WWE SmackDown 2013. szeptember 6. – Szabad fórum

A SmackDown 2013. szeptember 6-án nem mással indul, mint az előző RAW egyik legnagyobb meglepetésével, amiben Triple H kijelentette, hogy Cody Rhodes megkapja ellenfeléül Randy Orton-t. Ennek a csatának a tétje pedig nem más, mint Rhodes további karrierje. Cody elvesztette az összecsapást, amit követően a COO kijelentette, hogy a Szupersztár az apja és bátyja nyomdokaiba léphet…el van bocsájtva!

A ringben nem mások állnak, mint Triple H, valamint a SmackDown és a RAW General Menedzserei, Vickie Guerrero és Brad Maddox. HHH megragadja a mikrofont és elmondja, hogy mindenki tudhatja azt, hogy Cody-t kirúgták az előző RAW-ban, ha valaki megkérdezné, mégis miért, akkor csak annyit felelne, hogy a pankrátor tiszteletlen volt a WWE COO-jával szemben. HHH ezt követően elmondja, hogy a szervezetnél egy nagyon fontos pozíciót tölt be a COO, most pedig, hogy ő töltheti be ezt a helyet saját magát nevezi a WWE-nek. A WWE pedig nem tűri el, hogy Cody ilyen tiszteletlen legyen itt mindenkivel. Ahelyett, hogy egyből elbocsájtotta volna inkább adott neki egy esélyt, hogy harcolhasson a munkájáért és megmutassa mennyire szeret itt dolgozni a cégnél, ám ebben a küzdelemben alul maradt. Ne értse félre őt senki nem a COO pecsételte meg Cody jövőjét, hanem ezzel a vereséggel maga Rhodes rúgta ki saját magát. Valamint azt tudniuk kell a rajongóknak, hogy ő neki ez egy nagyon fájdalmas pillanat volt, hiszen barátok voltak Cody-val, jóban volt Rhodes apjával Dusty-val, valamint a testvérével Goldust-al. Ez egy szívszorító pillanat volt a számára, de úgy érezte, hogy muszáj volt megtennie, hiszen COO-ként van pár tényező, amit figyelmen kívül kell hagynia és azt kell néznie, hogy mégis mi lenne a legjobb a biznisznek. Ezt követően Triple H kijelenti, hogy ő szeretne megnyitni egy fórumot, amiben a pankrátorok elmondhatják a véleményüket félelem és következmények nélkül.

A pankrátorok a bejáratban sorakoznak, két részre váltak, középen pedig egy mikrofont helyeztek el. Triple H kijelenti, hogy ezúttal övék a szó, mondják el bátran, hogy ki mit gondol. Mindenki várja, hogy ki lesz az első, aki majd megszólal a mikrofonba, ám nem lépett előre senki. HHH elmondja újra, hogy bátran mondjanak véleményt, akkor tud csak segítséget nyújtani, ha elmondják neki, hogy mégis mi a meglátásuk a jelenlegi helyzetben. Ismét eltelik egy kis idő, majd előre lép Damien Sandow, akinek a felsőjén láthatjuk a mondatot: I think, therefore I am (azaz Gondolkodom, tehát vagyok). Sandow belekezd a beszédébe azzal, hogy nagyon boldog amiatt, hogy Cody-t elbocsájtották, hiszen ő az egyetlen olyan szupersztár a Roster-ben, aki teljes mértékben csak rontotta az üzletet. Köszönetet mond Triple H-nek, majd kijelenti, hogy minden egyes cselekedetét követni fogja és mindig mögötte fog állni. A dicsérő szavakra Triple H csak annyit válaszolt, hogy jó volt ezt hallani, de nem arra kíváncsi, hogy csókolgassák a fenekét, hanem arra, hogy valaki valami épkézláb gondolatot osszon meg. Ez után Kofi lép oda a mikrofon elé, aki elmondja, hogy Cody kirúgása után az egész öltöző félelemmel van tele, Kingston véleménye szerint nem ez a legjobb a biznisznek. Cody egész életében keményen harcolt akárcsak a Roster többi tagja, félnek, hiszen közülük lehet a következő olyan, akinek Triple H félbe töri minden csepp erőfeszítését két szóval. Triple H kijelenti, hogy érti, amit Kofi akar mondani neki…viszont a mondanivalóját nem tudta folytatni, hiszen megérkezett a mikrofonhoz Heath Slater, aki egyszerűen elmondta, hogy nem érdekel senkit az, hogy mit gondol Kofi. Slater annyit akar mondani, hogy neki nagyon tetszett, amikor az előző RAW-n az óriást arra kényszerítette, hogy olyat tegyen, amit nem tett volna, tehát nagyon remek munkát végzett Triple H. Heath-ek követően Rob Van Dam érkezik, aki szintén hasonló gondolatokat mond el, mint Kofi. HHH végighallgatja, majd köszönetet mond neki, amiért megszólalt, volt értelme visszahozni a szervezethez. RVD-t Ryback követi, aki elmondja, hogy normális meccseket akar kapni, mert Dolph-ot könnyedén legyőzte a RAW-n. Triple H szerint nem tehet arról senki sem, hogy Ziggler megsérült. Ahogy folyamatosan elhangzottak a vélemények szóba került Daniel Bryan, akinek Triple H egyből kemény szavakat mondott. Végül kihirdeti, hogy Rob Van Dam fog indítani méghozzá nem más ellen lép majd ringbe, mint a WWE Bajnok ellen, Randy Orton ellen!

Rob Van Dam vs Randy Orton

Ez a harc eléggé hosszas lett, amit Del Rio a kommentátorok mellől követett figyelemmel. Végül Alberto megtámadta Ricardo-t, aki éppen buzdította RVD-t. A csatát befejezésül Orton nyerte az RKO után. A küzdelem után érkezett Del Rio, aki megtámadta a kihívóját és bevitte neki a Cross Arm Breaker-t.

A backstage-ben Renee Young készít egy interjút Daniel Bryan-nel, ahol a pankrátor elmondja, hogy nincsenek problémái az egójával és elhatározott, hiszen tudja, hogy ringbe fog lépni Randy ellen, ahonnan győzelemmel távozik majd. Nem tart a Shield-től hiszen nagyon eltökélt.

Dolph Ziggler vs Ryback

Ryback ismét megkapta a lehetőséget Dolph ellen, hogy egy normális csatában harcoljanak. A kommentátorok mellett ezúttal Dean Ambrose foglalt helyet, akinek nekiesett volna a Show-Off, ám ez nem sikerült neki. Ryback végül bevitte a finisherjét meg megszerezte a győzelmet.

Curtis Axel vs Kofi Kingston

A harcban Paul Heyman egész végig figyelte a csatát, ám legvégül teljesen meglepődve a földre ejtette Axel Interkontinentális Bajnoki övét, hiszen az SOS után Kofi képes volt lekopogtatni a Bajnokot. Meglepetésszerű volt ez a győzelem, különösen Paul-nak, aki nem remélhet sok jót, ha majd CM Punk ellen kell harcolni.

A kulisszák mögött Paul egy kicsit idegesen nyilatkozott erről a vereségről és a közelgő PPV-ről, ahol bizony Curtis mellett ő is befog lépni a ringbe Punk ellen. Nem mondja ki, hogy nagyon tartana a Hangtalanok Hangjától, viszont a hangsúlyából és a mozdulataiból kiolvasható, hogy egy cseppet sem nyugodt.

Brie Bella vs Naomi

A hölgyek harca nagyon rövidre sikeredett, hiszen megérkezett Layla, AJ, Aksana és Alicia Fox, akik négyen nekiestek a két küzdőfélnek.

The Usos vs Real Americans

A Tag Team csatában végül Cesaro kopogtatásával ért véget a harc, amit nem mondhattunk túl jónak.

A backstage-ben Triple H elmondja Big Show-nak, hogy a mai adásban ringbe fog lépni a 3MB ellen, ahol győzelmet vár tőle. Hiszen Show is fontos itt és nem akarja azt, hogy bárki megalázza őt.

Láthatjuk ezt követően, hogy mi történt a RAW-n, ahol végül Show és Daniel ringbe léptek egymás ellen. A harc után megérkezett a Shield és Big Show-t konkrétan érzelmileg zsarolják és így kényszerítik rá, hogy ismét végignézze, ahogy Danielt elintézik. Mikor Bryan most is megkapja a Triple Powerbombot, Big Show magába roskad a sarokban. Az óriás megsemmisülten zokog, HHH pedig utasítja, hogy forduljon meg, és nézzen rá. Arra kényszeríti, hogy üsse meg Daniel Bryant, miközben Roman Reigns lefogja.

Show vívódik, de összeszorítja az öklét és ütésre emeli a kezét. De nem képes megtenni. NEM! – kiabálja, majd kicsúszik a kötelek alatt. Elindul kifelé, Stephanie McMahon pedig jön befelé. Félúton találkoznak, Stephanie is azt mondja neki, gondoljon a családjára, ez az utolsó esélye. Big Show visszamegy a ringbe, HHH pedig ismét utasítja, hogy üsse ki Bryant. Show ökle azonban HHH felé lendülne, ha nem ugrik elé Stephanie! Aztán megteszi. Ökle D.Bryan arcába sújt.

HHH elégedetten mosolyog, szerinte az óriás a megfelelő dolgot tette.

Ekkor érkezik a WWE Bajnok, Randy Orton. A ringbe megy és a kiütött Daniel fölé hajol, majd a mellkasára lépve emeli magasba az övet.

Big Show vs 3MB

Ebben a csatában az óriás tudta megszerezni a győzelmet, miután egy W.M.D.-vel kiütötte Slater-t.

Seth Rollins vs Daniel Bryan

A főesemény már hosszabb volt mint a többi összecsapás. Daniel jól szerepelt és sikerült neki megszerezni a győzelmet. Amikor távozott, a bejáratnál érkezett Randy, aki megtámadta őt. Befejezésül a földön fekvő Daniel mellett magasba emelete a Bajnoki övet.

Ezzel zárult a SmackDown, nem volt túl izgalmas az adás, sok csatát láthattunk, amik nem bizonyultak túlságosan érdekfeszítőnek, reménykedjünk abba, hogy a Night of Champions előtti utolsó RAW-t a szervezet izgalmakkal telivé varázsolja.
Letöltési link: http://www.multiupload.nl/D7LBBRL49U

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek