WWE SmackDown 2013. november 15. – Eredmények és videók

A SmackDown november 15-én szintén Angliából jelentkezik, azon belül pedig Manchester városából, ahol egyből bejelentik, hogy a főeseményen CM Punk csapatot fog alkotni Daniel Bryan-nel és ringbe lépnek majd a két Heyman srácok ellen.

Luke Harper és Erick Rowan vs The Usos

A RAW-n megjelent a Wyatt Family, akik kicsit kakaskodtak a Shield triójával, végül azonban rájöttek, hogy Punk és Bryan ott van az orruk előtt közös ellenségként. Hatan nekiestek volna a két Szupersztárnak, ám ekkor segítségül érkezett az Cody-Goldust, valamint Jimmy és Jey páros.

A harc kezdete előtt Bray elfoglalja a szokásos helyét a hintaszékben, ahonnan figyelemmel kíséri a csapata küzdelmét. Mint ahogy bejelentették azt, Erick és Luke összecsapnak majd a következő PPV eseményen a Punk-Bryan duóval, ami sok szempontból érdekfeszítőnek ígérkezik. Végezetül Harper kiosztotta a finisherjét Jey-nek, aki nem tudott ezt követően szabadulni a kopogtatásból. Az győzelem megszerzése után Bray a ring felé sétált egy mikrofonnal a kezében, ám ahogyan beért érkezett Jimmy Uso, aki nagy lendülettel megtámadta a triót. Végül ő húzta a rövidebben, egy kemény verést kapott. Befejezésül Bray elmondta, hogy teljes mértékben felkészültek a Survivor Series-re, ahol véget fognak vetni CM Punk-nak és Daniel Bryan-nek.

Visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol Paul Heyman ül a ring közepén egy kerekes széken, hóna alatt mankó, nyaka merevítőben. Még mindig arról beszél, mi történt a Hell in a Cellen. CM Punk tette ezt vele és azt hiszi, a közönség élvezi ezt. Punk azonban nem tehette volna ezt segítség nélkül és Heyman szerint mindennek Ryback az oka! Örül neki, hogy Rybacket soha nem tette legitim Heyman-sráccá! Ryback hatalmas esélyt kapott, de elszúrta. Hibásak a rajongók is, mert amikor Punk megtámadta őt, éljenezték. Bármennyire is hibáztatja a rajongókat és nem akar most előttük lenni, szüksége van rá, hogy tanúi legyenek és hallják, amit mondani akar. Visszatér és meg fogja mindezt bosszulni! Meg fog fizetni mindenért CM Punknak, úgy fog lógni felette, mint egy felhő és figyelni fogja!

Heymanbe belefagy a szó, amikor megszólal Punk zenéje. Axel védené a mentorát és Punkra támad, de gyorsan kap egy GTS-t és lefekszik a ring mellé. Hemyna hiába hisztizik, Punk előkap a ring alól egy kendóbotot. Kiborítja Heymant a tolószékből, majd alaposan helybenhagyja.

A backstage-ben láthatjuk, hogy Ryback beszélget Curtis Axel-el, ahol a bestia elmondja, hogy nagyon csúnya dolgot történtek a Hell In a Cell-en és az előző RAW-n Paul Heyman-el, amit meg kellett volna akadályozni. Több ilyen nem fordulhat elő, valamint őszintén elmondja, hogy van egy problémája Axel-el. Ennek hallatán Curtis kicsit felkapja a vizet, hogy mégis mi lehet az, nem akar hallani arról, hogy egymást szidalmazzák, inkább koncentráljanak a mai csatára, ahol CM Punk és Daniel Bryan lesznek az első számú ellenségek. Ryback nem mond ezt követően semmit, csak bólint egyet.

Szintén a kulisszák mögött R-Truth-t láthatjuk, aki rappel egy kicsit a Prime Time Players-nek, utána pedig énekel egy kicsit Darren Young is. Végül pedig nem maradhat el a szokásos Millions Dollars tánc sem.

Natalya vs Tamina

A csata nagyon rövid volt, amiben végezetül Natalya szerezte meg a győzelmet, mert befogta ellenfelét a Sharpshooter nevezetű szorításba, amiből Tamina nem tudott kiszabadulni és feladta a harcot.

A RAW-t láthatjuk, ahol Randy Orton-t megtámadta Big Show, aki kemény verésben részesítette a WWE Bajnokát. A Vipera sérülést szenvedett, de JBL és Michael Cole arról biztosít minket, hogy biztosra vehetjük, hogy megjelenik majd Orton a Survivor Series-en.

A Backstage-ben Brad Maddox és Vickie Guerrero diskurálnak arról, hogy Kane-t nevezték ki a RAW irányítójának, amíg Triple H és felesége távol volt. Brad nem volt megelégedve azzal, hogy Kane minden egyes döntését felülírta. Vickie elmondja, hogy nem igazán foglalkozott ezzel az üggyel, de az biztos, hogy a jövő heti RAW-n kiderül, hogy ki lesz kettőjük közül bajban, amikor visszatér a COO.

Prime Time Players és R-Turth vs 3MB

A rajongók egyértelműen a Truth-ék csapatát támogatták, akik végezetül megszerezték a győzelmet.

Ezt a csatát követően Alberto Del Rio érkezik meg az arénába, aki egy mexikói zászlót lengetve sétál el egészen a ringig. Ezúttal egy szkandercsatát fog majd vívni John Cenával. Alberto elmondja, hogy elfogadja a kihívást, John-nak is megfelel, most végre megmutatja, hogy nemcsak a pankrációban a legjobb, hanem minden másban is. Ezt a mondatot követően Cena érkezik a ringbe, akit ismét kicsit ellenségesen fogad az angliai közönség.

Az asztalhoz sétálnak, ahol Cena megfordítja a sapkáját, Del Rio pedig ledobja a sálját. A játékvezető arra kéri őket, hogy ragadják meg egymás kezét, ami után a bíró kettőt számolt, majd elindította az összecsapást. Ahogy elstartolt a szkanderharc Cena egyből nyert, Del Rio mintha nem is próbált volna győzni. Ezt követően megszólt a Nehézsúlyú Bajnok zenéje, ám Alberto miatt elhallgatott, aki követelte, hogy egy újabb csatát vívjanak. Cena körbetekint az arénában, majd leül a székre és a kezét tartja a mexikóinak. Amint Del Rio megragadná ellenfele kézfejét, Cena feláll és jelzi Del Rio-nak a jól ismert “You Can’t See Me”-t. Ezt követően azért visszaül Cena, hogy újra csatázzanak egyet, amint elindul a csata John ismét nagyon gyorsan nyer. Viszont most Alberto megüti a Bajnokot és nekiesik. Mint a RAW-n, itt is egy székkel akarta bevinni a Cross Arm Breaker-t, ám Cena szabadult. John nekiesett volna a leendő ellenfelének, de a mexikói egy óriási Spinebuster-rel az asztalra vágta.

Cameron és Naomi vs Bella Twins

A hölgyek tag team mérkőzését végül a táncos lányok nyerték Naomi befejező mozdulata után, amit Brie-nek vitt be.

A backstage-ben Renee Young készít egy interjút CM Punk-al és Daniel Bryan-nek, ahol a Szupersztárok a feltett kérdésekre csak “Igen”-nel felelnek, ami után elmondják, hogy készen állnak a Survivor Series-re, ahol végre csatázhatnak a Wyatt-ek ellen, akiket jó érzés lenne nagyon elverni.

Hunico és Camacho vs Great Khali

A handicap csatát végül az óriás tudta megnyerni, miután kiütötte Camacho-t és bevitte a finisherjét Hunico-nak.

Ismét a RAW-t látjuk, ahol a főesemény képeit mutatják nekünk, összességében egész jó kis mérkőzést mutatnak be a srácok és Punk már közel áll ahhoz, hogy feladásra kényszerítse Ambroset, amikor… Amikor hirtelen kialszik a fény, és megérkeznek a Wyattek! Mire ismét világos lesz az arénában, Luke Harper és Eric Rowan a ringben, Bray Wyatt pedig szokott helyén a ring mellett áll.

A két Wyatt tag összeszólalkozik a Shield két tagjával, Dean Ambrose-zal és Seth Rollins-szal. Ők négyen a kötelek között esnek egymásnak, kívül pedig Reigns és Bray verekszik össze.

Daniel Bryan és CM Punk a kommentátori asztal mellől nézi, hogy törik meg végleg a Shield egyeduralma. A WWE két meghatározó hármasa egymás ellen fordult. Aztán a csapatok rádöbbennek, hogy az eredeti ellenfél épp az a kettő, aki őket figyeli és megcélozzák, körbeveszik Bryant és Punkot. Ketten a hat ellen gyakorlatilag esélytelenek, de felveszik a harcot!

Nem maradnak sokáig magukra: érkeznek az Uso testvérek, a Rhodes testvérek, így már hat a hat ellen tömegverekedés alakul ki! A Shield és a Wyatt Family húzzák a rövidebbet, megfutamodni kényszerülnek.

CM Punk és Daniel Bryan vs Curtis Axel és Ryback

Elérkeztünk az este főeseményéhez, amit már előre bejelentettek. Ebben az összecsapásban végezetük fölénybe került a Punk-Bryan csapat. Amikor Daniel bravúrosan földre küldte Axel-t és Ryback-et, megjelentek a Wyatt-ek, akik beleavatkoztak a mérkőzésbe. Ahogy visszatérnek a fények az arénában Ryback a földön hever, Luke Harper és Erick Rowan pedig a szorítóban állnak. Nem találják Punk-ot és Bryan-t, ezért keményen nekiesnek Curtis-nek és Ryback-nek. Végül a két Szupersztár a ring alól kerül elő és támadják meg a Wyatt-eket, majd távoznak az arénából.

Ezzel ért véget a show, a RAW jelentkezik majd Hétfőn, utána pedig a Main Event, NXT, Superstart, valamint ismét a SmackDown. 24-én pedig a Survivor Series fog adásba kerülni, ami minden bizonnyal jóra sikeredik majd.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/RY7TPX4H4M

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek