WWE SmackDown 2014. augusztus 8. – Eredmények és videók

sd140808

A SmackDown hivatalos intro videóját követően egyből egy Tag Team Meccset tekinthetünk meg, amiben egyből egy visszatérést is megtekinthetünk. Mondani sem kell, hogy a rajongók az újra megjelenő Szupersztárt hatalmas ovációval és szeretettel köszöntötték ismét a ringben.

Mark Henry és Big Show vs RybAxel

A csatában Big Show-t nagyon nagy szeretettel fogadták a rajongók, aki nagyot is alakított ebben a csatában. Végül nem nagy meglepetésre érvényesült a papírforma és Show a ChokeSlam-et követően megszerezte a győzelmet a csapatának.

Az első összecsapást követően a ringben Dean Ambrose jelenik meg, aki elkezd beszélni arról, hogy mi is történt az előző RAW-n, ahol ő és Seth Rollins egy Beat The Clock kihívásban vettek részt. Feleleveníti, hogy ő képes volt legyőzni Alberto Del Rio-t, ám Seth vereséget szenvedett Heath Slater ellen, amikor Ambrose a kommentátorok mellett Popcorn-t és Cola-t öntött a Money In The Bank táskájába. Valamint kitér arra is a Szupersztár, hogy a győzelme miatt ő választhatja ki, hogy mi is lesz majd a SummerSlam-re bejelentett csata kikötése, ahol az egykori csapattársa, barátja és testvére, Seth Rollins ellen fog ringbe szállni. Ezt követően előkap a zsebéből egy papírfecnit és elmondja, hogy levezette erre pár gondolatát, miszerint lehetne JBL kalapjával egy Pole Meccs. A véleménye szerinte ez roppant poénos lenne, ám vannak itt komolyabb hangvételű csaták is, mint a Sumo vagy a Boksz Meccs, akár egy Housekeeping Harc. Viszont szóba kerülhet egy olyan csata is, ami után a vesztes lemossa Triple H autóját, Dean hozzáteszi, hogy Seth ezt a csata nélkül is megcsinálja.
Természetesen ennek hallatán megjelent Seth Rollins, akinek elege volt az egykori csapattársából és ekkor Ambrose félbeszakítja a bejáratban beszélő Szupersztárt. Arra kérte a rajongókat, hogy üdvözöljék Mr. Money in The Bank-et, Seth Rollins-t. Természetesen ezt csak Rollins idegességének fokozása miatt csinálta, a rajongók pedig vették is a lapot, akik egyből elkezdték kántálni, hogy: “You Sold Out”. Seth nagyon biztos abban, hogy véget fog vetni Dean egoizmusának és legyőzi majd őt a SummerSlam-en, ám Ambrose természetesen máshogy gondolja, végül pedig bejelenti, hogy a következő PPV-n egy Lumberjack csatát fognak vívni, ahol semmi esélye nem lesz Seth-nek.

Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Bo Dallas ringbe szállt R-Turth ellen. A harcban eléggé gyorsan fordítással Bo szerezte meg a győzelmet, amit követőn még csattantak el pofonok. Végül Dallas a ringen kívül kiosztotta a Springboard Bulldog-ot.

A Backstage-ben Dolph Ziggler mulatott az előző RAW-n pár díva és Adam Rose társaságában. Végül itt megjelent Seth Rollins, aki akart egy csatát vívni Ziggler ellen ebben a SmackDown-ban. Végül pár keményebb szófordulat után belegyeztek abba, hogy összemérik erejüket a szorítóban.

Damien Sandow vs Sin Cara

A csata eléggé gyors és átlagos volt, amiben a győzelmet nem nagy meglepetésre Sin Cara tudta megszerezni.

Seth Rollins vs Dolph Ziggler

Ahogy a Backstage szegmens alatt megbeszélték a Szupersztárok egymás ellen harcolnak ezúttal a SmackDown-ban. Az első pillanattól kezdve fordulatos volt a csata, amelyikben mindkét pankrátor eléggé jót alakított. Végül a győzelmet Seth Rollins tudta megszerezni, aki bevitte ellenfelének a Curb Stomp-ot.

Natalya vs Paige

Paige mostanában egy eléggé furcsa karaktert alakít, aki különös barátságot érez AJ Lee iránt, akit az elmúlt hetekben párszor alaposan megpofozott és elvert, arra hivatkozva, hogy a Díva Bajnok nem viszonozza ezeket az érzéseket. Ezúttal a kanadai Natalya ellen lépett ringbe a Bajnok kihívója, aki képes volt győzelmet aratni.

Rusev vs Big E

Régebben már párszor összecsaptak egymással a Szupersztárok, akik közül a győzelmet állandóan Rusev szerezte meg. Ezúttal is a fizikai erő dominált ebben az összecsapásban, ahol végül a döntő fontosságú volt Rusev szorítása, amiből ezúttal sem tudott kiszabadulni ellenfele, aki feladta a harcot.

Ismét visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol a ringbe Damien Sandow érkezik, aki felvett magára egy Oklahoma Sooners mezt, ugyanis a napokban a Texasi egyetem csapatát, a Texas Longhorn-t legyőzte a Sooners együttese.
Ezt követően Justin Roberts szólal meg, aki bejelenti, hogy Sandow ellenfele egy Texasi születésű Szupersztár, aki egykori WWE Nehézsúlyú Világbajnok, valamint a Texas Longhorn játékosa az egyetemi évei alatt…A Világ Legerősebb Embere, Mark Henry!
A harc nagyon rövid volt, amiben végül nem nagy meglepetésre Mark Henry tudta megszerezni a győzelmet, miután kiosztotta a World Strongest Slam-et ellenfelének.

Dean Ambrose vs Randy Orton

Ebben a harcban mindkét fél rendesen kitett magáért, végül a győzelmet Dean szerezte meg diszkvalifikációval, hiszen megjelent Seth, aki nekiesett egykori csapattársának.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd hétfőn a RAW fog követni, végül, ami után már csak egyetlen egy SmackDown lesz hátra a nyár legnagyobb PPV eseményéig.

26 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. augusztus 8. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. egyet értek Takersking – el .JDC nem szabad ilyet kívánni , hogy rohadjon meg daniell a kórházban ez még vissza eshet és veled történik valami . nem , hogy sajnálnád bryant szegénynek most halt meg nemrég az édesapja . belegondoltál mit érezhet ? Ne adj Isten rákattint véletlenül az oldalra és a legújabb bejedzésre látja mit írsz és lefordítja , hogy esne ez neki szerinted ? ha a szerepe nem tetszik hát sajnálom nem ilyen ember ő mint az adásban szokott . bármikor történhet vele valami mondjuk elüti egy busz akkor lenne JDC neked bűntudatod !

  Kedvelés

 2. Damien Sandow (bocs ha elírtam) még mindíg farsangosdit játszik.Eleinte vicces volt de utána már szánalmas a WWE-nek erre van ideje az 1 perces meccsekre de hogy egy jó izgalmas meccset összedobjanak arra nincs.

  Kedvelés

 3. govli szar volt régen nem ijen volt a WWE mert régen nem a hülye gyerek és a ribanca irányitota a WWE ha nem Mr.McMahon és ö jobb volt meg a kecske gyerek uncsi egy folytá ba poázik nem akarom hogy visza térjen inkáb rohadjon meg a korházban! És hozák vissza The Rock-ot vagy Stone Cold-ot vagy valakit mert ez ojan mint 2 vagy 4 csöves verekedése a kajáért! Meg csináljanak egy új ővet mert nem értem miér WHC bajnok ha nem WWE bajnok vagy WWE unifield Champion vagy ijesmik mert unom! Meg egy fojtában Shet csöves meg dean ketyos harca ez értéktelen harcok miért nem ilyen harcok hogy Batel Royal harcok a cimekért pl: United States Champion mert unom ezt a kelta kecskét meg Kane-t egy csicska let nyalja a parasztna és a ribancának a talpát és még jó pankrátorokbol el menek és beraknak ilyeneket: Bo dalas meg az a Party paraszt meg Fánkdugo majd leközeleb berak nak egy törpét akiböl bajnok lesz szánalmas.

  Kedvelés

  1. Azért, mert nem szereted egy adott pankátor karakterét, attól még nem kéne azt kívánni, hogy rohadjon meg a kórházban. Kérlek, hogy ne csökkentsd az ilyen kommentekkel az oldal színvonalát. (Nem az írásoddal van a bajom, nem az ócsárolással, hanem azzal, hogy egy másik embernek a halálát kívántad). A többiek nevében is köszönöm.

   Kedvelés

   1. Mi az hogy nem az írásával van baj ?
    “Olyan” “ijen” “ővet”
    Helyesírási Szótárral addig csapkodnám míg Daniel Bryan mellé nem kerül a kórházba…..

    Kedvelés

  2. Rohadjon meg a kórházban? Már bocs de melyik tanyán laksz? Ja,meg hány éves vagy? 6? Attól hogy a karaktere nem tetszik legalább tiszteld amit csinál. Te mikor érsz el ennyit mint ő? Egyébként nekem bejövő ez a YES mozgalom. Bár Orton örök kedvenc.

   Kedvelés

 4. Ez egy fos volt.Értékelhetetlen.

  Épp a múltkori adáshoz írtam a nacsózabálóról egy gondolat erejéig,erre most olvasom,hogy kibaszták.Nagy grat.Akármilyen gusztustalan féreg volt,jó pankrátor,és jól játsza a szerepét is.
  Vannak jó mozdulatai stb,de persze amióta elvették töle az övet,azóta csak szopóág.
  Majd elmegy máshova ahol megfogják becsülni,mert a jelenlegi wwe nél csak agyonpusholt babyface fejedelmek vannak és verhetetlen szuperhősök.

  A hegyomlás visszatért,jó hír,és az is,hogy ismét összeállt a giga csokigolyóval.Reménykedjünk benne,hogy végre valahára tag teamet alkotnak majd és mennek az övekért,mert talán mindkettőnek ez az utolsó esélye arra,hogy övet szerezzen…

  tsz paraszt verhetetlen továbbra is,közben az egyik legbénább karakter.A többi mozzanat szót sem érdemel.

  Ismét kitettek magukért.A “főmeccset” meg se néztem,de biztos,hogy békapofát megtámadta a júdás.Na így volt?Persze,hogy így volt.
  Roppant szórakoztató adás volt ez is..

  Kedvelés

  1. Jaja. Nem nézted meg az utolsó meccset és csak úgy kitaláltad, mi lesz a vége..
   Hihető. 😀
   Akkor meg elolvastad az összefoglalót.

   Kedvelés

  1. Lumberjack match, ha a Viasat-ot nézed, akkor ott ha jól tudom favágó meccsnek mondják.. az az a meccs, amikor pankrátorok veszik körbe a ringet és nem engedik kijutni a két ringben lévőt vagy ha kijut, akkor visszadobják..
   szerintem bitang nagy hülyeség lesz az a meccs :/ választhatott volna egy sreet fight vagy egy I quit meccset, szerintem sokkal jobb lenne

   Kedvelés

   1. Ja. Nem értem hogy a WWE miért ezt akarja. Nyilván hogy vna valami céljuk vele de egy Street Fight egy No Holds Barred egy Steel Cage vagy akár még egy TLC-t is eltettem volna. Ez igy elég halvány.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek