WWE SmackDown 2014. február 7. – Daniel őszinte szavai Kane-hez.

A SmackDown 2014.február 7-án egy kis visszatekintéssel indul, amiben az előző RAW egyik fontosabb momentumát láthatjuk ismét. Amikor Roman Reigns a Spear-re készülődött, ám egyszer csak Dean rácsapott a hátára és a ringbe sietett. Ezzel a váltással Ambrose vitte be a finisherjét és nyerte meg a meccset a Shield-nek.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs Dolph Ziggler és Kofi Kingston

Ezúttal Seth Rollins csak a kommentátorok mellől figyelte a csatát, valamint folyamatosan mondott pár érdekességet azzal kapcsolatban, hogy éppen mi történik a Shield-el.Véleménye szerint semmi sem változott, a triójuk továbbra is a szervezet legmeghatározóbb csapata, akik képesek lesznek visszaszerezni majd a Tag Team Bajnoki öveket. A harc közben folyamatosan, egyre inkább érdekessé vált, végül pedig Roman ismét készülődött a sarokban arra, hogy bevihesse a Spear-t. A mellette álló Dean ezúttal is rácsapott volna a hátára, ám Roman megfordult és eléggé komoly és bosszús tekintettel méregette csapattársát. Végül Reigns kiosztotta Ziggler-nek a Superman Punch-ot, ami után következett a finisher. A Spear-t követően odasétált Ambrose-hoz és rácsapott a mellkasára. Roman mutatta neki, hogy itt a lehetőség, nyerje meg ő a meccset. Ambrose-nak nem kellett kétszer mondani, egyből a szorítóba ugrott és lekopogtatta Dolph-ot.

Ezt követően a Wyatt Family három tagja jelenik meg a kivetítőn. Bray elmondja, hogy van pár dolog, ami veszedelmesebb a legélesebb fogaknál is. Itt az ideje, hogy megmutassa mindenkinek a Wyatt Family, hogy milyenek is valójában. Biztosra vehetjük, hogy izgalmas és fordulatos lesz a csatájuk a Shield ellen az Elimination Chamber-ön.

Ezt követően Daniel Bryan jelenik meg az arénában, aki elmondja, hogy valami hihetetlen a közönség. Ezt követően pedig kitér az előző RAW-ra, amiben Randy Orton ellen volt meccse. A WWE arca nem szerepelt rosszul, ám végül Daniel tudta megszerezni a győzelmet, annak ellenére, hogy Kane megjelent és megtámadta Bryan-t. Végül pedig mind a ketten neki estek Daniel-nek és a Vörös Szörny egy kemény Chokeslam-et kiosztott neki. Erről láthatjuk egy kisebb videóbejátszást is.
A videót követően megjelent Kane, aki a rámpán sétálva mondott pár szót Daniel-nek, ám Bryan félbeszakította őt és arra kérte, hogy jöjjön közelebb, mert a tömegtől egyáltalán nem érti, hogy mit mondott Kane. A Vörös Szörny azt mondja, hogy véleménye szerint szükségtelen lenne bocsánatot kérnie, úgy, hogy már a Vezetőség tagja, tehát szinte bármit megtehet. Ám tudja, hogy nem volt helyén való ez a támadás, ám megpróbálja minél hamarabb elfelejteni. Daniel ezt követően megkérdezte tőle, hogy mégis mi a fenéről beszél. Majd kicsit felfrissítette az emlékezetét, hogy Kane nem egy öltönyben beszélgető fickó, hanem az Ördög Kedvenc Démona. Vajon teljesen felfeledte volna azt, amikor a Bajnoki övekkel a vállukon Daniel és Kane azon vitatkoztak, hogy ki a tag team Bajnokok? Amikor Daniel azt kiáltotta, hogy “igen”, akkor Kane azt, hogy “nem” és fordítva, ez mind kiesett volna a Szörny emlékezetéből? Tehát gondolja végig a történteket és vegye vissza a maszkot és örökre tüntesse el ezt a béna irodai vigyorát és a nevetséges zakóját.
Kane körbetekint az arénában és kijelenti, hogy nagyon sok minden történt, végül azonban azt kell mondania, hogy most nagyon boldog. Örül neki, hogy ilyen fontos munkát végezhet, valamint azt kell állítania, hogy ő sosem kezelte, úgy Daniel-t, mint egy barátot. Ahogy egy bölcs öreg mondta neki: Ebben a szakmában választania kell az embernek, hogy pénzt szerez vagy barátot. Kane pedig már eléggé régen eldöntötte, hogy az előbbire van szüksége. Bryan arra kéri a Vörös Szörnyet, hogy lépjen be a ringbe és gondolja át, hogy mennyire fontos neki a pénz és, hogy tényleg egy percig sem gondolt úgy Daniel-re, mint egy barátra. Kane ekkor kijelentette, hogy ez nem fog megtörténni, viszont valaki más besétál majd Bryan mellé a ringbe. Az Elimination Chamber-en a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övért szintén ringbe Antonio Cesaro lesz a mai este Daniel ellenfele.

Nikki Bella vs AJ Lee

A hölgyek csatája nem volt túlságosan hosszú, amiben végül AJ-nek sikerült megszereznie a győzelmet.

Visszatekinthetünk az előző SmackDown-ra, amiben Titus O’neil nekiesett csapattárásnak Darren Young-nak. Egy kemény verésben részesítette őt, amivel felbomlott a Prime Time Players.
Egy kisebb interjút készített Rennee Young Titus-al ezúttal, amiben elmondta O’neil, hogy két évig csapattársak voltak Darren-el. Amiben az a szörnyű, hogy annyira különbözőek voltak és annyira nem értették meg egymást, hogy a legjobb dolog, amit 731 nap után eltud mondani Young-ról, hogy szép a haja. Darren megjelent az interjúnál és nekiesett Titus-nak, aki ezúttal hasonlóan kemény verést kapott, mint amilyenben ő részesítette egykori csapattársát.

Emellett láthattuk, hogy Alberto Del Rio-val is készült egy kisebb interjú, amiben a mexikói mondott pár szót Batista-ról, valamint arról a támadásról, ami a RAW-n történt.

Antonio Cesaro vs Daniel Bryan

Mindketten részt fognak venni a hat emberes Elimination Chamber csatában, aminek a tétje nem más, mint a WWE Nehézsúlyú Bajnoki öv. A csata eléggé átlagos volt, ám a vége nagyra sikeredett, mikor Bryan megmenekült a Neutralinzer-ből és egy óriási mozdulatot bemutatva elkapta ellenfelét a Yes Lock-al. Cesaro nem volt képes kiszabadulni ellenfele szorításából és feladta a meccset. Ennyivel azonban még nem ért véget a bunyó, mert Antonio hátulról megtámadta a győztest és kiosztotta neki a finisherjét. Ezt követően pedig Kane lépett a ringbe és egy Chokeslam-el földhöz vágta Daniel-t.

Sheamus vs Ryback

Ez a harc sem volt túlságosan hosszú, ám rossznak sem mondhattuk. Sheamus jól szerepelt, egészen annyira, hogy Brouge Kick után kopogtatni tudta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Goldust vs Bray Wyatt

Érdekes volt, hogy ezúttal nem Rowan és Harper szerepeltek, hanem a Wyatt Family feje, Bray. Nem volt rossz a küzdelem, amiben végül a győzelmet megszerezte Bray.

Christian vs Randy Orton

Ők ketten már korábban több érdekfeszítő csatát vívtak. Ezúttal sem lehetett unatkozni, ám alaposan eltért azokból a harcoktól, amiket eddig kettőjük között láttunk. Nem volt rossz a küzdelem, aminek a végén Orton egy gyönyörű RKO után lekopogtatta a Kanadait.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/MAINXWE3YF

8 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. február 7. – Daniel őszinte szavai Kane-hez.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. AJ szerintem a EC-en naomi ellen megy.Remélem jó meccset hoznak össze, mert a mai smackdown on nikki ellen nagyon szar meccset hoztak össze pedig én imádom a diva meccseket.

  Kedvelés

  1. Köszönjük szépen 🙂
   Igen, folyamatosan dolgozunk a frissítéseken és a lementett tartalmak feltöltésén. Le kell még az aktuális Bajnokokat is módosítanunk. 🙂

   Kedvelés

 2. Új oldal nagyon menőőőőőőőőőőőőőő tetszik tetszik hölgyeim és uraim de én úgy döntöttem visszavonulok mert már megint elkezdte valaki a nevemet használni az a csira köcsög geccccc biztos zavarja hogy fiatal kis köcsög vagyok szerinte és az iq-m is alacsony

  Kedvelés

  1. Ezen az oldalon senki sem tud névtelenül kommentelni, mert mi látjuk, hogy mit ad meg, milyen IP-ről. Valamint mi nekünk kell engedélyezni a hozzászólásokat, hogy láthatóak legyenek, az e-mail címed tudtában nem engednénk mást a neveddel írni. Sajnálnánk, hogyha elmennél, hiszen te egy aktív tagja voltál a közösségünknek.

   Kedvelés

 3. Mi volt ez?Ja, tudom, egy kritikán aluli fos…Hogy lehet ilyen adást csinálni?Szerintem a WWE húzza le a rolót….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek