WWE SmackDown 2014. január 10. – Eredmények és videók

A SmackDown ismét Bray Wyatt-el indul, akinek az oldalán az Old School RAW-n bemutatkozott Daniel Bryan. Kicsit még kitűnik ebből a csapatból, ám az idő kérdése, hogy a frissen csatlakozó Szupersztár heel turn-t vesz, vagy pedig kiválik e a Wyatt Family-ből. Bray ismét a szokásos mondatokat hajtogatta: “Végre hazatért, Szüksége van rám, Tudja, hogy vesztett”.

The Usos vs Luke Harper és Erick Rowan

Meglepetés volt, hogy a ring mellett nem foglalt helyet Bray, valamint nem jelent meg a csata alatt Daniel sem. Azt kell mondani, hogy a csatában a két Iker szerepelt jobban. Különösen akkor pörögtek fel az események, amikor egyszerre váltott Rowan és Jimmy. Jey a kötelek közé ugrott és bravúros mozdulatok után földre küldte Harper-t. Kivágták a ringből Luke-ot, amikor megjelent Jimmy és Erick is. Végül annyira belebonyolódtak a harcba, hogy nem is figyeltek a bíróra, aki közben a ringben állva számolt. Befejezésül Dupla Kiszámolással ért véget az összecsapás, tehát nem volt győztes. A küzdelem után Jimmy bajba keveredett, hiszen egyedül volt bent a szorítóban a két Wyatt-el. Viszont érkezett Jey, aki megmentette őt, majd karöltve távoztak volna az arénából. Ám érkezett hátulról Bray és Daniel, akik nekiestek az Ikreknek. Daniel a sors fintoraként támadta meg ezúttal a két Uso-t, akikkel csapatot alkotott a Wyatt-ek ellen sok-sok héten át. A támadások után Daniel és Bray is bevitte a finisherjét, majd utána egyszerre letérdeltek a Jimmy és Jey elé és széttárták a karjukat. Úgy tűnik, hogy sikerült minék inkább saját képére formálnia Bray-nek Daniel-t.

A backstage-ben Randy Orton és Vickie Guerrero beszélgetnek egy kicsit arról, hogy a Viperának Stephanie és Triple H azt mondta, hogy ne jelenjen meg sem a RAW-n, sem a SmackDown-on, hiszen pihennie kell a Royal Rumble-ön vívandó meccsére. Vickie ekkor kijelentette, hogy ez lenne a legjobb a biznisznek, viszont egyből erre rávágta Orton, hogy utálja, hogyha valaki azt mondja, hogy mi lenne a legjobb a biznisznek. Guerrero ezt követően kijelenti, hogy akkor értse úgy, hogy azt figyelik, hogy mi lenne a legjobb Randy Orton-nak. Ezt követően pedig a Vipera távozik a SmackDown General Menedzserének irodájából.

A ringben The Miz jelenik meg, aki szeretne köszönteni mindenkit a MizTV-n. Ezt követően elmondja, hogy visszatekintene arra a pillanatra, amit az Old School RAW-n látott, kétségtelenül ez volt a leginkább érdekes mozzanat az egész adásban. A kivetítőn megjelenik az a pillanat, amikor Brock a ringben készült arra, hogy Mark Henry-t ismét földbe döngölhesse. Ahogy a Világ Legerősebb Embere a szorítóba lépett nekiesett Lesnar és megsemmisítette az óriás karját. Ahogy távozott volna Brock és Heyman megjelent a bejáratban Big Show, aki a kötelek között nekiesett Brock-nak és egy óriási dobással elhajította magától. Miz bejelenti, hogy a mostani vendége Big Show lesz, aki meg is érkezik a ringbe, kap egy mikrofont és kezet fog a műsorvezetővel. Miz elmondja, hogy az előző RAW-n Brcok nekiesett Mark Henry-nek, akinek eltörte a karját és kificamította a könyökét. Ekkor pedig megérkezett Show, aki átvágta a Harci Gépezetet a ringen, akárcsak egy rongybabát. Show a szájához emeli a mikrofont és elmondja, hogy azaz igazság, hogy jóban van Henry-vel, ezért nehezen viselte, amikor megtámadta őt másodszorra is Lesnar és ilyen komoly sérülést okozott neki. Emellett pedig mindenkinek tudnia kell, hogy egyáltalán nem kedveli Lesnar-t, boldog volt, amikor a SummerSlam után eltűnt a szervezettől és őszintén remélte, hogy soha többet nem kell látnia őt. Mindenki úgy tartja, hogy tartja, hogy ezen a bolygón Brock a legveszedelmesebb alak, viszont Show egy cseppet sem fél tőle. Ezért is ki akarja hívni Brock-ot egy meccsre.
Ahogy ezt kimondta megérkezett bevonuló zene nélkül Paul Heyman, aki bemutatkozik ismét a közönségnek. Ezt követően pedig elmondja, hogyha jól értelmezte az óriás szavait, akkor harcolni akar az ügyfelével Brock-al. Ezek szerint az sem lenne neki akadály, hogyha itt és most csapnának össze Philadelphia városában. Ekkor kimutat a bejáratra Paul, aki azzal folytatja, hogy akkor készüljön fel mindenki arra, hogy Brock Lesnar és Big Show nem fog összecsapni, hiszen nem fogadja el a kihívást. Viszont van egy pár dolog, amit figyelembe kell venni, hiszen van pár kikötés a csatával kapcsolatban. Heyman hozott pár feltételt, amitől egyenlőre tekintsenek el, legyen elég annyi, hogy a Royal Rumble-re megkapja Show, amit akar. Örömmel jelenti be, hogy 2014 első PPV Eseményén Lesnar visszatért a ringbe, ahol csatázni fog a Világ Legnagyobb Sportolója ellen.

Láthatjuk a RAW-t, amin a Too Cool csapat lépett ringbe a 3MB ellen. Több mint 13 éve annak, hogy a Too Cool tagjai csapattá álltak össze a WWE-ben és most a régi nagyon tiszteletére megrendezett adásban a 3MB ellen mutathatják meg, kik voltak ők akkor.
Az eredetileg két fős csapathoz Rikishi (Jey és Jimmy Uso apja) később csatlakozott, most azonban mindhárman itt vannak.
Tudjuk, hogy a 3MB egyébként is gyakran tölti be a bokszzsák szerepét, nem is nagyon számíthatunk arra, hogy pont a három legendás szupersztárt fogják legyőzni. A kegyelemdöfést az idén 49 éves Rikishi adja meg, aki lazán ráül Drew McIntyre-re és kopogtat.

Los Matadores, Sin Cara és Rey Mysterio vs Heyman Guys és Real Americans

A 8 Emberes Tag Team meccsen mindkét csapat eléggé átlagosan szerepelt. Befejezésül Rey és Jack maradt a ringben. Mysterio bevitte a 619-et az Igaz Amerikainak, ami után képes volt lekopogtatni őt.

Big E Langston vs Randy Orton

Végülis Orton elérte amit szeretett volna ringbe léphetett. A harc eléggé átlagos volt, amiben Big E jól szerepelt, ám végezetül Orton az RKO után megszerezte a győzelmet.

Xavier Woods vs Fandango

Ez a harc előzte meg a főeseményt, ami eléggé rövid volt, mintha csak azért rakták volna be a műsorba, hogy kitöltsék a műsoridőt. Befejezésül Xavier szerezte meg a győzelmet, ami után egy szokásos kis ünneplést láthattunk tőle.

Láthatjuk a backstage-ben a sérült Jimmy-t, akinek az ikertestvére azt mondta, hogy elege lett abból, amit a Wyatt-ek csinálnak. A következő RAW-n azon lesz, hogy akkora fájdalomban részesítse őket, mint amekkorát ezúttal Jimmy érez.

Az Old School RAW főeseményét láthattuk. A ring mellett tehát egyik oldalon a New Age Outlaws, másik oldalon a Shield két tagja. Roman Reigns előtt pedig a feladat, hogy legyőzze CM Punkot, majd elgondolkozzon azon, hogy jobb-e társainál. CM Punknak nem volt könnyű dolga Roman Reigns-szel szemben. A fiatal és tehetséges szupersztár keményen küzdött és többször volt képes fordítani, vagy kirúgni a kopogtatási kísérletből. Végül egy Spearrel le is terítette Punkot és kopogtatott.
A mérkőzés győztese: Roman Reigns.
Ambrose és Rollins is a ringbe mentek, és úgy ünnepeltek, mintha a Shield aratott volna győzelmet. Aztán megszólalt a zene és kijött Jake “The Snake” Roberts, zsákjában a kígyóval. A srácok rá figyeltek, CM Punk és a New Age Outlaws pedig hátulról támadott. Ambrose kapta a GTS-t, majd arcába a kígyót.

New Age Outlaws és CM Punk vs The Shield

A ringbe a Shield 3 tagja sétál be, akik közül meglepetésszerűen Roman fog egy mikrofont és elmondja, hogy az előző RAW-n megjelent pár legenda, mint például Ric Flair. Roddy Piper és Jack Roberts. Viszont a legnagyobb pillanata ennek az adásnak egyértelműen az volt, amikor Roman lekopogtatta Punk-ot és ő lett az új Best In The World. Ezt követően Dean szólal meg, aki elmondja, hogy teljes mértékben utálja a kígyókat, hiszen csúszós és siklós undorító teremtmények. Végül Seth szólal meg, aki a New Age Outlaws-ról beszélt, akik ellen ringbe lépnek ezúttal majd. Szerinte ők a cégnek a jövői, ezért is győzik majd le az öregeket, mindenki higgyen a Shield-ben.
A harc eléggé jóra sikeredett, aminek a végén Billy Gun és Roman léptek a ringbe. Az “öreg” bevitte a Comeback-jét, ám nem tudott kopogtatni, hiszen érkezett Roman két csapattára. Punk és Road Dog elintézték őket. Végül Dean besietett a ringbe, hogy nekiessen Billy-nek, ám ez nem sikerült neki. Bajba került Ambrose, befejezésül azonban érkezett a Spear, ami után Reigns kopogtatni tudta ellenfelét.

Ezzel ért véget a SmackDown, ismét Roman bizonyult a nyerő embernek. Ismét megemlíthetjük, hogy csak az idő kérdése az, hogy mikor fog szóló karrierbe kezdeni, ugyanis magasan kiemelkedik csapattársai közül.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/751P67MQ81

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek