WWE SmackDown 2014. január 24. – Eredmények és videók

A SmackDown 2014. január 24-én egy kis megemlékezéssel indul, hiszen január 20-án elhunyt a szervezet egykori Szupersztárja, George Scott. Ő 1970-ben mutatkozott be a még WWF néven futó cégnél, ahol nagyon fontos szerepet vállalt több jelentős PPV Esemény megszerzésében, például részben neki is köszönhetjük, hogy a WrestleMania I és II ekkora sikert aratott, ezért közre játszott abban is, hogy a mai napig láthatjuk a pankrációs világ legnagyobb adását. Köszönjük George!

A SmackDown egy kis bejelentéssel indul, hiszen ebben az adásban egy 10 Emberes csatát láthatunk. Big E Langston csapatot alkot az Uso és Rhodes srácokkal és szembe néznek a Shield triójával, akik összeállnak a New Age Outlaws-al.

Big Show és Rey Mysterio vs Real Americans

A ringbe legelőször a két Igaz Amerikai lép be a ringbe az öreg veteránnal. Zeb elmondja, hogy Big Show teljes mértékben visszataszító dolgot művelt két héttel ezelőtt, amikor levágott egy nagy W.M.D.-t Colter-nek. Erről láthatunk is egy visszajátszást, ami után a menedzser azzal folytatja, hogy nem mehet el szó nélkül Show mostani csapattársa mellett, hiszen egy igaz amerikai nem húz maszkot és nem akar semmilyen ostoba álnévvel díszelegni. Ezt követően pedig nekiáll találgatni, hogy vajon mi is lehetne Rey valódi neve, ilyen variációk hangzanak el, mint El Gordito és az ugró bab, vagy taco Supremos.
Ezt követően megjelenik Rey és Show, akik bevonulása után megszólal a gong és kezdetét veszi az összecsapás. A harc a két csapat között nem volt túlságosan hosszú, végezetül Jack-et kivágták a ringből, amit követően Antonio-nak kiosztották a 619-et és a W.M.D.-t. Mondani sem kell, hogy ezt követően Cesaro nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A küzdelem után Paul Heyman jelent meg a bejáratban, akinek az ügyfele, Brock Lesnar szembenéz majd a közelgő Royal Rumble-ön Big Show-val. Paul bemutatkozik, majd elmondja, hogy gratulálni szeretne az óriásinak azért, miért győzelmet tudott ezúttal aratni a Real Americans csapata felett. Ünnepeljen, hiszen a Royal Rumble-ön nem fog mosolyra állni a szája. Az nem elég, hogy képes kihajítani Brock-ot a felső kötél fölött. A Bestia olyat fog tenni Show-val, ami egészen a WWE Univerzum végéig elkísérni majd.

The Miz vs Brodus Clay

Ahogy bevonul a két Szupersztár a szorítóba, készen állnak, hogy a bíró jelezzen. Ám nem szólal meg a gong, ugyanis a szokásos kis helyéről mond pár szót Bad News Barrett. Elmondja a véleményét, hogy a közelgő 10 Emberes csatáról, valamint kijelenti, hogy a legrosszabb küzdelem ebben a korszakban pedig egyértelműen a most megrendezendő Miz vs Brodus csata lesz. Nekiáll kiáltozni, hogy “Miz is Awful” ami annyit tesz, hogy Miz borzalmas. (Ezt Miz heel szereplése alatt hallhattuk többször a közönségtől). Végül csak csak kezdetét veszi a harc, amiben Clay szerepelt jobban, ám Barrett odaszólt neki is, hogy ideje lenne táncolni. Ezzel teljesen elvonta Brodus figyelmét és Miz-nek sikerült bevinnie a Signature mozdulatát, ami után kopogtatta ellenfelét. Kisietett a bejárathoz, ahol Barrett a kis “bástyájáról” beszélt, ám nem tudott nekiesni a rossz hírek kreálójának.

A RAW-ra tekinthetünk vissza, ahol a táncos lábú Fandangonak ezúttal R-Truth mentoráltjával, a fiatal Woods-szal kell megküzdenie. Természetesen Truth elfoglalja helyét a kommentátori asztalnál.
A mérkőzés nem tartott sokáig, Fandango gyakorlatilag pár perc alatt legyőzte Xaviert.

AJ Lee vs Cameron

A dívák csatája nagyon rövid lett, amiben AJ-nek sikerült megszereznie a győzelmet.

A hölgyek küzdelmét követően ismét a RAW-ra tekinthetünk vissza, ahol HHH azonnal be is jelenti a visszavágó meccset Kofi Kingston ellen, majd megmutatja neki a hátsó parkolórészt, ahol minden szupersztár megérkezik és ahol ma este John Cena is bejön. Mivel ott van a kamera, Orton tudni fogja, Cena mikor ér oda, tehát lehetősége lesz ringbe lépni és ott lerendezni a dolgaikat. És Ortonnak mindezeket a lépéseket ma egyedül kell megtennie!
Orton nem válaszol, nincs is rá ideje, mert megszólal Dave Batista zenéje és négy év után a szupersztár visszatér a szervezethez!
A négyszeres Nehézsúlyú Világbajnok, kétszeres WWE Bajnok, az egykori Royal Rumble győztes a ringhez megy, a közönség pedig érthetően nagy várakozással és örömmel fogadja.
Orton érdekes arckifejezéssel figyeli, ahogy Batista a ring valamennyi sarkára feláll, ahogy a közönség élteti, ő pedig kiélvezi a visszatérés örömteli pillanatait. HHH elégedett arccal nyugtázza a közönség reakcióját és bizonyára megállapítja magában: jó döntés volt az Animalt visszahozni. Aztán Batista – mielőtt bárkit köszöntene – színpadiasan térdre borul és megcsókolja a ring padlóját.
Megöleli Stephaniet és HHH-t, majd mikrofont fog. Triple H és felesége távozik, Randy Orton azonban ott marad a ringben, láthatóan közlendője van. Batista nem foglalkozik vele, inkább hátat fordít neki, úgy tesz, mintha Orton ott sem lenne. Aztán csak ránéz. Orton kezet nyújt, Dave nem fogadja el, csak annyit mond: Hello Randy.
Aztán folytatja: Érti, hogy Ortonban kérdések merülnek fel a visszatérésével kapcsolatban, így tisztázni akarja, miért is jött vissza. Ezért – mondja, és a két bajnoki övre mutat. Hogy ki tartja azokat, Randy Orton, Johy Cena, vagy bárki más, az nem érdekli Batistát. Azért jött vissza, hogy megnyerje vasárnap a Rpyal Rumble meccset, azért jött vissza, hogy legyőzze a WWE Nehézsúlyú Világbajnokot, azért jött, hogy ott legyen a WrestleManián.
Dave Batista ledobja a mikrofont és távozik, Orton feje fölött pedig egyre gyülekeznek a sötét felhők.
Valamint megtekinthetjük a Del Rio vs Rey Mysterio csatát, ahol a meccs után Del Rio ünnepelte a győzelmét, amikor Batista zenéje szólalt meg. A friss visszatérő lendületesen haladt a ring felé, Alberto pedig láthatóan felkészült a fogadására, sőt még provokálta is és el akarta zavarni. Del Rio támadott, ám Batista elkapta és keményen földhöz vágta, majd adott neki egy Batista Bombot.

Curtis Axel és Ryback vs Los Matadores

A következő tag team csata sem volt igazán hosszas, emellett nem igazán bővelkedett izgalmakban. Végül Curtis váratlan kopogtatásával megszerezte a győzelmet. A harcot követően El Torito bemutatott egy látványos mozdulatot, ahogy tőle a csaták után megszokhattuk.

A backstage-ben láthattunk egy kis interjút Jack Swagger-rel, amit Antonio készített. Furcsa volt látni, hogy egy olasz nevű svájci Amerikában németül kommunikál.

CM Punk vonul be a ringbe, aki megragad egy mikrofont és belekezd a beszédébe. Ám megtekinthetjük még azt a pillanatot, amikor a Shield és a New Age Outlaws körbevette a ringet és a szorítóba robbanó Kane kiosztott egy Chokeslam-et a Hangtalanok Hangjának. Punk ezúttal elmondja, hogy a RAW Vezetősége nem igazán szimpatizál vele, épp annyira nem, hogy bejelentették, hogy a Rumble csatában ő lesz az első számú belépő. Punk véleménye szerint látják benne a lehetőséget és félnek emiatt, hiszen ők is tudják, valamint mindenki más, hogy képes lenne legyőzni Randy-t. Megpróbálják egyre inkább befalazni a Hangtalanok Hangját, azért, hogy véletlenül se kerülhessen a WWE Nehézsúlyú Bajnoki öv közelébe. Nem tudja még, hogy ezzel mit akar elérni Vince McMahon elkényeztetett lánya és a barom veje.
Emellett visszatérne a Royal Rumble csatára, aminek az első belépje egy amolyan golyó, aki elindítja a sort. Utána másik 29 Szupersztár belép a szorítóba, és mint tudjuk a végén csak egy maradhat. A 30. sorszámmal bárki képes lenne nagyot alkotni, de az első egy óriási és kemény kihívás. Úgy tartja Punk, hogy ő a legjobb a világon, ezért mindent megfog tenni, hogy minél tovább bent maradjon a szorítóban. Koncentrálni fog és megpróbálja elérni azt, ami már sikerült Shawn Michaels-nek: Elsőként érkezni, utolsóként távozni.
Megszólal Kane zenéje, a Vörösz Szörny a bejáratban áll meg és elmondja, hogy a Vezetőség szeretne sok szerencsét kívánni neki. Valamint végeztek egy kis számítást, ami megmutatta, hogy Punk-nak az elsőként érkezve 0,0000187 % esélye van a győzelemre. A Hangtalanok Hangja ezt követően elmondja, hogy végigtekint Kane-en és szomorúan látja, hogy az Ördög Kedvenc Démonából a Vezetőség kedvenc statisztája lett.

Két héttel ezelőtt meghatározó dolog zajlott le a RAW-n, amiben Bray-Bryan páros vereséget szenvedett, amit követően a közönség Daniel Bryan nevét kiabálja. Bray odamegy hozzá és valószínűleg azt súgja a fülébe, hogy mit vár el tőle. Daniel széttárja a karját, térdre ereszkedik és várja a büntetést a vereségért. Bray Wyatt elkapja, Daniel azonban ellöki magától! Kinéz a közönségre, akik egyre hangosabban biztatják. Daniel a sarokig hátrál, Bray pedig térdre borul előtte. Aztán Bray támad, Daniel pedig elmozdul és visszavág! A zárt ketrecben ők ketten most lerendezhetik a problémáikat. Daniel olyan, mint régen: rohan és minden mozdulata célba ér. Bray Wyatt térdre esik, ő pedig rúgja, a közönség őrjöng.
Luke és Eric tépik a láncot, de nem tudnak bemenni, Daniel Bryan veti le magáról a Wyatt ruhát. Daniel Bryan visszatér, Daniel Wyatt a múlté. Bray Wyatt tehetetlenül tűri a rúgásokat, Bryan úgy csapja neki a ketrec oldalának, hogy az embereit is eltalálja vele.
Az aréna egy emberként ünnepel a régi-új Bryannel, aki felmászik a ketrec tetejére és onnan löki karjait a magasba: Yes! Yes! Yes!

Wyatt Family vs Prime Time Players

A csatában nem volt különösebb meglepetés, papírforma szerint a Wyatt-ek arattak győzelmet. A küzdelem után Bray a ringbe lépett és kiosztotta a Sister Abigail-t Darren Young-nak, amit követően megragadt egy mikrofont és elmondta, hogy megakarja váltani a világot, valamint a világról eltörölni Daniel Bryan-t. Utána kijelenti a tőle már sokszor hallott mondatot: Follow The Buzzards.
Az egész aréna ezt követően talpra áll és kiáltozni kezdi a Yes szót, hiszen Daniel Bryan jelent meg. Daniel a bejáratban állva mondja el, hogy kemény lesz a meccsük, amiben Bray megfizet az őrültségei miatt.

Fandango vs Kofi Kingston

Ez a csata is eléggé rövidre sikeredett, aminek a végén Kofi bevitte a Trouble In Paradise-ot és lekopogtatta ellenfelét.

The New Age Outlaws és The Shield vs The Usos, Rhodes Testvérek és Big E Langston

A főesemény jóra sikeredett, egyetlen szépséghibája volt, hogy diszkvalifikációval ért véget. A végszó után mindenki nekiesett az általa kiszemeltnek. Valamint szépen lassan berohantak a ringbe a Royal Rumble meccs előre bejelentett résztvevői. Érdekesség volt, hogy CM Punk érkezett utoljára a ringbe, hogy verekedjen a sokasággal.

Kíváncsiak lehetünk arra, hogy miként fognak alakulni a küzdelmek a közelgő PPV-re. Vasárnap Royal Rumble, hétfőn pedig videót és összefoglalót tekinthettek meg az oldalon…Ezt kár lenne kihagyni.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/KNKUPOB83W

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek