WWE SmackDown 2013. november 8. – Eredmények és videók

A SmackDown 2013. november 8-án Charlotte városából jelentkezik, ahol nem másokkal indul az adás, mint a Wyatt Family-vel. Ők a mostani sztoriban nagy szerepet töltenek be, valószínű, hogy egyre közelebb fognak kerülni a Tag Team címhez, valamint Bray-ből a végén még egy főeseményen csatázó személyiség is kifejlődhet.

Az arénában legelőször a Cult Of Personality szólal meg, aminek hallatán a tömeg zajos lesz, hiszen nem más érkezik, mint CM Punk. A Hangtalanok Hangja megragad egy mikrofont és elmondja, hogy a Legjobb a Világon, ez a jelző egy olyan emberre illik, aki folyamatosan győzelmet arat és mások le akarják taszítani őt a trónjáról. CM Punk itt egyértelműen magára céloz és felhozza, hogy bizony megtámadta őt a Wyatt Család. Véleménye szerint Bray-nek és bandájának csak egyetlen egy problémája van, az pedig nem más, minthogy nem ők a legjobbak. Viszont nem szeretné tovább húzni az időt, azért jelent meg itt, hogy végre harcoljon. Itt lesz az egész este a SmackDown-on, szóval ráér, hogy itt végre szemtől szemben összecsapjanak. Nem kell több támadás a backstage-ben, több elsötétült aréna, csak egy csata, ami itt és most! Végül nem a Wyatt-ek érkeznek, hanem Curtis Axel, akinek a mentorát és ügyféltársát keményen megverte Punk. Curtis egyedül sétál a ringhez mikrofonnal a kezében és övvel a derekán. Közben elmondja, hogy Paul Heyman, az ő menedzsere, aki szinte már az apja, éppen a kórházban fekszik, hiszen komolyan megsérült CM Punk miatt. Ezt látva megígérte Axel neki, hogy csatázni fog a Hangtalanok Hangja ellen, ahol biztosra veszi, hogy sikeres lesz. Beszélt az adás előtt Axel Vickie Guerrero-val, aki garantálta neki ,hogy ringbe szállhat majd Punk ellen ebben az adásban….ez a csata pedig most következik.

Curtis Axel vs CM Punk

Axel mondata után Punk lekapta a felsőjét és készen állt arra, hogy nekieshessen Curtis-nek.A gong megszólalása után mindketten jól szerepeltek, végül azonban, ahogy arra számítani lehetett, CM Punk szerezte meg a győzelmet. A Running Knee után felmászott a kötelek tetejére, hogy ugorhasson, ekkor azonban elsötétült minden. Nem érkeztek a Wyatt srácok, ahogy visszatértek a fények, Axel hátulról nekiesett ellenfelének. Végül a Hangtalanok Hangja egy gyors GTS után kopogtatni tudott. Az ünneplését azonban Bray szakította félbe, aki nevetve jelent meg a kivetítőn, aki nem mondott semmit, csak elfújta a lámpását.

3MB vs The Usos és R-Truth

A csata eléggé kiszámítható volt, hiszen az elején a nagy lendülettel indító 3MB vezetett, a végén viszont ellenfelük szerezte meg a győzelmet. Az Uso ikrek közös erővel elintézték Slater-t és McIntyre-t, ami után Truth bevitte a What’s Up nevű finisherjét Jiner-nek, aki nem tudott kiszabadulni a kopogtatásból.

Cameron és Naomi vs AJ és Tamina

A hölgyek tag team csatája nem volt túlságosan hosszú, befejezésül láthattuk ,hogy a heel csapat győzelmet arat. AJ Lee a szorítását követően kopogásra bírta ellenfelét.

Ezt követően nem más érkezik az arénába, mint az egykori Nehézsúlyú Világbajnok, Alberto Del Rio. Del Rio egy mexikói zászlót lóbálva vonul el egészen a ringig, ahol megragad egy mikrofont. Azt mondja, hogy Ő egy klasszikus atléta, ő egy mexikói klasszis, ezt követően magabiztosan kijelenti, hogy ő jobb mindenkinél, aki a szervezetnél szerepel, valamint azoknál is, akik a publikumban vannak. Ezt követően pedig gringonak nevezi a rajongókat (a gringo az Észak Amerikában élő fehérek gúnyneve, a mexikóiak szólítják így őket). Ígéretet tesz arra, hogy visszafogja szerezni a Nehézsúlyú Bajnoki övet, hiszen legyőzi majd azt az embert, aki megfosztotta őt a címétől, John Cenát. Lehet, hogy ennek most nem örülnek a rajongók, de ez lesz a legjobb nekik, hiszen Del Rio nem tudja nézni, amint John Cena minden egyes adásban besétál a ringbe és mutogatja magát egy olyan Bajnoki övvel, amit nem érdemelt meg. A véleménye szerint viszont ezek a gringok nem értik meg, hogy mi is történt a Hell In a Cell-en. Itt Del Rio-nak megsérült a térde, a könyöke és a nyaka is. Ezt követően többször is visszatért a doktorához, aki megengedte neki, hogy a mai este végre ringbe léphessen. Befogja bizonyítani, hogy milyen is egy igazi mexikói, aki teljesen elhatározott és magabiztos. Ringbe akar szállni John Cena ellen, és miután a visszavágóban legyőzte a Cenation Vezetőjét, elkiáltja magát, hogy minden egyes gringo jól hallja: A Bajnok itt van!

Természetesen nem maradhat el John Cena megjelenése sem. Neki sokkal jobban örül a közönség, mint a mexikóinak. John kiélvezi a tömeg szeretetét és a ringbe vonul. Megragad egy mikrofont és viccet csinál Del Rio-ból. A szócsatájukat követően megjelenik Vickie Guerrero, aki elmondja, hogy a mai este nem fognak egymás ellen harcolni, hiszen Del Rio-nak ringbe kell lépnie Great Khali ellen, Cena pedig majd Ryback ellen csatázhat.

Alberto Del Rio vs Great Khali

Kettejük összecsapása nem sikeredett valami hosszúra, végül Del Rio szerezte meg a győzelmet a finisherjét követően. Khali-t elkapta a Cross Arm Breaker-rel, akiből az óriás nem tudott kiszabadulni.

Daniel Bryan vs Luke Harper

A Wyatt Family-nek szintén első számú célpontja lett CM Punk mellett Daniel Bryan is. Ez a csata kissé átlagos lett, amiben végül Erick Rowan támadást indított Daniel ellen. Bryan nyert diszkvalifikációval, végül megjelent CM Punk, aki megvédte Daniel Bryan-t. Az előző RAW-n a Hangtalanok Hangja került bajba, most viszont fordult a kocka. Az egykori két nagy ellenfél Punk és Bryan testvérekként védik meg egymást.

Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, aminek a főeseményét látjuk, amikor Triple H közelebb lép Show-hoz és közli vele, hogy szerencsés, amiért visszakapta a munkáját. Most hagyja el a ringet, mielőtt ő hagyja ott Show-t a saját vérében. Show vette az adást, távozni készül. Mellékesen jegyzi meg: holnap reggel az ügyvédje felveszi a kapcsolatot az igazgatótanáccsal és beterjesztik a pert. Jó éjszakát kíván mindenkinek.

Show már a kijáratnál van, mikor HHH utána szól: Várj!

– Igen? Akarsz valamit mondani – felel Show, Triple H pedig megadja neki a címmeccset a következő PPV-re! Show eljátssza, hogy nem hallotta jól, mit is mondott The Game, és megismételteti vele. Show értetlenkedik, illetve süketkedik, közben már visszaér a ringbe. Negyedszer is elmondatja: visszakapja a munkáját és kap egy bajnoki cím meccset Randy Orton ellen.

Ugye, nem is volt olyan nehéz? – kérdi Show HHH-től, majd kezet nyújt neki. A főnök nem fogadja el, hanem közli, hogy most, hogy az óriás ismét neki dolgozik, ugyanúgy kell itt a ringben állnia, ugyanazt kell csinálnia, mint bármelyik más szupersztárnak. Kiír egy azonnali hendikep meccset: Big Show vs The Shield és Randy Orton.

Show mosolyog, amikor Orton zenéje megszólal, majd vetkőzni kezd. A Vipera megérkezik és kap némi utasítást a meccs előtt, majd megszólal a gong. Végül egy Handicap meccsen Show vereséget szenvedett, hiszen megszólal Kane zenéje! Ha ezen megdöbbenünk, még jobban meg fogunk, ha meglátjuk az ördög kedvenc démonját: Kane maszk nélkül, öltönyben és nyakkendőben érkezik!

Orton kihasználja Show döbbenetét, hátulról rátámad, majd a Shield segítségével ismét földre küldik. Jön az RKO, Show elterül. Kane székeket ad Orton és a Shield kezébe!

Az első ütésnél a mérkőzésvezető leállítja a meccs hivatalos részét, ezután a “bónusz” verés következik. Ambrose, Rollins és Orton felváltva csapkodják Show-t a székekkel, HHH-ék pedig ezt a ring mellől nézik. Kane letakarítja a kommentátori asztalt, Show pedig kezénél-lábánál fogva húzzák ki a ringből. Reigns felemeli az egyik lépcsőelemet, azzal üti le, majd jön a Triple Powerbomb az asztalra.

Stephanie McMahon köszönti: Üdvözlünk ismét Show!

Ryback vs John Cena

A főeseményen egy kemény és hosszú harcban John szerezte meg a győzelmet. A csatát követően Alberto Del Rio érkezik, aki nekiesik John-nak. Megtámadja a Nehézsúlyú Bajnok sérült könyökét, végül Cena levág egy nagy pofont leendő ellenfelének. Végül a mexikói távozik.

Ezzel ért véget a SmackDown, ami nem volt túl unalmas, kíváncsiak lehetünk arra, hogy mi lesz mégis a következő RAW-n. Valamint, hogy milyen ellentétek alakulnak még ki a Survivor Series-ig.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/XEHC5OXFUZ

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek