WWE SmackDown 2013. október 25. – Eredmények és videók

A SmackDown 2013. október 25-én nem mással indul, mint egy visszatekintéssel, amiben az előző RAW a téma. Láthattuk ismét a legfontosabb szereplők beszélgetését, valamint azt a bizonyos pillanatot, amikor Big Show megjelent a bejáratban egy kamionnal…

A ringben nem más köszönt minket, mint Michael Cole, aki elmondja, hogy a vendége, akivel szeretne egy kicsit beszélgetni nem más, mint a King Of Kings, The Game, valamint a COO. Nem is kell mást mondani róla, mindenki tudja, hogy Triple H-ről van szó. A főnök a ringbe vonul és helyet foglal a kommentátor mellett. HHH köszönt mindenkit az adásban, majd egyből nekiszegezik a kérdést, hogy mit gondol arról, hogy Big Show, akit Steph rúgott ki, ismét megzavarta a RAW-t. Triple H erre pedig azt feleli, hogy ő kapott pár lehetőséget, de elszalasztotta őket és valahogy nem tud a történtek után könnyes szemmel siránkozni Show után. Stephanie és Ő közösen döntöttek a kirúgását illetően, végül ez történt. Emellett pedig rengeteg kommentet elolvasott ezzel kapcsolatban, amiben Show-t hősnek titulálják, de szerinte semmi hasznát nem lehet venni. A mondatai után pedig megkéri Cole-t, hogy tegyen fel egy újabb kérdést. A továbbiakban Triple H-et kérdezik az új Tag Team bajnokokról, akiknek a személyével nem ért egyet, hiszen a Shield-et tartja a legjobb csapatnak a szervezetnél. A beszélgetést megszakítva érkezik a ringbe Daniel Bryan, aki szemtelenül viselkedik a COO-val, majd pár mondat után, amik a PPV-re vonatkoznak elkezd ugrálni és kiáltozni, hogy: Yes! Yes! Yes!

The Usos vs Wyatt Family

A kommentátorok mellett foglalt helyet The Miz, aki megtámadta Bray-t. Ennek láttán Erick Rowan elindult felé és egészen a backstage-ig üldözte. Végül egy Superkick-et kapott Harper, ami után vereséget szenvedett.

Nikki Bella vs AJ Lee

A hölgyek harca nagyon rövid volt, amiben AJ nyert, méghozzá feladatással.

3MB vs Los Matadores

A harc előtt láthatjuk, amint a Wyatt-ek a backstage-ben eléggé keményen ellátták a baját The Miz-nek. A tag team csatában pedig a rajongók egészen hangosak és aktívak voltak, hiszen az igen népszerű Los Matadores ismét győzelmet szerzett egy közös finisher után.

Ryback és Paul Heyman vs CM Skunk

Ebben a harcban egy Handicap csatát láthattuk, amiben egy CM Punk-nak öltöztetett férfi harcolt Ryback és mentora ellen. Nem is kell mondani, hogy ki győzött. Paul rendesen levezette a feszültségét, kíváncsiak lehetünk arra, hogy majd az igazi Punk ellen mit tud mutatni.

Alberto Del Rio jelenik meg, aki mond pár szót a közelgő csatájáról, amit John Cena ellen fog vívni, majd megragad egy mexikói zászlót és meglóbálja.

Fandango vs Great Khali

Ez a harc sem volt valami hosszú, végezetül az óriás szerezte meg a győzelmet.

Daniel Bryan, Big E Langston, Goldust és Cody Rhodes vs The Shield és Randy Orton

Az este leghosszabb csatája egyértelműen a főesemény volt, amiben jól szerepelt mindkét csapat, végül Daniel Bryan finisherjével tudták megszerezni a győzelmet.

Így ért véget az utolsó adás a Hell In a Cell előtt, nem a legjobb SmackDown volt. Reméljük, hogy a PPV sokkal fordulatosabbra sikeredik…

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/36N04G6GFK

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek