WWE SmackDown 2014. július 4. – Eredmények és videók

sd140704

A SmackDown 2014. július 4-én Newark városából jelentkezik, ahol egyből egy csatával indult el az adás. Ebben a harcban Alberto Del Rio harcolt Sheamus ellen…

Alberto Del Rio vs Sheamus

A gong megszólalása után egy fordulatos adok-kapok harc alakult ki, amiben egyik fél sem tudott igazán nagyot alakítani. Végül Sheamus ért el arra a pontra, hogy megpróbálkozott a Finisherjével, ám erre teljes mértékben számított Del Rio, aki elhajolt a Brouge Kick elől. Ezt követően pedig elkapta a Keltát a Cross Arm Breaker-el, amiből Sheamus csak egy másik szorítással tudott kikecmeregni. Később Alberto ismét bevitte a híres befejező mozdulatát, ám a Kelta elérte a kötelet és képes volt megmenekülni. A csata végét az ír Brouge Kick-je jelentette, miután Sheamus kivédett egy Moonsault-ot. A harc győztese ezzel Sheamus lett.

Visszzatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Triple H és Steph McMahon ünnepelt egy kicsit John Cena-val, a friss WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Bajnokkal. Itt végül a COO hirtelen komolyra fordítja a hangot és kijelenti, hogy az a problémája, hogy Cena lesz a WWE 2k15 borítóján, ő szerepel minden egyes magazin elején és most a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet is birtokolja, de egy cseppet sem hálás a Vezetőségnek. Akkor most választás elé akarja állítani John-t…Vagy összeműködik a Vezetőséggel, ahogy elvárják és a könnyű utat választja, vagy pedig megpróbál életben maradni a nehezebben. A közönség ennek hallatán a “Hard Way” szót kezdték el kántálni, amire Cena kijelentette, hogy nem az az ember, aki meghajol bárki előtt és 15x-ös Bajnokként ezt pláne nem fogja megtenni…Végigcsinálja a nehéz utat. HHH ennek rendkívül megörült, majd kijelentette, hogy ez esetben Cena, akkor a Battleground-on július 20-án ringbe száll egy Fatal 4 Way meccsen. ( Ebben a csatában 4 Szupersztár szerepel, akik egymás ellen vannak. Aki lekopogtatja bármelyik ellenfelét, vagy feladatja vele a harcot az szerzi meg a győzelmet. Diszkvalifikáció és kiszámolás nincsen). A három ellenfele közül kettővel már a mostani RAW-n harcolhat, Randy Orton és Kane. Viszont a negyedik ember Cena csapattársa lesz, aki nem más, mint Roman Reigns. Cena távozni készült, ám amikor a bejárathoz ért Triple H utána szólt és kijelentette, hogyha esetlen John ezt túlélné és megvédeni az övét, akkor a B terv lépne életbe…Ennek az adásnak a főeseményén Seth Rollins megjelent a táskájával, ám nem tudta beváltani Dean Ambrose miatt, ám csak az idő kérdése, hogy a “Hard Way” milyen meglepetéseket tartogat még John-nak és, hogy ezeket az akadályokat meddig tudja kikerülni a Bajnok.

Seth Rollins érkezik a szorítóba kezébe a Money in The Bank táskájával, ahol megragad egy mikrofont. Elmondja, hogy az előző RAW-n csak szerencséje volt John-nak, hogy nem tudta beváltani a szerződését, viszont a sors nem lesz mindig ilyen kegyes hozzá. Csak az idő kérdése, hogy meddig tart majd Cena uralma. A nap 24 órájában kénytelen figyelnie, hiszen Seth akármikor és akárhol feltűnhet és beválthatja a táskáját, akár a ebben a ringben is, a SmackDown-on. Előbb vagy később, de mindenképpen sikert fog aratni és miután beváltotta a szerződését megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Arra kéri a rajongókat, hogy nézzék meg alaposan az arcát, hiszen ez az elszánt tekintetű arc lesz nemsokára az egész WWE-nek a képe.
Ám nincsen alkalma Rollins-nak az ünneplésre a mondatait követően, mert megszólalt Dean Ambrose zenéje, aki a bejáratban jelent meg egy mikrofonnal a kezében. Dean elmondta, hogy nagy szavakat vett ezúttal a szájára Seth, akinek nem lesz mindig ott az apucija, Triple H. Mint például az előző RAW-n, ahol Dean egy bejátszásban megmutatja, hogy milyen módon akadályozta meg egykori csapattársa szerződése beváltási kísérletét. Ambrose azzal folytatja, hogy végignézné ezt a bejátszást újra és újra és újra, mert ez a siker Rollins bukását eredményezte. Valamint az elkövetkező egy évben minden egyes kísérletnél figyelni fog és megakadályozza, hogy Seth megszerezhesse a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Seth szerint viszont Dean közel sincsen olyan jó Szupersztár mint ő, ezért nem lesz képes megállítani őt. Ambrose viszont mégis megpróbálná ezt, akár most azonnal is. Ezt kimondva a ringbe viharzott és nekiesett Seth-nek, akinek a segítségére Randy Orton érkezett. Viszont Dean is kapott támogatást Roman Reigns személyében, akivel együtt képesek voltak kivágni a ringből Rollins-t és Orton-t. Triple H jelent meg a bejáratban egy mikrofonnal, aki elmondta, hogy Dean Ambrose annyira harcos kedvében van, ezért a mai ellenfele ellen megpróbálhat bizonyítani, aki nem más, mint Randy Orton. Roman Reigns pedig jobb lesz, ha összeszedi magát és nem kotnyeleskedik bele mindenki dolgába, különben nem vehet részt a Fatal 4 Way csatában a Battleground-on.

Bo Dallas vs Diego

Diego-t El Torito kísérte el a szorítóhoz, ám ez nem igazán változtatott semmin, hiszen Bo ugyanúgy megszerezte a győzelmet a Springboard Bulldog-ot követően. A harc után Bo megragadott egy mikrofont és elmondta Torito-nak, hogy egy nap magasabb lesz, az egyetlen dolog, amit csinálni kell: Töretlenül hinni. A bika ezt követően fejjel nekirohant Bo-nak, aki ezt nehezen viselte és földhöz vágta a kisembert.

A ringben ezt követően Chris Jericho jelent meg, aki mondott pár szót arról a bizonyos Wyatt támadásról, ami az előző RAW-n érte őt. Y2J kijelentette, hogy ezzel a Család elszabadította a vadállatot, hogyha őrületet, akarnak, akkor Jericho megőrül, ha harcot, akkor harcolni fog és nem fog megállni, nem fog megtorpanni. A beszédet a Wyatt-ek szakították félbe, akik a kivetítőn jelentek, meg. Bray elmondta, hogy a világnak nincsen hangja, ezért kell egy vezető, aki megszólal a többiek helyett, aki irányítani képes az embereket. Valamint miután földbe döngöli Y2J-t Bray lesz az aki majd az egész világot a kezében tartja…
Ezzel azonban még nem ért véget, minden mert megszólalt The Miz zenéje, aki megjelent itt a SmackDown-on is. Miz felemlegeti, hogy kapott egy Codebreaker-t Chris-től a RAW-n, amivel egyenesen az arcára ment. Ezzel pedig veszélynek tette ki a pénzcsinálót, azaz Miz arcát. Szerencséje, hogy semmi különös nem történt az arcával, mert azért Jericho-nak komoly árat kellene fizetnie. Miz belépett a ringbe, akinek egyből kiosztott egy újabb Codebreaker-t Chris.

Cesaro vs Big E

Emlékezhetünk arra, hogy az előző RAW-n Kofi-t semmisítette meg Cesaro egy kemény mérkőzést követően. Ezúttal ismét Cesaro vesztett diszkvalifikáció miatt. Big E is egy durva verésben részesült.

AJ Lee vs Eva Marie

A Dívák összecsapásában egy rövid harcban a friss címvédő szerezte meg a győzelmet, miután felül kerekedett ellenfelén. A kommentátorok mellől figyelő Paige jelent meg a ringen, aki sportszerűen kezet nyújtott AJ-nek és gratulált a győzelméhez.

Damian ismét egy maskarában jelent meg és egy rövid beszédet követően nekiesett Rusev-nak, akivel nem volt szerencséje, hiszen egy nagyon gyors verés után a Bolgár kivágta őt a ringből. Akárcsak a RAW-n ezúttal is megjelent Jack Swagger és Zeb Colter, akik az USA nagyságát hirdették Rusev és Lana nézeteivel szemben.

Dean Ambrose vs Randy Orton

A főesemény eléggé hosszas lett, amiben végül a győzelmet Dean szerezte meg diszkvalifikációval. Akárcsak az első beszélgetés után ismét Randy és Seth közös erővel támadták Ambrose-t, akinek a segítségére ismét Roman érkezett.

A SmackDown ismét Roman ünneplésével ért véget…A RAW hétfőn jelentkezik, amit majd egy újabb SmackDown követ a hétnek a végén.

11 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. július 4. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. szombaton megnéztem és nagyon meglepődtem , hogy semmi új hír az oldalon mert már megszoktam , hogy minden szombaton teszik ki az újakat na persze meg az ilyen sima híreket néha hétköznap . :/

  Kedvelés

  1. Ben most egyedül van, ráadásul pont a hétvégén olyan volt a net, mint a mesében: hol volt, hol nem… Elnézést a késésért.

   Kedvelés

 2. Roman-el mág mindig nem tudnak mit csinálni? Remélem hogy nem is fognak tudni SOHA! Úgy látszik hogy lassan Russev-nek is befellegzett. AJ Lee meg nagyon nem hiányzott Paige sokkal jobb volt, tehát AJ maradhatott volna ott ahol volt. Én még mindig “a világ legjobját” várom és remélem vissza is tér. Akár face akár heel karakterként nekem mind1 csak jöjjön. De ha heel, akkor remélem hogy GO TO SLEEP John Cena!

  Kedvelés

   1. RSG: Ez szart sem jelent..Nem tud promózni, ringben szar! Normális gondolkodású embereknél süllyesztő lenne a pornós Reigns! De Mekmajom a kigyúrtakra bukik, akik a ringben 4 mozdulatnál többet nem csinálnak..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek