WWE SmackDown 2014. április 11. – Eredmények és videók

sd140411

A SmackDown indításánál megemlékezhetünk a WWE egyik legendás Szupersztárjára, aki sajnos elhunyt a napokban. Ezért is a szervezet neki fogja ajánlani a hétfői RAW-t. Nyugodjon békében Ultimate Warrior.

Big Show vs Cesaro

Kettejüknek utoljára a WrestleMania XXX-on találkozhattak, ahol az André The Giant Memorial Battle Royal-ban végül Cesaro kidobta a szorítóból az óriást. Big Show érkezik elsőként, majd utána Paul Heyman jelenik meg a bejáratban és konferálja fel a King of Swing-et. A gong megszólalása után Cesaro a kezét nyújtotta az óriásnak, jelezve, hogy egy kemény, ugyanakkor barátságos csatát szeretne vívni. Show elfogadta ezt, amit követően egyből kemény pofonok csattantak el. A harcban végül Show a második kötélről ugrott ellenfele felé, aki képes volt arrébb gurulni és kitérni az óriás elől. Ezt követően az arénában mindenki tudta, hogy mi is fog következi, a kommentátorok kántálni kezdték a “Swing” szót. Cesaro megragadta ellenfele lábát, de már nem került sor a forgásra, hiszen érkezett Jack Swagger aki elkapta volt csapattársát a Patriot Lock-al. Cesaro befejezésül, de már a mérkőzésen kívül kiosztotta a Neutralinzer-t az óriásnak, amit követően csak ünnepelnie kellett.
A csata győztese diszkvalifikációval Cesaro lett.

John Cena érkezik a szorítóba, akit vegyes érzelmekkel köszönt a publikum. Visszatekinthetünk a Bray Wyatt elleni mérkőzésére, ahol sikeresen megszerezte a győzelmet. A kommentátorok beszéde után Cena a szájához emeli a mikrofont és elmondja, hogy a WrestleMania-n nagyon energikusan indult a show, amikor Hulk Hogan mellé csatlakozott a ringbe Stone Cold és The Rock. Ezt követően egy pörgős adás bontakozott ki, amiben Kofi Kingston elkerülte a kiesést, Cesaro megnyerte a legelső André The Giant Memorial Battle Royal-t, Bray Wyatt megpróbált John-ból szörnyeteget csinálni, de továbbra sem sikerült neki (Cena azt mondta, hogy “Still Can’t See Me” azaz továbbra sem látja őt. Csak ennek a magyarban nincsen sok értelme :D), valamint Undertaker-t legyőzték, amivel megszakadt a történelmi veretlenség. Emellett pedig meg említeni The Game-et, aki eléggé nehezen viselte, hogy vereséget szenvedett, amit követően új Nehézsúlyú Világbajnokot avathattunk. A közönség ennek hallatán egy emberként elkezdte kántálni a “Yes” szót. Utána megemlíti, hogy debütált Alexander Rusev, Cesaro Heyman Guy lett, valamint Paige legyőzte AJ Lee-t és elvette tőle a WWE Díva Bajnoki övet.
Cena gyakorlatilag egy összefoglalót tart a WreslteMania-ról és az előző RAW-ról, amit Bray Wyatt szakít félbe. A kivetítőn jelenik meg Erick Rowan és Luke Harper képe, amit követően Luke elmondja, hogy az idő begyógyítja a sebeket, viszont ezzel a WrestleMania vereséggel csak több időt kapott Bray, hogy előbújjon a szörnyeteg. Cena pedig kapni fog egy ajándékot Bray-től. Besétál Wyatt, aki kijelenti, hogy rengeteg különbség van Cena-ben és Bray-ben. Például itt van a WrestleMania, Wyatt vesztett, mégsem tudja abbahagyni a mosolygást és remekül érzi magát. Amikor a meccsen belenézett Cena szemébe, látott valamit, valamit, ami viszont hasonlít rá. Látta a szörnyet, akárhogy is szeretné John, hogy ürességet tükrözzön a tekintete, Bray meglátja benne saját magát. Látott olyan világokat, amiket Cena nem fedezett fel, olyan álmokat, amiket nem valósított meg és olyan csodákat, amiket nem érhet el sosem. Azt tanácsolja ezt követően, hogy heverje ki a WM utáni fáradságát, hiszen a partinak még nincsen vége.

RybAxel vs Los Matadores

A harc nem volt túlságosan hosszú, végül a Los Matadores egy kicsit meglepetésszerűen vereséget szenvedett, miután Diego-nak Axel kiosztotta a finisherjét, majd lekopogtatta.

Rob Van Dam vs Damien Sandow

A csata előtt egy kis interjút adott RVD Renee Young-nak, amiben elmondta, hogy folyamatosan változik a cég és ez a szép benne. Megemlíti, hogy ezúttal szakállas lett a szervezet, ami egyértelműen tetszett a publikumnak.
Egy átlagos csatát tekinthettünk meg, amiben a papírforma érvényesült, a 5 Star Frog Splash után RVD képes volt lekopogtatni ellenfelét, akárcsak a RAW-n.

Láthatunk ismét egy Adam Rose promót, amit követően érkezik a ringbe Hulk Hogan. A rajongók nagy zajjal köszöntik, de persze pozitív értelemben. Hulk beszélni kezd a WreslteMania-ról, aminek ő volt a házigazdája. Elmondja, hogy nagy adás alakult a Superdome-ban, ahol a főeseményen végül Daniel Bryan megszerezte a Nehézsúlyú Bajnoki övet és így a WrestleMania átalakult Yes-O-Mania-ra. Daniel pedig itt is van ma a SmackDown-on, Hogan be is szeretné mutatni ezt a Bajnokot, hölgyek urak érkezik az arénába Daniel Bryan!
A rajongók a megszokott óriási szeretettel fogadják Bryan-t, aki kiélvezi a közönség szeretetét. Ahogy elhalkul a bevonuló zene a rajongók egy emberként kiáltozzák az “Igen” szót, amik követően Bryan, a jól ismert Hogan kezdőmondattal indít: “Let me tell you something Hulkster!” Daniel kijelenti ezt követően, hogy ez volt a legnagyobb hétvége az életében, ahol végül a főeseményen sikerült győzelmet szereznie és ő lett az új Nehézsúlyú Világbajnok. Bryan elmondja, hogy nagyon nagy megtiszteltetés neki, hogy Hulk konferálta ezúttal fel, hiszen amikor még egy kisvárosi srác volt tele nagyobbnál nagyobb álmokkal és csak a tévében figyelte a WWE-t, akkor egyetlen egy példaképe volt, akire képes volt felnézni, ez a Szupersztár pedig nem más, mint Hulk Hogan. Daniel azzal folytatja, hogy gyerekkorában figyelt minden egyes szóra, amit Hulk mondott és úgy pózolt a szobájában, akárcsak Hogan a ringben. Végül nagyon boldog, hogy részt vehetett, sőt, hogy sikeres lett a történelem legnagyobb HulkaMania-ján. Ezt követően pedig egyetlen egy dolgot szeretne kérni, látni a bálványát, ahogyan a ringben áll és megőrjíti a közönséget. Elindul Hulk zenéje, amire a jól ismert mozdulatokat láthatjuk a legendától, amiket végül Daniel együtt csinál Hogan-el. Befejezésül pedig Bryan felfelé mutogat a tőle megszokott módon Hulk-al együtt, aminek hatására óriási hangulat keletkezett az arénában.

Kofi Kingston vs Bad News Barrett

Kettejük összecsapása nem alakult túlságosan hosszúra, amiben végül Barrett bevitte a Bull Hammer-t, ami után képes volt lekopogtatni ellenfelét.

Fandango vs Santino Marella

Summer Rae és Fandango rendesen összevesztek egymással, ami miatt ezúttal nem a szőke táncos érkezett ezúttal a Szupersztárral, hanem egy másik díva a Roster-ből, aki nem más, mint Layla. A harcban pedig ez a hölgy eléggé fontos szerepet játszott, hiszen, amikor Santino felhúzta volna a Cobra kesztyűt, Layla kikapta a kezéből, amire egy cseppet sem számított Marella. Fandango ezt kihasználva hátulról kopogtatni tudta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Ezt követően visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol AJ kihívta Paige-t, aki először jelent meg a WWE ringjében. A szóváltást követően a mérkőzésvezető megérkezik és ezek szerint újabb fiatal tehetség debütál a RAW-ban. AJ nagyon biztos a dolgában és már a gong megszólalásakor nekiront Paige-nek. Kétszer is padlóra küldi, majd elkezdi körülötte az ismert szökdelést, miközben a közönség azt kiabálja: Let’s Go Paige!
Elkapja Paige-t a Black Widow-val, amivel tegnap este is megvédte a címét, a lány azonban nem adja fel4 Sőt, kijön a mozdulatból és visszatámad egy Paige Turnerrel, majd kopogtat!
Paige maga sem hiszi el, hogy AJ nem képes kirúgni, és letaszítja trónjáról!
A mérkőzés győztese és a WWE új Díva Bajnoka: Paige!

A dívák harca után a Bad News Barrett-Rey Mysterio összecsapást is visszaismétlik nekünk, amiben Myrteriot közönyösen, szinte csendben fogadja a közönség, míg Barrett nevét a gong megszólalásakor hangosan kiabálják. Kér is egy mikrofont és bejelenti, hogy van néhány rossz híre, azonban nem tudja elmondani őket, mert Rey rátámad.
Ez a meccs sem tartott soká. Mysterio beállította Barrettet a 619-hez (ez nem is tetszett a közönségnek), ám az angol védte a mozdulatot és adott ellenfelének egy Bullhammert.
A győztes: Wade Barrett.

The Usos és Daniel Bryan vs Kane, Batista és Randy Orton

A főesemény hosszabbra sikeredett, mint az adás többi csatája, itt végül dupla kiszámolással ért véget az összecsapás. Amit követően Batista és Randy folyamatosan támadták az ikreket, akiknek kiosztották a Batista Bomb-ot és az RKO-t. Kane pedig a kommentátori asztalra vágta volna rá Daniel-t egy Chokeslam-el, ám érkezett a Shield triója, akik ezt megakadályozták. A ringbe léptek, ahol az Animal és a Viper meredtek rájuk komoly tekintettel, ám nem akarták felvenni a harcot a trióval és inkább távoztak. Kane egy székkel érkezett a kötelek közé, hogy megtámadja a Shield-et, de Bryan kiosztotta neki a Running High Knee-t, amit követően a Vörös Szörny még egy Triple Powerbomb-ot kapott. Ugyanúgy ér véget a SmackDown, mint a RAW, négyen állnak a ringben, a trió a kötélnél, Daniel pedig a sarokban.

Ezzel ért véget a SmackDown, amin nem sikeredett rosszra. Kíváncsiak lehetünk, hogy mi fog történni a RAW-n, valamint, hogy milyen csaták lesznek majd a közelgő Extreme Rules-on.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/QOU1535M1F

10 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. április 11. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem értem minek kell ennyire megalázniuk magukat a Big Shownak és Kanenek, lassan már mindenki legyőzi őket, nem értem miért jó ez nekik

  Kedvelés

 2. Kérek mindenkit akit érdekel pankrációs játék nézzen be Magyarország legnagyobb neveldéjébe: http://pankratorneveld.ucoz.net/ Itt Pankrátorokat nevelhettek, hogy a ti pankrátorotok legyen a legjobb. A pankrátorok a RAW és SmackDown adásokon, valamint a havi egyszeri Pay Per View gálákon küzdhetnek meg egymással. A honlap szabályait a Szabályzat menüpontban nézhetitek meg.

  Kedvelés

 3. Mostmár minden adásban ez lesz, hogy a pajzs meg a csicska csöves elver mindenkit azt ünnepelgetnek ott, kurva jó lesz. -_-

  Kedvelés

  1. Először is : Tanulja meg mindenki már egyszer hogy nem Pajzs hanem Shield, Nem tudom milyen szar csatornát néztek ahol ez megy de rohadtul idegesitő hogy mindent le akartok forditani. Ezután Roman Reigns nem Speart ad majd hanem lándzsát ugye?

   Másodszor pedig nem tudom mióta nézed a WWE-t de tudhatnád hogy egy ilyen feudban soha nem egyoldalú a felvezetés a PPV-re. Másszóval egyszer ez van fent máskor a másik.

   Harmadszor meg nem tudom mi a bajod velük mert szerintem a Shield most éli fénykorát.

   Kedvelés

   1. Figyu TT egyelőre magyarországon lakunk és magyarul beszélünk szoval szerintem inkább kltözz el és ott osztogasd az embereket!

    Kedvelés

   2. Na ide figyelj valentin vagy ki a tököm vagy. Az oké hogy a hétköznapi beszédben nem mondod azt hogy bread-et kérsz meg ilyenek. De hogyha elneveznek a WWe ben mondjuk egy csapatot Shieldnek akkor add már meg a tiszteletet és hivd őket a nevükön. Ők csak szinészek ugyanúgy mint mondjuk Paul Walker. Ennyi erővel őt miért nem hivod Sétáló Pálnak? Tudom hogy tizenX éves fejjel nehéz ezt felfogni de próbáld meg. Rengetegszer hallom és olvasom mindenhol hogy a Pajzs meg a Szikla meg a bánat tudja még mennyi baromságot amiket az olyanok mint te az idióta magyarra leforditott adásokbúl tanulnak el. És az a legnagyobb baj hogy arra a szintre fog kerülni mindenki ahol te vagy. Már most félek a jövő generációitól.
    Inkább néznéd te is az angol-eredei adást és akor kisiskolás létedre még angolul is megtanulnál. Végülis mindegy úgyis hiába magyarázok neked te igyis-úgyis elleszel a Pajzsoddal szóval inkább elköszönök.

    U.I Én a helyedben nem irnék vissza.

    Kedvelés

 4. Az adás szerintem egy átlagos közepes volt. (de ez az én véleményem)
  Nah most akkor a NAO -t Mania-n láttuk utoljára ?
  Kofi Kingston akkor nem kapot Heel turn-t vagy az még várat magára ?
  Fandango vs Santino Marella , oké h poén de már kezd unalmas lenni.
  A main event-et nem láttam de az ismétlésben a Shield-es promo Seth -től nagy volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek