WWE SmackDown 2014. január 3. – Eredmények és videók

A SmackDown 2014. január 3-án nem meglepően a Wyatt Family-vel indul, akikhez csatlakozott az előző RAW-n Daniel Bryan. Egy egy óriási húzás volt a szervezettől, majd kiderül, hogy hosszú távon, hogyan tudják kamatoztatni Bryan szerepváltását.

A ringbe legelőször a Shield három tagja lép be. Ambrose megragad egy mikrofont és elmondja, hogy ahogy sétált be a közönség sorai között olyan mondatokat hallott a rajongóktól, hogy a Shield már nem ugyanaz, mint ami régen volt és, hogy ez a trió omladozni kezdett belülről. Azt kell mondania, hogy ezek a meglátások mind rosszak, hiszen a csaptuk nagyon erős továbbra is, ami bármit kibír. Ezt követően Roman Reigns szólal meg, aki azt mondta, hogy teljes mértékben igaza van Dean-nek, a Shield-nek nincsen gyenge láncszeme. Rollins következett, aki szerint a nézőpont a kérdés, viszont nagyon tudnak alkotni, akárhol, akármikor, nincsen még egy ilyen domináns csapat a szervezetnél, mint ők.
A beszédüket követően megjelennek az Uso Ikrek, akik azonnal ringbe is szállnának a trió valamely két tagja ellen.

Roman Reigns és Seth Rollins vs The Usos

Ez a csata nem volt igazán hosszú kettőjük között. Valamint nem meglepetésszerűen Dean Ambrose, aki a kommentátorok mellől figyelte az eseményeket, beleavatkozott a csatába. Végül diszkvalifikálták a Shield-es srácokat, akik együttes erővel nekiestek az ikreknek. Segítségül CM Punk érkezett, aki megtámadta felváltva Dean-t és Seth-et, amíg az ikrek Roman-t püfölték. A trió a ringben kívülre került és távozni készültek már, mikor megjelent a bejáratban Vickie Guerrero és kihirdette, hogy a főeseményen a Shield három tagja szembenéz majd CM Punk, Jey Uso és Jimmy Uso triójával.

R-Truth vs Fandango

Truth-t a ringhez szokásos módon Xavier Woods kísérte el, míg Fandango mellett Summer Rae táncikált. A csata olyanra sikeredett, mint a legelső összecsapás. Kicsit unalmas volt, ami miatt Xavier a kommentátori asztal tetejére ugrott és azt kérte, hogy Cameron és Naomi jelenjen meg, valamint szóljon a már jól ismert zene. Ez a táncolás teljesen elterelte Fandango figyelmét, aki végül vereséget szenvedett.

Láthatjuk, hogy mi is történt a RAW-n Dolph Ziggler és Curtis Axel között. Itt a csata nem alakult túlságosan hosszúra, végülis nem lett túlságosan unalmas a két Szupersztár összecsapása. A harcban igazából Axel kezében volt végig az irányítás, befejezésül azonban túlzásba vitte a felvágást, ezért kapott egy Zig Zag-et, ami után a kopogtatásból nem tudott kirúgni.

Rhodes Testvérek vs Wyatt Family (Tag Team Bajnoki öv)

A Tag Team Bajnoki öv volt a tét, amiért egy eléggé jó csatát láthattunk. Ebben mindkét duó remekül szerepelt és mozdulatosabbá tette valamivel az ütközetet, hogy címmérkőzés volt. Befejezésül Cody és Goldust bravúrosan váltottak, ami miatt Rowan eléggé megkeveredett, végül Goldust sikeresen lekopogtatta Erick-et és megszerezte a győzelmet. Ezzel a sikerrel továbbra is Bajnokok maradtak a Rhodes testvérek.

A backstage-ben Big E Langston beszélgetett egy kicsit Renee Young-al a Brock Lesnar féle támadásról, aminek a célpontja Mark Henry lett. Langston-nak jó barátja, aki egy nagyon kemény verést kapott a Harci Gépezettől. Az interjú közben megjelenik Curtis Axel, aki Brock-hoz hasonlóan Heyman Guy. Nem igazán mond semmit, csak odasétált, hogy Big E-t ,valamint Mark Henry-t jók kinevethesse.

Aksana vs Nikki Bella

A dívák csatája erősen átlagosra sikeredett, amiben a győzelmet végül Nikki Bella tudta megszerezni.

Big E Langston vs Curtis Axel

A backstage-ben bebonyolított vitájuknak eredménye képpen egymás ellen léphettek ezúttal ringbe. A csata a Big Ending-el ért véget, ami után Langston megszerezte a győzelmet.

Láthatjuk a RAW-t, ahol Heyman megragad egy mikrofont és elmondja, hogy ő bizony Paul Heyman és mindenki tisztán láthatja, hogy a bestia visszatért! Paul elmondja, hogy készen áll az ügyfele arra, hogy harcoljon és bárkit agyon verjen. A hosszas kihagyás kicsit megviselte Paul-t még el kell kapni a WWE ritmusát, hogy ismét maradandót tudjon alkotni, majd kijelenti, hogy ez az egész nem róla szól most, hanem Brock-ról. Ha valaki megkérdezni, hogy mégis miért tért vissza a szervezethez Brock, akkor azt felelné, hogy megakarja a szerezni az egyesített WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet. Szóval a Royal Rumble nevezetű PPV Eseményen John Cena és Randy Orton csatázni fognak egymással, de a győztes, igazából egy óriási vesztes lesz, hiszen az fog küzdeni az első számú kihívóval, Lesanr-ral. (Ez egy kicsit érdekes, hiszen Triple H visszahozta a szervezethez Brock-ot, viszont HHH legnagyobb támogatottja ellen küldenék ringbe? Valamint Paul látszólag tesz a 30 Emberes Royal Rumble csatára. Ugyanis annak a meccsnek a győztese kap szabad utat a WrestleMania-ra a jelenlegi címvédő ellen.)
Heyman átnyújtja a mikrofont Lesnar-nak, aki elmondja, hogyha akad valaki a Roster-ban, akinek ezzel problémája van, az jöjjön ki és beszélje meg vele, valamint az öklével. Paul ekkor mosolyogva kijelenti, hogy valószínűleg nem jön ide ki senki, hiszen senki sem tudja legyőzni Brock-ot. Ezért is biztos nem lesz senki, akinek ez a kihívás nem tetszik! Ám mégis akadt valaki a Roster-ből, nem más, mint a Világ Legerősebb Embere, Mark Henry. Henry kemény tekintettel nézi a ringben mosolygó Lesnar-t. Lekapja a felsőjét és elindul a ring felé. Nem tud belépni a szorítóba, hiszen Lesnar egyből nekiesik. Nagyon keményen ellátta Henry baját, láttunk F5-ot, valamint széttörték a barikádot, ami a nézőket választja el. Lesnar egy nagyon kemény üzenetet hagyott a Roster-nek.

The Usos és CM Punk vs The Shield

Ez a mérkőzés már valamire mozdulatosabbra sikeredett, amiben végül CM Punk tudta megszerezni a győzelmet a csapatának. Reigns és Rollins a ringen kívülre kerültek, akik után ugrottak az Ikrek. A Hangtalanok Hangja így pedig Dean-el maradt a szorítóban, akinek kiosztotta a GTS-t és lekopogtatta.

Ezzel ért véget a SmackDown, ami nem alakult túlságosan izgalmasra. Hétfőn láthatjuk majd a RAW-t, ami ezúttal egy Old School adás lesz, tehát jó pár legenda megjelenésére számíthatunk. Erről az adásról kedd reggel adunk összefoglalót és videókat.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/47PTL16FFG

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek