WWE SmackDown 2014. február 14. – Egyre közelebb az EC-hez

2014. február 14-én a SmackDown Ontario államból indul Kanadából, ahol furcsa módon nem beszéddel indul a show, hanem egy 6 Emberes Tag Team csatával.

Christian, Sheamus és Daniel Bryan vs The Shield

Egy hosszú csata volt, ám nem igazán unatkozhattunk alatta, ugyanis a Szupersztárok rendesen odatették magukat. Fordulatos volt a csata, amiben alig volt megállás. Végül Christian és Ambrose maradtak a ringben, Seth a ringen kívül letarolta Bryan-t. Sheamus érkezett csapattársa segítségére, ám amikor megpróbálkozott a Brouge Kick-el véletlenül Dean helyett Christian-t találta el. A Kelta teljesen összezavarodott és nem volt képes reagálni az érkező Roman Reigns-re. Roman egy Spear-el terítette le az írt, így Ambrose simán kopogtathatta Christian-t. Ezúttal nem látszott annyira az, hogy a Shield felbomlóban van, valamint, hogy nem tudják megérteni egymást. Kíváncsian várhatjuk, hogy az Elimination Chamberen is ilyen teljesítményt tudnak e nyújtani, ahol a Wyatt Family ellen lépnek majd ringbe.

Fandango vs The Miz

Láthattunk egy WrestleMania promo-t, ami után egyből elindult ez a csata, ami jóval rövidebbre sikeredett az előzőnél. Ebben megjelent Santino Marella egy hölgy társaságában, akit már egyszer láthattunk a WWE ringjében táncolni. Summer Rae-nek egy cseppet sem tetszett ez, így egy pofonnal fogadta az érkezőt. A két hölgy egymásnak esett Fandango pedig a ring mellett álló Santinora figyelt, aki kiosztott neki egy Cobra-t. Hátra lépett párat a táncoslábú, ám Miz várta ott, aki a Skull Crushing Finale-t értékesítette és kopogtatta ellenfelét.

Mark Henry vs Kofi Kingston vs Rey Mysterio vs Jack Swagger

Ezt a csatát azért rendezték meg ezúttal, hogy megtalálják Big E Langston kihívóját az Elimination Chamber-re. Az Interkontinentális Bajnok a kommentátorok mellől figyelte a csatát, míg a négy Szupersztár egymással csatázott a kötelek között. A harc eléggé pörgős volt, amiben végül Jack Swagger kivédte a Trouble in Paradise-ot és elkapta Kofi lábát a Patriot Lock-al, amiből a highflyer nem tudott szabadulni és kénytelen volt feladni a küzdelmet. Ezzel a győzelemmel Jack lett Big E-nek a kihívója a közelgő PPV-n.

New Aga Outlaws és Curtis Axel és Ryback vs The Usos és Rhodes Testvérek

Ebben a Tag Team csatában nem voltak különösebb és nagyobb pillanatok. A harc befejezéséül Road Dog a két Uso sráccal maradt a ringbe, akik közül Jimmy bevitte a Body Splash-t és kopogtatta ellenfelét.

Damien Sandow vs Darren Young

Darren volt csapattársa Titus a kommentátorok mellől figyelte a csatát, amiben végül Young-nak sikerült megszereznie a győzelmet. O’neil nem várta meg, hogy egykori cimborája ünnepelhessen, hanem egyből nekiesett. Darren viszont erre fel volt készülve és képes volt visszatámadni. Végül Titus a ringen kívülre került, amivel véget ért a kettejük közti kakaskodás.

Visszatekinthetünk a RAW-n megrendezett Díva csatára, amiben a Díva Bajnok Nikki Bellával kezdett, ám szokásához híven gyorsan elhagyta a ringet, majd ugyanilyen gyorsan átengedte a terepet Aksanának.
A másik oldalon Brie érkezett és be is szorult kicsit a ringbe, ráadásul Aksana, majd Alicia fölényt is alakított ki.
Több váltás után Cameron és Aksana került össze és Cameron gyorsan eljutott egy DDT-t követően a befejezéshez.
A győztesek: Brie Bella, Nikki Brella és Cameron.

Randy Orton vs Antino Cesaro

A főeseményen eléggé rosszul szerepelt Randy Orton, aminek eredménye képpen a Neutralinzer után vereséget szenvedett. Eléggé rosszul áll a Vipera szénája, hiszen eddig az 5 ellenfele közül 4-el csatázott és abból csak egyet tudott legyőzni. Ha ez így megy tovább, akkor nem az a kérdés, hogy Orton képes lesz e megvédeni az övét, hanem, hogy képes lesz e bent maradni a harc végéig.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW követ 17-én, valamint egyre inkább közelítünk a WrestleMania előtti utolsó PPV-hez.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/BV5MX6HSWX

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. február 14. – Egyre közelebb az EC-hez” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nekem az a sanda gyanúm támadt,hogy Colter valahogy bele fog avatkozni az EC meccsbe Cesaro kárára,és itt fog face turnt venni,na meg még nagyobb pusht kaponi.
  Zeb meg marad Swagger mellett.

  Kedvelés

 2. Cesaro jó volt. Remélem a folytatás is ilyen lesz. Nekem már régóta a kedvencem,szerintem nem csak nekem.
  Kevés esély van hogy nyerjen az EC meccsen, de remélem azért lesz 1 -2 szava a meccs kimenetelébe,és lesznek jó pillanatai.

  Kedvelés

 3. Hát az 1. Meccs volt a legjobb,már hiányzik Punk.Az utolsó meccsen lepödtem meg a többi kiszámitható volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek