WWE SmackDown 2014. augusztus 29. – A nyár utolsó adása

sd140829

A SmackDown 2014. augusztus 29-én a Citizens Business Bank Arena-ból, Ontario-ból, Kanadából jelentkezik, ahol legelőször visszatekinthetünk az előző RAW történéseire. Itt Seth Rollins mondott pár szót a két hete megrendezett csatájáról, ahol Dean Ambrose volt az ellenfele. Ebben a kemény és fordulatos küzdelemben végül Rollins tudta megszerezni a győzelmet, amit követően egy hete csapatba verődött Kane-el és Roman Reigns ellen lépett szorítóba egy 2:1 Handicap csatában. A győzelmet végül Roman szerezte itt meg diszkvalifikációval, vajon mi lesz a történet folytatása ezúttal a SmackDown-on?

Bray Wyatt vs Roman Riegns

Az adás egy eléggé jó összecsapással indult, amiben a Wyatt Family vezére csaphatott össze a mostani Roster egyik legfontosabb tagjával. A harc pörgősre sikeredett, amibe beleavatkozott Erick Rowan és Luke Harper, így tehát diszkvalifikációval zárult a csata. Viszont ez nem állította meg a Szupersztárokat és tovább püfölték egymást. Mark Henry és Big Show siettek a szorítóba, hogy Roman segítségére lehessenek, akikkel karöltve a Shield egykori tagja elbánt a Wyatt Családdal.

Rob Van Dam vs Seth Rollins

Ők ketten mostanában eléggé sokszor összecsapnak, ahol a győzelmeket nagy részben Mr. Money In The Bank tudja megszerezni. Ezúttal sem alakult másként, Seth egy nagy Powerbomb-ot osztott ki ellenfelének a sarokban, amit követően egy jókora Curb Stomp-al fejezte be az összecsapást.

Ezt követően visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Nikki Bella és Brie Bella jelent meg, akik elbeszélgettek egy kicsit a kettejük között kialakult konfliktusról Jerry Lawler-el. Ahogy arra számítani lehetett Nikki folyamatosan csak bírálta és szidalmazta a nővérét, aki nem igazán tudott vagy inkább nem igazán akart semmit sem vissza szólni. Végül egyre hevesebben és komolyabban kiáltozott Nikki, aki gúnyolta a testvérét, aki nem bírta ki a Backstage-ig és elhullajtott pár könnycseppet. Körbenevette, amiért elsírta magát, majd azzal fejezte be a mondanivalóját, hogy akkor lenne a legboldogabb, hogyha Brie magányosan meghalna egy szobában. Ezt a mondatot követően teljesen eltört a mécses és Brie zokogni kezdett. Nikki ezt még képes volt tetőzni is és a testvérháborúban ismét komoly pofonok csattantak el. Nagyon keményen nekiesett nővérének, akinek a biztonsági emberek és Jerry érkeztek segítségére. Lawler is kapott egy jókora pofont, amit követően Nikki távozott az arénából, mint aki jól végezte a dolgát.

Valamint láthatjuk szintét az előző RAW-ról Damien Sandow és Dolph Ziggler összecsapását, amit Miz a kommentátorok mellől figyelt. Dolph egy gyors összecsapásban megszerezte a győzelmet a Zig Zag-et követően. Miz ekkor felpattant a székéből és körbejárta a szorítót, közben pedig kicsit gúnyosan tapsolta Ziggler-t.

Paige vs Emma

A hölgyek összecsapása rövid lett, amiben végül a győzelmet a Díva Bajnok, Paige szerezte meg. Ahogy véget ért a küzdelem egyből megszólalt AJ Lee zenéje, aki a bejárat felől sietett a szorítóba Paige-hez. Egy bonbont hozott a kezében, amiről csak annyit mondott ,hogy Paige a legjobb barátnője és szereti őt, ezért szeretne egy kis csokoládéval kedveskedni neki. A Bajnok csak bólogatott, majd AJ rákiáltott, hogy egyen meg egyet. Paige nagy nehezen elkezdte rágcsálni a bonbont, amit hirtelen visszaköpött a tálcára, amit követően távozott az arénából.

Jack Swagger vs Rusev (Submission)

Az összecsapás eléggé jóra sikeredett, amiben Bo Dallas játszott meghatározó szerepet. Bo megtámadta Jack-et, így a győzelem kapujába juttatta Rusev-et. Végül ebben a Feladatásos csatában a Bolgár Bestia tudta megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Miz telefonál, akihez Kane sétál oda azzal a bejelentéssel, hogy a mostani SmackDown-ban Miz-nek csatáznia kell, az ellenfele pedig nem más lesz, mint a Kelta, Sheamus.

Jimmy Uso vs Stardust

Rövid volt a harc, amiben egy hirtelen fordítást követően Jimmy képes volt lekopogtatni ellenfelét és megszerezni a győzelmet. Az összecsapást követően Goldust érkezett a szorítóba, aki nekiesett a győztesnek testvérével együtt. Végül Goldust és Stardust ellátták a Tag Team Bajnokok baját.

Damien Mizdow vs Sheamus

A Miz vs Sheamus csatához megérkezett a WWE Legnézettebbje, aki Damien társaságában vonult a szorítóhoz. Miz a ring mellől figyelte csak ezt a nagyon rövid harcot, amiben a dublőre vett részt helyette. Végül a Kelta kiosztotta a White Noise-t ellenfelének, amit követően sikeresen lekopogtatta. Miz ekkor berobbant a kötelek közé és nekiesett a United States Bajnoknak. Amikor Sheamus visszatámadt volna Miz a bejárat felé sétált nagy mosollyal az arcán, ám Dolph Ziggler érkezett hátulról, aki visszapenderítette a ringbe a kihívóját. Sheamus elindított egy Brouge Kick-et, ami elől Miz elhajolt és a finisher egy az egyben Damien-t találta el.

Roman Reigns, Big Show és Mark Henry vs The Wyatt Family

A főeseményen egy 6 Emberes Tag Team csatára került sor, ahol a face karakterek szerezték meg a győzelmet 3 Finisher-t követően. Roman volt a főszereplő, aki a Spear után kopogtatott és győzelemre vezette a csapatát.

Ezzel ért véget a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn.

10 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. augusztus 29. – A nyár utolsó adása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Olyan jó hogy olyan “bajnoka” van a WWE-nek aki minden héten ringbe lép. Ja várjunk csak. Nincs is.Persze Lesnar igy is jobb, mint Széna, de hagyjuk már hogy két hétben egyszer jelenik meg és akkor is a hájgolyó mond helyette 3 tőmondatot és ezzel le van tudva.

  Kedvelés

 2. pfffffffffffffffffffffffffffff

  Fos utolsó nyári adás volt,bár mit s várhattunk.

  Megláttam szuper kentaur nevét,és már biztosra vehettem,hogy nyerni fog,s így is lett.Szokás szerint,hétről hétre,minden egyes adásban.Csoro mr wrong turn…rendesen megsajnáltam-Asztán komótosan belibbent a nehéztüzérség,a 2 tonna móka,és megmentik ezt a szardarabot.
  Érik már egy jó kis meccs a 2 pufi fánk és a 2 gida molesztáló között.
  A legjobb az lenne,ha valamelyik végre elverné azokat a kurva öveket az ungabungáktól,a másik meg harcolna értük,dehát jó helyen vannak 3-4 hónapja ha nem régebben a beszélni nemtudo makákóknál.
  mr wrong turnak nem tudnak kitalálni valami fasza sztorit?Persze,hogy nem.Azért remélem nem akarják minden héten eljátszani ugyan ezt a szuper kentaurral…

  júdás is nyert.Meg se néztem a meccset,mert minek?rvd ritka nagy szopás sorozatot tudhat magáénak amióta ismét visszatért.

  törzsgyökér vs tsz paraszt vol 123271831438123113

  Nagy meglepetésre,ismét a veretlen húsos hasé nyert.Olyan izgi volt,hogy meg se néztem.

  csillaglány kikapott az egyik makitól.Tök izgi meccsek ezek.A tesok átmentek heelbe és akkor irgum burgum muahahahahahah
  Az aranyember visszatérésének anno nagyon örültem,mindig is csipáztam a szétmázolt pofáját.És amikor a tesójával bajnokok lettek,aszt mondtam,végre!Mert megérdemelte.Azóta eltelt elég sok idő és még mindig itt vergődik.Ideje eltakarodnia,mert már régóta unalmas ő is meg a homár tesokája is.

  A főesemény,a hatalmas,grandiózus meccs,az arany csapattal ugye..ismét kihagytam ezt a meccset is,mert minek nézzem meg 10283645 x hogy a faltörő tolvaj diadalmaskodik?
  S lám csak,megint így volt.Hogy is lehetett volna másként.a 3 kibaszott vadember szopóág,kentaur geci push fürdő,a 2 tonna móka meg örülhet,hogy egyáltalán még ringbe léphet..természetesen,csakis jó kisfiúként,a jókisfiú oldalán,hogy is máshogy.

  Ismét egy rendkívül izgalmas,színvonalas,szórakoztató adást láthattunk,ahol rengeteg meglepetés ért bennünket.

  Kedvelés

  1. Nem is értem hogy mire volt akkor jó,hogy Jerichot szarrá verették vele.Ha most megint szopóágra küldik….Nem értem én már az egészet.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek