WWE SmackDown 2014. december 5. – Eredmények és videók

sd141205

A SmackDown 2014. december 5-én Santino Marella-val indul, aki öltönyben ül egy irodában, ahol elmondja a rajongótábornak, hogy ezúttal egy hatalmas adást tekinthetnek meg a pankráció szerelmesei, hiszen ezúttal Ő lesz a show General Menedzsere…Emellett pedig visszatekinthetünk az első képsorokban az előző RAW-ra, ahol az anonim RAW GM bejelentette, hogy a következő PPV-n John Cena ringbe fog lépni Seth Rollins ellen egy Tables csatában. Itt Cena vállán ismét nagy a teher, hiszen ha vereséget szenved, akkor nem lehet a továbbiakban  első számú kihívó a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

Dolph Ziggler vs Luke Harper (Interkontinentális Bajnoki öv)

A csata nem alakult rosszul, amiben mindkét fél körül belül ugyanolyan teljesítményt tudott nyújtani. Végül azonban Ziggler szerezte meg a győzelmet, hiszen Luke Harper lendületből keményen ágyékon rúgta a Show-Off-ot. A Bajnokot diszkvalifikálták, amivel a csatát ugyan elvesztette a címet megtudta őrizni. A harcot követően ki akart osztani még egy finishert Dolph-nak egyenesen egy létrára, de Ziggler képben volt és menekülni tudott a fájdalmas manőver elől. Santino jelent meg ekkor a bejáratban, aki mikrofont ragadott és bejelentette, hogy egymás után kétszer is Dolph megszerezte a győzelmet, ám mégsem mondhatja el magáról, hogy ő az Interkontinentális Bajnok. Ezért is a TLC-re ki szeretne írni egy Ladder csatát Ziggler és Harper között, amiben ugyebár nincsen kizárás. A tét pedig nem más lesz, mint az Interkontinentális Bajnoki öv.

Visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol a New Day formáció három tagjából ezúttal kettő mérkőzik: Kofi Kingston és Big E. Kofi kezd Stardust ellen és remek formát mutat. Úgy látszik a New Day tagjainak jót tett a felkészülési időszak. Kofi megmutatja highflyer képességét, majd átengedi a terepet Big E-nek, aki letarolja Goldustot, ám a kopogtatás még korai. Vagy mégsem? Hisz jön ismét Kofi és ő máris kopogtatni tud. Goldust és Stardust tehát kiesik a versenyből, a New Day tagjai maradnak.
Érkezik a következő páros: Tyson Kidd (Natalya kíséretében) és Cesaro. Tyson gyorsan megpróbálja Kofival szemben dűlőre vinni a dolgokat, ám a ghánai képes váltani Big E-vel, aki szó szerint nagyobb falat. Cesaro menti meg csapattársát, de a New Day tarol. Azaz tarolhatna, ha Kofi nem azzal foglalkozna, hogy Big E. hogyan kergeti ki az arénából a svájcit. A figyelmetlensége sokba kerül, Tyson hátulról elkapja és sikeresen kopogtat. A New Day tagjai tehát mehetnek zuhanyozni, Tyson Kidd és Cesaro pedig várhatja a következő ellenfelet.
Az Uso testvérek érkeznek és róluk tudjuk, hogy ügyes, összeszokott párost alkotnak. A Flying Usos most is megmutatják, mire képesek és végül Jey kopogtatja Tysont.
Egyetlen páros van hátra, így az Uso ikrek, illetve Adam Rose és a Nyúl között fog eldőlni, ki lesz Miz és Mizdow kihívója. Láthattuk, hogy Rose és a nyuszi között nem túl nagy az egyetértés, ráadásul most az első pillanatban próbálják is Rose-t kopogtatni. Ő visszavág, nem sokkal később azonban akarata ellenére bepacsizza magát Mr. Bunny. Rose nem akarja a helyére engedni, így háttal a ringnek magyarázni kezd. Azonnal érkezik is az egyik Uso fiú és a saroknak löki, majd célba veszi a tapsifülest. Mr. Bunny azonban fölénybe kerül és ugrik, a kopogtatása azonban nem sikeres. Rose visszaadja a kényszerpacsit és ott helyben meg is nevelné a nyulat, ez azonban sokba kerül. Az ikrek ismét kihasználják a figyelmetlenségét, támadnak és nyernek. A mérkőzés győztese és a Tag Team Bajnokok kihívója a TLC PPV gálán: Jey és Jimmy Uso.

A ringbe ezt követően Seth Rollins lép be a J&J Security, Big Show és Kane társaságában. Mr. Money In The Bank elmondja, hogy elérkezett ismét a december, ami azt jelenti, hogy újra következik a szervezet legextrémebb és legpusztítóbb eseménye, ami nem más, mint a TLC. Ezt követően pedig emlékezteti a WWE Univerzumot és a jelen lévő rajongókat, hogy ezúttal megtekinthetnek majd egy Tables meccset, amin Ő fog ringbe szállni, méghozzá John Cena ellen. Az ellenfele vállát pedig ezúttal nagyon nagy teher nyomja, hiszen ha ebben a csatában alul marad Seth ellen, akkor a későbbiekben nem lehet első számú kihívója a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának. Rollins ezt követően elmondja, hogy teljes mértékben izgatott a csata miatt, hiszen egyetlen egy mozdulattal elveheti azt John-tól, amiért hosszú évek során keményen megdolgozott. Az előző RAW-n képes volt kettétörni egy asztalt leendő ellenfelével, viszont ha így történik a PPV-n is, akkor nemcsak egy eszköz fog szétrepedni, hanem Cena karrierje is. Minden, ami még előtte állt egyre jobban eltávolodik, végül Cena összes munkája, erőfeszítése és az egész karrierje a múlt ködös homályába merül. Ekkor fog igazából rádöbbenni a John, a WWE és az egész világ, hogy bizony Seth Rollins a jövő.

Rollins után Big Show ragadja meg a mikrofont, aki elmondja, hogy már nagyon régóta tagja a cégnek és már rengeteg csatában részt vett, viszont ezúttal, a TLC-n egy ezidáig még ismeretlen meccstípusban szerepel majd. Ez nem más lesz, mint egy  Steel Stairs, azaz Acél Lépcső összecsapás. Kane pedig elmondja, hogy ő Ryback ellen fog egy Chairs csatát vívni, amiben valósággal megeteti vele az acélszéket. A keményebbnél keményebb szavakat követően Santino jelenik meg és bejelenti, hogy a mostani SmackDown főeseményén Erick Rowan és Ryback csapata összeméri az erejét Big Show és Seth Rollins duójával.

The New Day vs Tyson Kidd és Cesaro

A harcban magasan jobbat tudott alkotni a New Day csapata, amiben végül egy Tag Team Finisher-t követően képesek voltak kopogtatás útján megszerezni a győzelmet. A kivetítőn a harcot követően Stardust és Goldust csapata jelent meg, akik egyfajta harci üzenetet hagytak hátra a New Day-nek, akik természetesen szolgáltak egy rövidke válasszal a testvérek mondataira.

Ezt követően Dean Ambrose érkezik a ringhez, akinek Rusev ellen lett volna összecsapása, ám a United States Bajnok nem szeretett volna harcolni az egykori Shield-es ellen. Dean ekkor nagy léptekkel elindult a bejárat felé, hogy nekiessen a Bolgár Bestiának, ám Bray Wyatt érkezett hátulról, aki megtámadta Ambrose-t. Egy borzasztóan kemény és elsöprő verésben részesítette Dean-t, akinek oxigénmaszkban és nyakmerevítőben, hordágyon kellett távoznia az arénából.

The Miz vs Jey Uso

A harc előtt Miz mond pár szót arról a bizonyos pofonról, amit Jimmy-től kapott az előző RAW-n Naomi miatt. Ám nem tud sokáig beszélni, hiszen érkeznek az Uso srácok, akik közül Jey marad a szorítóban és összecsap a WWE Legnézettebbjével. Az összecsapás nem volt túlságosan hosszú, amiben végül Miz tudta a Skull Crushing Finale után a győzelmet.

Naomi vs Brie Bella

A csatát Nikki Bella a ring mellől, míg AJ Lee a kommentátorok közül figyelte. Nem volt hosszú a harc, amiben végül Naomi tudta megszerezni a győzelmet egy sima fordítást követően.

Big Show és Seth Rollins vs Erick Rowan és Ryback

A főesemény nagyon jól alakult és egy eléggé érdekes zárást kapott, hiszen Kane jelent meg, akivel a bíró egy komoly szócsatát vívott. Végül a Vörös Szörnyet a Backstage-be parancsolta, hogy ne avatkozhasson bele az összecsapásba. Ekkor Seth és Big Show lepacsiztak egymással, ám a játékvezető nem figyelt oda, így az eléggé rossz állapotban lévő Rollins-nak kellett a ringben maradnia, végül kapott egy óriási Meat Hook Clothesline-t, amit Ryback Finisherje követett.

Ezzel ért véget a SmackDown, amit a RAW fog követni hétfőn, valamint már csak egyetlen hétre vagyunk a következő PPV-től, ami minden bizonnyal jóra fog sikeredni.

4 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. december 5. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Na ennyit Pig E csapatáról,tudtam én h jobberek maradnak:D csak mar unom h az usos megy mindig a tag team ovekert. Kellene mar valami új csapat, olyanra gondolok akik nem ilyen bohóc szerepben vannak,mint sandow, hanem rendes karaktere van.

    Rollins biztos nem veri le Szénát, efelől semmi kétség,ezért Nem is érdekel a meccsuk különösebben, ahogy Kane-é sem. A “vörös szörny” ringbeli teljesítménye eléggé visszaesett az utóbbi időben…

    Nagyjából ennyit tudtam hozzáfűzni az eseményekhez. Én a Rumble-t várom nem lesz mar idén semmi izgalmas esemény

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek