WWE SmackDown 2014. augusztus 1. – Eredmények és videók

sd140801

A SmackDown 2014. augusztus 1-én Corpus Christi városából jelentkezett Texas államból, ahol legelőször megtekinthettük a show szokásos kis intro videóját, amit követően megszólalt Jack Swagger bevonuló zenéje. A Real American Zeb Colter társáságában érkezett a szorítóhoz kezében az Egyesült Államok zászlajával.

Jack Swagger vs Cesaro

Az egykori csapattársak szálltak ezúttal ringbe egymás ellen. Láthattuk már kettejük összecsapását korábban, ami eléggé jóra és fordulatosra sikeredett. A mostani küzdelem nem volt túlságosan emlékezetes, ám rossznak sem mondhattuk. Végül a győzelmet Jack Swagger tudta megszeretni, aki elkapta ellenfele lábát egy Patriot Lock-al, amiből Cesaro nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a harcot.
A csatát követően az ünneplést Lana és Rusev szakították félbe, akik bejelentették, hogy kihívják Amerikát és Colter-t a SummerSlam-re, ahol Jack szembenéz Rusev-el egy Flag Meccsen (A Flag harcban két szemben lévő sarokban el van helyezve egy-egy zászló, ami meg kell védenie. Aki először megszerzi a saját zászlaját az nyerte az összecsapást). Colter erre válaszképpen azt mondta, hogy elfogadja a kihívást és ringbe fognak szállni, minden Igaz Amerikaiért és győzelmet fognak aratni a hazájukért.

Ezt követően Randy Orton érkezik a ringbe, aki megragad egy mikrofont és elmondja, hogy az előző RAW-n összekapott Triple H-el azon, hogy Brock Lesnar kapta meg a lehetőséget a SummerSlam-re, hogy ringbe szálljon John Cena ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Orton ezt követően kijelenti, hogy viszont mindenki tudja, hogy ő az aki valóban megérdemli ezt a lehetőséget. Azonban egyetlen egy Szupersztár nem tudja elviselni, hogy ő lenne a kihívó, aki nem más, mint Roman Reigns. Ennek hallatán a rajongók természetesen nagy zajt csaptak és a szeretetüket fejezték ki Roman iránt. Orton azzal folytatta, hogy viszont az előző hétfőn hagyott ezért egy kis üzenetet Reigns-nek, egy teljesen tiszta és érthető üzenetet. Ezt követően visszatekinthetünk a hétfői adásra, ahol Kane-nek lett volna mérkőzése Reigns ellen, ám Randy érkezett és egy nagyon komoly verésben részesítette Roman-t. Orton ezt követően egyértelműen kijelenti, hogy akar egy meccset Reigns ellen a SummerSlam-re, ahol ismét brutálisan elverné Roman-t. A padlóra kényszerítené, ahol hatalmas kínokat szenvedne el a Vipera ellen. Randy végül kijelentette, hogy Roman higgyen ebben!

Bo Dallas vs R-Truth

Visszatekintünk a harc elindulása előtt az előző RAW-ra, ahol Truth képes volt egy hirtelen fordulattal két vállra fektetni Bo-t, aki nem tudott kirúgni, amíg a bíró 3-ig számolt. Ezzel hétfőn Dallas elszenvedte a legelső vereséget a karrierje alatt.
A mostani harcban ismét vereséget szenvedett Bo, hiszen a folyamatos támadások miatt a bíró már nem tudta uralni a csatát, így diszkvalifikációval Truth-nak ítélte a győzelmet. Dallas-t ez egy cseppet sem hatotta meg és folytatta ellenfele püfölését, amivel elnyerte a rajongók ellenszenvét. Végül az egész publikum egy emberként kiáltozta Bo-nak, hogy: “You Suck”.

AJ Lee vs Rosa Mendes

A harc nagyon rövid volt, amiben AJ egyetlen rúgást és a finisherjét vitte be. Végül nem tudott a híres szorításból kiszabadulni Rosa, aki eladta a harcot. Miután AJ elindult a bejárat felé érkezett Paige, aki nekiesett a Díva Bajnoknak.

Kane és Seth Rollins vs Dean Ambrose (Handicap Meccs)

A csata nem volt túlságosan rossz, végül sajnálatos módon diszkvalifikációval zárult, hiszen Ambrose használta a széket, ami ebben a csatában nem volt engedélyezve. Végül képes volt ellenfelei fölé kerekedni és kijelenthetjük, hogy egyedül is remekül helyet állt Kane és Rollins ellen.

Diego vs Fandango

Az előző RAW-n is összecsaptak egymással a felek, ahol Diego-nak sikerült megszereznie a győzelmet. Ezúttal sem alakult másképp, a maszkos Szupersztár végül lekopogtatta ellenfelét, amit követően El Torito, Summer Rae és Layla társaságában ünnepelte a sikert.

Dolph Ziggler vs Aberto Del Rio

A harcot Miz a kommentátorok soraiból figyelte, aki ahogy várhattuk megszólalt a csata közben, hogy ezzel idegesítse Ziggler-t és elvonja a figyelmét a meccsről. Miz elmondta, hogy nagyon nagy köszönettel tartozik a családja a kutyája és a felesége mellett Dolph-nak is, akit rossz pankrátornak tart, ezért képes volt kidobni őt nagyon könnyen a Battle Royal-ban, amivel megszerezte az Interkontinentális Bajnoki övet. A csata közben folyt a ringben, ám Ziggler hirtelen elindult Miz felé, akinek levágott egy nagy pofont, ahogy visszatért a kötelekhez Del Rio kiosztott neki egy Enziguri-t, majd bevitte a Cross Arm Breaker-t, amiből Dolph nem tudott szabadulni, így feladta a harcot.

Ismét visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol a ringbe az adás legvégén Steph sétált be, aki elmondta, hogy nem igazán tud úgy a gyereke szemébe nézni, hogy ne legyen bűntudata. Valamint nem tud a szomszéd családokkal úgy elbeszélgetni, hogy ne érezze azt, hogy sebhely került az életére azzal, hogy letartóztatták. Nem bír ezzel az érzéssel, ami egyre csak növekszik benne. Stepanie mondanivalóját Brie szakította félbe, aki elmondta, hogy már eleget hallott. Brie feltette azt a kérdést Steph-nek, hogy elmondja-e végre, hogy miért szerette volna itt látni ezen a RAW-n, vagy csak siránkozni fog a ringben, mint egy gazdag ribanc. Steph azt szeretné kérni Brie-től, hogy ejtse a vádakat és zárják le a közöttük lévő ügyet. Erre Brie nem igazán találja hirtelen a választ, ám végül azt mondja, hogy jobb munkát kapjon a nővére, valamint Brie is kapja vissza az állását. Steph habozott a döntéssel, végül annyit mondott, hogy legyen ésszerű. Nem is akarta Brie tovább hallgatni a hölgy szavait és csak annyit mondott neki, hogy találkozunk a bíróságon. Ahogy Brie sétált kifelé Steph megállította és elmondta, hogy nagyon fontos lenne, hogy ejtse a vádakat, ezért képes lenne visszavenni a Roster-be Brie-t. Ám a Bella lány ennyivel nem elégedett meg és egy meccset akart Steph ellen a SummerSlam-re, amit végül meg is kapott. Steph ahogy megegyezett a lánnyal, hogy ejti a vádakat, hogyha megvalósul a kettejük közötti harc levágott egy pofont Brie-nek, majd egymásnak estek. A stábtagok választották szét őket…

Chris Jericho vs Erick Rowan

A csatában Bray és Luke a ring mellől figyelték az összecsapást. A gong megszólalása előtt Bray még mondott pár szót arról, hogy mi is várható a SummerSlam-en, ahol ismét szembe fog nézni Chris Jericho-val. A két főszereplő megjelenését követően elindult a főesemény, amin végül a győzelmet Chris Jeriho szerezte meg miután értékesíteni tudta a Codebreaker-t. A csatát követően mindenki arra számított, hogy a Wyatt Family megtámadja Y2J-t, ám Bray csak elsétált az arénából…

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd hétfőn a RAW fog követni, valamint folyamatosan egyre több harc van bejelentve a közelgő SummerSlam-re.

13 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. augusztus 1. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Filmes hír

  Star Wars VII.

  A pletykák szerint a pankrátor Sheamus alakíthatja Darth Vadert a Star Wars 7-ben, a karakter egy-két visszaemlékezés során jelenne meg.

  L O L

  Kedvelés

 2. nem voltak rossz meccsek . a summerslam biztos jó lessz . jobb és izgalmasabb meccsekkel .
  de legjobban brie vs stephanye meccse fog izgatni

  Kedvelés

 3. ez lesz a évben a leg jobb SummerSlam végre meg mutatják annak a gazdag ribancnak hogy mi az a bunyo és Randy vs Roman egyszerülesz hogy Reins nyer Brock vs Cena ezt meg papir forma mecslesz Brock nyer egy f5 sel fog nyerni

  Kedvelés

  1. mert egy évben több summerslam is van mi? inkább wwe helyett ajánlanám a Magyar Helyesírás Szabályait.Az kéne neked

   Kedvelés

 4. A Hónap Szupersztárja: Lesnar, neked elmentek otthonról, először AJ majd Lesnar, inkább Chris Jericho, aki képes volt legyőzni Bray Wyattet 🙂

  Kedvelés

 5. Ha nem mentette el akkor még 1 x itt van nesztek

  Kane ismét kikapott.Folytassam?
  Már maga ez a tény,oly nyilvánvaló és természetes,mint hogy kék az ég s zöld a fű.
  Bárki ellen lép ringbe,kikap.Bárki legyen a társa,kikap.
  Mikor is volt neki rendes,normális,igazi meccse,amit meg is nyert?
  Jó kérdés.Sajnálom őt,de sajnos ez már nem fog változni nagy mértékben.

  bucifejű vs törzsgyökér volt 128
  Elsőnek még ugy ahogy elment,és némi izgalom foszlányt is fel lehetett benne fedezni,de azóta…
  Úgy látszik,hogy eddig tartott a nagy push a bucifejűnek,pedig hájmen csajként sem ért el semmit.Öv közelébe se került,normális meccse se volt,semmi,pedig minden adott volt ahoz,hogy egy fasza,jól megalkotott,hell karaktert faragjanak belőle,a már meglévő újragondolása,vagy feltúrbózása gyanánt,aki normális sztorit,ellenfeleket címmeccseket kap,s akire majd sok sok év múlva úgy emlékszünk,igen,ez a fél kopasz idióta aztán tudta mitől reped meg a gerinc.
  Na,de persze,mint oly sok tehetséggel,s egyéniséggel,vele se tudnak hosszútávon mit kezdeni…
  Érte is kár.

  Jericho az egyik nagy kedvencem visszatér,értelmetlen,bugyuta csetepatéba keveredik a 3 kibaszott vademberrel,s rá alig 2 hétre már ppv meccset produkálnak,amit hatalmas meglepetése,az 1.vitathatatlan bajnok nyer.Azóta seggrepacsizás,stb majd visszavágó a ss-en,amit persze a hatalmas push után a szopóágra zavart mr wrong turn fog nyerni,
  Ki ne emlékezne a fanszőrzet felfuttatására,aminek a tetőpontja az volt,amikor ez a nyavajás kis buzeráns “legyőzte”Jerichot a ss-en…
  Most a történelem megismétli önmagát.
  Én aszt sem értem,hogy most mért vannak visszafogva az erdőlakók?
  A csicsa…feloszlott rég,egyeduralkodók lehetnének,de nem azok,hanem buziskodnak feszt.
  8 millió meccs müzlivel oszt kész.Most Jerichoval szenvednek,és aztán???
  Azokat a szájba baszott tag team öveket se adják oda a 2 surmónak,inkább az analfabéta unga bungáknál hagyják,akiknek nincs címmecse csak szökőévente,és azok tét nélküli meccsen bárkitől kikapnak..és persze nem utolsósorban,azoknál,akik minden vademberek álltal elagyabugyált és molesztált face segítségére rohannak…
  A családfőnek is kijárna már egy öv,mindenki kapott már alapon.Persze a fő öv közelébe se engedik,de ugye beretta elment szopni,így az öve lóg a levegőben,új bajnok nincs..tuti itt is öv eggyesítés lesz…
  Vagy megtámadhatná a vörös pimpernelt és elvenné tőle az övet.A jelenlegi nagy attrakciónál bármi jó lenne.Na jó,még egy meccs a meztelen csiga müzlivel azért bebaszna…

  Ismét nívós adást láthattunk,nem is értem magam minek írok enyit hozzá.
  Sebaj tóbiás.Majd a ss.ahol zászlókért megy a küzdelem a bösnyák,szerb menekült,ukrán háborűs bűnös,aki az oroszok seggét nyalja,és a nagy amerikai,nem,nem müzliről van szó,hanem törzsgyökérről.Hatalmas rangadó lesz,jujujjj…
  Ahogy a vipera vs szuper kentaur is amit természetesen a wwe szuperhős fog nyerni.
  Kane is ott lesz,valaki majd elveri,Még nem tudni ki lesz az,de nem is számit.Valaki,bárki,akárki,mindenki.
  És persze nem maradhat ki müzli sem,aki remélem hatalmas verést kap,és bestia lesnar a gerincét is kitépi.
  Az egyik legnagyobb kedvencemet pedig megveri az új kedvencem,mr wrong turn..
  OSZT annyi vazze.

  Aszt a kurva kódtörőt nem lehet megunni.Oly nekem mint a fojtódobás.Örökké nézné,s akkor sem unnám meg.

  Kedvelés

  1. Te hol jártál eddig??

   A hell karakter az heel, az ic öv meg Miznél van.
   Eddig simán csak ostobaságokat írtál, de most már tájékozatlan is vagy mellé.

   Kedvelés

 6. Kane ismét kikapott.Folytassam?
  Már maga ez a tény,oly nyilvánvaló és természetes,mint hogy kék az ég s zöld a fű.
  Bárki ellen lép ringbe,kikap.Bárki legyen a társa,kikap.
  Mikor is volt neki rendes,normális,igazi meccse,amit meg is nyert?
  Jó kérdés.Sajnálom őt,de sajnos ez már nem fog változni nagy mértékben.

  bucifejű vs törzsgyökér volt 128
  Elsőnek még ugy ahogy elment,és némi izgalom foszlányt is fel lehetett benne fedezni,de azóta…
  Úgy látszik,hogy eddig tartott a nagy push a bucifejűnek,pedig hájmen csajként sem ért el semmit.Öv közelébe se került,normális meccse se volt,semmi,pedig minden adott volt ahoz,hogy egy fasza,jól megalkotott,hell karaktert faragjanak belőle,a már meglévő újragondolása,vagy feltúrbózása gyanánt,aki normális sztorit,ellenfeleket címmeccseket kap,s akire majd sok sok év múlva úgy emlékszünk,igen,ez a fél kopasz idióta aztán tudta mitől reped meg a gerinc.
  Na,de persze,mint oly sok tehetséggel,s egyéniséggel,vele se tudnak hosszútávon mit kezdeni…
  Érte is kár.

  Jericho az egyik nagy kedvencem visszatér,értelmetlen,bugyuta csetepatéba keveredik a 3 kibaszott vademberrel,s rá alig 2 hétre már ppv meccset produkálnak,amit hatalmas meglepetése,az 1.vitathatatlan bajnok nyer.Azóta seggrepacsizás,stb majd visszavágó a ss-en,amit persze a hatalmas push után a szopóágra zavart mr wrong turn fog nyerni,
  Ki ne emlékezne a fanszőrzet felfuttatására,aminek a tetőpontja az volt,amikor ez a nyavajás kis buzeráns “legyőzte”Jerichot a ss-en…
  Most a történelem megismétli önmagát.
  Én aszt sem értem,hogy most mért vannak visszafogva az erdőlakók?
  A csicsa…feloszlott rég,egyeduralkodók lehetnének,de nem azok,hanem buziskodnak feszt.
  8 millió meccs müzlivel oszt kész.Most Jerichoval szenvednek,és aztán???
  Azokat a szájba baszott tag team öveket se adják oda a 2 surmónak,inkább az analfabéta unga bungáknál hagyják,akiknek nincs címmecse csak szökőévente,és azok tét nélküli meccsen bárkitől kikapnak..és persze nem utolsósorban,azoknál,akik minden vademberek álltal elagyabugyált és molesztált face segítségére rohannak…
  A családfőnek is kijárna már egy öv,mindenki kapott már alapon.Persze a fő öv közelébe se engedik,de ugye beretta elment szopni,így az öve lóg a levegőben,új bajnok nincs..tuti itt is öv eggyesítés lesz…
  Vagy megtámadhatná a vörös pimpernelt és elvenné tőle az övet.A jelenlegi nagy attrakciónál bármi jó lenne.Na jó,még egy meccs a meztelen csiga müzlivel azért bebaszna…

  Ismét nívós adást láthattunk,nem is értem magam minek írok enyit hozzá.
  Sebaj tóbiás.Majd a ss.ahol zászlókért megy a küzdelem a bösnyák,szerb menekült,ukrán háborűs bűnös,aki az oroszok seggét nyalja,és a nagy amerikai,nem,nem müzliről van szó,hanem törzsgyökérről.Hatalmas rangadó lesz,jujujjj…
  Ahogy a vipera vs szuper kentaur is amit természetesen a wwe szuperhős fog nyerni.
  Kane is ott lesz,valaki majd elveri,Még nem tudni ki lesz az,de nem is számit.Valaki,bárki,akárki,mindenki.
  És persze nem maradhat ki müzli sem,aki remélem hatalmas verést kap,és bestia lesnar a gerincét is kitépi.
  Az egyik legnagyobb kedvencemet pedig megveri az új kedvencem,mr wrong turn..
  OSZT annyi vazze.

  Aszt a kurva kódtörőt nem lehet megunni.Oly nekem mint a fojtódobás.Örökké nézné,s akkor sem unnám meg.

  Kedvelés

 7. Cesaro-t tönkretették.Jobber lett.Emlékszik valaki hogy a a wm 30-on és előtte hogy uralkodott ?
  Most pedig swagger tisztán legyőzi.Mi ez ? 3-4 hónapja egyetlen swing-et sem láttunk.Mit művel a wwe ?

  Kedvelés

  1. Ebből is látszik, hogy akkora gyökerek, hogy a gondolkodásmódjuk az, hogy ha mellette van Heyman, akkor szigorúan megnyeri minden meccsét, de mivel Paul-nak most Brock-al van dolga, így LOGIKUS Cesaro-ból inkább Jobbert csinálnak..

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek