WWE SmackDown 2013. november 22. – Eredmények és videók

A SmackDown 2013. november 22-én Atlanta városából, Georgia államból jelentkezik, ahol legelőször megtekinthetjük az adás hivatalos promo videóját. Ez az utolsó show-ja a szervezetnek a közelgő PPV, a Survivor Series előtt, kíváncsiak lehetünk arra, hogy a cég valamilyen összetűzést alakít e még ki a Szupersztárjai között…

Goldust és Cody Rhodes vs Real Americans (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Egy előző hónapban megrendezett RAW-t tekinthetünk meg, amiben ez a csata már megvalósult. Itt Swagger Patriot Lock-jával megszerezte a győzelmet Zeb Colter két mentoráltja. Ezúttal viszont kicsit már volt a helyzet, komolyan harcoltak mindketten az övekért egy hosszas csatában. Nem lehetett azt mondani, hogy túlzottan rosszra sikeredett volna a mérkőzés, végül (talán nem nagy meglepetésre) Goldust és Cody sikeresen megvédte a Bajnoki övet.

Ryback vs Great Khali

Ryback lép be a szorítóba, aki elmondja, hogy egész életében egy zsarnok volt, akit nem lehetett megállítani, vagy jó útba terelni. Élvezte, hogy azt csinálhat, amit csak akar. Számára ez egy jó dolog, hiszen ezzel képes lett elérni, hogy mára egy emberi romboló golyó lett. A bestia szavai után megérkezik Great Khali is…Végül a csatában Ryback bevitte a Meet Hook Clothesline-t, ami után képes volt értékesíteni a Shellshocked nevű finisherjét.

A Backstage-ben Tamina és AJ találkoznak össze Vickie Guerrero-val, aki elmondja a díváknak, hogy az előző RAW egyszerűen borzalmas volt, ami teljes egészében Brad Maddox hibájának tudható fel. Emlékezteti a hölgyeket, hogy a Survivor Series-en megrendezendő 14 emberes díva csatára.

AJ Lee vs The Funkadactyls

Ez a csata nem volt valami hosszas, amiben Naomi sikeresen bevitt egy Enziguri-t, amit követően Tamina beleavatkozott volna a csatába. Ekkor viszont Cameron érkezett, aki neki esett AJ segítőjének, AJ pedig megtámadta Naomi csapattársát. Amint visszatért a figyelme a ringben talpra álló Naomi-ra, egyből kapott egy befejező mozdulatot, ami után már nem tudta folytatni a csatát.

Rey Mysterio és Usos vs The Shield

Ez a csata sem alakult rosszra, ismét elszenvedett egy vereséget a Shield, ezúttal Rey Mysterio bevitte a 619-et Dean Ambrose-nak, aki nem tudott kiszabadulni a mexikói finisherje után a kopogtatásból.

Big Show érkezik meg a ringbe, aki elmondja, hogy nagyon jó érzés számára, hogy szerepelhet vasárnap a Survivor Series-en. Készen áll arra, hogy ringbe léphessen a WWE Bajnoki övért. Sok minden megváltozott a szervezet Igazgatótanácsában, ami miatt kicsit úgy érezte, hogy egy pokol lett a cég, hogy nem számítanak már az eszmei értékek és az igazi tehetség. Amikor kirúgták, mintha az életét vették volna el tőle, képes volt azonban felállni és biztosíthat mindenkit, hogy átrendezi majd a WWE arcának arcát.

Végül megérkezik Randy Orton is, aki mond pár szót a leendő ellenfeléhez, kíváncsiak lehetünk erre az összecsapásra.

Damien Sandow és Curtis Axel vs Dolph Ziggler és Big E Langston

Ismét láthatjuk együtt Big E-t és Ziggler-t, ezúttal viszont mindketten face karakterként szerepelnek. Ez a harc végül az ő győzelmükkel zárult.

Luke Harper vs Daniel Bryan

A főesemény előtt Alberto Del Rio nyilatkozik a John Cena elleni mérkőzéséről, amit már nagyon vár, szerné visszahódítani a Bajnoki övet.

A mérkőzésen mindketten jól szerepeltek, végül a ringbe kívül körbe állták a Wyatt-ek Daniel-t, amikor érkezett CM Punk segítségül. Punk nekiesett Erick-nek és Bray-nek, közben Bryan megszerezte a győzelmet. Utána viszont a Wyatt Family megtámadta mindkettőjüket, Bray pedig bevetette a finisherjét.

Ezzel zárult a SmackDown, ami az utolsó show volt a Survivor Series előtt, kíváncsiak lehetünk a PPV-re, valamint az azt követő RAW-ra.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/IJG46M29ZT

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek