WWE SmackDown 2013. október 18. – Eredmények és videók

A SmackDown 2013. október 18-án nem mással indul, mint a RAW-ra való visszatekintéssel, amiben ismét láthatjuk a főeseményen lejátszott tag team csatát. Ez azért is olyan fontos, mert a Shield elszenvedte az eddigi legkomolyabb vereségét, ami a Tag Team Bajnoki övükbe került. Ez a történelmi pillanat biztos, hogy nem fog ilyen könnyen lezárulni, Triple H dühöngve rohant a szorítóba a csata után. Kíváncsian várhatjuk, hogy vajon mit fog kitalálni annak érdekébe, hogy a trió visszakapja a címet.

Megkapjuk a képet, amin már láthatjuk a SmackDown, illetve a RAW General Menedzserét, akik nem mások, mint Vickie Guerrero és Brad Maddox. Kansas City közönsége nem igazán kedveli őket, ezért süvítően töri meg a hangzavart Guerrero kiáltása “Excuse Me!” Ezt követően pedig a hölgy bele is kezd a beszédébe, amiben elmondja, hogy megkapta a feladatot, hogy irányítsa a SmackDown-t, ezt pedig nem fogja elrontani, biztosíthat mindenkit afelől, hogy nem lesz olyan szörnyű lázadás és őrjöngés, mint ami előfordult a RAW-n. A mondata után pedig köszönti maga mellett Brad-et, aki azzal folytatja, hogy 500 fontot (174.000 Ft) fizetett azért, hogy egyetlen egy rajongó se juthasson be az arénába, különösen ne az a 7 láb magas szörnyszülött (gondol itt Show-ra). Az egész arénában biztonsági stáb felügyel minden egyes apróbb részletre, hogy véletlenül se zavarja meg senki az adást. Ezek után pedig ismét Vickie szólal meg, aki őszinte háláját szeretné kifejezni, hogy Triple H és Stephanie McMahon bízik benne, biztosít arról mindenkit, hogy úgy fog cselekedni, hogy a legjobbat tegye az üzletnek. Valamint Brad is köszönetet mond, majd szót ejt arról, hogy a mai meccsek alatt nagyon legyen óvatos mindenki, valamint sok szép pillanatot kíván a Szupersztároknak.

Amint befejezte a mondanivalóját megjelent Daniel Bryan, aki a Hell In a Cell-en fog ringbe lépni Randy Orton ellen, ahol a vendégbíró nem más lesz, mint a Hearth Break Kid. Erre a bizonyos meccsre mutat rá Daniel, aki szerint a legjobb az üzletnek az lenne, ha megszerezné a WWE Bajnoki övet, méghozzá Randy legyőzésével. Viszont nem azért jött ezúttal Bryan, hogy attól beszéljen mi is fog majd történni 9 nap múlva. Azért van itt mert egy eléggé fontos pletyka kering a levegőben, miszerint egy mumus átütötte, vagy inkább kiütötte Brad seregét is itt van ma este az arénában. Ő pedig nem más, mint Big Show! Ahogy kimondja ezt Bryan egyből megszólal az óriás zenéje és teljesen ideges lesz Brad és Vickie. Ám nem érkezik senki és elhallgat a zene, amire Daniel kijelenti, hogy csak bolondozott egy kicsit. Nincsen itt Show, viszont itt vannak az új Tag Team Bajnok, Cody Rhodes és Goldust. Vickie ekkor pedig kijelenti, hogy ebben a SmackDown-ban a főeseményen szerepelhetnek az új Tag Team címvédők, karöltve Daniel-lel, hiszen egy 6 emberes csatában szembe fognak nézni a Shield-el.

The Miz és Kofi Kingston vs Wyatt Family

Először Luke Harper és Erick Rowan érkeznek, ám Bray ismét csak a székig sétál el. Utánuk egyből megszólal a Downstait-től az I Came To Play című szám, amire együtt érkezik a másik duó. A harcban inkább a Wyatt-ek voltak fölényben, ami kihatott a végeredményre is. Kofi kúszott a padlón, hogy egy pacsit tudjon adni Miz-nek. Miz-t viszont lerántotta a kötél mellől Rowan, aminek hatására Harper a finisher-jét bevitte és megszerezte a győzelmet.

Brie Bella vs AJ Lee

Ebben a csatában Brie-t Nikki kísérte a szorítóhoz, míg AJ-t Tamina. A hölgyek csatáját végezetül a befejező mozdulat után Brie nyerte meg.

A következő képen pedig nem más jelenik meg, mint Big Show, aki elvileg ki van tiltva az arénából. Viszont egy kényelmes bevonulás után a ringben mond pár szót. Azzal kezdi, hogy jókedvűen üdvözli a Kansasi publikumot, ami után pedig kijelenti, hogy bizonyára mindenki arra gondol, hogy hatalmas bajban lesz, hiszen a General Menedzser szavának ellenszegülve megjelent itt a SmackDown-on. Erre viszont meg is van a magyarázata, hiszen kapott egy dedikált jegyet Daniel Bryan-től. Ezzel a dedikált jeggyel pedig korlátlanul szerepelhet a adásban. Show azzal folytatja, hogy ő bizony tudja, mi is a legjobb a biznisznek, az pedig Show jobb keze. Brad és Vickie sietnek be a szorítóba és Maddox nekiáll ordítozni, hogy azonnal takarodjon ki a szorítóból, hiszen továbbra is ki van rúgva és nem sétálhat ide-oda, ahová csak akar. Show azt mondja, hogy sosem fog vereséget szenvedni ezzel az uralommal szemben. Majd egyből egy nagy W.M.D.-t vág le Brad Maddox-nak, ami után távozik az arénából.

CM Punk vs Big E Langston

Láthatjuk, hogy mi is történt a RAW-n, amikor CM Punk megnyerte a Beat The Clock kihívást és kikötést tehetett a PPV-re. Ő pedig egy Handicap csatát szeretne vívni Ryback és Paul Heyman ellen, nem máshol mint egy ketrec belsejében. Ebben a harcban mindketten jól szerepeltek, viszont a tapasztalat és a látványos mozdulatsornak köszönhetően végül Punk szerezte meg a győzelmet. Megjelent a csata után Heyman és a két mentoráltjával, akiknek a társaságában mondott pár kemény szót, amikből arra lehet következtetni, hogy egy cseppet sem tart CM Punk-tól. A mondanivalója után Curtis és Ryback mellett a ring felé kezdett sétálni, ahol Punk figyelte őket. Egyből nekiálltak kemények bunyózni, végül Punk a ringben kötött ki, ahol a két Heyman srác sétált felé. Big E visszatért a szorítóba, akiről azt hihettük, hogy harmadik Heyman ügyfélként nekiesik a Hangtalanok Hangjának. Ám Langston segítséget nyújtott a Straight Edge Szupersztárnak és egy kicsit váratlanul bekövetkezett egy face turn.

A kötelek közé Alberto Del Rio sétál be, aki egy kicsit elbeszélget Josh Matthews-al. Ennek a diskurálásnak a témája pedig nem más, mint John Cena visszatérése és a leendő csatája Del Rio-val. Josh belekezd a beszédbe, aminek az elején ismét láthatunk egy videót John Cenáról. Alberto erre azt mondja, hogy nem igazán törődik ezzel, hiszen ő a legnagyobb dolog a szervezetnél, ő a mexikói Isten ajándéka az emberiségnek, aki nem fog meghátrálni. Rajta kívül pedig mindenki más, csak kutya, akikben nincsen meg az az igazi szenvedély, amit képes sugározni magából egy latin. A legnagyobb baklövés pedig John Cena. Josh arról kérdezi a Szupersztárt, hogy mégis mi a véleménye afelől, hogy John visszatér és egyből megcélozza a Nehézsúlyú Bajnoki övet? Del Rio szerint John nem olyan mint egy haladó mozdony, ami egyre előrébb és előrébb kerül, hanem inkább egy gringo, akinek sok pihenés kell hiszen kicsit kificamította a könyökét. John puha lesz, nem lesz sok akarás benne, csak az egója miatt fog harcolni, de végezetül vereséget szenved. A szégyen pedig kifog hatni a karrierjére, ami után egy senki lesz. Alberto már csak egyetlen dolgot szeretne üzenni John-nak: Jobban teszi, ha gyorsan feladja a harcot különben a sérült keze komoly megterhelést fog kapni. Ezt pedig szemlélteti is, ahogy a mellette álló Josh-nak elkapja a karját a Cross Arm Breaker-rel.

Real Americans vs The Usos

Jól indult a harc, amiben az Igaz Amerikaiak irányítottak. Swagger és Antonio csapatmunkája kissé fejlettebb lett, mint amilyennek az előző hetekben mutatkozott. Jack egy nagy Powerslam-et osztott ki Jimmy-nek, ami után egyből megszólalt a Los Matadores zenéje. A duó szokásosan vonult be El Torito kíséretében. A kisember ágyékon, valamint fenéken fejelte az előtte álló Zeb Colter-t. Végezetül Jey egy látványos Body Splash után lekopogtatta Jack Swagger-t és megszerezte a győzelmet.

Goldust, Cody Rhodes és Daniel Bryan vs The Shield

A csata elindulása előtt Randy Orton mond pár szót Daniel Bryan-nek arról a közelgő Hell In a Cell csatáról. A harc hosszú volt, aminek a végén Daniel parádézott és megszerezte a győzelmet.

Ezzel zárult a SmackDown, hétfőn jelentkezik a RAW, pénteken a SmackDown, valamint 27-én Miami városában megrendezésre került a Hell In a Cell.

 

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/7TNVYDP6FV

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek