WWE SmackDown 2014. december 26. – Utoljára az évben

sd141226

2014. december 26-án az év utolsó SmackDown adása került adásba és ezzel a WWE második legnagyobb heti adása a 801. epizódhoz érkezett.

A ring közepén Lilian Garcia, aki így kezdi: “Hölgyeim és uraim! Üdvözöljék a WWE Hall of Famert, a Halhatatlant, Hulk Hogant!” A legendát most is nagy üdvrivalgás fogadja, ahogy végig sétál a rámpán a kötelek közé. Ezen az estén ő vezeti a SmackDown-t. Azt se feledjük – ahogy Hulk is említi-, hogy a jövőheti RAW-t, az év utolsó RAW-ját Christian és Edge fogják vezetni! Mondana még valamit Hogan, de érkezik Seth Rollins a testőreivel. Tiszteletet nyíltan színlelő gúnnyal szólal meg: “Hölgyek és urak! Ő itt a Halhatatlan, maga Hulk Hogan! Egy igazi bajnok, egy Hall of Famer…. Jöttem, hogy kezet fogjunk, uram.” A legenda nem utasítja el az üdvözlést. Mr. MITB azzal folytatja, hogy Hulk az egyik oka annak, amiért ő csatlakozott ehhez a bizniszhez. “De meg kell mondjam, te már nem tartozol ebbe a ringbe többé… Mert ez a ring hozzám tartozik! Szóval, ha nem bánod…” De nem tudja befejezni, mert a HoF közbevág: “De igenis bánom, hisz nincs itt a vezetőség, én vezetem a show-t, a SmackDown, tetszik, vagy sem, báttya!” “Ne báttyázgassál nekem, báttya! Épp ez a báttyáskodás az, amiért itt vagyok! Ami kiterjedt az egész RAW-ra és SmackDown-ra, mióta a vezetőség meg lett fosztva hatalmától.” A közönség Hogan nevét skandálja. Seth folytatja, szerinte Triple H és Stephanie a legjobb üzletemberek, akiket ismer. Két ember, aki ért az üzlethez, tudták mi a jó és mai napig tudják. “Rendben, Hulk, legenda vagy, ez nem vitás. De az biztos, hogy neked nincs üzleted az én üzletemben! Mert vitathatatlanul a WWE jövője vagyok, elhiheted nekem ha azt mondom, ez az én bizniszem! Figyelj már, ha úgyis itt GM-eskedsz, elmondhatnád az egész WWE-nek, ki lesz az, aki majd vezeti ezt a vállalatot a jövőben. Mi lenne, ha a Halhatatlan Hulk Hogan, az Ikon azt mondaná: Seth Rollins… Talán kezded felfogni, hogy ez már majdnem 2015, már nem tartozol ide, szóval elhordhatnád végre a valagad!” A legenda “srácnak” nevezi Seth-et aki ezen felháborodik, hisz ő “Mr Money in the Bank, szóval gondolkozzunk reálisan, ki más is állhatna itt az élen a jövőben?” “Mondjuk a srác aki agyonvert a SurvivorSeriesen, az a srác aki elintézett a múltheti SmackDown-on: Dolph Ziggler, báttya!” Ezzel érkezik is az Interkontinentális Bajnok. A Show Off először is megköszöni az invitálást. “Seth Rollins valóban te vagy a jövő… De ha a jövő vagy, akkor miért nem vonszolod ki magad a ringből és húzol el innen, hogy ide se told a képed a következő 10 évben?” Seth válaszol: “Szóval tényleg nem vagy nagyképű, ugye? Hát nem érted, hogy a jövő nem egy népszerűségi verseny?” Hamarosan Big Show is csatlakozik. De mielőtt támadhatna érkezik az Év Szupersztárja: Roman Reigns. Innen már ti is kitaláljátok, Hulk mit írt ki főmeccsnek: Seth Rollins és Big Show egy Tag Team mérkőzésen szembenéz Dolph Zigglerrel és Roman Reigns-szel.

Ryback vs Kane

A küzdelmet Rusev zavarta meg, ennek ellenére a Big Guy még megszerezte a győzelmet a Démon felett. Viszont később az orosz elkapta szorításával, revansot véve a múltkori incidensért.

A reklám után a backstage-ben Hulk Hogan elkapja a US Champion-t és Lana-t. A Halhatatlan azt mondja, nem tudja hogy mennek a dolgok az Orosz Föderációban, de ez itt az Egyesült Államok. A bajnoknak meg kell védenie címét az adás folyamán valaki ellen, akit Hulk nem nevez meg.

Alicia Fox vs Naomi

A győzelmet Jimmy Uso felesége szerezte meg. A mérkőzést The Miz is nyomon követte a kulisszák mögött.

 R-Truth vs Adam Rose (w/The Party)

Számomra is hihetetlen módon – a meccset Adam nyerte.

 Rusev (w/Lana) vs ??? (US Championship)

A mérkőzés előtt Lana elmondja, szerinte így nem fair a játék, hisz Rusev több tiszteletet érdemelne. Viszont most ez a lány szerint sem számít, hisz mindegy ki lesz a bajnok ellenfele, letarolja. Ekkor szólal meg Dean Ambrose zenéje! A mérkőzés elkezdődött, A Lunatic Fringe talán nyert is volna, majd értelmetlen módon megjelent Bray Wyatt – aki a hírekkel ellentétben egész jó állapotban volt -, és megtámadta Dean-t. Az orosz elmenekült, a meccs diszkvalifikációval zárult, így a bajnok továbbra is veretlen. Végül így is Ambrose maradt talpon, mert Bray is megfutamodott. Véleményem szerint ebből többet is ki lehetett volna hozni…..

A Total Divas sikereiről hallhatunk, miszerint Kardashianék műsora talán több pénzt hoz a tévéseknek, viszont a WWE reality-je szórakoztatóbb.

The Miz (w/Damien Mizdow) vs Jimmy Uso (w/Jey Uso)

A mérkőzést Jimmy nyerte a Splash után.

Seth Rollins & The Big Show vs Dolph Ziggler & Roman Reigns

A főmeccset Reigns fejezte be a Spear-rel, melyet Mr MITB kapott.

Az év utolsó SmackDown adása annak a két szupersztárnak az ünneplesével fejeződött be, akik az év során talán a legtöbbet tettek a WWE-ért. 2015-ben is lesz SmackDown, viszont ne feledjétek: január 15-étől ez a műsor ismét csütörtökönként jelentkezik!

Fekete “CM Pityesz” István

4 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. december 26. – Utoljára az évben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sziasztok. Csak annyit akarok most megosztani veletek, hogy az év uccsó Raw jában érkezik a The Ascension . Gondolom azért màr ismeritek őket hirből. 😉

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek