WWE SmackDown 2013. szeptember 13. – Táncolj!

A SmackDown 2013. szeptember 13-án Ottawa városából, Ontario államból, Kanadából jelentkezett, ahol ismét megjelent a Rated R Szupersztár, aki megrendezte a Cutting Edge nevű kis show-ját, akárcsak hétfőn a RAW-n.

A ringbe legelőször nem más lép be, mint Big Show, akit az előző hétfőn ismét eléggé nagy feladatra elvégzésére utasították. Ezúttal ismét Daniel Bryan-nek kellett behúznia egy W.M.D.-t, ám most nem Roman Reigns fogta a kihívót, hanem maga a WWE Bajnok. Végül az óriás nem ütött egyből, hanem habozott, Daniel közben magához tárt és egy kemény fejessel lerúgta a Viperát. Show megfog egy mikrofont és a kezében tart egy papírt, amiről felolvassa, hogy bocsánatot akar kérni azért, amit a RAW-n tett, valamint elnézését kéri Triple H-nek, amiért nem végezte el azt a munkát, amit a COO neki adott. (Látszik, hogy küszködik azokkal a szavakkal, amik a papírra vannak írva. Triple H a fecnire firkálta, amit hallani akart, ám az óriás nem tudja ezt úgy előadni, mintha tényleg sajnálná a történteket). Továbbá bocsánatot kér az egész Roster-től, akik ekkor az öltözőben figyelték a történteket, amiért cserben hagyta őket és a szégyent hozott mindenkire. Ahogy befejezte az olvasást megszólalt a King Of Kings című bevonuló zene és maga a WWE COO-ja érkezett meg, aki a bejáratban megfogott egy mikrofont. Elmondta, hogy mindenkit köszönt a SmackDown-on, valamint köszönetet mond Big Show-nak, amiért bocsánatot kért. HHH azzal folytatja, hogy nagyon sokat számít neki ez a sajnálkozás, hiszen tudja jól, hogy az óriás is egy igazi üzletember, ezért nagyon sokra tartja, amint Booker T is elmondta régebben, a szervezetnek szüksége van egy ilyen kaliberű profira. Ám minden üzletembernek egyszer befellegzik, ezért nincsen más választása, minthogy…ám nem tudja befejezni a mondatát, mert Show közbeszól és csak annyit mond Triple H-nek, hogy arra kéri ne tegye azt, amit akar. HHH kijelenti, hogy nem akarja elbocsájtani a cégtől a Világ Legnagyobb Sportolóját, szimplán csak nem tudná minden egyes adáson szerepeltetni, sőt eléggé kevés részt venne ki a sztoriból. Mindenki láthatja, hogy Big Show megtört és a WWE-nek kemény, szívós emberek kellenek. A COO kijelenti, hogy akkor indulás.

Az óriás körbetekint az arénában, majd kilépne a ringből, de csak az egyik lábát tudta átemelni a kötelek felett, mert megszólalt a Shield zenéje. Triple H nem Show-nak mondta, hogy “indulás” hanem a mindenre elszánt testőreinek, akik ezúttal is a rajongók sorából érkeznek meg. A ring felé közelednek, ám Show segítségére senki nem érkezik, hiszen az egész backstage tudja, hogyha közbeavatkozna Triple H tervének, akkor csúnya jövő vár majd rá. Ahogy támadást indított a trió, az óriás rendkívül jól helyt állt és keményen nekiesett a három pankrátornak. A nagy és döntő fontosságú fordulat akkor következett be, amikor egy W.M.D.-t akart kiosztani Seth Rollins-nak, ám nem figyelt Roman Reigns-re, aki a háta mögül érkezett és egy székkel keményen ütni kezdte. Végül a banda felülkerekedett Show-n.

Aksana, Alicia Fox és Layla vs Natalya, Brie Bella és Naomi

A hölgyek csatája nem volt túl hosszú, ám eléggé pörgősre sikeredett. A harcot a kommentátorok mellől figyelemmel kísérte AJ Lee is, akinek az ellenfelei a Night Of Champions-ra Natalya, Brie Bella és Naomi lesznek egy Fatal 4 Way csatában. Ebben a kisebb összecsapásban végül diszkvalifikációval a kihívók csapata nyert.

A ringben nem más jelenik meg, mint Vickie Guerrero, aki bejelenti, hogy megrendeznek ezúttal a SmackDown-on egy tánccsatát, aminek a résztvevői nem mások, mint R-Truth és Fandango. Egymás után bevonulnak a pankrátorok, ám mielőtt elkezdődne megszólal The Miz zenéje, aki parókával a fején, mikrofonnal a kezében táncikál a bejáratnál. Miz elmondja, hogy részt fog ő is venni ebben a táncharcban, amiben a Mizco-Inferno nevet fogja viselni. Vickie kijelenti, hogy már három résztvevője van ennek az összecsapásnak, ám ismét egy pankrátor jelenik meg, aki nem más, mint Great Khali. A ringbe dülöngél és kijelenti, hogy táncolni akar. A négy résztvevő közül R-Truth kezd, aki a saját zenéjére ropja szokásos stílusában, majd Fandango következik, aki Summer Rae társaságában lejt egyet. Miz-el folytatjuk, aki közben kért egy rózsaszín dzsekit a szurkolók soraiból. Miz egy Jazz-es zenére kicsit őrült módon táncol egyet, amibe bekapcsolódott Truth is. Végül Khali is szokásos stílusában ropja. A résztvevők produkciója után Vickie kijelenti, hogy eljött a szavazás ideje, a legtöbben The Miz produkciójánál kezdtek el őrjöngeni így nem volt kérdés a végeredmény. Fandango viszont tiltakozott, hiszen az ő véleménye szerint a WWE Legnézettebbje megsértette a tánc művészetét ezzel a fellépésével. Fandango megtámadta volna Miz-t, ám R-Truth segítségével a táncoslábúl kivágták a ringből. Miz és Truth a ring közepén táncoltak és utána lepacsiztak (ezt a kis pacsit, már láthattuk tőlük, hiszen 2011-ben, mikor megalkották az Awesome Truth nevű csapatot eléggé sikeresnek bizonyultak, a győzelmüket pedig ezzel koronázták meg). Végezetül The Miz lett a tánccsata győztese.

A backstage-ben Ryback jelenik meg, aki készít egy kisebb interjút az Ottawa-i amatőr pankrátorral, akit Robert Evans-nek hívnak. Elmondja, hogy ő milyen magas és milyen nehéz, végül kijelenti, hogy az az álma, hogy a WWE szervezetének a tagjaként megjelenhessen az adásokon.

Damien Sandow vs Santino Marella

A kettejük csatája nem volt olyan hosszas, bár a cég nem fogja egyből beledobni a mély vízbe a sérüléséből visszatérő Marellát. (Santonio a RAW-n tért vissza, ahol legyőzte egy harcban Antonio Cesaro-t). Ezúttal sem szerepelt rosszul, végezetül ő szerezte meg a győzelmet.

Ezt követően Michael Cole jelenik meg a ringben, aki mellett megjelenik Curtis Axel és Paul Heyman. Paul elmondja, hogy mégis mit vár a közelgő csatától, amiben ő is szerepelni fog majd Curtis Axel mellett, az ellenfele pedig nem más lesz, mint a Hangtalanok Hangja. CM Punk-ról elmondja, hogy nem jobb, mint Curtis Axel, valamint nem gondolja úgy, hogy Punk-nak bármi esélye is lenne, hiszen nem fogja megütni Paul-t, valamint még a legmesésebb álmaiban sem gondolkodhat arról, hogy megnyerné ezt a csatát.

Alberto Del Rio vs Ricardo Rodriguez

Ezúttal a ringben egymás ellen szerepelhetnek az egykori legjobb barátok, közben a csatát Rob Van Dam a ring mellől figyeli. A legtöbben ezt egy sima Del Rio győzelemnek gondolták, ám Ricardo is vitt be szép mozdulatokat. A kötelek tetejéről Alberto egy szép Suplex-el levágta ellenfelét, majd könnyel lekopogtatta. A szorítóba berobbant RVD, aki keményen nekiesett leendő ellenfelének.

Dolph Ziggler vs Dean Ambrose

Az összecsapás eléggé hosszasan tartott, amiben végül Dolph kopogtatott volna és nagy valószínűség szerint meg is szerezte volna a győzelmet. Ekkor viszont érkezett a Shield két tagja, akik megtámadták a Show-Off-ot. Diszkvalifikálták Dean-t és nekiesett a trió Ziggler-nek, aki segítségére az Uso Ikrek érkeztek.

The Usos és Dolph Ziggler vs The Shield

Vickie Guerrero bejelentése alapján valósult meg ez a harc, amiben végül Seth Rollins bravúrja után a Shield nyert.

Ezt követően nem más következik, mint a Cutting Edge, aminek a házigazdáját a publikum ismét óriási szeretettel köszönti. Edge bevonulása után megjelenik mindkét vendége ennek a talk-show-nak, akik nem mások, mint Randy Orton és Daniel Bryan. Edge elmondja, hogy az előző RAW-n Triple H megmutatta, hogy mégis mi lenne jó a biznisznek, amikor kemény verésben részesítették Christian-t. Edge véleménye szerint ez egy gyerekes hatalommániás tett volt, hiszen nem ezt kellene tenni az üzletért. A két pankrátor a ringben egymással farkasszemet néznek, ám a Rated R Szupersztár közéjük áll és megpróbálja lecsillapítani a kedélyeket. A legelső kérdést Randy Orton-nak teszi fel, ami eléggé egyszerű és sokat mondó: “Miért adtad el magad?”. A rajongóknak tetszett, hogy ennyire lényegretörő és kicsit szemtelen volt Edge. Randy annyit felel, hogy Edge tudhatja, hogy mit jelent szerepelni a Night Of Champions-on, bár Daniel helyett ő is állhatna a ringen Orton ellen, ha nem sajnáltatná magát a sérülése miatt. Daniel ekkor felkiált Randy-re, miszerint tiszteletet kéne mutatnia a Hall Of Famer iránt. Edge nagyra értékeli, ahogyan Bryan megpróbált kiállni mellette, ám inkább szerette volna hagyni, hogy Randy megőrüljön és elmondhassa a véleményét, viszont kijelentette, hogy ezért szereti a WWE-t, az olyanok miatt, mint Daniel Bryan. Orton azzal folytatja, hogy nem adta el magát, és nem is fogja, az már más kérdés, hogy miért pont őt szemelte ki a WWE arcának Triple H, Stephanie és Mr.McMahon. 10 évvel ezelőtt John Cena is kapott egy ilyen lehetőséget, mindenki tisztelte és megkaphatott mindent, amire csak vágyott. Daniel felé fordul és kijelenti, hogy Bryan egy igazán remek pankrátor, sok a követője és jók a mozdulatai. Valóban nagyon jó az üzletnek, de Randy az, aki a legjobbat tudja hozni ennek a biznisznek.

Edge ekkor megfog egy mikrofont és kijelenti, hogy ő tudja mi lenne a legjobb a biznisznek, valamint a rajongókra mutat és elmondja, hogy az egész publikum tudja, hogy mi lenne az üzletnek. Daniel ekkor elmondja, hogy tisztában van azzal mit kéne tennie Triple H-nek. Orton viszont nem akarja végighallgatni őt és inkább rákiált, hogy nem lesz sosem Bajnok, mert nem tudja mit jelent egy övet megnyerni. Daniel keményen ráordít leendő ellenfelére, hogy pofa be! Daniel-nek vannak álmai és vannak lassan bekövetkező céljai, a leghamarabb beteljesülő pedig az lesz, hogy legyőzi majd Orton-t a Night Of Champions-on és megszerzi a WWE Bajnoki övet. Randy ekkor kijelenti, hogy mivel kihívója ilyen határozott ad egy kis ízelítőt vasárnapi csatából. Orton nekiesett Bryan-nek, ám végül a Vipera kapott egy Yes-Lock-ot, amiből nem bírt szabadulni és nekiállt ütni a földet. Lehetséges, hogy a PPV-n is így fognak véget érni az események és új bajnokot avatunk, vagy pedig Triple H és bandája segíteni fog a Bajnoknak.

Ezzel ért véget a PPV előtti utolsó adás, ami eléggé sokat mondott, várjátok velünk együtt a Night Of Champions-ot, ami majd vasárnap jelentkezik Detroit városából.

Letöltési link http://www.multiupload.nl/V7IR40GX78

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek