WWE SmackDown 2013. március 22. – Eredmények

2012. március 22-én a 709. SmackDown adásra került sor. Először Jack Swagger hétfői támadását láthatjuk, amikor eltörte Ricardo Rodriguez karját, majd a Shield meghiúsult akcióját mutatják meg ismét.

Az aktuális adás a Miz TV-vel nyit, Miz vendégei ezúttal Randy Orton és Sheamus. Hétfőn Vickie Guerrero kivette a WrestleMania mérkőzésből Rybacket, így Miz érthetően először arra kíváncsi, hogy ki lehet Orton és Sheamus partnere 16 nap múlva a Shield ellen.

Randy Orton válaszol elsőként és elmondja, hogy a véleménye szerint ugyanannak az embernek kellene lennie a harmadiknak, aki hétfőn segítséget nyújtott neki és Sheamusnek, amikor a Shield támadni akart. Ez az ember pedig Big Show.

Miz megkérdezi Sheamus véleményét is és a Great White elmondja, hogy igen, ha hétfőn Show nem áll melléjük, valószínűleg bajban lettek volna a Shield ellen. Show lehet a tag team partnerük, de ő nem bizik az óriásban.

Randy Orton veszi vissza a szót: ő senkiben nem bízik – mondja, de néha meg kell tenni ezt a túlélésért. Már tapasztalták, hogy a Shield minden ellenfelét megverte, ezért Big Show-nak szüksége van rájuk, nekik pedig Big Show-ra. Orton azt akarja, hogy a WrestleManián ez a nagy, dühös és gonosz óriás az ő oldalán álljon.

The Miz behívja Big Show-t és elmondja neki, hogy egyet tud érteni Ortonékkal a bizalmatlanság tekintetében, majd emlékezteti az óriást arra, amikor az ő tag team partnere volt, a partnerség pedig azzal ért véget, hogy az óriás kiütötte.

Big Show szerint Miz véleménye nem számít, és ez a dolog arról szól, hogy ki állt oda Orton és Sheamus mellé és ki ütötte ki a Sheamus egyik tagját, amire Ortonék nem voltak képesek. Nem kell szeretni egymás, ő ki nem állhatja egyiküket sem, de ha együtt dolgoznak, senki nem tudja megállítani őket.

Ismét Sheamus szólal meg. Nem titok, hogy ő és Big Show már háborúztak egymással és szó szerint majdnem kiverték a másikból az életet. Big Show az egyik legkeményebb ellenfél, akivel valaha megmérkőzött. Ugyanakkor a legfondorlatosabb is és lehet, hogy az egyik pillanatban magára hagyja őt és Ortont.

Ezt Show nem hagyhatja szó nélkül: Ha ő azt tenné, hogy felvágott farokkal elmenekül, akkor nem verte volna meg Sheamust a Nehézsúlyú Bajnoki címmeccsen. Show és Sheamus keménykedni kezdenek, Orton azonban közéjük áll és emlékezteti őket, hogy együtt kell működniük.

Miz meg is lepődik: Valóban? Randy Orton az igazság hangja…

Megszólal a SmackDown General Manager, a friss Hall of Famer Booker T zenéje. Booker tudni akarja, hogy Big SHow, Randy és Sheamus képesek együttműködni, ezért ma este egy hat emberes tag team mérkőzésen kell bizonyítaniuk.
Mark Henry vs Zack Ryder

Zack Ryder kicsit a háttérbe szorult és ma is olyan ellenfelet kap, aki ellen szinte biztos, hogy képtelen lesz eredményt felmutatni. A rövid meccs végén Mark Henry a World Strongest Slam-mel vágja oda, majd kopogtat.

Az eredményhirdetést követően még ad két WSS-t Rydernek, a közönség pedig egyre hangosabban kiabálja: Feed Me More!

Megszólal Ryback zenéje és a pankrátor határozott léptekkel halad a ring felé. Látszik, hogy Henry nagyon felszívta magát, azt kiabálja, hogy megsemmisíti Rybacket és neki is ugrana, ám Ryback egyetlen mozdulattal padlóra küldi. Mark Henry kicsúszik a kötél alatt és inkább távozik.

A backstage-ben Teddy Long és Booker T beszél. Teddy szerint Booker büszke lehet rá, mert konzultált Vickie Guerreroval egy Ryback vs. Marh Henry WrestleMania mérkőzésről.

Bookernek tetszik a meccs, de nem szereti, ha a saját üzleteként kezeli az adást és figyelmezteti, hogy neki, nem pedig Vickie-nek dolgozik.

Teddy Long megkérdezi: Bookernek, vagy Bookerrel dolgozik ő valójában?

Láthatunk ismét egy összefoglalót Booker T karrierjéből annak kapcsán, hogy 2013-ban a Hall Of Fame tagja lesz.
Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

Ziggler természetesen harmadmagával érkezik és magabiztosan kezd. Kofi azonban képes fordítani, és látványos mozdulatok után a kopogtatásig is eljut, ám Ziggler kirúg.

Big E.Langston a ring mellett lesi az alkalmat, hogy segíthessen Zigglernek és amikor a Show Off kívül kerül a ringen, megakadályozza Kofit, hogy tovább támadja. Kofi ekkor Langstonra ugrik, aki elterül a földön. Ziggler kihasználja az alkalmat, földre küldi Kofit, majd visszalapátolja a ringbe, hisz a mérkőzésvezető már a számol. Belül jön a Zig Zag, a mérkőzés győztese pedig Dolph Ziggler.

A meccs után Big E. is törleszt: a Big Endinget adja Kofinak.

Megmutatják a RAW-ból Chris Jericho és Fandango összeszólalkozását, és azt, amikor CM Punk félbeszakította Undertakert. Nem maradhat ki a Ricardo ellen intézett Swagger támadás sem.
Jack Swagger vs Chris Jericho

Swagger a szokásos hazafi szerepben, Zeb Colter kíséretében jelenik meg, de sokáig nem szövegelhetnek, mert Jericho is megérkezik.

A mérkőzésen érdekes momentum történt. AMikor Jericho már közel volt ahhoz, hogy végleg eldöntse a meccset, Fandango – kihasználva, hogy a bíró másfelé figyel – megtámadta.

Ez a támadás épp elég volt Swaggernek, azonnal adta a Swagger Bomb-ot és kopogtatott.

A mérkőzés győztese tehát Jack Swagger.

Fandango a ringbe ment és az éppen felkelni készülő Jerichora támadt. Aki azt várta, hogy meccsen debütál, most be kellett hogy érje ezzel a támadással.

A backstage-ben Matt Striker Big Show-val beszél. Az óriás azt mondja, Ortonnak igaza van, nekik egy oldalra kell állniuk és össze kell fogniuk, hogy még a szart is kirúgják a Shieldből. Ortonnak és Sheamusnak muszáj lesz bíznia benne…
The Rhodes Scholars vs Brodus Clay és Tensai

Brodusékat szokás szerint Naomi és Cameron kísérik, Cody Rhodes és Damien Sandow oldalán pedig a Bella ikrek tűnnek föl.

A viszonylag kiegyenlített meccsnek a lányok összeverekedése vet véget. Tensai és Brodus szétszednék a lányokat, Damien azonban a ringen kívül Tensai-ra támad. A mérkőzés befejezés és valós eredmény nélkül ér véget: a mérkőzésvezető látva a keveredést egyszerűen leállítja.

A backstage-ben Striker ezúttal Ortont és Sheamust kérdezi. Sheamus elmondja, hogy ő, Randy és Show ugyanazon az oldalon állnak. Ő bízik Ortonban, Orton bízik benne és mindketten annyira bíznak meg Big Show-ban, mint amennyire az óriás bennük.
The Miz vs Antonio Cesaro

A meccsnek ezúttal nincs tétje, a kommentátorok mellől pedig Wade Barrett figyel.

Miz viszonylag gyorsan feladásra kényszeríti ellenfelét.

Wade Barrett a meccset követően a ring mellé áll és felmutatja Miznek az Interkontinentális Bajnoki Övet. Miz válaszként a Figure-Four Lock-ot mutatja be ismét Cesaron.

Rövid összefoglalót kapunk a heti RAW-ból, abból, amikor Triple H és Lesnar meccsének szerződés aláírására került sor. A két szupersztár közös a WrestleManián ho Holds Barred mérkőzés lesz.
Randy Orton, Sheamus és Big Show vs 3MB

Ha Booker T kíváncsi volt Show, Orton és Sheamus közös munkájára, talán kicsit keményebb ellenfeleket is adhatott volna, mint a 3MB. A meccs kezdetén a kommentátori asztalnál JBL a srácok felfogását jellemzi: “Az ellenségem ellensége a barátom.” – mondja.

heat Slater, Drew McIntyre és Jinder Mahal viszonylag jól bírta a csatát és időnként bizony nagynevű ellenfeleiket a padlóra küldték. Ennek ellenére meglepetés nem született, a meccs győztesei: Randy Orton, Sheamus és Big Show.

A meccset követően Sheamus és Show ismét kóstolgatják egymást, Orton pedig – akárcsak az adás elején – ismét közéjük áll. Ekkor szólal meg a Shield zenéje és a srácok szokásukhoz híven a közönség között szivárognak a ring felé. Show és Sheamus nem bír magával, lökdösődnek, majd Show Ortont is arrébb löki.

A két trió tagjai ezúttal is csak hergelik egymást, majd a Shield ahogy jött, úgy távozik.

A WrestleManiáig még 16 nap van vissza.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek