A legelső mérkőzésen Rollins kissé tanácstalannak tűnt egyedül a Vörös Szörnnyel szemben. Nem tudott igazán fölénybe kerülni, Kane irányított. Végül a Bajnok a földre huppant, ellenfele pedig a Chokeslam-re készült, ekkor Roman ugrott fel a kötelek mellé, akinek elkapta Kane a torkát. Rollins ekkor a felső kötélről ugrani készült, ám a játékvezető nem látta, hogy Daniel lelökte onnan, hiszen Reigns-el volt elfoglalva. Kane bevihette a finisherjét és megnyerte a csatát.

Roman Reigns vs Daniel Bryan

A következő harcban Bryan indított jobban, úgy tűnt, hogy a Team Hell No megmakacsolta magát és kész visszaszerezni a Tag Team öveket. Nagyon jól szerepelt a kihívó, képes volt értékesíteni a NoLOck-okt, ám Reigns elkúszott a kötélig. Segítségképpen Seth kissé beljebb nyomta a menekülést. Amint Reigns elérte a kötelet Bryan elengedte. Kane pedig kiosztott egy pofont Rollins-nak, majd Reigns-nek. A játékvezető ezt viszont már észrevette és diszkvalifikálta Daniel-t, ami után Roman lett a győztes.

Ezt követően Damien Sandow érkezik, aki ismét az asztalon tart egy kisebb szellemi játékot. Elmondja, hogy mi is az, de ezt mindenki tudja…3 pohár közül ki kell találni, hogy melyik rejt egy labdát, miután megkeveri a poharakat. Sheamus érkezik és szívesen kipróbálná ezt a kis játékot. Damien megkeveri a poharakat és arra kéri Sheamus-t, hogy megfontoltan válasszon. A Kelta kiválaszt egyet, de abban nem volt labda, majd utána Sandow ad egy újabb lehetőséget neki, ám a két pohár közül amit választ szintén nem rejti a labdát. Damien ekkor a harmadik pohárra ráteszi a kezét és beszédbe kezd, de a Great White félbeszakítja. Arra utasítja, hogy emelje fel a kezét, ezt követően Sheamus megfordítja a harmadik poharat is, de ebben sincsen semmi. Damien játékának nem volt semmi megfejtése, mert csalással keverte meg a poharakat. Sheamus kijelenti, hogy a Szellemi Felszabadító tökéletes célhont egy Brouge Kick-re, amit ki is oszt neki, majd csak annyit mond: Szívesen

Curtis Axel vs Sin Cara

Curtis ezúttal is Paul Heyman kíséretében jelenik meg, majd ringbe száll ismét Sin Cara ellen, akit ezúttal is legyőz, akárcsak az előző SmackDown-on.

Albero Del Rio vs Big E Langston

A harcban a mexikói szerepelt jobban, végül bevitte a Cross Arm Breaker-t. Ami után Langston elérte a köteleket. AJ pedig belekapott Alberto szemébe, amíg a bíró Big E-vel volt elfoglalva. Következett a Big Ending és véget ért a csata.

Visszatekinthetünk a RAW főeseményére : A gong megszólalása után harsogott az arénában a Let’s Go Cena – Cena Sucks kiabálás, Paul Heyman pedig a meccs alatt instrukciókkal látta el ügyfelét.

Igen gyorsan eljutottak odáig, hogy Axel a ring melletti vaslépcsőnek csapta Cenát, aki elterült a földön, a bíró pedig számolt… Cena 9-nél jutott vissza a ringbe, ahol ellenfele azonnal letámadta. John Cena egy jó darabig szinte tehetetlenül tűrt, nem volt képes visszavágni, vagy fordítani. Aztán hirtelen feltámadt, bevitte a Five Knuckle Shuffle-t, de szinte azonnal kapott is egy hatalmad dropkicket. Axel azonban nem tudta befejezni még a meccset, bár több kopogtatási kísérlete is volt.

John Cenának úgy sikerült fordítania, hogy Axel lefejelte a ring sarkát és ettől elterült. A Bajnoknak azonban nem volt ideje kopogtatni, mert az aréna normális zaját sziréna hangja törte meg és egy mentő érkezett. Cena elindult a jármű felé, a bíró pedig számolt. John Cena már nem figyelt a meccsére, így azt Curtis Axel nyerte kiszámolással. Cena óvatosan, a meglepetésekre felkészülve nyitotta a mentő ajtaját, de a meglepetés nem belülről jött. Ryback hátulról támadt rá és azonnal ütni kezdte. Cena képes volt a vállára kapni Rybacket, aki ekkor úgy döntött, inkább kisiet az arénából.

A ringben kökzben Paulo Heyman és az új Heyman srác, Curtis Axel ünnepelték a Bajnok fölött aratott győzelmet…

Ryback vs Kofi Kingston

A harcban Ryback irányított, Kofi néha megszerezte a vezetést, de nem tudta megtartani azt. Végül a Cheap Shot után véget ért a csata. Ám Ryback nem állt le, folyamatosan támadta ellenfelét. Előkerültek az asztalok, amik eltörtek Kofi alatt.

Ismét a RAW-ra tekinthetünk vissza, ahol a Highlight Reel-ben Jericho és Paul beszélgettek egymással. Itt Chris kerek perec teszi föl a kérdést: Hol van CM Punk?

Paul Heyman, mintha betanult szöveget nyomna, úgy hadarja a választ, hogy ügyfele néhány héten belül visszatér a RAW-ba és közösen tesznek bejelentést arról, mikorra várható a ringbe a visszatérése.

Chris Jericho szerint CM Punknak nem lenne szabad hat hétig otthon ülnie és még mindig a Világ Legjobbjának neveznie magát.

Heyman kezd begurulni: Az ügyfele otthon ül, Chicagoban, most is figyel és nem ért ezekkel a szavakkal egyet.

Punk néz minket most? – kérdez vissza Y2J. – Igen – válaszolja Heyman, mire Jericho viccesen üdvözli a képernyőn keresztül, majd visszafordul az ügyvédhez.

– Tudja, hogy a következő PPV adás, a Payback Chicagoban lesz? – kérdezi és Paul Heyman arcán látszik, hogy érti, mire is gondol.

Jericho folytatja: CM Punk otthon ül a seggén, miután elveszítette a Bajnoki övet, miután vereséget szenvedett Undertakertől a WrestleManián? Hazament és azt hiszi, hogy ő a legjobb a világon? Ez jár a straight edge eszében? A rajongók Kanadában, sőt szerte a világon el fogják hinni, hogy Chris Jerisho a legjobb….

Paul Heyman félbeszakítja és megkéri, hogy ne fejezze be a mondatot, de Chris újra és újra elkezdi. Aztán azt mondja, hogy ha CM Punkn látja most őket és valóban azt hiszi, hogy ő a legjobb a világon, akor talán Chicagoban hajlandó lesz arra, hogy ezt szemtől-szembe, egy az egy ellen bebizonyítsa a PPV-n!

Heyman felnevet. Jericho kétségtelenül felmosná a padlót vele, de feltételeket nem szabhat neki, vagy CM Punknak. Oké, CM Punk üljön otthon, neki pedig joga van a közönséggel azt mondani, hogy Chris Jericho a legjobb a világon és minden, amit tesz! – válaszolja Chris, a közönség pedig egyre hangosabban kiabálja: Y2J.

Paul Heymant sikerül annyira felingerelni, hogy CM Punk nevében elfogadja Chris Jericho kihívását! Kezet nyújt, Chris elfogadja, majd közelebb rántja az ügyvédet: Mondja meg Punknak, hogy a Payback után soha többé nem lesz ugyanaz az ember – teszi hozzá.

Chris Jericho vs Cody Rhodes

Ez a csata a Walls Of Jericho után ért véget, a Payback-re komolyan készülő Chris győzelmet aratott.

Randy Orton vs Dean Ambrose

Mindkét fél jól szerepelt, főmérkőzéshez illő csatát vívtak, amiben végezetül Orton nyert, hiszen megjelent Seth és Roman, akik megtámadták a Viperát. A kizárás után a Team Hell No is csatlakozott az ütésváltásba, ám Daniel verte el egyedül a triót.

Ezzel zárult a SmackDown, amiről rendesen megoszlanak a vélemények, hétfőn következik a RAW, valamint egyre közelebb kerülünk a Payback-hez.

 

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/YZQJVKPPY5

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek