WWE SmackDown 2013. szeptember 27.

A SmackDown 2013. szeptember 27-én Milwaukee városából, Wisconsin államból jelentkezik, ahol Lilian Garcia jelenti be, hogy megfog érkezni a ringbe a WWE COO-ja, aki nem más, mint Triple H.

Eléggé jól indul el a SmackDown, a COO a ringbe sétál, ahol megragad egy mikrofont. Körbetekint az arénában és elmondja, hogy üdvözöl mindenkit itt a SmackDown-on. Triple H azzal folytatja, hogy hallott pár szót az elmúlt héten a közönségtől, amiben azt jelentette ki a publikum, hogy amit The Game csinál az protekcionizmussal és a hatalommal való visszaélés, viszont szerinte ez teljesen nevetséges. A WWE Szupersztárok elfogadják ezt, tudják, hogy vannak hibáik és vannak olyan dolgok, amikre meg kell találni minél gyorsabban a gyógyírt. Emellett pedig itt van Stephanie McMahon, Triple H felesége, aki megpróbálja kényelmessé varázsolni a terheket, amik az Igazgatóságra nehezednek, ezzel pedig megteszi a legjobbat az üzletért. Ezt követően Triple H kitér a hétfőn megrendezett 11 a 3 elleni Elimination Handicap meccsre, ahol végül Daniel Bryan-nek sikerült megszereznie a győzelmet. Ezt a pillanatot a kivetítőn megmutatják nekünk. The Game erről a pár pillanatról úgy vélekedik, hogy csak egy újabb kritika volt a számára, ami építő volt, és csak jót tett a biznisznek.

Nem tudja tovább folytatni a mondanivalóját, hiszen megszólal The Miz bevonuló zenéje és öltönyben érkezik meg a ringbe a WWE Legnézettebbje. Miz visszakérdez a COO-tól, hogy: Tényleg? Nem ért egyet The Game-el, végül azonban HHH kijelenti, hogy Miz megkapott nagyon sok mindent, lehetőséget adott neki, lehetőség után, viszont a Szupersztár nem tudott eggyel sem élni és leégette magát. Két héttel ezelőtt is a szülei megjelentek a RAW-n, Miz lehetőséget kapott, ringbe léphetett a WWE arca ellen, viszont felsült. Ekkor a kivetítőn megjelenik annak a bizonyos csatának egy rövid összefoglalója. Miután véget ér Miz bosszús tekintettel néz körbe az arénában és megkérdezi, hogy ez vajon a vezetőség hibája volt e?

Lassan, gyilkos tekintettel Miz megfordul, amikor Triple H kijelenti, hogy ezt a lehetőséget elszalasztotta. Akkor emlékezzünk vissza az előző hétfőre, ott a RAW-n Miz megkapta a lehetőséget, hogy megrendezze a Miz TV-t, viszont meggondolatlan és tiszteletlen volt. Kritizálta Big Show-t és a Vezetőséget, ami miatt meg is kapta a méltó büntetést, az óriás W.M.D.-ét. Ezt a pillanatot is visszajátsszák az arénában. Miz ezt követően a Legnézettebb jelenti ki, hogy ez nem lehetőség volt, ez Show-nak volt a munkája, hogy parancsra üssön ki valakit. A pankrátor szerint Triple H a jó zsaru és kiküldte ide a rossz zsaru feleségét, aki elvégezte a piszkos munkát a COO helyett. Miz ezt követően egy boszorkának hívta Triple H felségét, HHH mondta, hogy ismételje meg ezt a sértést ha van mersze hozzá. Miz ismét elmondta, ami után The Game felnevetett és kijelentette, hogy kezdenek eléggé forróvá alakulni a kedélyek, amiket jobb lenne lenyugtatni, hiszen ez a szócsata még rosszul fog elsülni. Triple H kijelenti végszóként, hogy Miz a mostani SmackDown-on Randy Orton ellen fog ringbe lépni, megkap egy újabb lehetőséget, csak rajta áll, hogy ezúttal él e vele, vagy ismét elbukik.

Alberto Del Rio vs R-Truth

Láttuk még a csata elindulása előtt, hogy mi is történt az előző RAW-n, ahol Randy Orton egy kemény verésben részesítette Rob Van Dam-ot. Amikor az orvosok megpróbálták lassan kikísérni a ringből a Szupersztárt, megérkezett Del Rio, aki nekiesett leendő ellenfelének. Bevitte a Cross Arm Breaker-t kétszer, majd távozott az arénából. Minden bizonnyal jó meccset fognak majd vívni a Battleground-on a Nehézsúlyú Bajnoki övért.

Ebben a harcban R-Truth nem szerepelt rosszul, viszont a Bajnok keményen csatázott, aminek végeredménye képpen sikerült is megszereznie a győzelmet. Alberto ellenfelét egy kemény Superkick után kopogtatta le. Ezzel viszont még nem ért véget az ütésváltás, hiszen megjelent RVD, aki visszaadta a mexikóinak azt, amit hétfőn kapott. Egy székkel érkezett és komolyan elverte a Nehézsúlyú Bajnokot.

Ezt követően a backstage-ben Triple H és Vickie Guerrero figyelte az eseményeket. A hölgy kijelentette, hogy megpróbálhatnák egy kicsit érdekesebbé tenni ezt az egész Alberto-RVD ellentétet. Ekkor HHH kijelentette, hogy rendezzenek meg a Battleground-on egy Hardcore Rules meccset, aminek a tétje a Nehézsúlyú Bajnoki öv. Ebben a csatában nem lesz semmi szabály, tehát eléggé izgalmasnak ígérkezik. Guerrero kijelenti, hogy ez egy óriási ötlet, ez lesz a legjobb a biznisznek.

Real Americans vs Prime Time Players

Ez a küzdelem nem tartott túl sokáig, végezetül Darren kopogtatta volna Antonio-t, de a bíró Swagger-rel volt elfoglalva, aki kivágta a ringből Titus-t. A játékvezető kicsit késett a kopogtatással, ami miatt Cesaro simán kirúgott. Végül Jack bevitte az Angle Lock nevű szorítását, amiből Young nem tudott szabadulni és inkább feladta a csatát.

Bray Wyatt vs Zack Ryder

A csata elindulása előtt a bíró figyelmeztette Erick Rowan-t és Luke Harper-t, hogy nem szeretné leállítani a csatát, amiatt, hogy ők ketten közbeavatkoztak, tehát tartsák magukat távol a ringtől. A gong megszólalása után inkább Wyatt szerepelt jobban, ám lassacskán de fordult a kocka. Végül azonban Ryder ismét vérséget szenvedett, Bray bevitte a finisherjét és lekopogtatta ellenfelét.

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler (United States Bajnoki öv)

A harc elindulása előtt láthattuk, hogy két héttel ezelőtt a RAW-n Dolph Ziggler legyőzte Dean Ambrose-t. Ezt követően kihirdették, hogy ebben a SmakcDown-ban a Shield US Bajnoka ringbe fog lépni a Show-Off ellen egy olyan csatában, ahol a Bajnoki öv lesz a tét. Seth Rollins és Roman Reigns a ringbe kísérték a trió harmadik tagját, majd érkezett Ziggler, aki mögött besétált az arénába RVD és Kofi Kingston. A csata elindulása után egyre inkább felforrósodtak a kedélyek, aminek végeredménye képpen Rob és Kofi összeverekedtek a Tag Team Bajnokokkal. Ekkor megjelent Triple H, aki kijelentette, hogy a United States címmeccsnek ezennel vége van, valamint elindul egy újabb harc, ami 6 Emberes Tag Team összecsapás lesz.

Rob Van Dam, Kofi Kingston és Dolph Ziggler vs The Shield

Mindkét hármas jól szerepelt, a csata végén RVD nekiesett Roman-nek, parádés mozdulatsort vitt be és a ringen kívülre juttatta Reigns-et. Amint a Shield izomembere felállt Kofi egy Dropkick-el küldte földre. Kingston parádézott, végül készül a Trouble In Paradise-ra, ám ekkor a ringbe rohant Reigns, aki megkapta a finisher-t. Dean-t próbálta lekopogtatni az Afrikai, ám ekkor Seth Rollins rohant be és rúgta fejbe Kofi-t. Ezt a bíró nem látta, hiszen Roman-re figyelt, aki kicsúszott a ringkötél alatt. Dean ezt követően simán lekopogtatta Kofi-t és megszerezte a győzelmet a Shield-nek, viszont abban egyet érthetünk, hogy a csata igazi vesztese Roman lett.

A backstage-ben Renee Young készít egy kicsi interjút Big Show-val. Amiben azt a kérdést szegezi az óriásnak, hogy hogyan élte meg a hétfői történéseket, amikor ki kellett ütnie az egyik barátját (The Miz). Show kijelenti, hogy nagyon stresszes az elmúlt időben, viszont nem volt más választása elvégezte a munkát, amit Triple H és Setph kiszabott neki, megpróbál nem törődni azzal, hogy milyen nehéz, ami kérnek tőle. Ekkor megjelenik a COO, aki kijelenti, hogy szép az, hogy megteszi, amit mondanak neki, hiszen tisztában van azzal, milyen fontos is ez a munka a számára. Nehéz lenne egy ilyen fickónak más munkát találni, nem lennének barátai, ismeretsége és lehetősége. Ha munkát akarna találni, akkor biztos, hogy elbukna, Show-nak kell ez a munka itt a cégnél. Ekkor Renee elvonul és Triple H nekiáll gúnyolódni Show-val, azt teszi nevetségessé, amikor az óriás sírt, hogy nem akarja kiütni Daniel Bryan-t. Ettől a sértéstől nagyon ideges lett a Világ Legnagyobb Sportolója és az öklét felemelte és egyre közelebb tette The Game arcához, végül nem ütött. Triple H kijelentette, hogy ezt Show hiába is szeretné nem teheti meg, csak a családjára kell gondolnia, nincsen semmi lehetősége az óriásnak, azt kell csinálnia, amit mondanak neki.

AJ vs Cameron

Ez a harc a díva mérkőzéseknek megfelelően eléggé rövid volt, viszont annál több esemény volt benne. Cameron jól szerepelt, viszont nem tudta megszerezni a győzelmet, hiszen AJ bevitte Shining Wizard-ot, ami után kopogtatatta ellenfelét.

Paul Heyman beszél arról a bizonyos támadásról, amit Ryback követett el CM Punk ellen valamint arról, ahogy az előző RAW-n megtámadták a Hangtalanok Hangját a szülővárosában, Chicago-ban.

Heath Slater vs Santino Marella

Ez a harc eléggé komikusra sikeredett, amiben végül Khali nekiállt furulyázott, miközben Santino bevitte a finisherjét. Végül lekopogtatta Slater-t Marella, így megszerezte a győzelmet.

Randy Orton vs The Miz

A főesemény eléggé jó csata lett, ami hosszasan elnyúlt az adás végén. Úgy tűnt a harc végén, hogy Miz megsérült, odasietett hozza az orvos, de Randy nem hagyta békén, továbbra is támadta. Diszkvalifikációval Miz nyerte meg a csatát, amikor megjelent Triple H. A COO elmondta, hogy nem engedi, hogy The Miz nagy lehetősége így végződjön, azt akarja, hogy Randy adjon bele mindent és egy NO DQ csatában verje meg az ellenfelét. Amint újra indul a harc Miz nekiesik a WWE arcának. Végezetül azonban Orton szerezte meg a győzelmet az RKO után.

Így ért véget a SmackDown, ami nem sikeredett olyan rosszra, hétfőn jelentkezik a RAW, majd pedig október 6-án a Battleground-ot tekinthetjük meg.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/SKR1PTF6YX

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek